suspiria
Διάσημο μέλος

Θα παντρευόμουν μόνο και μόνο γι' αυτό το σκηνικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος

στο φρουτακι τα εχεις πει αυτα;Πρόσφατα (αδυνατώ να θυμηθώ που ακριβώς) άκουσα για ένα γάμο που ο γαμπρός και η νύφη ήταν ξυπόλυτοι σε ένα εξοχικό μέρος με ελάχιστους καλεσμένους
Θα παντρευόμουν μόνο και μόνο γι' αυτό το σκηνικό![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

για μερικους ομως αυτη η ξεχωριστη μερα μπορει να ειναι η αρχη του χειροτερου εφιαλτη τους.......Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια αποστροφή για την όλη διαδικασία του γάμου από πολλούς εδώ. Ρε παιδιά είναι μια από τις πιο ωραίες στιγμές στη ζωή μας! Αν δεν την χαρούμε, τί θα χαρούμε;

suspiria
Διάσημο μέλος

στο φρουτακι τα εχεις πει αυτα;![]()
τα έχουμε συζητήσει, μη νομίζεις

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

εεε θα μαρεσε πολυ ο γαμος να γινει στο στυλ των καθολικων.
εννοω εξω στην εξοχη (αν και νομιζω το απαγορευσαν πλεπν-πως θα κοναμανε οι παπαδες-) ή αλλιως σενα ξωκλησι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

στα δικά μας (βασικά δεν είχα σκοπό να παντρευτώ αλλά έτσι δεν θα είχα τι να πω και για τον γάμο μου και άρα θα ήμουνα οφτόπικ , πράγμα άτοπο άρα θα παντρευτώ)
θέλω η νύφη να φοράει μαύρα και να κατεβάζει ουίσκι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος

δεν θε ηθελα πανηγυρια σιγουρα ουτε νυφικο και δεξιωσεις..
ισως ενα ομορφο λυτο φορεμα σε ενα παραθαλλασιο μερος με χορο και ξενυχτι σε καλοκαρινο μαγαζι διπλα στην αμμο ...με λιγους και καλους φιλους οχι υπερβολες σαν ενα μεγαλο παρτι που γιορταζουμε την ημερα μας με τον αγαπημενο μου ...παραληρησα λιγο ...παντως δεν θελω παπαδες και θυμιατα..σε καμμια περιπτωση ...και πεθερα και σοι που να κοιταει..το πατησε το πατησε το ποδι του κανακαρη μας...???και ολα αυτα που σου πετανε το ρυζι και τα κουφετα..μπλιαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

χμ είμαι πολύ μικρή για να κάνω τέτοιου είδους όνειρα, πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν έχω βρει τον γαμπρό

αυτο ομως δε σημαινει πως δεν το σκεφτομαι καμμια φορα, ισως καπως ονειρικα οπως αν οχι ολα, τα περισσοτερα κοριτσακια.
δεν ξερω πως θα ειναι ο γαμος μου πρακτικως, δεν ξερω αν θα βαλω νυφικο η αν θα εχω γαμοπιλαφο(τι ειν αυτο? πιλαφι του γαμου? ρυζι? δε μαρεσει το πιλαφι, τελοσπαντων

το μονο σιγουρο για μενα λοιπον ειναι πως δε θα παντρευτω για το θεαθηναι.(δοξα τω θεω εχω εκσυγχρονισμενους γονεις, μανα παλικαρι και ευσεινηδητη που ξερει να κατανοει, να μην πιεζει, να νοιαζεται και ναγαπαει το παιδι της οπως ειναι και οπως θα ειναι ειτε μονο του ειτε παντρεμενο. με το σοι μου ουδεποτε ειχα τρομερες σχεσεις-κι ουτε θαθελα δηλαδη- και ποτε δεν εδωσα -κι ουτε προκειται- δικαιωματα να με πιεσουν η εστω να μου πουν την παραμικρη κουβεντα- ειναι αυτο που λεμε- τη φοβαται το ματι μου

αφου λυσαμε αυτο, συνεχιζουμε στο αλλο κομματι. Δε με νοιαζει τοσο να ντυθω νυφουλα οσο το να κανω οικογενεια. η γκλαμουρια δε μου λειψε ποτε ουτε τα πανηγυρια και τα γλεντια(πηγατε χθες στο παρτυ της vogue? γιατι αν δεν ειναι στη vogue δεν ειναι στη μοδα? αν οχι, δε χασατε και τιποτα

