chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.466 μηνύματα.

23-06-25

15:35
Δεν κουνιόταν μόνη της, είχε σχοινιτο πήρες και δεν στροβιλιζόταν;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.641 μηνύματα.

30-06-25

07:11
Aκομα την εχω την ρουφιανα...στο ντουλαπι.Μακρια και αγαπημενες..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.641 μηνύματα.

Πω ρε φιλε..ακομα τις μυριζω! Τσιχλαρες λεμε! Αν ειχες δε.και γεφυρα στα δοντια,..ειχε φυγει επιτοπου!Τεραστιες!
ΤΣΙΧΛΕς ΕΙΝΑΙ..ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ!

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.055 μηνύματα.

Δεν τις θυμάμαι αυτές. Και συνήθως, ό,τι βάζεις, μου φέρνει αναμνήσεις...Πω ρε φιλε..ακομα τις μυριζω! Τσιχλαρες λεμε! Αν ειχες δε.και γεφυρα στα δοντια,..ειχε φυγει επιτοπου!Τεραστιες!
View attachment 150261
Ή είναι αρχή άνοιας ή δεν τις είχαμε στο χωριό μου...
Τί να πω...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μπορει να μην τις προλαβες καλε! Εμεις τις ειχαμε στο κυλικειο του σχολειου μας!Δεν τις θυμάμαι αυτές. Και συνήθως, ό,τι βάζεις, μου φέρνει αναμνήσεις...
Ή είναι αρχή άνοιας ή δεν τις είχαμε στο χωριό μου...
Τί να πω...
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.856 μηνύματα.

Κυλικείο σχολείου δημοτικό. Θυμάμαι τις πετσες ( αυτό το τυλιχτο ρολό ροδάκινου). Είχατε ;έκανε θραύση στα πιτσιρίκια .Μπορει να μην τις προλαβες καλε! Εμεις τις ειχαμε στο κυλικειο του σχολειου μας!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.055 μηνύματα.

Xαχαχαχαχαααααα...
Αυτή την θυμάμαι !!! Την πρόλαβα...Και μόνο που την είδα, ανατρίχιασα. Πέρα από το ότι ήταν πολύ βαριά, ήταν τέτοια η αίσθηση του "μαλλιού" επάνω σου, που δεν ξεχνιέται εύκολα τέτοια εμπειρία...Αλησμόνητη...
Αν δε ήσουν και λίγο βρεγμένος (μαλλιά π.χ.)...μπρρρρρ...Σοκ !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- taketrance
- Reader
- nearos
- Kate1914
- Scandal
- chester20080
- charmander
- Pyotr_Krasnov
- AggelikiGr
- rafaela11
- fourkaki
- vasilis123321