Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

06-06-24

01:54
Μου έχει λείψει τόσο πολύ το Nintendo με το παιχνίδι με τα σκυλάκια του
μ αυτό μεγάλωσα..

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

06-06-24

02:15
Nintendo λέγαμε αυτό κάποτε. Ανταγωνιστής του Playstation 1.Μου έχει λείψει τόσο πολύ το Nintendo με το παιχνίδι με τα σκυλάκια τουμ αυτό μεγάλωσα..

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

06-06-24

02:17
Όχι καλέ, εγώ αυτό είχα: (είχε και κάμερα)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

06-06-24

02:18
Ειχα παρει ενα hardcore gaming laptop γιατί είμαι ενεργός σε ένα MMORPG και ηθελα να ειμαι ονλαιν και εκτός σπιτιού, σε διακοπές.
Το οτι η NVIDIA 3060 RTX (ισχυρή κάρτα) θα έπαιζε σε Sega Mega Drive Emulator (που το παίζουν και αδυναμες κάρτες) το Bruce Lee , δεν το φανταζόμουνα όταν εκανα την αγορά του λαπτοπ.
Ο ατιμος ο emulator με 1000+ ROMS (οι παλιες κασέτες) είναι κάψιμο και νοσταλγια αμα κολλήσεις.
Το οτι η NVIDIA 3060 RTX (ισχυρή κάρτα) θα έπαιζε σε Sega Mega Drive Emulator (που το παίζουν και αδυναμες κάρτες) το Bruce Lee , δεν το φανταζόμουνα όταν εκανα την αγορά του λαπτοπ.
Ο ατιμος ο emulator με 1000+ ROMS (οι παλιες κασέτες) είναι κάψιμο και νοσταλγια αμα κολλήσεις.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

06-06-24

02:39
Χαχαχα εχω το ίδιο σε μαύροΌχι καλέ, εγώ αυτό είχα: (είχε και κάμερα)
View attachment 133426
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

06-06-24

02:40
Εγώ θεωρώ ότι χάθηκε η μαγεία με το διαδίκτυο που αρχίσαμε μόνοι μας να κατεβάζουμε δωρεάν ή και πειρατικό υλικό, και το υλικό είναι τόσο άφθονο που σκέφτομαι ότι δεν αξίζει πια να ασχοληθώ να ανακαλύψω κάτι.Ο ατιμος ο emulator με 1000+ ROMS (οι παλιες κασέτες) είναι κάψιμο και νοσταλγια αμα κολλήσεις.
Παλιά έδινες 5 EUR για ένα playstation cd-rom, το θεωρούσες πολύτιμο και το ξέσκιζες, ενώ παίζαμε το ίδιο παιχνίδι μέχρι να το τερματίσουμε, πολλές φορές.
Πέρναμε και τα demo cd-roms από περιοδικά και άρχιζε η περιπέτεια της ανακάλυψης.
Η memory card καινοτομία.
Είχα παίξει λίγο NES Super Robin Hood (γιατί μικρός είχα μανία με αυτό το παιχνίδι) πριν κάνα χρόνο, πλάκα είχε, αλλά όχι να επενδύσω υπομονή να το τερματίσω. Ευτυχώς για κάποιο λόγο, ακόμα και όταν τελείωναν οι ζωές, σε ξανά έβγαζε στη τελευταία τοποθεσία! Σιγά μην ασχολούμουν αλλιώς

Πάντως να πω ότι με όλα αυτά τα παιχνίδια, χτίσαμε υπομονή και αντανακλαστικά!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-06-24

02:49
Ζωγράφιζες κι εσύ στην εφαρμογή με το βατραχάκι;Χαχαχα εχω το ίδιο σε μαύρο

Αχ θα πάθω κρίση ηλικίας βραδιάτικα..
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

06-06-24

03:05
Εγω θυμαμαι εβγαζα κάτι φωτο και τις εκανα εντιτ + σε εκεινο που εκανες ηχογραφησεις με το παπαγαλακι που μπορούσες παλι να τα πειράξειςΖωγράφιζες κι εσύ στην εφαρμογή με το βατραχάκι;
Αχ θα πάθω κρίση ηλικίας βραδιάτικα..