να καταληξω καποια στιγμη? Δε τρελαινομαι στην ιδεα του γαμου. Τρελαινομαι ομως στην ιδεα της αγαπης και της συντροφικοτητας. Τρελαινομαι στην ιδεα ενος παιδιου, απορροια μιας τρελης και δυνατης αγαπης.
εκει στοχευω, να χω καλες σχεσεις. Ολα ταλλα μια συμφωνια ειναι, ισως, και γιατι οχι, ενα χαβαλεντζιδικο παιχνιδι που παιζω εγω κι Αυτος, ετσι για να περναμε καλα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Βασικά θα ήθελα (μετά το δημαρχείο) το γλέντι να γίνει σε κάποια παραλία, με ψητά στα κάρβουνα, γλυκά και τη σαμπάνια να ρέει άφθονη. Θα χορέψουμε, θα πέσουμε με τα ρούχα στη θάλασσα και το πρωί, αφού τελειώσει η φασαρία, θα μείνει να μας συντροφεύει ο γλυκός παφλασμός των κυμάτων.
![]()
δε με χαλάει καθόλου το beach party αλλά δεν ξέρω πως συνδυάζονται τα κοψίδια στα κάρβουνα με την σαμπάνια

zanin
Διάσημο μέλος

dark angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπον κοπελες και στα δικα σας
love_angel
Επιφανές μέλος

καπως ετσι φανταζομαι τη νυφη στο γαμο μου

Neraida
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν και δεν είμαι και πολύ φαν των γάμων-νυφικών-κτλ, οφείλω να ομολογήσω ότι το συγκεκριμένο είναι από τα ομορφότερα που έχω δει![]()
καπως ετσι φανταζομαι τη νυφη στο γαμο μου
![]()

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια αποστροφή για την όλη διαδικασία του γάμου από πολλούς εδώ. Ρε παιδιά είναι μια από τις πιο ωραίες στιγμές στη ζωή μας! Αν δεν την χαρούμε, τί θα χαρούμε;
το μπάτσελορ πάρτυ
μάλιστα...
χμ είμαι πολύ μικρή για να κάνω τέτοιου είδους όνειρα, πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν έχω βρει τον γαμπρό
αυτο ομως δε σημαινει πως δεν το σκεφτομαι καμμια φορα, ισως καπως ονειρικα οπως αν οχι ολα, τα περισσοτερα κοριτσακια.
δεν ξερω πως θα ειναι ο γαμος μου πρακτικως, δεν ξερω αν θα βαλω νυφικο η αν θα εχω γαμοπιλαφο(τι ειν αυτο? πιλαφι του γαμου? ρυζι? δε μαρεσει το πιλαφι, τελοσπαντων) και που θα τον κανω, αν θα γινει σε ξωκλησι η εκκλησαρα κ τα σχετικα.(με τον γαμπρο δε τα συμφωνουμε αυτα?
ετσι λεω.. να τα συζητησω μαζι του οταν ερθει η ωρα.
το μονο σιγουρο για μενα λοιπον ειναι πως δε θα παντρευτω για το θεαθηναι.(δοξα τω θεω εχω εκσυγχρονισμενους γονεις, μανα παλικαρι και ευσεινηδητη που ξερει να κατανοει, να μην πιεζει, να νοιαζεται και ναγαπαει το παιδι της οπως ειναι και οπως θα ειναι ειτε μονο του ειτε παντρεμενο. με το σοι μου ουδεποτε ειχα τρομερες σχεσεις-κι ουτε θαθελα δηλαδη- και ποτε δεν εδωσα -κι ουτε προκειται- δικαιωματα να με πιεσουν η εστω να μου πουν την παραμικρη κουβεντα- ειναι αυτο που λεμε- τη φοβαται το ματι μου- και καλα κανουν και φοβουνται απο το να με ζαλιζουν.
)
αφου λυσαμε αυτο, συνεχιζουμε στο αλλο κομματι. Δε με νοιαζει τοσο να ντυθω νυφουλα οσο το να κανω οικογενεια. η γκλαμουρια δε μου λειψε ποτε ουτε τα πανηγυρια και τα γλεντια(πηγατε χθες στο παρτυ της vogue? γιατι αν δεν ειναι στη vogue δεν ειναι στη μοδα? αν οχι, δε χασατε και τιποτα)- που λετε, τα πανηγυρια δε θα μου λειψουν και ποτε- αν θελω να βαλω νυφικο παω με φιλεσ και κανουμε την πλακα μας σε ενα οικο, τραβαμε και φωτος(το χουμε σκεφτει), αν θελω ναμαι το επικεντρο σε μια γιορτη παλι δε χρειαζεται να κανω και πολλα.
αν θελω να μου πει δημοσιως ο φιλος μου πως μαγαπαει σιγουρα θα το χει κανει σε καμια ταβερνα η και στο δρομο(συνηθως επιλεγω τρελιαρηδες ωραιους σε εισαγωγικα αντρες
)
να καταληξω καποια στιγμη? Δε τρελαινομαι στην ιδεα του γαμου. Τρελαινομαι ομως στην ιδεα της αγαπης και της συντροφικοτητας. Τρελαινομαι στην ιδεα ενος παιδιου, απορροια μιας τρελης και δυνατης αγαπης.
εκει στοχευω, να χω καλες σχεσεις. Ολα ταλλα μια συμφωνια ειναι, ισως, και γιατι οχι, ενα χαβαλεντζιδικο παιχνιδι που παιζω εγω κι Αυτος, ετσι για να περναμε καλα![]()
πού να μην ήσουνα πολύ μικρή

