EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Η EvanescenceQ: #161 18-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Αν θες μπορείς να το υποστηρίξεις βάζοντας μια καμπάνα παντελόνι ή flare για να ψηλώσει το πόδι και ένα μποτακι με λίγο τακουνάκι ή και sneakers και μια χαρά θα είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2021 Πολύ μου αρέσει αυτή η στήλη σκέφτομαι μήπως φταίξουμε ένα θέμα με ντυσίματα και να λέμε αν μας αρέσει και τι θα αλλάζαμε Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραία ιδεα και θα ελεγα να τη ξεκινησουμε να παιρνουμε και ιδεες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 23:08 Ο Στεφανος56: #162 18-01-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Πολυ ωραία ιδεα και θα ελεγα να τη ξεκινησουμε να παιρνουμε και ιδεες! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι !!!θα είναι πολύ ωραιοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 00:32 Ο fockos έγραψε: #163 19-01-21 00:32 τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 00:42 Ο Στεφανος56: #164 19-01-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 10:49 Η EvanescenceQ: #165 19-01-21 10:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Click για ανάπτυξη... Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:38 Ο Στεφανος56: #166 19-01-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:42 Η EvanescenceQ: #167 19-01-21 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Click για ανάπτυξη... Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:30 Ο Στεφανος56: #168 19-01-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Click για ανάπτυξη... Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Η EvanescenceQ: #169 19-01-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Click για ανάπτυξη... υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Ο Στεφανος56: #170 19-01-21 20:32 Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg 129,8 KB · Εμφανίσεις: 199 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Αν θες μπορείς να το υποστηρίξεις βάζοντας μια καμπάνα παντελόνι ή flare για να ψηλώσει το πόδι και ένα μποτακι με λίγο τακουνάκι ή και sneakers και μια χαρά θα είσαι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2021 Πολύ μου αρέσει αυτή η στήλη σκέφτομαι μήπως φταίξουμε ένα θέμα με ντυσίματα και να λέμε αν μας αρέσει και τι θα αλλάζαμε Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραία ιδεα και θα ελεγα να τη ξεκινησουμε να παιρνουμε και ιδεες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2021 στις 23:08 Ο Στεφανος56: #162 18-01-21 23:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Πολυ ωραία ιδεα και θα ελεγα να τη ξεκινησουμε να παιρνουμε και ιδεες! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι !!!θα είναι πολύ ωραιοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 00:32 Ο fockos έγραψε: #163 19-01-21 00:32 τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 00:42 Ο Στεφανος56: #164 19-01-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 10:49 Η EvanescenceQ: #165 19-01-21 10:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Click για ανάπτυξη... Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:38 Ο Στεφανος56: #166 19-01-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:42 Η EvanescenceQ: #167 19-01-21 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Click για ανάπτυξη... Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:30 Ο Στεφανος56: #168 19-01-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Click για ανάπτυξη... Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Η EvanescenceQ: #169 19-01-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Click για ανάπτυξη... υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Ο Στεφανος56: #170 19-01-21 20:32 Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg 129,8 KB · Εμφανίσεις: 199 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Πολυ ωραία ιδεα και θα ελεγα να τη ξεκινησουμε να παιρνουμε και ιδεες! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι !!!θα είναι πολύ ωραιοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.671 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 00:32 Ο fockos έγραψε: #163 19-01-21 00:32 τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 00:42 Ο Στεφανος56: #164 19-01-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 10:49 Η EvanescenceQ: #165 19-01-21 10:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Click για ανάπτυξη... Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:38 Ο Στεφανος56: #166 19-01-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:42 Η EvanescenceQ: #167 19-01-21 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Click για ανάπτυξη... Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:30 Ο Στεφανος56: #168 19-01-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Click για ανάπτυξη... Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Η EvanescenceQ: #169 19-01-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Click για ανάπτυξη... υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Ο Στεφανος56: #170 19-01-21 20:32 Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg 129,8 KB · Εμφανίσεις: 199 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 00:42 Ο Στεφανος56: #164 19-01-21 00:42 Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 10:49 Η EvanescenceQ: #165 19-01-21 10:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Click για ανάπτυξη... Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:38 Ο Στεφανος56: #166 19-01-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:42 Η EvanescenceQ: #167 19-01-21 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Click για ανάπτυξη... Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:30 Ο Στεφανος56: #168 19-01-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Click για ανάπτυξη... Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Η EvanescenceQ: #169 19-01-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Click για ανάπτυξη... υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Ο Στεφανος56: #170 19-01-21 20:32 Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg 129,8 KB · Εμφανίσεις: 199 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 10:49 Η EvanescenceQ: #165 19-01-21 10:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Click για ανάπτυξη... Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:38 Ο Στεφανος56: #166 19-01-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:42 Η EvanescenceQ: #167 19-01-21 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Click για ανάπτυξη... Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:30 Ο Στεφανος56: #168 19-01-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Click για ανάπτυξη... Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Η EvanescenceQ: #169 19-01-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Click για ανάπτυξη... υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Ο Στεφανος56: #170 19-01-21 20:32 Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg 129,8 KB · Εμφανίσεις: 199 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: τα ρούχα είναι άχρηστα για αυτο έχω τα ίδια ρούχα πολλά χρόνια που τα αλλαζω για να φαίνονται πολλά........ και δε με ενδιαφέρει να αλλάξω... ούτε παίζονται ούτε τπτ... απορώ γιατί κάθεστε και ασχολείστε με χαζορούχα... ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή όπως οι παιχνιδομηχανές και τα pcs. Click για ανάπτυξη... Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ο καθένας στον τομέα του !και όμως το τι φοράς ένα παιγχνιδι είναι του μυαλού και της όρασης Click για ανάπτυξη... Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:38 Ο Στεφανος56: #166 19-01-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:42 Η EvanescenceQ: #167 19-01-21 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Click για ανάπτυξη... Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:30 Ο Στεφανος56: #168 19-01-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Click για ανάπτυξη... Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Η EvanescenceQ: #169 19-01-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Click για ανάπτυξη... υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Ο Στεφανος56: #170 19-01-21 20:32 Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg 129,8 KB · Εμφανίσεις: 199 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ενω οι παιχνιδομηχανες δεν ειναι αχρηστα Καλε μου οτι αρεσει στον καθενα και οπου τη βρισκει thats all Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Αυτος δεν προκειται να το καταλαβει ποτέ αυτο Επειδη γιαυτον ολα τα ρουχα ειναι ιδια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 @Στεφανος56 μια και ειπαμε να γραφουμε για ρουχα Κανω εγω την αρχη Λοιπον σημερινο ντυσιμο για σουπερ μαρκετ και ψωνια γενικα το παρακατω με ενα μπουφαν απο πανω. Ακουω γνωμες @Στεφανος56 και παιδια @Aleksa @Nelliel @Agaphbou @Aura @Eclipse @Valder @Mits4 Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 15:42 Η EvanescenceQ: #167 19-01-21 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Click για ανάπτυξη... Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:30 Ο Στεφανος56: #168 19-01-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Click για ανάπτυξη... Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Η EvanescenceQ: #169 19-01-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Click για ανάπτυξη... υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Ο Στεφανος56: #170 19-01-21 20:32 Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg 129,8 KB · Εμφανίσεις: 199 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Λοιπόν είναι πολύ ωραιο ,γνωστή εταιρία sneakers ένα τζινακι ένα πλεκτό και από μέσα ένα μακο μπλουζάκι ...η τσάντα μάλλον δεν μου αρέσει ....