mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

That's the spiritΣε ξενη γλωσσα ? Κι αμα σε βριζει και δε το παιρνεις χαμπαρι?![]()

(I guess, δεν ψήφισα αυτό...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

That's the spirit
(I guess, δεν ψήφισα αυτό...)
νονονο μισελ, δε θα παρω ουτε γω απαυτη την επιλογη!!

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Εμένα μ' αρέσουν τα πρόστυχα. Και να λέω και να μου λέει!!
Neraida
Επιφανές μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Εγω αν η αλλη αρχιζε να μιιλαει σε ξενη γλωσσα και με επιθετικο υφος θα αρχιζα τις σφαλιαρες..(ευκαιρια να ριξουμε και λιγο ξυλο
)
Το ξύλο εμπίπτει σε άλλη κατηγορία, που δεν εμπεριέχεται σε αυτή τη δημοσκόπηση!

nagia
Νεοφερμένο μέλος

Καρκίνος είσαι στο ζώδιο?Ειμαι αρκετα και πληγωνομαι ευκολα αν και δεν το δειχνω

love_angel
Επιφανές μέλος

δε ξες τι χανεις.
![]()
Βρε μανάρι μου, είναι σαν να μου λες, δεν ξέρεις τι χάνεις που δεν τρως σαρδέλες

Φυσικά και δεν ξέρω.
Κι ούτε θέλω να μάθω.

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Βρε μανάρι μου, είναι σαν να μου λες, δεν ξέρεις τι χάνεις που δεν τρως σαρδέλες
Φυσικά και δεν ξέρω.
Κι ούτε θέλω να μάθω.![]()
Δηλαδή, δεν δοκίμασες ποτέ σαρδέλες μέχρι τώρα;(!!!)

Δηλαδή, δεν δοκίμασες ποτέ σαρδέλες μέχρι τώρα;(!!!)
Όχι βέβαια! Βρωμάνε!
(μιλάμε ακόμα για σεξ;

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα στο καθημερινο το σεξ αμα δνε μιλαει προστυχα ο αλλος....δεν γινεται ρε παιδια τι λεμε τωρα!
Lost_Prophet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ζωώδης έρωτας χωρίς πολλά λόγια.

Μετά την πράξη ένα "Σ`αγαπώ" είναι αρκετό.

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

Εμένα λοιπόν μου αρέσουν κατά κύριο λόγο τα γλυκόλογα, αλλά και κάτι το οποίο δεν μπήκε στη δημοσκόπηση: μ' αρέσει να λέω και πράγματα τα οποία έχουν σχέση με τα ενδιαφέροντά μου αν φυσικά η άλλη μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα. Εγώ, δηλαδή που είμαι φιλόλογός μου αρέσουν φράσεις του τύπου: «Έλα αγάπη μου να βρούμε το βαθύτερο σημείο της ποίησης του Σεφέρη», «Έλα να μου δείξεις τί έκανε η Μαντάμ Μποβαρύ» και άλλα τέτοια. Πολύ φάση!

Είπα κι εγώ , μόνο εμένα μου φάνηκε περίεργο ?Κάτι ανάλογο στην περίπτωσή μου δηλαδή θα ήταν: " Έλα αγάπη μου να μου δείξεις πως στρώνουν το σκυρόδεμα!
Την επιστήμη σου ? στις σεχσουαλικές σου στιγμές ?γιατί σου φαίνεται περίεργο; όταν αγαπάς κάτι πολύ (την επιστήμη σου ας πούμε), σου αρέσει να τη βάζεις στις πιο προσωπικές σου στιγμές. Στο κάτω-κάτω, γιατί την ώρα του έρωτα δε χωράει η ποίηση; Για ποιό θέμα μιλάει η ποίηση; Δε μιλάει για τον έρωτα;
Κι έστω βρε καλέ μου Πιτ , είναι η αγαπητικιά σου φιλόλογος κι αρχίζετε τα : Έλα να σου δώσω το Νόμπελ Ελύτηηη μουυυυ
Και τα : Θες να δοκιμάσεις το αδοκίμαστο και το απο αλλού φερμένο μουυυυ ωρε Μποβαρύ μ' ?

Αν είναι όμως των θετικώνε τι κάν'ς ?
Σκέψου πχ να σε λέει : Θέλω να μου εξαιλώσεις το ποζιτρόνιο Αιιι-στα-ιιιν- μ' !
ή " Πως τον καμπυλώνεις έτσι το χώρο Καραθοδωρή μ' "
ή να σου ζητάει εκλπαρώντας να της ...επιταχύνεις το ...σωματίδιο ???

