Ρετρό παιχνίδια που είχαμε μικροί ή προλάβαμε

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
Πωω τι βρηκα σε ένα ντουλάπι!
20240828_180219.jpg
20240828_180318.jpg
20240828_180351.jpg
20240828_175722.jpg
20240828_175727.jpg

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.
20220726_191117.jpg

Για παμε τα gameboy λιγοοο! (πρεπει να την εχω ξανανεβασει την φωτο αυτη) Ειχαν παρει κιαλλες κασετες φυσικα τα αδερφια μου. Το αξιοσημείωτο ειναι οτι λειτουργουν αυτα ακομη και αν ειναι παλια.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
έχει κανένας τάπες pokemon ή έστω yu-gi-oh? ειδικά pokemon ψάχνω αλλά δεν έχω κρατήσει τίποτα άλλο απο το δημοτικο-γυμνασιο που παιζαμε, ξερετε το γνωστο που την εριχνες με δυναμη πανω απο την ταπα του αντιπαλου και αμα την αναποδογυριζες, την κερδιζες!
και καρτες yu-gi-oh σιγουρα εχω καπου μερικα κουτια

Paladin

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
θυμάμαι ένα παιχνίδι που έφτιαχνες τούρτες , αμυδρά το gta san andreas νομίζω, feeding frenzy (τάιζες ψάρια) .
Ακόμη, άπειρα παιχνίδια από facebook (bola,petvile,wild ones και άλλα που δεν θυμάμαι) και online
και last but not least το nintendo ds μαζί με παιχνιδάρες (mario kart, new super mario bros και pokemon DP ήταν τα αγαπημένα μου, μπορεί να ξεχνώ & κάποια) (:
Τώρα μου ήρθε και το Wii. Τότε ήταν όλοι κολλημένοι με αυτό

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Nintendo 3ds

IMG_9537.jpg

Scandal

Διαχειριστής

Playstation Demo CDs
Για όσους δεν ξέρουν, ήταν cds με παιχνίδια για δοκιμή, τα οποία φτάνανε ως ένα σημείο, κάποια πίστα είτε η πρώτη είτε η πιο προχωρημένη. Και μόλις έφτανες σου έλεγε "αυτό είναι ένα demo cd, αγοράστε το πλήρες παιχνίδι" κτλ κτλ. Τα δίνανε τα περιοδικά. Κάθε cd είχε πολλά παιχνίδια όχι μόνο 1.
Ό,τι πρέπει για δοκιμή πριν πάρεις το παιχνίδι.
72470981-item-big-PS1-DEMODEM1-D-1.jpg

cd.png

Scandal

Διαχειριστής

1000055614.jpg

Παιδική γραφομηχανή. Κι αυτό ήθελα μικρός. :cry_x:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
Δεν νομίζω πως μας πέρασε η διάθεση να κάνουμε κ να παίζουμε ότι παίζαμε.. απλώς ειμαστε κουρασμένοι, τρέχουμε ολη.μερα να καλύψουμε τα πάντα..

Τότε κοιμόμασταν το μεσημέρι..κ ξεκουραζομασταν το καλοκαίρι.. ημασταν ξεκουραστοι :)

Κάτσε να ξεκουραστουμε και θα παίξουμε..

Η θα ασχοληθούμε με αυτό που έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μου..

Εγώ θέλω να φτιάξω λουλούδια από πηλό και να τακτοποιήσω κάτι scrapbook από 20 χρόνια πίσω..

Κάθε μέρα λέω σήμερα θα είναι η μέρα..

Μα φτάνω σπίτι και έχω άλλες 1000.0000 δουλειες ή καμιά δουλειά..και 0 ενέργεια..

Η μαγειά δεν χάθηκε εκει ειναι ,και η διάθεση <3
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

View attachment 134817
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εμένα μου άρεσε που οταν ηχογραφούσαμε τραγούδια, πάνω στο καλύτερο μιλούσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.. (τσαντιλα)

η έκοβε το τραγούδι στο τέλος...οποτε έμπαινε στο καπάκι.. στην μέση του τραγουδιού (όπου το πετυχαίναμε) το επόμενο που ηχογραφουσαμε..

Αλλάμειχε πολύ πλάκα τι ότι θυμόμαστε που και τι έλεγε ο πχ Μιχάλης τσαουσοπουλος ακριβώς μετά το μπιτ.. χεχεχε
έχουμε πλέον και μια ηλικία:bye2:

Scandal

Διαχειριστής

Φωσφοριζέ αστεράκια - αυτοκόλλητα για το ταβάνι:
61rOm--dxhL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg
Screenshot 2024-10-16 at 14-57-14 ceil stars stickers 90s - Αναζήτηση Google.png

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Playstation Demo CDs
Για όσους δεν ξέρουν, ήταν cds με παιχνίδια για δοκιμή, τα οποία φτάνανε ως ένα σημείο, κάποια πίστα είτε η πρώτη είτε η πιο προχωρημένη. Και μόλις έφτανες σου έλεγε "αυτό είναι ένα demo cd, αγοράστε το πλήρες παιχνίδι" κτλ κτλ. Τα δίνανε τα περιοδικά. Κάθε cd είχε πολλά παιχνίδια όχι μόνο 1.
Ό,τι πρέπει για δοκιμή πριν πάρεις το παιχνίδι.
View attachment 138083
View attachment 138084

Ακόμα έχω μερικά του ps2🥺 πλέον παίζω μόνο τα πλήρη παιχνίδια που έχω, αλλά υπάρχουν και αυτά τα "δειγματάκια". Πόσο μου την έσπαγε όταν έβγαζε ότι τελείωσε το demo πάνω στο καλύτερο κομμάτι 🤣

Φωσφοριζέ αστεράκια - αυτοκόλλητα για το ταβάνι:
View attachment 140011View attachment 140012

Αχ καλυμμένο το παιδικό δωμάτιο από τέτοια😍🥹
Έχω την εντύπωση ότι πωλούνται ακόμη;

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Το avatar του @nearos μου θύμισε το mopy το ψάρι.

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Scandal

Διαχειριστής

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
View attachment 137644
Για παμε τα gameboy λιγοοο! (πρεπει να την εχω ξανανεβασει την φωτο αυτη) Ειχαν παρει κιαλλες κασετες φυσικα τα αδερφια μου. Το αξιοσημείωτο ειναι οτι λειτουργουν αυτα ακομη και αν ειναι παλια.
Έχω το ιδιο game boy αλλά έχω καμία 20αρια κασέτες ! Είναι στο πατρικό μου όμως

παίζω ακόμα καμιά φορά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια