Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:54 Η Dalian έγραψε: #21 21-08-12 18:54 Έχω διαπιστώσει πως με τη δεύτερη μέθοδο σπαταλάς περισσότερο νερό. Γι'αυτό ακολουθώ και τον #1 τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 23:46 Ο Guest 986132: #22 21-08-12 23:46 Τα μαλλιά σας πώς τα πλένετε; Όλα μαζί ή μία μία την τρίχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η φρι έγραψε: #23 21-08-12 23:48 τα σαπουνιζω ολα και μετα ξεβγαλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Trolletarian: #24 22-08-12 00:19 το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:31 Ο Guest 292010: #25 22-08-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Click για ανάπτυξη... Με νιώθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:19 Η ToxicLips: #26 24-08-12 23:19 Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Η Dalian έγραψε: #27 24-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ToxicLips: Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Click για ανάπτυξη... Κι όταν πας φοιτήτρια τα πιάτα θα πλένονται αυτόματα μόνα τους να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η wolfe4ever: #28 24-08-12 23:48 Σαπουνίζω και ξεπλένω κατευθείαν το κάθε πιάτο. Αν τα κάνω ένα ένα και μαζί μετά το ξέπλυμα βαριέμαι. edit: Εγώ συχαίνομαι, αν έχει υπολείμματα από ντομάτες κρεμμύδια κτλ. Αλλά τι να κάνω, το ξεπερνώ κάθε φορά που τα πλένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Η vickydask: #29 25-08-12 01:13 Υπαρχουν κατι καταπληκτικα γαντακια γι αυτους που αηδιαζουν με υπολλειματα αλλα και γι αυτους που δε θελουν να ταλαιπωρουν τα χερια τους με σαπουναδες κλπ. εμενα γαντι μου χουν ερθει παντως . Οταν λοιπον αποφασισω να αδειασω μια στις τοσες το νεροχυτη μου, γαντακια και συνηθως πλυσιμο πιατων ενα ενα γιατι και οι δυο πλευρες του νεροχυτη ειναι γεματες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:23 Η Queen of Hearts: #30 25-08-12 01:23 τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω διαπιστώσει πως με τη δεύτερη μέθοδο σπαταλάς περισσότερο νερό. Γι'αυτό ακολουθώ και τον #1 τρόπο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Αυγούστου 2012 στις 23:46 Ο Guest 986132: #22 21-08-12 23:46 Τα μαλλιά σας πώς τα πλένετε; Όλα μαζί ή μία μία την τρίχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η φρι έγραψε: #23 21-08-12 23:48 τα σαπουνιζω ολα και μετα ξεβγαλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Trolletarian: #24 22-08-12 00:19 το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:31 Ο Guest 292010: #25 22-08-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Click για ανάπτυξη... Με νιώθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:19 Η ToxicLips: #26 24-08-12 23:19 Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Η Dalian έγραψε: #27 24-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ToxicLips: Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Click για ανάπτυξη... Κι όταν πας φοιτήτρια τα πιάτα θα πλένονται αυτόματα μόνα τους να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η wolfe4ever: #28 24-08-12 23:48 Σαπουνίζω και ξεπλένω κατευθείαν το κάθε πιάτο. Αν τα κάνω ένα ένα και μαζί μετά το ξέπλυμα βαριέμαι. edit: Εγώ συχαίνομαι, αν έχει υπολείμματα από ντομάτες κρεμμύδια κτλ. Αλλά τι να κάνω, το ξεπερνώ κάθε φορά που τα πλένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Η vickydask: #29 25-08-12 01:13 Υπαρχουν κατι καταπληκτικα γαντακια γι αυτους που αηδιαζουν με υπολλειματα αλλα και γι αυτους που δε θελουν να ταλαιπωρουν τα χερια τους με σαπουναδες κλπ. εμενα γαντι μου χουν ερθει παντως . Οταν λοιπον αποφασισω να αδειασω μια στις τοσες το νεροχυτη μου, γαντακια και συνηθως πλυσιμο πιατων ενα ενα γιατι και οι δυο πλευρες του νεροχυτη ειναι γεματες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:23 Η Queen of Hearts: #30 25-08-12 01:23 τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μαλλιά σας πώς τα πλένετε; Όλα μαζί ή μία μία την τρίχα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η φρι έγραψε: #23 21-08-12 23:48 τα σαπουνιζω ολα και μετα ξεβγαλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Trolletarian: #24 22-08-12 00:19 το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:31 Ο Guest 292010: #25 22-08-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Click για ανάπτυξη... Με νιώθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:19 