EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 13:43 Η EvanescenceQ: #201 21-01-21 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Haute Couture που θα φορούσα αν ήμουν διάσημη και πελούσια: Giorgio Armani Valentino Ο απόλυτος θεός Christian Lacroix DKNY Julien MacDonald Αγνώστου ταυτότητας αλλά αυτό θα φορούσα στο ΜΕΤ Gala Elie Saab Click για ανάπτυξη... Amazing all of them! me too! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον για πολυ επισημο ντυσιμο απο Wedding Guest μεχρι κατι επισημο σε δειπνο για παραδειγμα ή καποια δεξιωση θα επελεγα αυτα,και περιμενω γνωμες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 14:55 Ο Στεφανος56: #202 21-01-21 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Haute Couture που θα φορούσα αν ήμουν διάσημη και πελούσια: Giorgio Armani Valentino Ο απόλυτος θεός Christian Lacroix DKNY Julien MacDonald Αγνώστου ταυτότητας αλλά αυτό θα φορούσα στο ΜΕΤ Gala Elie Saab Click για ανάπτυξη... Armani julien McDonald elie Saab (ο αγαπημένος μου !!)αυτο το αγνώστου ταυτότητας πρέπει να είναι balmain ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Amazing all of them! me too! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον για πολυ επισημο ντυσιμο απο Wedding Guest μεχρι κατι επισημο σε δειπνο για παραδειγμα ή καποια δεξιωση θα επελεγα αυτα,και περιμενω γνωμες παιδια! Click για ανάπτυξη... Πολλά διαφορετικά στυλ !εμενα το φλοραλ πχ δεν μου αρέσει σε αυταα !μονο το προτελευταίο μου αρέσει !τα pip toe παπούτσια σπάνια μου αρέσουν !αλλα το πετρολ είναι ωραιοο !και το αρχαιοελληνικό τύπου .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:08 Η Agaphbou έγραψε: #203 21-01-21 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Amazing all of them! me too! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον για πολυ επισημο ντυσιμο απο Wedding Guest μεχρι κατι επισημο σε δειπνο για παραδειγμα ή καποια δεξιωση θα επελεγα αυτα,και περιμενω γνωμες παιδια! Click για ανάπτυξη... Το κόκκινο (10η φώτο) το έχω αλλά σε λίγο πιο κοντό. Μερικά είναι πολύ ωραία, όπως το μίνι κίτρινο halter, το ακριβώς από πάνω του το μπορντό κι ένα λίγο πιο πάνω χρυσαφί με κρόσσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:11 Ο Guest 875331: #204 21-01-21 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Click για ανάπτυξη... Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:12 Η EvanescenceQ: #205 21-01-21 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το κόκκινο (10η φώτο) το έχω αλλά σε λίγο πιο κοντό. Μερικά είναι πολύ ωραία, όπως το μίνι κίτρινο halter, το ακριβώς από πάνω του το μπορντό κι ένα λίγο πιο πάνω χρυσαφί με κρόσσια. Click για ανάπτυξη... οντως καποια ειναι πετυχημενα κομματια,αξιζουν δηλαδη την αγορα τους γιατι εισαι σικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:13 Η Agaphbou έγραψε: #206 21-01-21 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Click για ανάπτυξη... Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:19 Ο Guest 875331: #207 21-01-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Click για ανάπτυξη... 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 19:04 Η Agaphbou έγραψε: #208 21-01-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται σαλοπετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Guest 515609: #209 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Στεφανος56: #210 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Haute Couture που θα φορούσα αν ήμουν διάσημη και πελούσια: Giorgio Armani Valentino Ο απόλυτος θεός Christian Lacroix DKNY Julien MacDonald Αγνώστου ταυτότητας αλλά αυτό θα φορούσα στο ΜΕΤ Gala Elie Saab Click για ανάπτυξη... Amazing all of them! me too! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον για πολυ επισημο ντυσιμο απο Wedding Guest μεχρι κατι επισημο σε δειπνο για παραδειγμα ή καποια δεξιωση θα επελεγα αυτα,και περιμενω γνωμες παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 14:55 Ο Στεφανος56: #202 21-01-21 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Haute Couture που θα φορούσα αν ήμουν διάσημη και πελούσια: Giorgio Armani Valentino Ο απόλυτος θεός Christian Lacroix DKNY Julien MacDonald Αγνώστου ταυτότητας αλλά αυτό θα φορούσα στο ΜΕΤ Gala Elie Saab Click για ανάπτυξη... Armani julien McDonald elie Saab (ο αγαπημένος μου !!)αυτο το αγνώστου ταυτότητας πρέπει να είναι balmain ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Amazing all of them! me too! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον για πολυ επισημο ντυσιμο απο Wedding Guest μεχρι κατι επισημο σε δειπνο για παραδειγμα ή καποια δεξιωση θα επελεγα αυτα,και περιμενω γνωμες παιδια! Click για ανάπτυξη... Πολλά διαφορετικά στυλ !εμενα το φλοραλ πχ δεν μου αρέσει σε αυταα !μονο το προτελευταίο μου αρέσει !τα pip toe παπούτσια σπάνια μου αρέσουν !αλλα το πετρολ είναι ωραιοο !και το αρχαιοελληνικό τύπου .