Κι αν είναι των οικονομικο-πολιτικώνε επιστημόνε με πολιτική καριέρα τι θα σε λέει τότενες

" Θέλω να μου διαβουλεύσεις το νομοσχέδιο Πέτρο μ' "
" δώσε επιτέλους την ιθαγένεια σε λέωωωωωωωωω "
ή " κάνε μ' ένα δημοψήφισμα στα όρθια βρε παληκάριιι "

Τεςπα ! Είμαι κάφρος ώρες ώρες ευτυχώς το ξέρεις πια , και ξέρω πως δεν θα με παρεξηγήσεις

άλλωστε περί ορέξεως ... make love not war
Πάντως , η καλύτερη απάντηση στην δημοσκόπηση είναι η :
Την οποία και ετίμησαν ουκ ολίγοι , πράγμα που σημαίνει πως δεν είμαστε και λίγοι οι .. ψυχάκηδες εδώ μέσαΔεν σας λέω, παρ'οτι η ψηφοφορια είναι μυστική γιατί έχω μανία καταδιώξεως

Ας απαντήσω κι εγώ επιτέλους
Στον πληθυντικό παρακαλώ ! Θα με υποχρεώσετε !Πως σας αρέσει να σας μιλάει ο σύντροφός σας στο σεξ ;

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Καραπιπερίμ, πιπερίμ, πιπερίμ,
άσε πια τα πλούτη και τον Ιμπραήμ...

Είναι δηλαδή αυτό που λένε, "Πρώτα επιταχύνω κι έπειτα χύνω", ε;;ή να σου ζητάει εκλπαρώντας να της ...επιταχύνεις το ...σωματίδιο ???![]()

Ααααχ, φαίνονται οι των θετικών...

dimitral
Δραστήριο μέλος

Μπαρδόν ???
Είπα κι εγώ , μόνο εμένα μου φάνηκε περίεργο ?
Την επιστήμη σου ? στις σεχσουαλικές σου στιγμές ?
Κι έστω βρε καλέ μου Πιτ , είναι η αγαπητικιά σου φιλόλογος κι αρχίζετε τα : Έλα να σου δώσω το Νόμπελ Ελύτηηη μουυυυ
Και τα : Θες να δοκιμάσεις το αδοκίμαστο και το απο αλλού φερμένο μουυυυ ωρε Μποβαρύ μ' ?
Αν είναι όμως των θετικώνε τι κάν'ς ?
Σκέψου πχ να σε λέει : Θέλω να μου εξαιλώσεις το ποζιτρόνιο Αιιι-στα-ιιιν- μ' !
ή να σου ζητάει εκλπαρώντας να της ...επιταχύνεις το ...σωματίδιο ???
Κι αν είναι των οικονομικο-πολιτικώνε επιστημόνε με πολιτική καριέρα τι θα σε λέει τότενες
" Θέλω να μου διαβουλεύσεις το νομοσχέδιο Πέτρο μ' "
" δώσε επιτέλους την ιθαγένεια σε λέωωωωωωωωω "
ή " κάνε μ' ένα δημοψήφισμα στα όρθια βρε παληκάριιι "
Τεςπα ! Είμαι κάφρος ώρες ώρες ευτυχώς το ξέρεις πια , και ξέρω πως δεν θα με παρεξηγήσεις
άλλωστε περί ορέξεως ... make love not war
Πάντως , η καλύτερη απάντηση στην δημοσκόπηση είναι η :
Την οποία και ετίμησαν ουκ ολίγοι , πράγμα που σημαίνει πως δεν είμαστε και λίγοι οι .. ψυχάκηδες εδώ μέσα
Ας απαντήσω κι εγώ επιτέλους
Στον πληθυντικό παρακαλώ ! Θα με υποχρεώσετε !
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλα!!!!!!!!!!!
ειναι ερεθιστικο οντως να σου λεει ο αλλος :"αααααχ τι μου κανετε?πως με τρελαινετε ετσι?"
παντως , οι ομιλιες στο σεξ εξαρτωνται αμεσα απο τον τοπο και χρονο.δεν μπορεις παντου και παντα να φωναζεις,δεν μπορεις να λες παντα γλυκολογα ουτε παντα αισχρολογα.εξαρταται και απο την διακοσμηση του χωρου.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

να σου κανω ενα reboot μαναρι μου.....Εμένα λοιπόν μου αρέσουν κατά κύριο λόγο τα γλυκόλογα, αλλά και κάτι το οποίο δεν μπήκε στη δημοσκόπηση: μ' αρέσει να λέω και πράγματα τα οποία έχουν σχέση με τα ενδιαφέροντά μου αν φυσικά η άλλη μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα. Εγώ, δηλαδή που είμαι φιλόλογός μου αρέσουν φράσεις του τύπου: «Έλα αγάπη μου να βρούμε το βαθύτερο σημείο της ποίησης του Σεφέρη», «Έλα να μου δείξεις τί έκανε η Μαντάμ Μποβαρύ» και άλλα τέτοια. Πολύ φάση!

ελα να σου καθαρισω τις φλαντζες..
να σου αλλαξω τα τακακια...

.......................
Noisette
Περιβόητο μέλος

(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.