Η ToxicLips: #26 24-08-12 23:19 Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Η Dalian έγραψε: #27 24-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ToxicLips: Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Click για ανάπτυξη... Κι όταν πας φοιτήτρια τα πιάτα θα πλένονται αυτόματα μόνα τους να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η wolfe4ever: #28 24-08-12 23:48 Σαπουνίζω και ξεπλένω κατευθείαν το κάθε πιάτο. Αν τα κάνω ένα ένα και μαζί μετά το ξέπλυμα βαριέμαι. edit: Εγώ συχαίνομαι, αν έχει υπολείμματα από ντομάτες κρεμμύδια κτλ. Αλλά τι να κάνω, το ξεπερνώ κάθε φορά που τα πλένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Η vickydask: #29 25-08-12 01:13 Υπαρχουν κατι καταπληκτικα γαντακια γι αυτους που αηδιαζουν με υπολλειματα αλλα και γι αυτους που δε θελουν να ταλαιπωρουν τα χερια τους με σαπουναδες κλπ. εμενα γαντι μου χουν ερθει παντως . Οταν λοιπον αποφασισω να αδειασω μια στις τοσες το νεροχυτη μου, γαντακια και συνηθως πλυσιμο πιατων ενα ενα γιατι και οι δυο πλευρες του νεροχυτη ειναι γεματες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:23 Η Queen of Hearts: #30 25-08-12 01:23 τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα σαπουνιζω ολα και μετα ξεβγαλμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Trolletarian: #24 22-08-12 00:19 το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:31 Ο Guest 292010: #25 22-08-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Click για ανάπτυξη... Με νιώθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:19 Η ToxicLips: #26 24-08-12 23:19 Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Η Dalian έγραψε: #27 24-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ToxicLips: Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Click για ανάπτυξη... Κι όταν πας φοιτήτρια τα πιάτα θα πλένονται αυτόματα μόνα τους να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η wolfe4ever: #28 24-08-12 23:48 Σαπουνίζω και ξεπλένω κατευθείαν το κάθε πιάτο. Αν τα κάνω ένα ένα και μαζί μετά το ξέπλυμα βαριέμαι. edit: Εγώ συχαίνομαι, αν έχει υπολείμματα από ντομάτες κρεμμύδια κτλ. Αλλά τι να κάνω, το ξεπερνώ κάθε φορά που τα πλένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Η vickydask: #29 25-08-12 01:13 Υπαρχουν κατι καταπληκτικα γαντακια γι αυτους που αηδιαζουν με υπολλειματα αλλα και γι αυτους που δε θελουν να ταλαιπωρουν τα χερια τους με σαπουναδες κλπ. εμενα γαντι μου χουν ερθει παντως . Οταν λοιπον αποφασισω να αδειασω μια στις τοσες το νεροχυτη μου, γαντακια και συνηθως πλυσιμο πιατων ενα ενα γιατι και οι δυο πλευρες του νεροχυτη ειναι γεματες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:23 Η Queen of Hearts: #30 25-08-12 01:23 τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:31 Ο Guest 292010: #25 22-08-12 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Click για ανάπτυξη... Με νιώθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:19 Η ToxicLips: #26 24-08-12 23:19 Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Η Dalian έγραψε: #27 24-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ToxicLips: Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Click για ανάπτυξη... Κι όταν πας φοιτήτρια τα πιάτα θα πλένονται αυτόματα μόνα τους να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η wolfe4ever: #28 24-08-12 23:48 Σαπουνίζω και ξεπλένω κατευθείαν το κάθε πιάτο. Αν τα κάνω ένα ένα και μαζί μετά το ξέπλυμα βαριέμαι. edit: Εγώ συχαίνομαι, αν έχει υπολείμματα από ντομάτες κρεμμύδια κτλ. Αλλά τι να κάνω, το ξεπερνώ κάθε φορά που τα πλένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Η vickydask: #29 25-08-12 01:13 Υπαρχουν κατι καταπληκτικα γαντακια γι αυτους που αηδιαζουν με υπολλειματα αλλα και γι αυτους που δε θελουν να ταλαιπωρουν τα χερια τους με σαπουναδες κλπ. εμενα γαντι μου χουν ερθει παντως . Οταν λοιπον αποφασισω να αδειασω μια στις τοσες το νεροχυτη μου, γαντακια και συνηθως πλυσιμο πιατων ενα ενα γιατι και οι δυο πλευρες του νεροχυτη ειναι γεματες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:23 Η Queen of Hearts: #30 25-08-12 01:23 τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Trolletarian: το μισώ το πλύσιμο των πιάτων. Εγώ κάνω και την εξής μαλακία: Τα αφήνω καμιά βδομάδα μέχρι να μην έχω κανένα καθαρό ποτήρι ή πιάτο και μετά τα πλένω όλα μαζί Click για