τι θα άλλαζα γιατί νομίζω ενώ είναι όμορφο και άνετο, πλέον νομίζω ότι είναι συνηθισμένο επειδή όλες ντύνονται το ίδιο και είναι σαν κούκλες από εργοστάσιο...τη θα άλλαζα : τα sneakers θα έβαζα μαύρο μποτακι τύπου cowboy με μύτη μπροστά ασημένια ,το μακό θα έφευγε τελείως,το τζιν θα το ήθελα λίγο πιο άνετο σε slim γραμμή όχι skinny (δεν μου αρέσουν και αυτοί οι κυματισμοι πάνω )και άλλη τσάντα την κοπέλα την κρατάμε ! Click για ανάπτυξη... Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:30 Ο Στεφανος56: #168 19-01-21 20:30 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Click για ανάπτυξη... Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Η EvanescenceQ: #169 19-01-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Click για ανάπτυξη... υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Ο Στεφανος56: #170 19-01-21 20:32 Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg 129,8 KB · Εμφανίσεις: 199 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι όντως αλλη τσαντα αλλα και το μποτακι πετυχημένο που λεςσυμφωνω Click για ανάπτυξη... Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Η EvanescenceQ: #169 19-01-21 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Click για ανάπτυξη... υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Ο Στεφανος56: #170 19-01-21 20:32 Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg 129,8 KB · Εμφανίσεις: 199 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Το έχω κάνει στο παρελθόν σε σελίδα στο φβ και ήταν τελειοο ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Ιανουαρίου 2021 Click για ανάπτυξη... υπεροχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:32 Ο Στεφανος56: #170 19-01-21 20:32 Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 95D566E2-F554-4623-A5AA-571D0EAA8489.jpeg 129,8 KB · Εμφανίσεις: 199 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2021 στις 20:48 Η EvanescenceQ: #171 19-01-21 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 11:33 Ο Στεφανος56: #172 20-01-21 11:33 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: τελειο! και το παλτο αν καταλαβα καλα ειναι υπεροχο ωραια σχεδια εχει,θα το φορουσα ανετα για εξοδο! και παντελονι παπουτσια και μπλουτζα και τσαντα εγκρινω και επαυξανω! Click για ανάπτυξη... Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 14:25 Η Ιππολύτη έγραψε: #173 20-01-21 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Valentino Click για ανάπτυξη... Οκ αυτό θα το φόραγα όντως, τέλειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:14 Ο Guest 209912: #174 20-01-21 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Eμένα αυτό θα μου άρεσε , αλλά θεωρώ ότι θέλει και ένα ύψος που δεν έχω . Click για ανάπτυξη... 1.52? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυγή όντος Διάσημο μέλος Ο Sniffing Joe δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.007 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 15:35 Ο αυγή όντος: #175 20-01-21 15:35 Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 16:16 Ο Στεφανος56: #176 20-01-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από αυγή όντος: Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Ακόμα και όταν το φοράει το εξώγαμο του Michael Jackson και του Trent Reznor. Spoiler Click για ανάπτυξη... Ε ναι το καλοραμμένο κοστούμι είναι ένα σύνολο που ο καθένας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:18 Η Agaphbou έγραψε: #177 20-01-21 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Αν ήταν κοντό το πανωφόρι θα ήταν τέλειο, προτιμώ τα έντονα σχέδια σε πιο μικρές επιφάνειες νομίζω. Αλλά και πάλι έχει ενδιαφέρον, ωραίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.663 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:27 Η Aura έγραψε: #178 20-01-21 18:27 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Ε ειδες ένα κομμάτι να είναι ιδιαίτερο αλλάζει όλο το συνολακι !! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Valentino Click για ανάπτυξη... Κιτς Αρχική Δημοσίευση από hack3r: 1.52? Click για ανάπτυξη... Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Be unique !τι λέτε γι’αυτο ; Click για ανάπτυξη... Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 18:38 Η EvanescenceQ: #179 20-01-21 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιανουαρίου 2021 Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Κιτς Ε πιο ψηλή νταξ Άλλο ένα ρούχο για ψηλές . Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Ούτε αυτό μ΄αρέσει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Αυτά μου αρέσουν σαν σύνολο αισθητικά Click για ανάπτυξη... Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2021 στις 19:51 Η Ιππολύτη έγραψε: #180 20-01-21 19:51 Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Ιανουαρίου 2021
Πώς θα 'θελα να ντύνομαι: Spoiler grunge / dark academia /softgirl Πώς ντύνομαι. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.