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:08 Η Agaphbou έγραψε: #203 21-01-21 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Amazing all of them! me too! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον για πολυ επισημο ντυσιμο απο Wedding Guest μεχρι κατι επισημο σε δειπνο για παραδειγμα ή καποια δεξιωση θα επελεγα αυτα,και περιμενω γνωμες παιδια! Click για ανάπτυξη... Το κόκκινο (10η φώτο) το έχω αλλά σε λίγο πιο κοντό. Μερικά είναι πολύ ωραία, όπως το μίνι κίτρινο halter, το ακριβώς από πάνω του το μπορντό κι ένα λίγο πιο πάνω χρυσαφί με κρόσσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:11 Ο Guest 875331: #204 21-01-21 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Click για ανάπτυξη... Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:12 Η EvanescenceQ: #205 21-01-21 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το κόκκινο (10η φώτο) το έχω αλλά σε λίγο πιο κοντό. Μερικά είναι πολύ ωραία, όπως το μίνι κίτρινο halter, το ακριβώς από πάνω του το μπορντό κι ένα λίγο πιο πάνω χρυσαφί με κρόσσια. Click για ανάπτυξη... οντως καποια ειναι πετυχημενα κομματια,αξιζουν δηλαδη την αγορα τους γιατι εισαι σικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:13 Η Agaphbou έγραψε: #206 21-01-21 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Click για ανάπτυξη... Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:19 Ο Guest 875331: #207 21-01-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Click για ανάπτυξη... 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 19:04 Η Agaphbou έγραψε: #208 21-01-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται σαλοπετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Guest 515609: #209 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Στεφανος56: #210 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Haute Couture που θα φορούσα αν ήμουν διάσημη και πελούσια: Giorgio Armani Valentino Ο απόλυτος θεός Christian Lacroix DKNY Julien MacDonald Αγνώστου ταυτότητας αλλά αυτό θα φορούσα στο ΜΕΤ Gala Elie Saab Click για ανάπτυξη... Armani julien McDonald elie Saab (ο αγαπημένος μου !!)αυτο το αγνώστου ταυτότητας πρέπει να είναι balmain ! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Amazing all of them! me too! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον για πολυ επισημο ντυσιμο απο Wedding Guest μεχρι κατι επισημο σε δειπνο για παραδειγμα ή καποια δεξιωση θα επελεγα αυτα,και περιμενω γνωμες παιδια! Click για ανάπτυξη... Πολλά διαφορετικά στυλ !εμενα το φλοραλ πχ δεν μου αρέσει σε αυταα !μονο το προτελευταίο μου αρέσει !τα pip toe παπούτσια σπάνια μου αρέσουν !αλλα το πετρολ είναι ωραιοο !και το αρχαιοελληνικό τύπου .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:08 Η Agaphbou έγραψε: #203 21-01-21 15:08 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Amazing all of them! me too! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον για πολυ επισημο ντυσιμο απο Wedding Guest μεχρι κατι επισημο σε δειπνο για παραδειγμα ή καποια δεξιωση θα επελεγα αυτα,και περιμενω γνωμες παιδια! Click για ανάπτυξη... Το κόκκινο (10η φώτο) το έχω αλλά σε λίγο πιο κοντό. Μερικά είναι πολύ ωραία, όπως το μίνι κίτρινο halter, το ακριβώς από πάνω του το μπορντό κι ένα λίγο πιο πάνω χρυσαφί με κρόσσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:11 Ο Guest 875331: #204 21-01-21 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Click για ανάπτυξη... Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:12 Η EvanescenceQ: #205 21-01-21 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το κόκκινο (10η φώτο) το έχω αλλά σε λίγο πιο κοντό. Μερικά είναι πολύ ωραία, όπως το μίνι κίτρινο halter, το ακριβώς από πάνω του το μπορντό κι ένα λίγο πιο πάνω χρυσαφί με κρόσσια. Click για ανάπτυξη... οντως καποια ειναι πετυχημενα κομματια,αξιζουν δηλαδη την αγορα τους γιατι εισαι σικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:13 Η Agaphbou έγραψε: #206 21-01-21 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Click για ανάπτυξη... Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:19 Ο Guest 875331: #207 21-01-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Click για ανάπτυξη... 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 19:04 Η Agaphbou έγραψε: #208 21-01-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται σαλοπετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Guest 515609: #209 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Στεφανος56: #210 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Amazing all of them! me too! