Καταρχην να το ξαναπω γιατι μου φενετε οτι κατηγοριτε εμενα γιατο οτι δεν δινω συμασια η αποφεγω καπια κοματια των post σας αλλα εσεις αποφευγετε το πιο συμαντικο.
ΔΕΝ ειπα οτι πρεπει να πεθανουν. Απλα μια και ο Χιτλερ το αρχισε αμα ειχε μπρολαβει (που αμα του δινανε μερικα χρονια ακομα θα το εκανε) να τους εξωντοσει ολους τοτε Σημερα δεν θα υπιρχαν καπια προβληματα που ειναι αρκετα σοβαρα. Ο πολεμος που εχουν οπως και να το κανουμε εχει επιπτοσης και σε εμας.
Οι Ιταλοι δεν ειναι το ιδιο με τους Ρωμαιους γιατι πολοι απλα οι Ρωμαιοι ηταν μια αλλη φιλη. Ειναι σαν να μου λες οτι οι Αμερικανοι και οι Ινδιανοι ειναι το ιδιο, αφου πρωτα ζουσαν οι Ινδιανοι σε αυο το μερος τοτε και οι Αμερικανοι ειναι η εξελιξη...
Οι Ευραιοι ειναι η ιδια φυλη τοτε και τωρα. Συγουρα εχουν αλαξει σε πολλα θεματα, αλλα το βασικο το κρατανε, οπως και ολοι οι λαοι που ζουνε χιλιαδες χρονια κατι κρατισανε, απλα εμεις ευτιχος δεν κρατισαμε την απλιστια
Δεν ζητανε(η μαλλον πηρανε με το ζωρη) ;Εγω βλεπω πως και μπηκανε και δεν τους κανουμε τπτ, προσπαθουμε να το λησουμε χωρις πολεμο. Και με το θεμα της Μακεδονιας, συμφωνα με το σκεπτικο των Ευραιων πολυ πιθανο να κανανε πολεμο για ενα ονομα. Εμεις ομως κινουμαστε με διπλωματια
Την φρικαλεωτητα που υπεστισαν ηταν σαν ολα αυτα που εχουν κανει μαζεμενα. Οπως ειπα και πιο πανω (στο ιδιο post)δεν ειπα οτι πρεπει να πεθανουν. Απλα μια και ο Χιτλερ το αρχισε αμα ειχε μπρολαβει να τους εξωντοσει ολους τοτε Σημερα δεν θα υπιρχαν καπια προβληματα που ειναι αρκετα σοβαρα. Συγουρα ειναι ενα παρα πολυ σκληρο εγκλημα που δεν διορθωνετε με τπτ και ωσες φορες ισωβια και να ειχε φαει δεν θα φτανανε. Ο Χιτλερ δεν το εκανε επειδη υπιρχε καπια διαμαχη οπως ειπες, το εκανε λογο ψυχηκων αστενιων (σιγα μην ηταν στα καλα του....) και επειδη ητανε ρατσιστης και εθνικηστης και μια και δεν ητανε καθαρος Γερμανος οποτε ηθελε να ξακανει ολους τους αλλους μια και αν δεν υαρχαν αυτοι αυτος θα ητανε "καθαρος"
Καταρχην οι Ιταλοι ειμαι συγουρος οτι δεν το θελανε, ο δικτατορας τους το ηθελα, αντιθετα οι Ισραιλιτες το θελουνε να πολεμανε με τους ισραιλιτες
Το πρόβλημα του Χίτλερ με τους Εβραίους ήταν όσο αφορά την καθαρότητα της φιλής. Εκείνη την εποχή οι Εβραίοι ήταν κάτι όπως έχουμε εμείς τους Αλβανούς. Το κόμμα των Ναζί μεταξύ άλλων έστειλε και 250.000 τσιγγάνους στον θάνατο, ακόμα και ανάπηρους η διανοητικά καθηστεριμένους. Οι Εβραίοι είχαν στην κατοχή τους συμαντικά κομματια της Γερμανικής οικονομίας και για αυτός ήταν ένας επιπλεόν λόγος που διόχθηκαν. Οι εβραίοι σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αλλα λύσεις όπως ή οριστική εξόντωση τους δεν είναι σωστές. Μην τα βάζουμε μόνο με τους Γερμανούς όμως, οι αμερικάνοι χειρότεροι είναι, περα απο την Χιροσήμα και το Ναγκασάκι στο Τόκυο μέσα σε ένα βράδυ έκαψαν 100.000 άμαχους με τις πρώτες Ναπάλμ. Ο κύριος λόγος ήταν να πιεσουν την Ιαπωνία να παραδοθεί άνευ όρων και φυσικά για να εκδικηθούν για το Περλ Χαρμπορ. Το ίδιο έκαναν και στην Βοσνια με το να σκωτόνουν σε καθημερινή βάση παιδία και αμάχους. Οι εβραίοι κάνουν ότι κάνουν στην Λωρίδα της Γάζας γιατι έχουν και πλατες των Αμερικάνων. Η απόφαση να αποχωρήσουν έχει ψηφιστεί εδώ και πολλά χρόνια και η διεθνής κοινή γνώμη και το ΝΑΤΟ κάνουν το κορόιδο. Οι παλαιστήνιοι διεκδηκούν τα δικά τους εδάφη και μόνο!
Διαφωνησα εγω; Ειπα τπτ διαφερετικο;
Δεν ειμαι κατα της φυλης ουτε κατα του θρησκευτικου δογματος των Ευραιων. Ειμαι κατα των "κακων" Ευραιων. Με οσους ευραιους ειναι "καλοι" δεν εχω κανε προβλημα. Το ιδιο βεβεα και με τους λαους, απλα η συζιτιση αρχησε και γινετε γυρο απο τους Ευραιους. Τον αν θα πισω καπιον δεν με ενδιαφεροι. Δεν ειμαι καπιος πολιτικος που θελει να φερει κοσμο με το μερος του. Εγω απλα λεω την γνωμη μου.
Διαβασε 6 σειρες πιο πανω Valder, Οι Ολανδοι ομως σφαζουν ακομα;
Για την γενοκτωνια ειπαμε, Συγουρα ο φιλος σου εχει "εκσυνχρονιστει" και εχει συμβαδισει με τον "πολιτισμο" οποτε δεν σε/μας μισει.
Οσο για το Υ.Γ, σορρυ, δεν βλεπω Λιακοπουλο