Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Έχεις δίκιο δεν έπρεπε να σου πω κάτι τέτοιο. Απλά από την στιγμή που ένα ζευγάρι είναι ευτυχισμένο,εμένα όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται περιττά. Συγγνώμη, δεν ήθελα να σε αναστατώσω...Γιατι δε μου λες "και του χρονου" καλυτερα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

(τα λεμε σε δεκα-δεκαπεντε χρονακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχει και άδικο!Ναι..αυτό μου λέει και η γιαγιά μου που έχει φτάσει σε σημείο τώρα που μεγαλώνω να μου λέει για τα προικιά μου!!!!!!
Το μόνο ίσως ενδεχόμενο που θα έκανα κάτι τέτοιο σε εμένα θα ήταν για να διασφαλίσω το παιδάκι μου (το ξέρω, ούτε εγώ μπορώ να με φανταστώ μάνα!). Αλλά σε εκκλησία με νυφικό, μπομπονιέρες και τις λοιπές βλακείες, στην ΚΑΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για τον 99 χρονο διεκατομμυριούχο δεν τον θέλουμε με τίποτα.. Δεν θα μπορεί να καλύψει μία πολύ βασική μου ανάγκη...![]()

Βρε, εδώ άλλοι έχουν δημιουργήσει ολόκληρο κίνημα και δίνουν αγώνα με.....επιχειρήματα για να καταφέρουν να αποκτήσουν το δικαίωμα του γάμου, κι εσύ το αποποιείσαι αχάριστο πλάσμα;

Kαι τι κακό έχουν οι μπομπονιέρες δηλαδή, αν τα κουφέτα είναι φρέσκα, οκ!!!!!

Όσο για τον 99ονο αλλά δισεκατομμυριούχο, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως, κι ας είσαι στην ομάδα αντιλογίας, όμως ΑΥΤΌΣ είναι εκείνος που μπορεί να κάλύψει ΚΑΘΕ ανάγκη, βασική ή μη....

.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχει και άδικο!
Βρε, εδώ άλλοι έχουν δημιουργήσει ολόκληρο κίνημα και δίνουν αγώνα με.....επιχειρήματα για να καταφέρουν να αποκτήσουν το δικαίωμα του γάμου, κι εσύ το αποποιείσαι αχάριστο πλάσμα;
Kαι τι κακό έχουν οι μπομπονιέρες δηλαδή, αν τα κουφέτα είναι φρέσκα, οκ!!!!!
Όσο για τον 99ονο αλλά δισεκατομμυριούχο, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως, κι ας είσαι στην ομάδα αντιλογίας, όμως ΑΥΤΌΣ είναι εκείνος που μπορεί να κάλύψει ΚΑΘΕ ανάγκη, βασική ή μη....![]()
Σοβαρά??
Είμαι όντως πολύ αχάριστη... Θα τον πηγαίνω βόλτα με το καροτσάκι, δεν θα μπορεί ούτε να μου μιλάει από την άνια....
Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο γαμπρό από τον 99χρονο δισεκατομμυριούχο???

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουδέν καλόν αμιγές κακού zOitCa, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, και όπως πάντα έχουν δίκιο, διότι με αυτό τον τρόπο και το ζευγάρι "καλό - κακό" πηγαίνουν μαζί, άρα όποιος κάνει καλό σε μια ΖΩΗ, σε μία άλλη ή σε πολλές άλλες ΖΩΕΣ κάνει "κακό" οπωσδήποτε. Παραδείγματα άπειρα, όπου υπάρχει ζωή, zOitCa μου!!Σοβαρά??
Είμαι όντως πολύ αχάριστη... Θα τον πηγαίνω βόλτα με το καροτσάκι, δεν θα μπορεί ούτε να μου μιλάει από την άνια....
Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο γαμπρό από τον 99χρονο δισεκατομμυριούχο???
![]()

Κάνουμε καλό σε έναν πεινασμένο δίνοντας φαγητό - αρνάκι με πατάτες, κάνουμε ταυτόχρονα "κακό" στο αρνάκι και στις πατάτες (η περιέργεια σκότωσε τη γάτα κι ο φούρνος την πατάτα) για να χορτάσουμε τον άνθρωπο.
Στον πεινάλα δώσαμε ΖΩΗ, (σε 99ονο πάντως δεν σε δίνω) ενώ την αφαιρέσαμε από το πρόβατο και τις πατάτες.
Αν ζητούσαμε την γνώμη του αρνιού, και γνώριζε από συνομιλίες στο internet, τι φαντάζεσαι ότι θα μας έλεγε;

Εν κατακλειδι, για την ΖΩΗ πού κερδίζει και την ΖΩΗ που χάνει, οι έννοιες καλό - κακό είναι αντίστροφες, το καλό είναι "κακό" και το κακό είναι "καλό"!
Συμπερασματικά λοιπόν, οι δυο αυτές έννοιες, έχουν μία ζωή, την ίδια που τα δέχεται, και που τα υφίσταται!
Πότε παντρεύεσαι είπαμε ;