ανάπτυξη... Με νιώθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips Δραστήριο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:19 Η ToxicLips: #26 24-08-12 23:19 Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Η Dalian έγραψε: #27 24-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ToxicLips: Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Click για ανάπτυξη... Κι όταν πας φοιτήτρια τα πιάτα θα πλένονται αυτόματα μόνα τους να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η wolfe4ever: #28 24-08-12 23:48 Σαπουνίζω και ξεπλένω κατευθείαν το κάθε πιάτο. Αν τα κάνω ένα ένα και μαζί μετά το ξέπλυμα βαριέμαι. edit: Εγώ συχαίνομαι, αν έχει υπολείμματα από ντομάτες κρεμμύδια κτλ. Αλλά τι να κάνω, το ξεπερνώ κάθε φορά που τα πλένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Η vickydask: #29 25-08-12 01:13 Υπαρχουν κατι καταπληκτικα γαντακια γι αυτους που αηδιαζουν με υπολλειματα αλλα και γι αυτους που δε θελουν να ταλαιπωρουν τα χερια τους με σαπουναδες κλπ. εμενα γαντι μου χουν ερθει παντως . Οταν λοιπον αποφασισω να αδειασω μια στις τοσες το νεροχυτη μου, γαντακια και συνηθως πλυσιμο πιατων ενα ενα γιατι και οι δυο πλευρες του νεροχυτη ειναι γεματες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:23 Η Queen of Hearts: #30 25-08-12 01:23 τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:42 Η Dalian έγραψε: #27 24-08-12 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ToxicLips: Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Click για ανάπτυξη... Κι όταν πας φοιτήτρια τα πιάτα θα πλένονται αυτόματα μόνα τους να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η wolfe4ever: #28 24-08-12 23:48 Σαπουνίζω και ξεπλένω κατευθείαν το κάθε πιάτο. Αν τα κάνω ένα ένα και μαζί μετά το ξέπλυμα βαριέμαι. edit: Εγώ συχαίνομαι, αν έχει υπολείμματα από ντομάτες κρεμμύδια κτλ. Αλλά τι να κάνω, το ξεπερνώ κάθε φορά που τα πλένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Η vickydask: #29 25-08-12 01:13 Υπαρχουν κατι καταπληκτικα γαντακια γι αυτους που αηδιαζουν με υπολλειματα αλλα και γι αυτους που δε θελουν να ταλαιπωρουν τα χερια τους με σαπουναδες κλπ. εμενα γαντι μου χουν ερθει παντως . Οταν λοιπον αποφασισω να αδειασω μια στις τοσες το νεροχυτη μου, γαντακια και συνηθως πλυσιμο πιατων ενα ενα γιατι και οι δυο πλευρες του νεροχυτη ειναι γεματες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:23 Η Queen of Hearts: #30 25-08-12 01:23 τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ToxicLips: Παιδιά εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά το συχαίνομαι το πλύσιμο των πιάτων με την έννοια ότι το θεωρώ αηδιαστικό.... Click για ανάπτυξη... Κι όταν πας φοιτήτρια τα πιάτα θα πλένονται αυτόματα μόνα τους να υποθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2012 στις 23:48 Η wolfe4ever: #28 24-08-12 23:48 Σαπουνίζω και ξεπλένω κατευθείαν το κάθε πιάτο. Αν τα κάνω ένα ένα και μαζί μετά το ξέπλυμα βαριέμαι. edit: Εγώ συχαίνομαι, αν έχει υπολείμματα από ντομάτες κρεμμύδια κτλ. Αλλά τι να κάνω, το ξεπερνώ κάθε φορά που τα πλένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Η vickydask: #29 25-08-12 01:13 Υπαρχουν κατι καταπληκτικα γαντακια γι αυτους που αηδιαζουν με υπολλειματα αλλα και γι αυτους που δε θελουν να ταλαιπωρουν τα χερια τους με σαπουναδες κλπ. εμενα γαντι μου χουν ερθει παντως . Οταν λοιπον αποφασισω να αδειασω μια στις τοσες το νεροχυτη μου, γαντακια και συνηθως πλυσιμο πιατων ενα ενα γιατι και οι δυο πλευρες του νεροχυτη ειναι γεματες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:23 Η Queen of Hearts: #30 25-08-12 01:23 τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαπουνίζω και ξεπλένω κατευθείαν το κάθε πιάτο. Αν τα κάνω ένα ένα και μαζί μετά το ξέπλυμα βαριέμαι. edit: Εγώ συχαίνομαι, αν έχει υπολείμματα από ντομάτες κρεμμύδια κτλ. Αλλά τι να κάνω, το ξεπερνώ κάθε φορά που τα πλένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:13 Η vickydask: #29 25-08-12 01:13 Υπαρχουν κατι καταπληκτικα γαντακια γι αυτους που αηδιαζουν με υπολλειματα αλλα και γι αυτους που δε θελουν να ταλαιπωρουν τα χερια τους με σαπουναδες κλπ. εμενα γαντι μου χουν ερθει παντως . Οταν λοιπον αποφασισω να αδειασω μια στις τοσες το νεροχυτη μου, γαντακια και συνηθως πλυσιμο πιατων ενα ενα γιατι και οι δυο πλευρες του νεροχυτη ειναι γεματες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:23 