mania
Επιφανές μέλος

Ηθελα καρδιά στο αμαξι και είχα μπροστα μια καρδιά τριαντάφυλα, και πήσο μπουκέτο μεγάλο, ήθελα όλα να είναι τριαντάφυλο, το λατρέυω, ήθελα ΄να μην κάνω τραπέζι και ούτε έγινε, ήθελα πάω κάπου ταξίδι με χιόνι και το είχα.
Πέρασα φανταστικά, ήταν φανταστικά, άλλα αυτό που μου άρεσε και δεν το έκανα ήταν να φύγουμε μόνοι μας, άλλα ο κουνιάδος μας πήρε τελικά βάζοντας δυνατα ένα σιντί που έγραψε με τα εξείς τραγούδια: δεν ξαναβόσκω άλλες βουβάλες... Σκύλα δεν θα σου τηλεφωνήσω... Και το ποιο κουφό δεν παντρέυομαι δεν νυκοκυρέυομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Δεν είμαι των δεξιώσεων και των κλαρίνων

Και το βραδάκι οι πολύ κολλητοί στα μπουζούκια και όπου αλλού προκύψει

suspiria
Διάσημο μέλος

Μμμ..σ' ένα εξωκλήσι με θέα την θάλασσα... με ελάχιστους καλεσμένους... οι πολύ κοντινοί... Τούρτα και τα σχετικά στο προαύλιο χώρο... Και η τελετή στο προαύλιο χώρο δεν θα με χάλαγε καθόλου επίσης![]()
Και στην θάλασσα στεφάνια με λουλούδια ή κεράκια σε άσπρα/γαλάζια/ροζ χρώματα

Είναι ένα εξωκκλήσι εδώ που είναι χτισμένο πάνω σε ένα βράχο και προχωράς πάνω σε ένα τσιμεντένιο δρομάκι για να πας που δεξιά και αριστερά έχει ρηχά νερά και το διακοσμούν υπεεεεεεροχα
Vkey
Επιφανές μέλος

Και στην θάλασσα στεφάνια με λουλούδια ή κεράκια σε άσπρα/γαλάζια/ροζ χρώματα
Είναι ένα εξωκκλήσι εδώ που είναι χτισμένο πάνω σε ένα βράχο και προχωράς πάνω σε ένα τσιμεντένιο δρομάκι για να πας που δεξιά και αριστερά έχει ρηχά νερά και το διακοσμούν υπεεεεεεροχα
Υπέροχο

Για πες που...μήπως μας χρειαστεί

suspiria
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

πες ναι και εκει θα σε παωTέλειο!!

Vkey
Επιφανές μέλος

Οι από πάνω μου να βρουν άλλο ξωκλήσι

mara
Πολύ δραστήριο μέλος

πες ναι και εκει θα σε παω![]()
αλλάξαμε τοποθεσίααα???
για κάποιον Αγ. Νικήτα (νομίζω) δεν λέγαμε?

suspiria
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω αν ισχύει, αν θα ισχύσει ή οτιδήποτε, αλλά ψάξτε το οι ενδιαφερόμενοι

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

οταν παω σπιτι αν θυμηθω θα σας δειξω πως εγινα νυφη...

οι νυφικες μου φωτογραφιες ηταν παρα πολυ πετυχημενες

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

ανύπαρκτο.......

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

και γω ακριβως ετσι
αχα
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήμουν πολύ άρρωστη, με φοβερά ψηλό πυρετό και είχα περάσει σε κείνη τη φάση του ντελίριου που δεν ξέρεις αν κοιμάσαι και ονειρεύεσαι ή όχι. Σε εκείνη την περίεργη φάση λοιπόν είδα ένα όνειρο (?) ότι παντρευόμουνα και ο γάμος γινόταν σε ένα ξωκλήσι πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο, με ελάχιστα άτομα. Ήταν ολα τόσο φώτεινά και φρέσκα και δροσερά...ακόμα το θυμάμαι. Και μετά το γάμο αντί δεξίωση καθήσαμε και κάναμε πικ-νικ στο χορτάρι, τραγουδούσαμε με κιθάρες και ήταν τέλεια! Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μετά από αυτό κοιμήθηκα ήσυχα και την άλλη μέρα ήμουν πολύ καλύτερα!
Έτσι λοιπόν θέλω αν ποτέ παντρευτώ να γίνει ακριβώς όπως σε εκίνο το όνειρο που είδα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Έτσι λοιπόν θέλω αν ποτέ παντρευτώ να γίνει ακριβώς όπως σε εκίνο το όνειρο που είδα.
Αχ, ναι ωραίος γάμος θα είναι! Θα με καλέσεις και μένα;

Τελικά οι περισσότεροι εδώ προτιμάμε τα ξωκλήσια, τις κιθάρες, τους λίγους - εκλεκτούς καλεσμένους.
Και μένα ο γέρος μου που μου λέει "Τον γάμο τον κάνουνε οι γονείς για να βγάλουνε τις υποχρεώσεις τους"! Τι να κάνω, να τσακωθώ μαζί του;

Αχ τι καλά, αν γίνει όντως, θέλω κι εγώ να είμαι σ'αυτά τα λίγα άτομαΣε εκείνη την περίεργη φάση λοιπόν είδα ένα όνειρο (?) ότι παντρευόμουνα και ο γάμος γινόταν σε ένα ξωκλήσι πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο, με ελάχιστα άτομα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.