EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

18-01-21

23:01
Πολυ ωραία ιδεα και θα ελεγα να τη ξεκινησουμε να παιρνουμε και ιδεες!Αν θες μπορείς να το υποστηρίξεις βάζοντας μια καμπάνα παντελόνι ή flare για να ψηλώσει το πόδι και ένα μποτακι με λίγο τακουνάκι ή και sneakers και μια χαρά θα είσαι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πολύ μου αρέσει αυτή η στήλη σκέφτομαι μήπως φταίξουμε ένα θέμα με ντυσίματα και να λέμε αν μας αρέσει και τι θα αλλάζαμε![]()

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

18-01-21

23:08
Ναιιιι !!!θα είναι πολύ ωραιοο!Πολυ ωραία ιδεα και θα ελεγα να τη ξεκινησουμε να παιρνουμε και ιδεες!![]()
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

19-01-21

00:32
τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω...
ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs.
ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

19-01-21

00:42
Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασηςτα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω...

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

19-01-21

10:49
Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστατα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω...

Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all

Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτοΟ καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης![]()

Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια

@Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα
Κανω εγω την αρχη

Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω.
Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

19-01-21

15:38
Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε !Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα
Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all
Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο
Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια
@Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα
Κανω εγω την αρχη
Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω.
Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4
View attachment 74833
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

19-01-21

15:42
Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςΛοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε !

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

19-01-21

20:30
Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο !Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω
![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

19-01-21

20:32
υπεροχο!Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο !

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

19-01-21

20:48
τελειο!Be unique !τι λέτε γι’αυτο ;

και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω!

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

20-01-21

11:33
Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !!τελειο!και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο!
και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω!![]()

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα.

20-01-21

14:25
Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο.
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-01-21

15:14
1.52?

αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.996 μηνύματα.

20-01-21

15:35
Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor.

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

20-01-21

16:16
Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα τουΠροφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor.
![]()
![]()
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

20-01-21

18:18
Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο!Be unique !τι λέτε γι’αυτο ;

20-01-21

18:27
ΚιτςΕ ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !!
View attachment 74872Valentino![]()

Ε πιο ψηλή νταξ1.52?![]()
Άλλο ένα ρούχο για ψηλές .
Ούτε αυτό μ΄αρέσειBe unique !τι λέτε γι’αυτο ;

Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

20-01-21

18:38
Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν!Κιτς
Ε πιο ψηλή νταξ
Άλλο ένα ρούχο για ψηλές .
View attachment 74886
Ούτε αυτό μ΄αρέσει
Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά
View attachment 74887

Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasilis123321
- American Economist
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- Libertus
- Εριφύλη
- rafaela11
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- jellojina
- jj!
- johnsala
- Debugging_Demon
- iew
- Paragontas7000
- Paladin
- giannhs2001
- kalhkardia
- Scandal
- Wonderkid
- Helen06
- fmarulezkd
- fourkaki
- Ellis
- physicscrazy
- anzotos
- Stylist
- marww
- Luludaki
- touvlo
- taketrance
- Μαυρίκιος
- charmander
- phleidhs
- Maria_Xagorari
- User2350
- Ariana2018
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- 2Pac
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- orchidea
- Εχέμυθη
- fockos
- harry akritas
- New member
- Στεφανος56
- Lala_
- Griff
- Viedo
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- epan
- JohnGreek
- uni77
- Ryuzaki
- Ace of Spades
- Snoopy Doo
- Αλκης Κ.
- Johnny15
- chester20080
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- fretoe
- Unseen skygge
- gregory nub
- 1011
- Νηματολάγνος
- louminis
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.