Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

29-06-24

00:11
Βανίλιες!
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

04-07-24

23:33
Το πραγματικο peak της ελλαδος ητανε το παγωτο μπανανα με το ζελε που μπορουσες να το ξεφλουδησεις
τιποτα δε το φτανει
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

05-07-24

03:26
ποιο λες;; στειλε καμια φωτοΤο πραγματικο peak της ελλαδος ητανε το παγωτο μπανανα με το ζελε που μπορουσες να το ξεφλουδησεις
τιποτα δε το φτανει
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

05-07-24

05:48
Εγώ θεωρώ ότι χάθηκε η μαγεία με το διαδίκτυο που αρχίσαμε μόνοι μας να κατεβάζουμε δωρεάν ή και πειρατικό υλικό, και το υλικό είναι τόσο άφθονο που σκέφτομαι ότι δεν αξίζει πια να ασχοληθώ να ανακαλύψω κάτι.
Παλιά έδινες 5 EUR για ένα playstation cd-rom, το θεωρούσες πολύτιμο και το ξέσκιζες, ενώ παίζαμε το ίδιο παιχνίδι μέχρι να το τερματίσουμε, πολλές φορές.
Πέρναμε και τα demo cd-roms από περιοδικά και άρχιζε η περιπέτεια της ανακάλυψης.
Η memory card καινοτομία.
Είχα παίξει λίγο NES Super Robin Hood (γιατί μικρός είχα μανία με αυτό το παιχνίδι) πριν κάνα χρόνο, πλάκα είχε, αλλά όχι να επενδύσω υπομονή να το τερματίσω. Ευτυχώς για κάποιο λόγο, ακόμα και όταν τελείωναν οι ζωές, σε ξανά έβγαζε στη τελευταία τοποθεσία! Σιγά μην ασχολούμουν αλλιώς
Πάντως να πω ότι με όλα αυτά τα παιχνίδια, χτίσαμε υπομονή και αντανακλαστικά!
View attachment 133427
Δεν νομίζω πως μας πέρασε η διάθεση να κάνουμε κ να παίζουμε ότι παίζαμε.. απλώς ειμαστε κουρασμένοι, τρέχουμε ολη.μερα να καλύψουμε τα πάντα..
Τότε κοιμόμασταν το μεσημέρι..κ ξεκουραζομασταν το καλοκαίρι.. ημασταν ξεκουραστοι

Κάτσε να ξεκουραστουμε και θα παίξουμε..
Η θα ασχοληθούμε με αυτό που έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μου..
Εγώ θέλω να φτιάξω λουλούδια από πηλό και να τακτοποιήσω κάτι scrapbook από 20 χρόνια πίσω..
Κάθε μέρα λέω σήμερα θα είναι η μέρα..
Μα φτάνω σπίτι και έχω άλλες 1000.0000 δουλειες ή καμιά δουλειά..και 0 ενέργεια..
Η μαγειά δεν χάθηκε εκει ειναι ,και η διάθεση

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ποιο λες;; στειλε καμια φωτο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εμένα μου άρεσε που οταν ηχογραφούσαμε τραγούδια, πάνω στο καλύτερο μιλούσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.. (τσαντιλα)
η έκοβε το τραγούδι στο τέλος...οποτε έμπαινε στο καπάκι.. στην μέση του τραγουδιού (όπου το πετυχαίναμε) το επόμενο που ηχογραφουσαμε..
Αλλάμειχε πολύ πλάκα τι ότι θυμόμαστε που και τι έλεγε ο πχ Μιχάλης τσαουσοπουλος ακριβώς μετά το μπιτ.. χεχεχε
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

05-07-24

06:28
γουααατ εγω γιατί το βλεπω πρώτη φορά αυτό το παγωτό χαχαχα
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

05-07-24

13:43
Κι εγώ δεν το ήξερα!γουααατ εγω γιατί το βλεπω πρώτη φορά αυτό το παγωτό χαχαχα
Scandal
Διαχειριστής

05-07-24

22:46
Αυτό το game για κάποιο λόγο το είχα διαγράψει από τη μνήμη μου και μόλις το είδα το θυμήθηκα 100%
Ειδικά η ποντικομουσική αυτή είναι αξέχαστη.
chester20080
Επιφανές μέλος