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

06-06-24

16:43
Πω πωωωω να 'ξερες τι με θύμησες... Βασικά δεν ξέρω αν σχετίζονται ακριβώς, κυρίως από τα γραφικά της εικόνας με ήρθε η ανάμνηση, αλλά εκεί στο δημοτικό με γυμνάσιο ειδικά, έπαιζα αυτά στον υπολογιστή, του mame32:Εγώ θεωρώ ότι χάθηκε η μαγεία με το διαδίκτυο που αρχίσαμε μόνοι μας να κατεβάζουμε δωρεάν ή και πειρατικό υλικό, και το υλικό είναι τόσο άφθονο που σκέφτομαι ότι δεν αξίζει πια να ασχοληθώ να ανακαλύψω κάτι.
Παλιά έδινες 5 EUR για ένα playstation cd-rom, το θεωρούσες πολύτιμο και το ξέσκιζες, ενώ παίζαμε το ίδιο παιχνίδι μέχρι να το τερματίσουμε, πολλές φορές.
Πέρναμε και τα demo cd-roms από περιοδικά και άρχιζε η περιπέτεια της ανακάλυψης.
Η memory card καινοτομία.
Είχα παίξει λίγο NES Super Robin Hood (γιατί μικρός είχα μανία με αυτό το παιχνίδι) πριν κάνα χρόνο, πλάκα είχε, αλλά όχι να επενδύσω υπομονή να το τερματίσω. Ευτυχώς για κάποιο λόγο, ακόμα και όταν τελείωναν οι ζωές, σε ξανά έβγαζε στη τελευταία τοποθεσία! Σιγά μην ασχολούμουν αλλιώς
Πάντως να πω ότι με όλα αυτά τα παιχνίδια, χτίσαμε υπομονή και αντανακλαστικά!
View attachment 133427
Αυτά πρέπει να ήταν τύπου arcade, αλλά μιλάμε τα λάτρευα, και ακόμη και τώρα μπορώ να παίξω πολύ ευχάριστα. Τέλεια είναι.
Ενώ και τώρα παίζω ακόμη το Dune2000 στο λάπτοπ, αν το ξέρετε. Γενικά αυτά τα παλιά παιχνίδια όσον αφορά υπολογιστές (σε κονσόλα δεν έχω παίξει ποτέ για να έχω άποψη), ήταν πολύ ωραία, παρόλο που μιλάμε για χαμηλά γραφικά κλπ σε σχέση με σήμερα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

06-06-24

16:52
Ένα ειδικά με μαχητικά αεροσκάφη θυμάμαι από mame που έπαιζα σε ένα Fujitsu laptop του 2006Πω πωωωω να 'ξερες τι με θύμησες... Βασικά δεν ξέρω αν σχετίζονται ακριβώς, κυρίως από τα γραφικά της εικόνας με ήρθε η ανάμνηση, αλλά εκεί στο δημοτικό με γυμνάσιο ειδικά, έπαιζα αυτά στον υπολογιστή, του mame32:
View attachment 133441
Αυτά πρέπει να ήταν τύπου arcade, αλλά μιλάμε τα λάτρευα, και ακόμη και τώρα μπορώ να παίξω πολύ ευχάριστα. Τέλεια είναι.
Ενώ και τώρα παίζω ακόμη το Dune2000 στο λάπτοπ, αν το ξέρετε. Γενικά αυτά τα παλιά παιχνίδια όσον αφορά υπολογιστές (σε κονσόλα δεν έχω παίξει ποτέ για να έχω άποψη), ήταν πολύ ωραία, παρόλο που μιλάμε για χαμηλά γραφικά κλπ σε σχέση με σήμερα.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

