Πώς ντύνεστε;

Αν θες μπορείς να το υποστηρίξεις βάζοντας μια καμπάνα παντελόνι ή flare για να ψηλώσει το πόδι και ένα μποτακι με λίγο τακουνάκι ή και sneakers και μια χαρά θα είσαι 😁
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πολύ μου αρέσει αυτή η στήλη σκέφτομαι μήπως φταίξουμε ένα θέμα με ντυσίματα και να λέμε αν μας αρέσει και τι θα αλλάζαμε😁😁
Πολυ ωραία ιδεα και θα ελεγα να τη ξεκινησουμε να παιρνουμε και ιδεες! 😊👍

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ωραία ιδεα και θα ελεγα να τη ξεκινησουμε να παιρνουμε και ιδεες! 😊👍
Ναιιιι !!!θα είναι πολύ ωραιοο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω...
ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs.

τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω...
ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs.
Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης 😉

Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα😂😂😂😂😂
Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all👍😂

Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης 😉
Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο😂😂😂😂
Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια😂😂😂😂

@Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα
Κανω εγω την αρχη😂👍
Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω.
Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 😊
53ed7bd766a6980b5a19b784cf6d0350.png

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα😂😂😂😂😂
Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all👍😂

Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο😂😂😂😂
Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια😂😂😂😂

@Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα
Κανω εγω την αρχη😂👍
Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω.
Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 😊
53ed7bd766a6980b5a19b784cf6d0350.png
Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε !

Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε !
Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λες👍😊συμφωνω👍

Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λες👍😊συμφωνω👍
Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο !

Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο !
υπεροχο! :clapping: :clapping:

Be unique !τι λέτε γι’αυτο ;

Συνημμένα

• 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg
    95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg
    129,8 KB · Εμφανίσεις: 199
τελειο! :clapping: και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο!
και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω!:clapping::clapping:

τελειο! :clapping: και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο!
και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω!:clapping::clapping:
Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !!😁😁

C46850C0-FCCA-4EBA-A39D-78910A9621AB.jpeg
Valentino 😁

Τελευταία επεξεργασία:
Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω .

gynaikeia-poulover-07.jpg
1.52? :P

Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor.
marilynmansonv4-1.jpg
_MG_8910-1.jpg

Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor.
marilynmansonv4-1.jpg
_MG_8910-1.jpg
Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του

Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο!

Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !!😁😁

C46850C0-FCCA-4EBA-A39D-78910A9621AB.jpeg
Valentino 😁
Κιτς :D
Ε πιο ψηλή νταξ
Άλλο ένα ρούχο για ψηλές .

product_193602.jpg

Ούτε αυτό μ΄αρέσει :D

Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά

98465.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Κιτς :D

Ε πιο ψηλή νταξ
Άλλο ένα ρούχο για ψηλές .

product_193602.jpg

Ούτε αυτό μ΄αρέσει :D

Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά

98465.jpg
Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! 👍😊

Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα

71ceba2fa2a2bbe4e8dfebc04647f616.jpg
01d1d508a96027a11b82bb38b8a1d6f4.jpg
acaaec20b471f8f0f35bbdf95b8d410d.png
097adb1be6f78192e619eb19315242d8.jpg

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πώς θα 'θελα να ντύνομαι:
grunge / dark academia

999b6c26853feba3429c32542799a740-1.jpg
original-5.jpg

/softgirl

il_340x2702630518660_joer-1.jpg

Πώς ντύνομαι.
stl_4807-1.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back