τον δευτερο? χμμμμμ λοιπον η Βικη Καγια βγενει μαζι μου απο την λιμουζινα το νυφικο μου φτιαγμενο απο τον Χριστοφορο Κοτεντο η Αντζελινα με περνει τηλ να μοθυ ευχηθει επειδη δεν μπορεσε να ερθει ακομη γυριζουν την ταινια με τον Τζονυ Ντεπ ...οι Ευγενεια Μανωλιδου ,Αλεκα Παπαριγα,Τατιανα Στεφανιδου ,Βανδη,Λαμπιρη ,Σκορδα,Παππουτσακη και παραπολλες αλλες εννοειται πως παρεβρισκονται εκει οπως και οι Μπραντ Πιτ ,Μαραντονα,Μπεκαμ ,Τραγκας ,Κανακης και αλλη πολλοι αχ ξεχασα και την Μαντονα!αχχαχχα
Λοιπον κοπελες και στα δικα σας
Ας πούμε ότι το όλο σκηνικό κατά τα άλλα στέκει

οντόπικ :
πώς φαντάζεστε τον γάμο σας ;
ο παπάς θα θέλει φακελάκι και θα τα έχω φάει όλα σε κοστούμι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Κλασσικός ηπειρώτικος γάμος, τα κλαρίνα θα πλαισιώνουν τη νύφη ενώ στολίζεται "ξύπνα περδικομάτα μου" και "αφήνω γεια πατέρα μου" στο τελευταίο μάλιστα έχει να πέσει πολύ κλάμα γιαυτό θα φροντίσω η μασκαρα μου να είναι αδιάβροχη

Ζωντανή μουσική εννοείται πως θα υπάρχει στο γλέντι (άλλωστε δεν υπάρχει γάμος στα μέρη μου χωρίς αυτή) εγω θα χορεύω με το κατά τα άλλα υπέροχο ρομαντικό μου νυφικό αργό συρτό στα τρία και στα γόνατα

Θα έχω πάνω από 1.000 άτομα γιατί πολύ απλά δεν το γλιτώνω.
Και όλα αυτά δε γίνονται μόνο για μένα, αλλά για τους γονείς μου γιατί πολύ απλά αυτοί θα τα πλερώσουν.
Μέσα σε αυτά τα 1.000 άτομα θέλω να πιστεύω ότι θα με αφήσουν να καλέσω φίλους και συγγενείς που πραγματικά θέλω να βρίσκονται κοντά μου..
ααα και να διαλέξω τις μπομπονιέρες!
Αυτά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Εχμμμμ ο γάμος μου θα είναι παραδοσιακός αλλά σικάτος!
Κλασσικός ηπειρώτικος γάμος, τα κλαρίνα θα πλαισιώνουν τη νύφη ενώ στολίζεται "ξύπνα περδικομάτα μου" και "αφήνω γεια πατέρα μου" στο τελευταίο μάλιστα έχει να πέσει πολύ κλάμα γιαυτό θα φροντίσω η μασκαρα μου να είναι αδιάβροχη. Τα κλαρίνα θα ακολουθήσουν τη νύφη στην εκκλησία.
Ζωντανή μουσική εννοείται πως θα υπάρχει στο γλέντι (άλλωστε δεν υπάρχει γάμος στα μέρη μου χωρίς αυτή) εγω θα χορεύω με το κατά τα άλλα υπέροχο ρομαντικό μου νυφικό αργό συρτό στα τρία και στα γόνατα
Θα έχω πάνω από 1.000 άτομα γιατί πολύ απλά δεν το γλιτώνω.
Και όλα αυτά δε γίνονται μόνο για μένα, αλλά για τους γονείς μου γιατί πολύ απλά αυτοί θα τα πλερώσουν.
Μέσα σε αυτά τα 1.000 άτομα θέλω να πιστεύω ότι θα με αφήσουν να καλέσω φίλους και συγγενείς που πραγματικά θέλω να βρίσκονται κοντά μου..
ααα και να διαλέξω τις μπομπονιέρες!
Αυτά!![]()
και πότε με το καλό???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.