Rempeskes
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως που τον έχω ρωτήσει το γαμπρό και έχω την έγκριση του τι κερδίζω;![]()
Περιττά κιλά εγκυμοσύνης,
αντιμετώπιση εφήβων,
εγκλεισμό σε γηροκομείο...

λολ. δεν τα λεω για να σας αποτρέψω...
ειπαμε, ο γάμος ειναι καλό πράγμα

γι αυτο να κάνετε από τέσσερεις και επάνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

φυσικα..γιαυτο ολες οι ερευνες δειχνουν καλυτερη υγεια στους παντρεμενους απο τους εργενηδες..ειπαμε, ο γάμος ειναι καλό πράγμα

mindcircus
Περιβόητο μέλος

φυσικα..γιαυτο ολες οι ερευνες δειχνουν καλυτερη υγεια στους παντρεμενους απο τους εργενηδες..![]()
Καιιι ποιος τα λεει αυτα για να χουμε καλο ερωτημα? Οι παντρεμενοι επιστημονες?

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

φυσικα..γιαυτο ολες οι ερευνες δειχνουν καλυτερη υγεια στους παντρεμενους απο τους εργενηδες..![]()
Καιιι ποιος τα λεει αυτα για να χουμε καλο ερωτημα? Οι παντρεμενοι επιστημονες?![]()
όχι
οι ανύπαντρες επιστημόνισσες
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Επομένως πολύ θα ήθελα να καταφέρω να κάνω έναν πριγκιπικό γάμο... Γύρω στα 30 άτομα το πολύ, σε ένα νησάκι ή σε ένα βουνό, με κατάλευκο, πριγκιπικό νυφικό(ξερετε,τεράστια ουρά και πολύ φυσκωτό) , μια μικρή τιάρα στα μαλλιά μου,ένα υπέροχο μονόπετρο, μια bugatti απ'εξω (οκ το παράκανα,το ξέρω!).
Μια μέρα που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω μου...Τίποτα άλλο...
Εγωίστρια ε? Ελα μωρέ, όσο πατάει ο ελέφαντας....
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Απλά ανύπαρκτο!!!

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Έχεις χρόνια μπροστά σου να κάνεις τη σωστή επιλογή...
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δε θέλω απαισιοδοξία
Έχεις χρόνια μπροστά σου να κάνεις τη σωστή επιλογή...
Κατά προτίμηση,
99χρονο δισεκατομμυριούχο
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάλι καλά που δεν προτιμάς με ...ομόφυλο σύντροφο και υιοθετημένο παιδί!Κατά προτίμηση,
99χρονο δισεκατομμυριούχο

Kαλά, αυτά τα είπαν κι άλλοι....πριν παντρευτούν !Πώς βλέπω το γάμο μου???
Απλά ανύπαρκτο!!!
![]()

Εγώ πάλι τον ονειρεύομαι με ομόφυλο σύντροφο, πολιτικό γιατί είμαι και άθεος, σε κάποια όμορφη μικρή πόλη της Σουηδίας, και μετά στο γλέντι θα έχουμε κλασική μουσική, ίσως και κάποιες άριες... ίσως από τον γάμο του φίγκαρο που θα είναι και σχετικό, τόσες πολλές προοπτικές!!! Αριστούργημα θα είναι!!!!!Πάλι καλά που δεν προτιμάς με ...ομόφυλο σύντροφο και υιοθετημένο παιδί!![]()

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, μπορείς φυσικά να τον επαναλάβεις όσες φορές θέλεις!!!Εγώ πάλι τον ονειρεύομαι με ομόφυλο σύντροφο, πολιτικό γιατί είμαι και άθεος, σε κάποια όμορφη μικρή πόλη της Σουηδίας, και μετά στο γλέντι θα έχουμε κλασική μουσική, ίσως και κάποιες άριες... ίσως από τον γάμο του φίγκαρο που θα είναι και σχετικό, τόσες πολλές προοπτικές!!! Αριστούργημα θα είναι!!!!!![]()

Ναι, μπορείς φυσικά να τον επαναλάβεις όσες φορές θέλεις!!!![]()
Νομίζω πιάνει με την πρώτη

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Πάλι καλά που δεν προτιμάς με ...ομόφυλο σύντροφο και υιοθετημένο παιδί!
Kαλά, αυτά τα είπαν κι άλλοι....πριν παντρευτούν !![]()
Ναι..αυτό μου λέει και η γιαγιά μου που έχει φτάσει σε σημείο τώρα που μεγαλώνω να μου λέει για τα προικιά μου!!!!!!

Το μόνο ίσως ενδεχόμενο που θα έκανα κάτι τέτοιο σε εμένα θα ήταν για να διασφαλίσω το παιδάκι μου (το ξέρω, ούτε εγώ μπορώ να με φανταστώ μάνα!

Όσο για τον 99 χρονο διεκατομμυριούχο δεν τον θέλουμε με τίποτα.. Δεν θα μπορεί να καλύψει μία πολύ βασική μου ανάγκη...

Jimmaki
Νεοφερμένο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Γκρρ ασε να δω ποιος θα νικησει πρωτα και απανταω μετα.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Τωρα να πω πως τον φανταζομαι ή πως σχεδιαζουν να μου τον κανουν γονεις και πεθερικα που επεμβαινουν;;
Γκρρ ασε να δω ποιος θα νικησει πρωτα και απανταω μετα.
Εσύ. Εσύ άλλωστε παντρεύεσαι (ξανασκέψου το!! μια χαρά δεν είστε τώρα??

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

(ξανασκέψου το!! μια χαρά δεν είστε τώρα??)
Γιατι δε μου λες "και του χρονου" καλυτερα;
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

η κοινωνικη τυπικη επισημοποιηση και δημοσιοποιηση μιας σταθερης σχεσης..2 Υπογραφες σε ενα χαρτι ειναι, τιποτα παραπανω (αν εξαιρεσεις τον σαματα και τα εξοδα)
και τα νυφικα κλπ κλαπατσιμπαλα και φιγουρες μπαινουν απο τη ματαιοδοξια του ανθρωπου..
δεν απαιτουνται..
πας στην εκκλησια ή στο δημαρχειο φτηνα με δυο μαρτυρες με απλη ενδυμασια και παντρευεσαι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.