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Λοιπον για πολυ επισημο ντυσιμο απο Wedding Guest μεχρι κατι επισημο σε δειπνο για παραδειγμα ή καποια δεξιωση θα επελεγα αυτα,και περιμενω γνωμες παιδια! Click για ανάπτυξη... Το κόκκινο (10η φώτο) το έχω αλλά σε λίγο πιο κοντό. Μερικά είναι πολύ ωραία, όπως το μίνι κίτρινο halter, το ακριβώς από πάνω του το μπορντό κι ένα λίγο πιο πάνω χρυσαφί με κρόσσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:11 Ο Guest 875331: #204 21-01-21 15:11 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Click για ανάπτυξη... Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:12 Η EvanescenceQ: #205 21-01-21 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το κόκκινο (10η φώτο) το έχω αλλά σε λίγο πιο κοντό. Μερικά είναι πολύ ωραία, όπως το μίνι κίτρινο halter, το ακριβώς από πάνω του το μπορντό κι ένα λίγο πιο πάνω χρυσαφί με κρόσσια. Click για ανάπτυξη... οντως καποια ειναι πετυχημενα κομματια,αξιζουν δηλαδη την αγορα τους γιατι εισαι σικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:13 Η Agaphbou έγραψε: #206 21-01-21 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Click για ανάπτυξη... Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:19 Ο Guest 875331: #207 21-01-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Click για ανάπτυξη... 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 19:04 Η Agaphbou έγραψε: #208 21-01-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται σαλοπετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Guest 515609: #209 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Στεφανος56: #210 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Υπεροχα ειναι ολα τα σύνολα αυτα που παραθεσες @Aura! Κι εμενα μου αρεσουν! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2021 Για επισημο βραδυνο θα επελεγα αυτα Click για ανάπτυξη... Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:12 Η EvanescenceQ: #205 21-01-21 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το κόκκινο (10η φώτο) το έχω αλλά σε λίγο πιο κοντό. Μερικά είναι πολύ ωραία, όπως το μίνι κίτρινο halter, το ακριβώς από πάνω του το μπορντό κι ένα λίγο πιο πάνω χρυσαφί με κρόσσια. Click για ανάπτυξη... οντως καποια ειναι πετυχημενα κομματια,αξιζουν δηλαδη την αγορα τους γιατι εισαι σικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:13 Η Agaphbou έγραψε: #206 21-01-21 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Click για ανάπτυξη... Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:19 Ο Guest 875331: #207 21-01-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Click για ανάπτυξη... 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 19:04 Η Agaphbou έγραψε: #208 21-01-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται σαλοπετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Guest 515609: #209 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Στεφανος56: #210 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το κόκκινο (10η φώτο) το έχω αλλά σε λίγο πιο κοντό. Μερικά είναι πολύ ωραία, όπως το μίνι κίτρινο halter, το ακριβώς από πάνω του το μπορντό κι ένα λίγο πιο πάνω χρυσαφί με κρόσσια. Click για ανάπτυξη... οντως καποια ειναι πετυχημενα κομματια,αξιζουν δηλαδη την αγορα τους γιατι εισαι σικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:13 Η Agaphbou έγραψε: #206 21-01-21 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Click για ανάπτυξη... Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:19 Ο Guest 875331: #207 21-01-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Click για ανάπτυξη... 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 19:04 Η Agaphbou έγραψε: #208 21-01-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται σαλοπετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Guest 515609: #209 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Στεφανος56: #210 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτά μ' αρέσουν πολύ, αλλά όπως λέει και η @Aura, μάλλον πάνε μόνο στις ψηλές. Click για ανάπτυξη... Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 15:19 Ο Guest 875331: #207 21-01-21 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Click για ανάπτυξη... 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 19:04 Η Agaphbou έγραψε: #208 21-01-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται σαλοπετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Guest 515609: #209 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Στεφανος56: #210 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Λολ τελικά σ αρέσουν οι παντελόνες κι οι ολόσωμες φόρμες ή όχι; Τις προάλλες μου έλεγες το αντίθετο Click για ανάπτυξη... 