self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλα!!!!!!!!!!!
ειναι ερεθιστικο οντως να σου λεει ο αλλος :"αααααχ τι μου κανετε?πως με τρελαινετε ετσι?"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria17
Νεοφερμένο μέλος

Kwnstantina K.
Νεοφερμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αγγλικα,ρωσικα..τσιγκανικα..(μαγκαβατου κλπ..

Αρχαια Ελληνικα?

Ή μηπως τη γλωσσα των ζωων?
να γαυγιζει πχ..ή να μουγκριζει..ή η γυναικα να νιαουριζει..και να γουργουριζει..
(τα τελευταια μου πανε..

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μπαίνεις υπογραφή!>Μου αρέσουν οι άνδρες και θέλω να μου μιλάει πρόστυχα
>Μου αρέσουν οι άνδρες και θέλω να μου λέει γλυκόλογα κ τα 2!
DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

-«Πες μου, πες μου, πες μου..»
(Σπάω το κεφάλι μου, ρε γαμώτο, αλλά τίποτα δεν μουʼ ρχεται).
-«Σʼ αρέσει, μωρό μου, σʼ αρέσει;»
(Αν βάλεις γλώσσα μέσα και σταματήσεις να με αποσπάς, μπορεί και να αποφασίσω).
-«Α, καλά το κάνεις!»
(Μωρʼ τι μας λες, μπράβο μου!)
-«Τι σου κάνω;»
(Τίποτα στην πραγματικότητα, αλλά μην το κάνουμε και θέμα).
-«Τι άντρας είμαι εγώ!»
(Μ@λάκας

-«Πώς το θες;»
(Ψιλοαβανταζέ, 30 μοίρες απόκλιση δεξιά, μια μερίδα βιδωτό με μια ιδέα από πλαγιομετωπικό, στη συνέχεια θέλω να τελειώσεις εκτός δωματίου και θα πάρω άλλη μια φέτα με ρίγανη, ευχαριστώ).
- «Θα σε σκ*σω!»
(Τι; Με απειλείς κιόλας

- «Σιγά, παιδάκι μου, θα με φας!»
(Ναι, έχω ένα πεινασμένο πιράνχας ανάμεσα στα πόδια μου και είναι η ώρα που του πετάω ένα σνακ).
- «Αργκδμπιαααχ»
(Υπότιτλους δεν έχει; Εγώ φταίω που σου δίνω σημασία και προσπαθώ να βγάλω νόημα.)
- «Άαααχ, με καις μωράκι μου»
(Το έχω από ώρα στον θερμοθάλαμο και τώρα το έβαλα στους 250.)
- «Mη σταματάς, μη σταματάς, μη σταματάς!»
(Ναι, τώρα το θυμήθηκες να αργήσεις που είμαι εγώ από πάνω η ξεγοφιασμένη.)
- «Νιώσε το λοστάρι μου!»
(Α, εσύ ταʼ χεις παίξει τελείως, αυτό ήταν, ΦΕΥΓΩ!)
- «Άααχ, έρχομαι»
(αλλά εμένα δε θα με βρεις εδώ.)

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο την αλλη, εχω γνωρισει ανθρωπους που δεν τους "κολλαει" καθολου μα καθολου να βριζουν.. οχι οτι δεν μπορουν η' ντρεπονται.. αλλα ο τροπος που τα λενε...
Οπως καταλαβες ειναι αναλογα με την περιπτωση του ανθρωπου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mcstefan7
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Μόνο τα πρόστυχα μας αρέσουν στο κρεβάτι...Όποια δεν μιλάει είναι απλα ξενέρωτη!!
αει γεια σ΄, |συμφωνώ|.
εγω μάλιστα της ζητάω να βρίζει τον ΠΑΟΚ

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δεν μπορώ τις ομιλίες....μου αποσπούν την προσοχή....![]()
...τελικά εσείς κάνετε σεχς ή παίζετε σκάκι;

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín
Διάσημο μέλος

+1Εγώ θέλω να με βρίζει στα γαλλικά , γίνεται;
Γενικά έχεις(-ουμε) πολλές ελπίδες γιατί υπάρχει πολύ γαλλόφωνο γκομενιλίκι στην Ελλάδα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laispodias
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ θέλω να με βρίζει στα γαλλικά , γίνεται;
Μάλλον απο εκεί βγήκε η έκφραση "με άρχισε στα "γαλλικα""
Πάντως αν του συντρόφου δε του βγαινει το μπινελικι στο σεξ, ίσως λειτουργει καλυτερα με ποδοσφαιρική ορολογία (σκίσε μου τα διχτυα παιχταρά μου, κάνε μου μια βαθειά μπαλια απο τα πλάγια κλπ)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.