Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά τα ξεπλένω στον 2ο νεροχυτη.
Ύστερα πηγαίνουν όλα μαζί να στεγνώσουν σ'αυτό το,οχ ξέχασα πώς το λένε...

Όλα τα παραπάνω +οτι τα εκτελώ σαν τρελοκαμπέρω

πώς δεν έχω σπάσει ακόμα τιποτα ...
κατα τα άλλα,μου αρέσει να πλένω πιάτα.

και δεν ξέρω το λογο χουεχουεχουε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ύστερα πηγαίνουν όλα μαζί να στεγνώσουν σ'αυτό το,οχ ξέχασα πώς το λένε...![]()
Ας το πούμε στεγνωτήριο!

artemaki
Διάσημο μέλος

Εχουμε πλυντηριο πιατων και δεν το χρησιμοποιω ποτε.
Οταν πλενω πιατα, σαπουνιζω οσα χωρανε και μετα τα ξεπλενω.
Και φτου ξανα απο την αρχη.
Συνηθως πρωτα τα ποτηρια, μετα τα μπολ, τα πιατα, μαχαιροπιρουνοκατασταση κλπ.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Το πλυσιμο των πιατων ειναι το καλυτερο μου.
Εχουμε πλυντηριο πιατων και δεν το χρησιμοποιω ποτε.
Οταν πλενω πιατα, σαπουνιζω οσα χωρανε και μετα τα ξεπλενω.
Και φτου ξανα απο την αρχη.
Συνηθως πρωτα τα ποτηρια, μετα τα μπολ, τα πιατα, μαχαιροπιρουνοκατασταση κλπ.
Να έρθεις καμιά μέρα να σου κάνω το τραπέζι

artemaki
Διάσημο μέλος

Να έρθεις καμιά μέρα να σου κάνω το τραπέζι.
Οταν ερθεις Αθηνα, πες μου.
Θα ρθω σιγουρα.

φρι
Διάσημο μέλος

Ισχύει
όχι![]()
του μπαντ.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Θα σε αφήσω να παίξεις με το νεροχύτη!!!Οταν ερθεις Αθηνα, πες μου.
Θα ρθω σιγουρα.![]()
Τα πιάτα είχα μάθει να τα πλένω 1-1, αλλά μετά κατάλαβα πως με βόλευε περισσότερο η δουλειά να γίνεται ανα σταδιο κι όχι ανα τεμάχιο.
Το πιο πετυχημένο κολπάκι που έχω δει για όσους βαριούνται να πλένουν πιάτα, σας το παραθέτω σε αλγοριθμο:
Κόβουμε ένα κομμάτι ζελατίνα πλάτους 5cm μεγαλύτερου από τη διαμετρο του πιάτου
Τοποθετούμε τη ζελατίνα πάνω στο πιάτο ώστε να εφαρμόσει
Τοποθετούμε το φαί μέσα στο πιάτο(πάνω στη ζελατίνα)
Τρωμε
Αφαιρούμε με προσοχή τη ζελατίνα
Πετάμε τη ζελατίνα στον κάδο
Επιστρέφουμε το πιάτο μας στο ντουλάπι, πεντακάθαρο
Katerinakius
Νεοφερμένο μέλος

Θα σε αφήσω να παίξεις με το νεροχύτη!!!
Τα πιάτα είχα μάθει να τα πλένω 1-1, αλλά μετά κατάλαβα πως με βόλευε περισσότερο η δουλειά να γίνεται ανα σταδιο κι όχι ανα τεμάχιο.
Το πιο πετυχημένο κολπάκι που έχω δει για όσους βαριούνται να πλένουν πιάτα, σας το παραθέτω σε αλγοριθμο:Παίρνουμε ένα πιάτο
Κόβουμε ένα κομμάτι ζελατίνα πλάτους 5cm μεγαλύτερου από τη διαμετρο του πιάτου
Τοποθετούμε τη ζελατίνα πάνω στο πιάτο ώστε να εφαρμόσει
Τοποθετούμε το φαί μέσα στο πιάτο(πάνω στη ζελατίνα)
Τρωμε
Αφαιρούμε με προσοχή τη ζελατίνα
Πετάμε τη ζελατίνα στον κάδο
Επιστρέφουμε το πιάτο μας στο ντουλάπι, πεντακάθαρο
Αν ειναι ετσι, να τρωμε και σε λαδοκολλα... Ολα μαζι σαπουνισμα με ζεστο νερο και μετά ξεβγαλμα με κρυο...

shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

1)Ξεπλενουμε με λιγο νερακι τα πιατακια
2)Βαζουμε σαπουνακι στο σφουγγαρακι(ο,τι μαρκα προτιμα ο καθενας)
3)Τα σαπουνιζουμε καλα-καλα μπρος πισω μεχρι να φυγουν σαλτσες,λιγδες κτλ
4)Ξεπλενουμε ξανα με μπολικο νερακι(οποιαδηποτε υπολοιματα σαπουναδας ειναι ικανα να προκαλεσουν σοβαρες παρενεργειες για να μην επεκταθω...)
Αποστολη εξετελεσθη οταν μες το πιατο καθρεφτιζεται το αλαβαστρινο προσωπακι μας!
Darkness
Περιβόητο μέλος

Ξεκινάμε με σαπούνισμα ποτηριών, μετά κουτάλια-πιρούνια-μαχαίρια, μετά πιάτα και τέλος κατσαρόλες/ταψιά και οτιδήποτε πιο μεγάλο και συνήθως πιο λερωμένο. Γενικά πάντα πάμε από το πιο καθαρό στο πιο βρόμικο. Η τοποθέτηση είναι ακριβής με τα ποτήρια σε κάθετη σειρά στα δεξιά. Δίπλα προς τα αριστερά στοιβαγμένα τα πιάτα κατά σειρά πρώτα τα πιο μικρά και μετά τα μεγαλύτερα. Στο τέλος των πιάτων σε οριζόντια θέση τα μαχαίρια, κουτάλια, πιρούνια και κουτάλες. Το κάθε πιρούνι πάνω στο άλλο πιρούνι το κάθε κουτάλι πάνω στο άλλο κουτάλι και πάει λέγοντας. Τέλος τα ταψιά όπου χωράνε και δεν κινδυνεύουν να πέσουν. Φυσικά πιάτα και ταψιά σε όρθια προς πλαγιαστή θέση για να στεγνώσουν καλά χωρίς στάμπες και χωρίς μυρωδιές. Τέλος τις σταχτοθήκες με άλλο σφουγγάρι και για να στεγνώσουν πολύ πιο μακριά από πιάτα/ποτήρια κλπ.
Δεν τρελαίνομαι για πλύσιμο πιάτων αλλά τρελαίνομαι για την ‘’μανιακή’’ σειρά και τοποθέτηση που έχω ορίσει.
υ.γ. σε ότι ακούμπησε ψάρι ή αυγό πηγαίνει σχεδόν και μισό μπουκάλι ξύδι. Και πάντα φοράω ολόσωμη ποδιά χωρίς βέβαια προστασία γιατί το νερό τρέχει συνεχώς σε όλη την διάρκεια πλυσίματος. Και όταν υπάρχουν και οι ερεθισμοί στα κωλοευάισθητά μας χέρια βάζουμε και γάντια κίτρινα σαν της κυρίας πιο πίσω, της μαμάς του ντέξτερ αν θυμάμαι καλά.

Ajusshi
Διάσημο μέλος

ένα, ένα.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

δηλαδη δεν τα πεταμε μετα τη χρηση;

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

πλενονται τα πιατα;;;;;σοβαρα;
δηλαδη δεν τα πεταμε μετα τη χρηση;![]()
Την ιδια απορια ειχα κι εγω για τα ρουχα.
Μεχρι που αναγκαστηκα να παρω πλυντηριο γιατι ηταν πλεον ασυμφορο.

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς πλένετε τα πιάτα σας;
στο πλυντήριο φυσικά

...αλλά μετά τα ρούχα μου έχουν κάτι λαδιές

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν, ο νεροχύτης στα δεξιά έχει το στραγγιστήρι μέσα οπότε τα πιάτα πάνε στον αριστερό. Πάντα με το που μπαίνουν μέσα ρίχνω λίγο νερό πάνω να μην κολλήσουν οι λίγδες. Οταν έρθει η ώρα να τα πλύνω, τα βγάζω όλα στον πάγκο αριστερά και ξεκινάω με τις κατσαρόλες (μεγαλύτερα), τελειώνοντας με τα μαχαιροπίρουνα (μικρότερα). Τα κάνω δηλαδή τύπου "Ρώσικη κούκλα", να μπαινει το ένα μέσα στο άλλο.
Μετά αρχίζω να τα ξεπλένω και τα βάζω στο στραγγιστήρι από το μικρότερο στο μεγαλύτερο, έτσι γίνεται ξανά μια "μπαμπούσκα" και χωράνε όλα, ενώ το νερό από τα μικρά έχει σχεδόν ξεπλύνει τα μεγάλα.
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- rafaela11
- Kate1914
- Unboxholics
- Joji
- American Economist
- taketrance
- fourkaki
- Luludaki
- edouardos
- sofoula2430
- ggl
- Insertcoin
- harry akritas
- fockos
- Ace of Spades
- το κοριτσι του μαη
- Cupid
- jj!
- orchidea
- Viedo
- T C
- Luke.
- Slytherin
- Memetchi
- fmarulezkd
- Ariana2018
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- SlimShady
- Ευθυμος
- louminis
- giannhs2001
- iminspain
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Johnny15
- malenaaa
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- WhaleOilBeefHooked
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.