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 19:04 Η Agaphbou έγραψε: #208 21-01-21 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται σαλοπετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Guest 515609: #209 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Στεφανος56: #210 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Αλλο πράγμα μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω ολόσωμες φόρμες :Ρ όπως αυτή απ' το ζάρα No just no Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται σαλοπετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Guest 515609: #209 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιανουαρίου 2021 Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Στεφανος56: #210 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:05 Ο Στεφανος56: #210 21-01-21 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Αυτό λέγεται σαλοπετα Click για ανάπτυξη... Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 20:29 Η Agaphbou έγραψε: #211 21-01-21 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αυτό λέγεται ας μην πω τι Ειδικά ο συνδιασμός σπιτικής παντόφλας και μη ρούχων το αποτελείωσε !!!! Αν και η νύφη μου φοράει ένα τέτοιο τώρα που το θυμάμαι. Σε τζιν ανοιχτό. Αλλά δεν είναι 3/4 στο πόδι. On Topic: Σήμερα φοράω αυτήν. Χθες αυτήν. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχ ούτε εμένα μ αρέσουν καθολουυυ... Ααα πολύ ωραία η χθεσινή μπλούζα, εγκρίνω!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Εμένα τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:12 Η CiNeFiL έγραψε: #212 21-01-21 21:12 inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:20 Η Ιππολύτη έγραψε: #213 21-01-21 21:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:30 Η CiNeFiL έγραψε: #214 21-01-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... δεν εχω ουτε το μαλλι της Κριστεν ομως (ωστοσο εχουμε ακριβως την ιδια μπειζικ μπλουζα και ειναι απο τις αγαπημενες μου, απαλη σαν να φορας πουπουλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:47 Ο Guest 875331: #215 21-01-21 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Αν έχεις το μαλλί της Κριστεν όμως do you really need fancy clothes? Click για ανάπτυξη... Κρεμάλα γιου νήντ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:48 Η Ιππολύτη έγραψε: #216 21-01-21 21:48 Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2021 στις 21:55 Ο Στεφανος56: #217 21-01-21 21:55 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: inspired by @Ιππολύτη 's post Πως θα ηθελα να κυκλοφορω στον εξω κοσμο Spoiler πως κυκλοφορω Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα πάνω μου θυμίζει λίγο Isabel marant Dior ....ωραιο στυλακι boyfriend ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2021 στις 00:50 Η EvanescenceQ: #218 22-01-21 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 141 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Wilsongeo vasilis123321 American Economist Angelikaaa Kate1914 Libertus Εριφύλη rafaela11 Jack of Spades Μήτσος10 jellojina jj! johnsala Debugging_Daemon iew Paragontas7000 Paladin giannhs2001 kalhkardia Scandal Wonderkid Helen06 fmarulezkd fourkaki Ellis physicscrazy anzotos Stylist marww Luludaki touvlo taketrance Μαυρίκιος charmander Maria_Xagorari User2350 Ariana2018 Eirinakiii8 sofoula2430 2Pac CiNeFiL sunsetpp SlimShady orchidea Εχέμυθη fockos harry akritas New member Στεφανος56 Lala_ Griff Viedo tsiobieman Κλημεντίνη epan JohnGreek uni77 Ryuzaki Ace of Spades Snoopy Doo Αλκης Κ. Johnny15 chester20080 ΘανάσοςG4 Mhtrogoal fretoe Unseen skygge gregory nub 1011 Νηματολάγνος louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Στεφανος56: Εμένα το χρωμα δεν μου αρέσει σε αυτοοο το συνολακι ! Click για ανάπτυξη... Ειναι χαλια συνολο σα να πας για μπογιατζής Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Εγώ πάντως σχετικά με τις σαλοπέτες που λέγατε, θεωρώ ότι λείπει χρόνια μία απ τη ντουλάπα μου... Μου αρέσουν πάρα πολύ, είναι πολύ 90ς και styling-wise δε χρειάζεται να προσπαθήσεις καν, βάζεις μια μπλούζα από μέσα κι είσαι έτοιμη. Ίσως φέτος ήρθε η ώρα να αποκτήσω ξανά. @Fast βιαστηκες να μιλήσεις δες κι αυτό να μου βάλεις θυμωμένο φατσάκι τώρα Click για ανάπτυξη... ΑΥτες ειναι ωραιες ειχα κι εγω, αυτη που εβαλε ο φαστ πριν δεν μου αρεσε καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.934 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:19 Ο dum dum boy: #219 06-01-24 11:19 καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καθημερινά, και στην δουλειά, φοράω φόρμα, t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια. παντελόνι θα βάλω αν πάω κάπου πιο επίσημα.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.943 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 Η rafaela11: #220 06-01-24 11:30 Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν.
Το χειμώνα φούτερ με παντελόνι, είτε λυκρα τύπου καμπάνα είτε απλο τζινακι είτε φόρμες. Πλεκτές μπλούζες, καμία φούστα με καλσόν και ζιβάγκο που και που. Σνικερς, μποτάκια. Καλοκαίρι ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑ με ωραια χρωματα και λουλουδακια να παίρνουμε αέρα Από χρώματα επιλέγω μόνο Μαύρο, κόκκινο, Μπορντό, αποχρώσεις του ροζ, μωβ, πράσινο και σκούρο μπλε. Μονο έντονα χρώματα καθώς τα παστέλ με σκοτώνουν.