misslittledevil
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Χωρις υποχρεωσεις, με πολλα ακινητα και δυνατο λογαριασμο στην Eurobank.![]()

+1 Να προσθέσω και κούκλος που να αγαπάει μόνο εμένα ή θα με πεις πλεονέκτη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

![]()
![]()
![]()
+1 Να προσθέσω και κούκλος που να αγαπάει μόνο εμένα ή θα με πεις πλεονέκτη?![]()
![]()
Νταξ, αυτο εννοειται!

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

kotetsi
Νεοφερμένο μέλος

Πέραν αυτών όμως, η σύντροφός μου επιθυμώ να είναι σε θέση να με στηρίξει οποιαδήποτε στιγμή, να μοιράζεται τις λύπες και τις χαρές, να μη φοβάται να δοθεί ολοκληρωτικά, να μη με ζηλεύει δίχως να έχω δώσει δικαίωμα, να με αποδεχτεί με τα ελαττώματά μου, να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Να έχει ενδιαφέροντα, να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει, να παθιάζεται με αυτό που κάνει, να μη μετανοιώνει για κάτι που έγινε αλλά για κάτι που θα μπορούσε να γίνει και δεν έγινε. Να της αρέσουν τα ταξίδια, να είναι κοινωνική, ευχάριστη, γλυκομίλητη, να μπορώ να της εμπιστευτώ το αυτοκίνητό μου υπό συνθήκες. Να με αγαπάει.

Την ιδανική σύντροφο τη φαντάζομαι... ψηλή και κοκκινομάλλα!
Πέραν αυτών όμως, η σύντροφός μου επιθυμώ να είναι σε θέση να με στηρίξει οποιαδήποτε στιγμή, να μοιράζεται τις λύπες και τις χαρές, να μη φοβάται να δοθεί ολοκληρωτικά, να μη με ζηλεύει δίχως να έχω δώσει δικαίωμα, να με αποδεχτεί με τα ελαττώματά μου, να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Να έχει ενδιαφέροντα, να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει, να παθιάζεται με αυτό που κάνει, να μη μετανοιώνει για κάτι που έγινε αλλά για κάτι που θα μπορούσε να γίνει και δεν έγινε. Να της αρέσουν τα ταξίδια, να είναι κοινωνική, ευχάριστη, γλυκομίλητη, να μπορώ να της εμπιστευτώ το αυτοκίνητό μου υπό συνθήκες. Να με αγαπάει.
OK ......δεν ζητας και πολλα

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Ο άνθρωπος που θα με κάνει να σκεφτώ πέρα από το " τι θα κάνουμε σήμερα" και αρχίζει και με κάνει να κάνω όνειρα για το μέλλον τότε σίγουρα θα σημαίνει κάτι πολύ σημαντικό για μένα και ίσως είναι και το τέλειο..
fandago
Διακεκριμένο μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

.
Δεν ξέρω τι θα απαντούσα στην ίδια ερώτηση, σε κάποια άλλη ηλικία...
Ίσως και να φανταζόμουν τον τέλειο σύντροφο για μένα, διαφορετικά...,
σε κάθε περίοδο της ζωής μου..., ανάλογα με τις περιστάσεις...,
ίσως και όχι, δεν το είχα σκεφθεί έτσι μέχρι τώρα...

Τώρα όμως, με την εμπειρία που έχω από τις σχέσεις μου μέχρι σήμερα,
θα μπορούσα να πω, ότι ιδανικός σύντροφος για μένα...,
είναι εκείνος που μπορεί να μου κρατά πάντα ζωντανό το ενδιαφέρον μου...

Όλα τα άλλα, γρήγορα παύουν να έχουν ιδιαίτερη σημασία...,
πιστέψτε με !!!!!

.
LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

πως ξερουμε οτι μας νοιαζεται?
πως ειμαστε σιγουροι οτι δεν μας χρησιμοποιει?
πως θα καταλαβουμε οτι ειναι ειλικρινης απεναντι μας?
και αλλα σχετικα ερωτηματα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

σε πρώτη φάση, επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο τώρα, θα πω ότι το καταλαβαίνεις μέσα στα μάτια του
είναι πολύ ένστικτο...
κατά δεύτερον ο άλλος είναι φίλος σου, τον νιώθεις ότι σε νιώθει φίλη... μπορείτε και μιλάτε σαν φιλαράκια πραγματικά...
θα επανέλθω με περισσότερα σύντομα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kedros
Νεοφερμένο μέλος

και δεν μιλω εξωτερικα,πως μας συμπεριφερεται?
πως ξερουμε οτι μας νοιαζεται?
πως ειμαστε σιγουροι οτι δεν μας χρησιμοποιει?
πως θα καταλαβουμε οτι ειναι ειλικρινης απεναντι μας?
και αλλα σχετικα ερωτηματα....
Με μια ματιά που έριξα στην ερώτηση σου νόμιζα οτι έγραφες '' ποιός είναι ο ιδανικός σύντροφος αλλά όταν ξαναδιάβασα την ερώτηση αντελλήφθηκα οτι τσάμπα έγραψα την προηγούμενη απάντηση

Μια απλή πρόταση κι ελπίζω να σε καλύψω. Όταν ολοκληρώνεται ο άνθρωπος σαν οντότητα και απλά τον ενδιαφέρει να ζει αρμονικά με τον σύντροφο του/ της στον χρόνο και στον χώρο και φυσικά σε συνάρτηση με το κοινωνικό σύνολο, τότε όλα τα ερωτήματα και οι επιφυλάξεις και φόβοι που περιστρέφονται στο νεανικό μας μυαλό δεν έχουν κανένα απολύτως μέρος στην σκέψη μας.
όσο το τι νόμιζα οτι έγραφες και επειδή μπήκα στον κόπο να σκεφτώ θα κεράσεις μπύρα

όχι εντάξει τίποτα χειρότερο απο το οτι απλά θα γράψω την σκέψη μου αλλά σε ερώτηση που θα έλεγε ΠΟΙΟΣ είναι ο ιδανικός/ η σύντροφος:
Χωρίς να το πολυσκεφτώ, διότι θα γράψω ολόκληρη ιστορία , θα σου πω την ταπεινή μου άποψη. Εκείνη που μέσα απο την ωριμότητα και την ολοκλήρωση που θα έχει θα είναι ανάλογα λογική για να αντιμετωπήσει αλλά και να ανταπεξλθει στις παραξενιές μου

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Μεθυσμένη συνεχώς.Πως τον/την φαντάζεστε;

Neraida
Επιφανές μέλος

Μεθυσμένη συνεχώς.![]()
Για να μη διαμαρτυρονται τα ματακια της στη θεα του εκτοπισματος σου ε?!
Κατανοητον...

Αν ναι, και βλέπει το εκτόπισμα σου διπλό, βράσε ρύζι
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Tόσο χοντρουλός είσαι πια ρε ρεμπεσκέ?
....είναι σαν στραγάλι κοντός, χοντρός, και άσπρος

Neraida
Επιφανές μέλος

Tόσο χοντρουλός είσαι πια ρε ρεμπεσκέ?
Ασε το ρυζι...παχαινει! Οπου ρυζακι βαλε χορτα!
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Πληρεί όλες τις προυποθέσεις...

Rempeskes
Επιφανές μέλος

....είναι σαν στραγάλι κοντός, χοντρός, και άσπρος
Αράπικο στραγγάλι υπάρχει...?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.