06-06-24

16:55
Το τελευταιο στην εικόνα σου, μεσουρανούσε στην Ελλάδα των 90ς (1992-94) στα εστιατόρια που ειχαν ηλεκτρονικά με 50δρχ τη φορά. Το χαμε λιωσει. Αυτο κι ενα ποδοσφαιράκι.Πω πωωωω να 'ξερες τι με θύμησες... Βασικά δεν ξέρω αν σχετίζονται ακριβώς, κυρίως από τα γραφικά της εικόνας με ήρθε η ανάμνηση, αλλά εκεί στο δημοτικό με γυμνάσιο ειδικά, έπαιζα αυτά στον υπολογιστή, του mame32:
View attachment 133441
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

06-06-24

17:05
Ε έχει πάρα πολλά με αεροπλάνα, το 1942 πρέπει να λες μάλλον. Όντως με τα αεροπλάνα και μένα είναι από τα πιο αγαπημένα μου.Ένα ειδικά με μαχητικά αεροσκάφη θυμάμαι από mame που έπαιζα σε ένα Fujitsu laptop του 2006![]()
Γενικά το mame είναι μια τελειότητα από μόνο του, έχει άπειρα παιχνίδια και διαφορετικά. Ώρες ολόκληρες έλιωνα σε αυτά

Καλά που το θυμήθηκα, θα το κατεβάσω πάλι στον υπολογιστή, καιρό έχω να παίξω.
Ειλικρινά σου μιλάω, και τι δε θα 'δινα να έπαιζα σε ηλεκτρονικά έστω μια φορά στη ζωή μου. Πολύ ωραία εμπειρία πρέπει να είναι.Το τελευταιο στην εικόνα σου, μεσουρανούσε στην Ελλάδα των 90ς (1992-94) στα εστιατόρια που ειχαν ηλεκτρονικά με 50δρχ τη φορά. Το χαμε λιωσει. Αυτο κι ενα ποδοσφαιράκι.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

06-06-24

17:07
Ναι το 1942 ήτανΕ έχει πάρα πολλά με αεροπλάνα, το 1942 πρέπει να λες μάλλον. Όντως με τα αεροπλάνα και μένα είναι από τα πιο αγαπημένα μου.
Γενικά το mame είναι μια τελειότητα από μόνο του, έχει άπειρα παιχνίδια και διαφορετικά. Ώρες ολόκληρες έλιωνα σε αυτά. Και το καλό είναι πως τα περισσότερα είναι και multiplayer.
Έχει και rom στο emuparadise χχαχα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

06-06-24

17:08
Ε έχει πάρα πολλά με αεροπλάνα, το 1942 πρέπει να λες μάλλον. Όντως με τα αεροπλάνα και μένα είναι από τα πιο αγαπημένα μου.
Γενικά το mame είναι μια τελειότητα από μόνο του, έχει άπειρα παιχνίδια και διαφορετικά. Ώρες ολόκληρες έλιωνα σε αυτά. Και το καλό είναι πως τα περισσότερα είναι και multiplayer.
Για αεροπλάνα Tom Clancy's HAWX 1 + 2
Εθισμός. Επαιζα μια φορά όλη μέρα και πηγε ο σουβλατζης στον πατερα μου στο μαγαζί του και του λεει ο γιος σου μου χρωσταει 3 χιλιαρικα (δρχ) σε πενηντάρικα. Ειχε το πακμαν και πήγαινα κι επαιρνα πενηνταρικα απο τον τύπο στο ταμείο σα να μην υπάρχει αυριο, αυτος μου τα δινε (για να τα ριχνω στο μηχανημα ΤΟΥ, παλι πισω σ αυτον θα κατεληγαν κοινως) και μετα πηγε προφανως και τα φουσκωσε στον πατερα μου κι απο ενα χιλιαρικο ή δυο, του ζητησε τρια.Ειλικρινά σου μιλάω, και τι δε θα 'δινα να έπαιζα σε ηλεκτρονικά έστω μια φορά στη ζωή μου. Πολύ ωραία εμπειρία πρέπει να είναι.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-06-24