Η Queen of Hearts: #30 25-08-12 01:23 τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπαρχουν κατι καταπληκτικα γαντακια γι αυτους που αηδιαζουν με υπολλειματα αλλα και γι αυτους που δε θελουν να ταλαιπωρουν τα χερια τους με σαπουναδες κλπ. εμενα γαντι μου χουν ερθει παντως . Οταν λοιπον αποφασισω να αδειασω μια στις τοσες το νεροχυτη μου, γαντακια και συνηθως πλυσιμο πιατων ενα ενα γιατι και οι δυο πλευρες του νεροχυτη ειναι γεματες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2012 στις 01:23 Η Queen of Hearts: #30 25-08-12 01:23 τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα σαπουνιζω ολα,τα αφηνω στον παγκο,μετα τα παιρνω απο κει τα ξεπλενω και τα αφηνω να στραγγισουν σαυτο το ''καλαθακι'' και μετα σκουπιζω τον παγγο απο τα νερα με ενα βετεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
just smile! Δραστήριο μέλος Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:07 Η just smile!: #31 27-08-12 22:07 Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα ενα για να δινεται και η απαραιτητη προσοχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:32 Η άντζυ έγραψε: #32 27-08-12 22:32 Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντα τα σαπουνίζω πρώτα και μετά τα ξεπλένω..! η αδερφή μου πάλι όταν πλένει πιάτα τα κάνει ένα-ένα επειδή βαριέται και κάνει ατελείωτες ώρες μέχρι να με εκνευρίσει και να τα πλύνω εγώ τελικά..!!! Την επόμενη φορά δεν θα της περάσει..! Όσο και να με εκνευρίσει θα την αφήσω να τα τελειώσει μόνη της...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο element skate: #33 27-08-12 22:33 παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:35 Η φρι έγραψε: #34 27-08-12 22:35 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... very good. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:39 Η άντζυ έγραψε: #35 27-08-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 22:48 Η φρι έγραψε: #36 27-08-12 22:48 Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από element skate: παίρνω πλαστικά και οταν τελιώσω τα πετάω Click για ανάπτυξη... τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
element skate Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βρασιδας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 951 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:08 Ο element skate: #37 27-08-12 23:08 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Σπάταλο αγόρι...! Και με καθόλου οικολογική συνείδηση... Click για ανάπτυξη... Ισχύει Αρχική Δημοσίευση από φρι: τουλαχιστον τα πετας στην ανακυκλωση; Click για ανάπτυξη... όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2012 στις 23:10 Η άντζυ έγραψε: #38 27-08-12 23:10 Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Scandal rafaela11 Kate1914 Unboxholics Joji American Economist taketrance fourkaki Luludaki edouardos sofoula2430 ggl Insertcoin harry akritas fockos Ace of Spades το κοριτσι του μαη Cupid jj! orchidea Viedo T C Luke. Slytherin Memetchi fmarulezkd Ariana2018 ΘανάσοςG4 Libertus SlimShady Ευθυμος louminis giannhs2001 iminspain Εχέμυθη tsiobieman Johnny15 malenaaa Nickx παιδι για κλαματα WhaleOilBeefHooked Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα θερμό χειροκρότημα για τον Βρασίδα μας που τον ανακυρήξαμε ως τον πιο οικονομικό και οικολογικό χρήστη του e-steki..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cosa Nostra Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cosa Nostra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman και μας γράφει από Κοπανάκι (Μεσσηνία). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 00:19 Ο Cosa Nostra: #39 28-08-12 00:19 Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ειμαι τοσο ατζαμης που αν κατσω και πλυνω πιατα βλεπω να τρεχω ν αγορασω και αγορασω καινουργια... τα μισα θα πανε υπερ πιστεως και πατριδως !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 08:42 Η mindcircus: #40 28-08-12 08:42 Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ciela: Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;; Click για ανάπτυξη... Και τα δυο, αναλόγως, αν έχω κατσαρολικά και δύσκολα σκεύη δηλαδή που χρειάζονται μούλιασμα ή ζεστο νερό ή αν έχω μερικά πιατικά ''εύκολα'' Και τώρα που συζητάμε με περιμένει μπουγάδα, όχι ομως στην κουζίνα, αλλά ρουχομάνι και πληντυριομάνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.