05-07-24

23:04
μια παιχνιδοκονσόλα που έπαιρνε κάτι κίτρινες κασέτες με ακίδες που τις βρίσκαμε ακόμα και σε σούπερμάρκετ, πώς λεγότανε;; είχε όνομα;
Scandal
Διαχειριστής

05-07-24

23:47
Πρέπει να ήταν τη δεκαετία του 90 κινεζιες αντίγραφα του NES της δεκαετίας του 80. Μπορεί να το έβρισκε με το όνομα Polystation ή Computer GLK-2001 κατιμια παιχνιδοκονσόλα που έπαιρνε κάτι κίτρινες κασέτες με ακίδες που τις βρίσκαμε ακόμα και σε σούπερμάρκετ, πώς λεγότανε;; είχε όνομα;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

05-07-24

23:56
Δεν ξαναβγήκε πιο ενοχλητικός θόρυβος
Scandal
Διαχειριστής

06-07-24

00:08
Εν τω μεταξύ για τις κίτρινες κινεζοκασσετες που λέει ο @chester20080 κυκλοφορεί meme και καλά expectations από το εξώφυλλο της κασέτας και πραγματικότητα η 8 bitη εικόνα 

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

18-07-24

20:05
Πω πω τι μου θύμισες! Το έκανα πάντα στα εξώφυλλα των σταυρολέξων, η χαρά μου ήταν!
Scandal
Διαχειριστής

18-07-24

20:18
Μου κάνει εντύπωση που ακούω νέα κοπέλα να αγοράζει σταυρόλεξα. Θεωρουσα οτι έχουνε μπει στο χρονοντουλαπο της ιστορίας και αντε καμια 50ρα να τα αγοράζει. Μετα τη διάδοση του internet τα εντυπα πεθανανε. Ευγε, διατηρείτε την πολιτιστική μας παράδοση!!Πω πω τι μου θύμισες! Το έκανα πάντα στα εξώφυλλα των σταυρολέξων, η χαρά μου ήταν!

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

18-07-24

20:24
Αα όχι, κοίτα, η μαμά μου τα παίρνει κατά κύριο λόγο, εγώ απλώς τα ζωγράφιζαΜου κάνει εντύπωση που ακούω νέα κοπέλα να αγοράζει σταυρόλεξα. Θεωρουσα οτι έχουνε μπει στο χρονοντουλαπο της ιστορίας και αντε καμια 50ρα να τα αγοράζει. Μετα τη διάδοση του internet τα εντυπα πεθανανε. Ευγε, διατηρείτε την πολιτιστική μας παράδοση!!![]()

Αν και λύνω και εγώ μερικές φορές, μπορείς να μάθεις άπειρα πράγματα από αυτά.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

18-07-24

21:25
Εγω θυμαμαι που ελυνα τα sudoku απο τα περιοδικα, δεν ξερω αν ειχαν ολα αλλα μονο αυτα εκανα 

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

18-07-24

21:36
Αααα και εγώ! Ακόμη το κάνω, πρώτα αυτά λύνω πάντα!Εγω θυμαμαι που ελυνα τα sudoku απο τα περιοδικα, δεν ξερω αν ειχαν ολα αλλα μονο αυτα εκανα![]()
Scandal
Διαχειριστής

22-08-24

13:44
Το είχε πετύχει κανείς;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

22-08-24

19:37
Τιν τουτο καλε;Το είχε πετύχει κανείς;;
View attachment 137265
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- Scandal
- Kate1914
- chester20080
- charmander
- Reader
- fourkaki
- Unboxholics
- Jack of Spades
- fockos
- touvlo
- fmarulezkd
- Joji
- AggelikiGr
- rafaela11
- sunsetpp
- Sosstoss
- jellojina
- Wonderkid
- Paladin
- Paragontas7000
- Abysmal Hunter
- Alessandra Eliza
- jj!
- Luludaki
- johnsala
- Εριφύλη
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Ariana2018
- taketrance
- camil
- ROM32
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Δροσουλίτης
- Meow
- marww
- Shadowban
- Human being
- User2350
- Libertus
- Mapas26
- T C
- Cupid
- Viedo
- SlimShady
- Εχέμυθη
- Citylights
- Scott
- Athens2002
- constansn
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- louminis
- ΘανάσοςG4
- Farfarouta
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Satan Claus
- gademis
- WhiteDrum
- harry akritas
- orchidea
- Jocaste
- SweetGirl
- fretoe
- Mhtrogoal
- Despina08
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.