17:45
.
Τι μου θύμησες τώρα! Τα είχαμε κατεβάσει όλα με τον αδερφό μου και λιώναμε. Αγαπημένο το Metal Slug :Πω πωωωω να 'ξερες τι με θύμησες... Βασικά δεν ξέρω αν σχετίζονται ακριβώς, κυρίως από τα γραφικά της εικόνας με ήρθε η ανάμνηση, αλλά εκεί στο δημοτικό με γυμνάσιο ειδικά, έπαιζα αυτά στον υπολογιστή, του mame32:
View attachment 133441
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

24-06-24

16:14
Αυτό το βραχιόλι/σχοινακι που το έπλεκες με τις πλαστικές κλωστες πώς λεγοταν; Θυμάμαι την περιοδο 2006-2007 όλα τα κορίτσια στο δημοτικό το είχαν και έφτιαχναν διάφορα σχέδια
Εντωμεταξυ δεν ήξερα ότι υπήρχε άλμπουμ για τις ταπες Πόκεμον!
Scandal
Διαχειριστής

24-06-24

16:25
α κι εμείς το είχαμε αυτό, αλλά με κανονικές κλωστές!Αυτό το βραχιόλι/σχοινακι που το έπλεκες με τις πλαστικές κλωστες πώς λεγοταν; Θυμάμαι την περιοδο 2006-2007 όλα τα κορίτσια στο δημοτικό το είχαν και έφτιαχναν διάφορα σχέδια
Έφτιαχναν τα κορίτσια και τα δίνανε σε φίλες ή σε αγόρια της τάξης, κατά παραγγελία.
Το είχα διαγράψει από τη μνήμη μου!

Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

24-06-24

19:36
Plexi flexi νμζω. Ειχα φτιαξει απειρα τετοια παλια. Σε καποιο κουτι θα ειναιΑυτό το βραχιόλι/σχοινακι που το έπλεκες με τις πλαστικές κλωστες πώς λεγοταν; Θυμάμαι την περιοδο 2006-2007 όλα τα κορίτσια στο δημοτικό το είχαν και έφτιαχναν διάφορα σχέδια

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

27-06-24

23:28
πως το λέγαν εκείνο το πραγματάκι που είχε μέσα νερό και πατούσες με κάτι κουμπάκια αριστερά δεξιά και μπαίναν κάτι μικρά κρικάκια σε μικρούς στύλους;
Scandal
Διαχειριστής

27-06-24

23:35
πως το λέγαν εκείνο το πραγματάκι που είχε μέσα νερό και πατούσες με κάτι κουμπάκια αριστερά δεξιά και μπαίναν κάτι μικρά κρικάκια σε μικρούς στύλους;

Small Water Games - Push Button to Put Rings on Pegs - Hand Held Travel Arcade Game - Party Favors
These little arcade like games are a fun classic toy that is compact and you can take it with you in the car or plane. The Game is filled with water and little plastic rings. When you press the buttons, it forces the water to push up the little rings, and the goal is to get them on the little...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- Scandal
- Kate1914
- chester20080
- charmander
- Reader
- fourkaki
- Unboxholics
- Jack of Spades
- fockos
- touvlo
- fmarulezkd
- Joji
- AggelikiGr
- rafaela11
- sunsetpp
- Sosstoss
- jellojina
- Wonderkid
- Paladin
- Paragontas7000
- Abysmal Hunter
- Alessandra Eliza
- jj!
- Luludaki
- johnsala
- Εριφύλη
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Ariana2018
- taketrance
- camil
- ROM32
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Δροσουλίτης
- Meow
- marww
- Shadowban
- Human being
- User2350
- Libertus
- Mapas26
- T C
- Cupid
- Viedo
- SlimShady
- Εχέμυθη
- Citylights
- Scott
- Athens2002
- constansn
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- louminis
- ΘανάσοςG4
- Farfarouta
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Satan Claus
- gademis
- WhiteDrum
- harry akritas
- orchidea
- Jocaste
- SweetGirl
- fretoe
- Mhtrogoal
- Despina08
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.