.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ουδέν καλόν αμιγές κακού zOitCa, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, και όπως πάντα έχουν δίκιο, διότι με αυτό τον τρόπο και το ζευγάρι "καλό - κακό" πηγαίνουν μαζί, άρα όποιος κάνει καλό σε μια ΖΩΗ, σε μία άλλη ή σε πολλές άλλες ΖΩΕΣ κάνει "κακό" οπωσδήποτε. Παραδείγματα άπειρα, όπου υπάρχει ζωή, zOitCa μου!!
Κάνουμε καλό σε έναν πεινασμένο δίνοντας φαγητό - αρνάκι με πατάτες, κάνουμε ταυτόχρονα "κακό" στο αρνάκι και στις πατάτες (η περιέργεια σκότωσε τη γάτα κι ο φούρνος την πατάτα) για να χορτάσουμε τον άνθρωπο.
Στον πεινάλα δώσαμε ΖΩΗ, (σε 99ονο πάντως δεν σε δίνω) ενώ την αφαιρέσαμε από το πρόβατο και τις πατάτες.
Αν ζητούσαμε την γνώμη του αρνιού, και γνώριζε από συνομιλίες στο internet, τι φαντάζεσαι ότι θα μας έλεγε;
Εν κατακλειδι, για την ΖΩΗ πού κερδίζει και την ΖΩΗ που χάνει, οι έννοιες καλό - κακό είναι αντίστροφες, το καλό είναι "κακό" και το κακό είναι "καλό"!
Συμπερασματικά λοιπόν, οι δυο αυτές έννοιες, έχουν μία ζωή, την ίδια που τα δέχεται, και που τα υφίσταται!
Πότε παντρεύεσαι είπαμε ;
.
WOW!!! Αυτό θα πει έμπνευση!!!

Πολύ σύντομα, μου άλλαξες τελείως γνώμη.. Τρέχω για νυφικό!! Καμία ιδέα??

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα πάμε μαζί, περίμενε... έχω φίλο με κατάστημα ειδών γάμουWOW!!! Αυτό θα πει έμπνευση!!!
Πολύ σύντομα, μου άλλαξες τελείως γνώμη.. Τρέχω για νυφικό!! Καμία ιδέα??![]()

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Κάτι μου θυμίζει αυτό...![]()
το χει πει και άλλος δηλαδή; δεν είμαι η πρώτη; :-P
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Ολα εγινα σε μια φανταστικη παραλια οπου διπλα ειχε beach bar!

Δυστηχως ολα αυτα δεν εγιναν στην Ελλαδα

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Αν ζητούσαμε την γνώμη του αρνιού, και γνώριζε από συνομιλίες στο internet, τι φαντάζεσαι ότι θα μας έλεγε;![]()
Το θυσιαστήριο ζώο δεν συμμερίζεται τις ιδέες του θεατή για τη θυσία και το σφάξιμο:
κανένας δεν σκέφτηκε ποτέ να του δώσει το λόγο.

ον τοπικ: τον φαντάζομαι εβένινο

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ώστε να απαιτήσει καλύτερες συνθήκες σφαγής ;Το θυσιαστήριο ζώο δεν συμμερίζεται τις ιδέες του θεατή για τη θυσία και το σφάξιμο:
κανένας δεν σκέφτηκε ποτέ να του δώσει το λόγο.![]()

roumana
Διάσημο μέλος

Άρωμα ανατολής ... ε;ον τοπικ: τον φαντάζομαι εβένινο![]()
Μόνο μια Σεχραζάτ θα μπορούσε να σε "δέσει" με μισοτελειωμένα παραμύθια για να μάθεις το τέλος το επόμενο βράδυ… το μεθεπόμενο...
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Άρωμα ανατολής ... ε;
Μόνο μια Σεχραζάτ θα μπορούσε να σε "δέσει" με μισοτελειωμένα παραμύθια για να μάθεις το τέλος το επόμενο βράδυ… το μεθεπόμενο...

Η γυναίκα αυτή έχει κάτι απωθητικό στο πρόσωπο.
(ή το παρακάνει στο μποτέ φρυδιώνε)
Προτιμώ αυτήν:

(που και έχει τρόπους - τη βλέπεις? με χαιρετά, λιώνει για μένα
είναι και ξανθιά

Άσε που δε με λένε Εβλιάογλου ούτε Ι-κ(ο)ιμίζ'.
Ρε συ αυτός ο Ονούρ είναι πολύ μαμάκιας.
Φαντάσου να τα'χε με την Κατίνα (τη σμυρνιά), αυτή με την τράπουλα:
Θα είχε μεταμορφώσει τη μάνα του σε σαμιαμίδι για πλάκα.

roumana
Διάσημο μέλος

...μπλιαχ. ασε αυτην...
Δες την Σεχραζάτ καλυτερα...

πσ: εκτος απο Κωσταντινο και Ελενη δεν παρακολουθησα καμια σειρα.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Αντε για να μη σας τη χαλαω, διαθέτει και λευκό το κατάστημα παροτι ειμαι λατρης και των λευκων

παντα για την ''πρωτη νυχτα''

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

χαμηλό τακούνι, no
peep toe, no
πεδιλα, no
φρου φρου στο παπουτσi, no
κλειστή γόβα μυτερή, yes
Πολυ ψηλό τακούνι, στιλέτο yes
χρωματιστά νυφικά,no
φρου φρου στο νυφικο, no
σχεδιακια λουλουδακια και σαχλαμαριτσες γενικα. no
παντου λευκά λουλούδια, yes
ψηλές μπομπονιέρες (τούλι) ολόλευκες, yes
Μαλλιά λίγδα κότσο, no no
Μαλλιά αλογοουρές, nonono
Μαλλια μακρία, ''ρομαντικά'', ελαφρώς κυματιστά, yes
Νυφικό στη δεξίωση, no
Τουαλέτα δεξίωσης, yes
Τουαλέτα λευκή σε ίσια γραμμή σατέν με έμφαση στην πλάτη

Το πιο σέξυ εσώρουχο για μετά που θα βγαίνει αργά και βασανιστικά με καλτσοδέτες yes yes yes!

((Δε βρίσκω φωτός της αρεσκείας μου και με τόσα τραλαλά που βγαίνουν, τα πιο απλά και δεν τα βρίσκεις εύκολα πλέον))
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.