Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

31-08-23

22:23
Το έχω δει από κοντά σε 3-4 μαγαζιά στη πόλη μου αλλά δεν έχω ακούσει να παίζει μουσική
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

31-08-23

22:27
Εγώ το έχω ακούσει. Αμυδρά, μα το θυμάμαι...Το έχω δει από κοντά σε 3-4 μαγαζιά στη πόλη μου αλλά δεν έχω ακούσει να παίζει μουσική
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

11-09-23

10:47
Μέχρι πριν λίγα χρόνια, ο αναπτήρας και τα μπρος/πίσω τασάκια ήταν στον στάνταρ εξοπλισμό των αυτοκινήτων. Τώρα είναι extra. Ποιος ο λόγος; Αντικαπνιστική εκστρατεία ή μείωση κόστους αυτοκινητοβιομηχανιών;
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

12-09-23

00:38
Αυτό που έχει πλάκα με το πολιτισμό μας είναι πως κάτι που πριν 30 χρόνια θεωρούνταν hi-tech και θησαυρός σήμερα θα το πετάγαμε στον κάλαθο των αχρήστων.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

14-11-23

23:22
I'm not graying and I know what this is...
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

24-01-24

22:33
Αυτό το πέτυχα όταν ήμουν πολύ μικρή, αλλά ήταν και γαμώ τότε να χεις κάτι τέτοιο ήσουν πολύ "in".
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

24-01-24

22:37
Αυτό το πέτυχα όταν ήμουν πολύ μικρή, αλλά ήταν και γαμώ τότε να χεις κάτι τέτοιο ήσουν πολύ "in".
το είχε ένα φίλος μου, σαν φοιτητής. το aux in ήταν συνδεδεμένο με το pc. έναν pentium στα 166MHz με 16MB ram. του πήγαινα παλιές κασέτες μουσικής και τις έκανε mp3.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

24-01-24

22:42
Παλιά ήταν in όταν άνοιγες νοικοκυριό, να πάρεις κι ένα στέρεο (όπως αγόραζες πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα κτλ).
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

24-01-24

22:46
Παλιά ήταν in όταν άνοιγες νοικοκυριό, να πάρεις κι ένα στέρεο (όπως αγόραζες πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα κτλ).
και τώρα είναι απαραίτητο, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές, και εύρος τιμών. μουσική uber alles!
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.

03-05-24

15:32
Τελευταία θέλω να αγοράσω ένα nokia e63 να το έχω μόνο για τηλέφωνο.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

03-05-24

15:43
Ρε μαν είσαι bro. Τέλος. Και εγώ αυτές τις μέρες σκέφτομαι να πάρω nokia 3310 για τον ίδιο λόγο.Τελευταία θέλω να αγοράσω ένα nokia e63 να το έχω μόνο για τηλέφωνο.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.

03-05-24

16:06
Ρε έχω 4 κινητά νόκια αλλά δεν έχω φορτιστή για αυτά επειδή αυτοί που είχα δεν λειτουργούν, έπιασα και αγόρασα έναν φορτιστή αλλά αυτό φορτίζει απελπιστικά αργά σε σύγκριση με τους εργοστασιακούς.Ρε μαν είσαι bro. Τέλος. Και εγώ αυτές τις μέρες σκέφτομαι να πάρω nokia 3310 για τον ίδιο λόγο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το γιατί θέλω συγκεκριμένα το nokia e63 είναι άλλη αστεία ιστορία. Όταν ήμουν αρκετά μικρός έλεγα οτι όταν μεγαλώσω θα πάρω ένα κινητό blackberry, μου άρεσε το πληκτρολόγιο που είχε κάτω από την οθόνη. Αυτό της νόκια είναι εμφανισιακά ολόϊδιο με ένα blackberry.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

05-06-24

16:26
Καρμπόν: το θυμάται κανείς ως παιδί;
Πούλαγε ο ψιλικατζής και είχα πάθει πλάκα!!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

05-06-24

16:52
Μου ξύπνησες τις αναμνήσεις μου ως απουσιολόγος. Μονίμως μπλε τα χέρια μου.Καρμπόν: το θυμάται κανείς ως παιδί;
View attachment 133374

Scandal
Διαχειριστής

05-06-24

16:53
Εγώ θυμάμαι είχαμε ένα καρμπόν χωρίς μελάνι στο απουσιολόγιο. Διπλότυπο ή κάπως έτσι με τη ροζ σελίδα. 2004 έως 2007 λύκειο.Μου ξύπνησες τις αναμνήσεις μου ως απουσιολόγος. Μονίμως μπλε τα χέρια μου.![]()
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

05-06-24

16:56
Ναι ε; Κοίτα να δεις! Εγώ από 2009-2015 που το είχα, πάντα αυτό το συγκεκριμένο της Pelikan που έβαλες πιο πάνω! Καμιά φορά διπλωνόταν από μέσα και γέμιζαν οι λευκές και οι ροζ σελίδες μελάνιΕγώ θυμάμαι είχαμε ένα καρμπόν χωρίς μελάνι στο απουσιολόγιο. Διπλότυπο ή κάπως έτσι με τη ροζ σελίδα. 2004 έως 2007 λύκειο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Reader
- Kate1914
- Joji
- charmander
- chester20080
- American Economist
- giannhs2001
- gademis
- fockos
- Fernando_A
- fourkaki
- AggelikiGr
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- jj!
- vasilis123321
- Paragontas7000
- Hased Babis
- linuxman
- jellojina
- GeorgePap2003
- Wonderkid
- physicscrazy
- epote
- touvlo
- Antonia Alexandra
- Libertus
- grtt
- kalhkardia
- Paladin
- rafaela11
- eukleidhs1821
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Indiana Jones
- Δροσουλίτης
- alexis.patrinos
- Memetchi
- marww
- ggl
- User2350
- Εχέμυθη
- Viedo
- harry akritas
- hirasawayui
- fretoe
- CiNeFiL
- Αλκης Κ.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.