Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

30-04-21

18:06
Εναλλακτικα θα μπορουσες απλα να ανοιξεις το ζεστο νερο της βρυσης; Just sayingΜάλλον κατάλαβες λάθος. Έχω ειδικό σκεύασμα ( συγκεκριμένα ένα μπρίκι γι αυτή τη περίπτωση), όπου το έχω μόνο για να ζεσταίνω νερό. ΔΗΛΑΔΉ όταν είναι να πλύνω τα πιάτα, βάζω νερό από τη βρύση στο συγκεκριμένο μπρίκι ( το οποιο ήδη το έχω πλύνει), το ζεσταίνω, ρίχνω μέσα υγρό πιάτων και μετα πλένω τα πιάτα και το συγκεκριμένο τελευταίο. Το που είδες τα βρωμόνερα και πως το συμπέρανες δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν παίρνω σκεύασμα που ήδη έχω χρησιμοποιήσει για να κάνω φαγητό, αλλά το μπρίκι που το έχω μόνο γι αυτή τη περίσταση.
Η σωστή λάτζα είναι έτσι. Μόνο με ζεστό νερό , καθαρίζουν σωστά τα πιάτα
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

08-08-24

08:15
Τα σαπουνίζετε όλα και μετά τα ξεπλένετε ή τα σαπουνίζετε και τα ξεπλένετε ένα ένα;;
Πλυντήριο
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

08-08-24

10:08
Ένα ένα τα κάνω.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

08-08-24

10:33
Ενα ενα γιαυτο κανω 2 ωρες
Η μαμα μ τωρα που δεν δουλευει το πλυντήριο τα κανει ολα μαζι σε χρονο ρεκορ 

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

08-08-24

11:52
Όταν έχω ένα-δυο πιάτα/μαχαιροπίρουνα τα πλένω ένα ένα. Συνήθως όμως τα σαπουνίζω όλα μαζί και τα ξεπλένω, γιατί δεν αντέχω τη σκέψη να τρέχει η βρύση άσκοπα ενόσω δε χρησιμοποιώ το νερό.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

08-08-24

11:55
Απορώ με τα άτομα που αφήνουν να γεμίζει ο νεροχύτης με μια στοίβα από πιάτα, πόσο μάλλον το καλοκαίρι που την επόμενη μέρα σίγουρα θα μυρίζει μούχλα
Εγώ με το που τρώω/μαγειρεύω τα πλένω αμέσως. Τα σαπουνίζω στον ένα νεροχύτη, τα ξεπλένω στον άλλο.

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

08-08-24

11:57
Έξυπνο αυτό.Απορώ με τα άτομα που αφήνουν να γεμίζει ο νεροχύτης με μια στοίβα από πιάτα, πόσο μάλλον το καλοκαίρι που την επόμενη μέρα σίγουρα θα μυρίζει μούχλαΕγώ με το που τρώω/μαγειρεύω τα πλένω αμέσως. Τα σαπουνίζω στον ένα νεροχύτη, τα ξεπλένω στον άλλο.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.533 μηνύματα.

08-08-24

12:08
Έλα μωρέ κι εσύ, κι αν μαζευτείτε παρέα και τα κοπανήσετε και γίνετε κομμάτια από τις ρετσίνες, ποιος πλένει εκείνη την ώρα πιάτα;Απορώ με τα άτομα που αφήνουν να γεμίζει ο νεροχύτης με μια στοίβα από πιάτα, πόσο μάλλον το καλοκαίρι που την επόμενη μέρα σίγουρα θα μυρίζει μούχλαΕγώ με το που τρώω/μαγειρεύω τα πλένω αμέσως. Τα σαπουνίζω στον ένα νεροχύτη, τα ξεπλένω στον άλλο.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

08-08-24

12:11
Αν τύχει κι έχω κόσμο, τα πλένω όταν φύγουν οι καλεσμένοι. Για 2-3 ώρες αν μείνει άπλυτο δεν πέθανε και κανείς. Εγώ λέω για άτομα που τα αφήνουν μέρες άπλυτα, να κάθονται να μουχλιάζουν στο νεροχύτη.Έλα μωρέ κι εσύ, κι αν μαζευτείτε παρέα και τα κοπανήσετε και γίνετε κομμάτια από τις ρετσίνες, ποιος πλένει εκείνη την ώρα πιάτα;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

08-08-24

12:16
Εντάξει, για μια φορά και δυο και τρεις (χαλάλι αν γίνετε και ντίρλα απ' τις μαλαματίνες...), δεν έγινε και κάτι. Ανθρώπινο. Έχει τύχει να έχουμε καλεσμένους και να φύγουν πολύ αργά. Αν δεν έχουμε διάθεση, εκείνη τη στιγμή, μετατίθεται για την άλλη μέρα. Μαζεύουμε ό,τι μπορούμε από αποφάγια, σκουπίδια, κ.λπ. και μένουν στο νεροχύτη - "καθαρά" - να περιμένουν...Έλα μωρέ κι εσύ, κι αν μαζευτείτε παρέα και τα κοπανήσετε και γίνετε κομμάτια από τις ρετσίνες, ποιος πλένει εκείνη την ώρα πιάτα;
Το κακό είναι να γίνεται συνήθεια και να στοιβάζονται, σε καθημερινή βάση. Λένε (και το πιστεύω...) ότι αν ο νεροχύτης (η κουζίνα γενικά...) είναι καθαρός, όλο το σπίτι μοιάζει καθαρό.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

08-08-24

12:22
Πωπω και αν μείνει το κρέας ειδικά 2-3 μέρες να κάθεται στο νεροχύτη, έχει μια μποχα.....ο θεός να σε φυλάει.. Μαζεύουμε ό,τι μπορούμε από αποφάγια, σκουπίδια, κ.λπ. και μένουν στο νεροχύτη - "καθαρά" - να περιμένουν...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

08-08-24

12:29
Δεν το συζητώ !!! Γι' αυτό λέω ότι αν δεν έχουμε διάθεση να τα πλύνουμε, τουλάχιστον να καθαριστούν πρόχειρα (από αποφάγια κι ένα γρήγορο πέρασμα κάτω από το νερό ένα ένα...), τους βάζουμε και λίγο σαπουνάκι (εμείς οι "παλιοί" ρίχνουμε και λίγο λευκό ξύδι από πάνω, για "να πάρει" τις μυρωδιές...), και πάμε στο κρεβατάκι μας, με ήσυχη τη συνείδηση πλέον...Πωπω και αν μείνει το κρέας ειδικά 2-3 μέρες να κάθεται στο νεροχύτη, έχει μια μποχα.....ο θεός να σε φυλάει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- rafaela11
- Kate1914
- Unboxholics
- Joji
- American Economist
- taketrance
- fourkaki
- Luludaki
- edouardos
- sofoula2430
- ggl
- Insertcoin
- harry akritas
- fockos
- Ace of Spades
- το κοριτσι του μαη
- Cupid
- jj!
- orchidea
- Viedo
- T C
- Luke.
- Slytherin
- Memetchi
- fmarulezkd
- Ariana2018
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- SlimShady
- Ευθυμος
- louminis
- giannhs2001
- iminspain
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Johnny15
- malenaaa
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- WhaleOilBeefHooked
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.