Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

30-09-24

23:21
https://www.keyboardco.com/ (UK based)View attachment 139102
Ξέρει κάποιος απο που μπορώ να πάρω ενα παρόμοιο πληκτρολόγιο; (και κανα ασορτί ποντίκι ίσως)
![]()
https://candykeys.com/ (EU based)
https://vortexgear.store/collections/all-keyboard?page=4 (Αυτα εχω εγω, συγκεκριμένα το Poker Race 3)
Το συγκεκριμένο ειναι IBM τυπου, θες νομίζω το μοντέλο Μ με το ελατήριο στα keycaps, όχι με μεμβράνη τιποτα απομιμήσεις καινούρια.
Γενικά μπες στον κόσμο των μηχανικών πληκτρολογίων, θα καείς καλά σ αυτό το χόμπι.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

30-09-24

23:29
Παιδιά είχα πάρει μηχανικό πληκτρολόγιο Razer (το μαξ πιο ακριβό που υπήρχε, ας μην σας πω τιμή) και δεν με βόλεψε καθόλου: άσχημο στην αίσθηση, θορυβώδες, δεν συγχωρούσε λάθη αν ξέφευγε ελάχιστα το δάκτυλό σου και πατούσες το παρά δίπλα πλήκτρο εκ παραδρομής.
Τελικά το πούλησα και πήρα ένα μέτριο τυπικό Logitech (των 50 ευρώ) και βρήκα την υγειά μου.
Σου δίνει απαλό feedback, αν ξεφύγει λίγο το δάχτυλό σου, το συγχωρεί και δεν πατάει το πλήκτρο κτλ.
Και τα σούπερ special keys πολύ εύκολο να τα πατάς.
Έχω κάνει copy και paste τα πλήκτρα zoom in / out, γαμάτο!
Τελικά το πούλησα και πήρα ένα μέτριο τυπικό Logitech (των 50 ευρώ) και βρήκα την υγειά μου.
Σου δίνει απαλό feedback, αν ξεφύγει λίγο το δάχτυλό σου, το συγχωρεί και δεν πατάει το πλήκτρο κτλ.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-10-24

16:38
Γενικά δε θέλω μηχανικά πληκτρολόγια. Προτιμώ τα απλά βίντατζ.https://www.keyboardco.com/ (UK based)
https://candykeys.com/ (EU based)
https://vortexgear.store/collections/all-keyboard?page=4 (Αυτα εχω εγω, συγκεκριμένα το Poker Race 3)
Το συγκεκριμένο ειναι IBM τυπου, θες νομίζω το μοντέλο Μ με το ελατήριο στα keycaps, όχι με μεμβράνη τιποτα απομιμήσεις καινούρια.
Γενικά μπες στον κόσμο των μηχανικών πληκτρολογίων, θα καείς καλά σ αυτό το χόμπι.
μου αρέσει αυτο το λοτζιτεκ, ισως το ψησω, θα δωΠαιδιά είχα πάρει μηχανικό πληκτρολόγιο Razer (το μαξ πιο ακριβό που υπήρχε, ας μην σας πω τιμή) και δεν με βόλεψε καθόλου: άσχημο στην αίσθηση, θορυβώδες, δεν συγχωρούσε λάθη αν ξέφευγε ελάχιστα το δάκτυλό σου και πατούσες το παρά δίπλα πλήκτρο εκ παραδρομής.
View attachment 139274
View attachment 139275
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

06-10-24

16:39
You sir are dead to me.Γενικά δε θέλω μηχανικά πληκτρολόγια. Προτιμώ τα απλά βίντατζ.
μου αρέσει αυτο το λοτζιτεκ, ισως το ψησω, θα δω
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

08-10-24

15:13
Μου φαίνεται ή μηπως τα παλιά ποντίκια ήταν καλύτερα στο έργο τους απο τα τωρινά;
Κάθε ποντίκι που παίρνω μετα απο μισό χρόνο τα φτύνει (στο τωρινό μου το scroll wheel παθαίνει επιληπτική κρίση)
Κάθε ποντίκι που παίρνω μετα απο μισό χρόνο τα φτύνει (στο τωρινό μου το scroll wheel παθαίνει επιληπτική κρίση)
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα.

08-10-24

19:57
Μου θυμίζει τα πρώτα πληκτρολόγια της razer το 2006. Ότι καλύτερο.Τελικά το πούλησα και πήρα ένα μέτριο τυπικό Logitech (των 50 ευρώ) και βρήκα την υγειά μου.
View attachment 139275
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πόσο παλιά εννοείς;Μου φαίνεται ή μηπως τα παλιά ποντίκια ήταν καλύτερα στο έργο τους απο τα τωρινά;
nearos
Επιφανές μέλος

08-10-24

20:00
πριν καμια δεκαριά εικοσαριά χρόνια. Αυτά τα ωραία πολύ ανοιχτό μπέζ, όχι αυτά με τις μπίλιες κάτωΠόσο παλιά εννοείς;

Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα.

08-10-24

20:03
Άρα πάμε πίσω 20 χρόνια. Κοίτα, έχω δουλέψει με πολλά τέτοια και με αυτά της microsoft που έβγαζε. Η αλήθεια είναι ότι ήταν ανθεκτικά. Βγάζανε αυτό το θέμα πάντως όπως και είναι λογικό. Μην ξεχνάς και ότι πλέον είναι της μόδας να βγαίνουν προϊόντα που είναι σχεδιασμένα να χαλάνε επίτηδεςπριν καμια δεκαριά εικοσαριά χρόνια. Αυτά τα ωραία πολύ ανοιχτό μπέζ, όχι αυτά με τις μπίλιες κάτω![]()

nearos
Επιφανές μέλος

08-10-24

20:05
είχα πάρει ενα ποντίκι απο τον σκλαβενίτη 16 ευρώ και χάλασε μεσα σε δυο μήνες.Άρα πάμε πίσω 20 χρόνια. Κοίτα, έχω δουλέψει με πολλά τέτοια και με αυτά της microsoft που έβγαζε. Η αλήθεια είναι ότι ήταν ανθεκτικά. Βγάζανε αυτό το θέμα πάντως όπως και είναι λογικό. Μην ξεχνάς και ότι πλέον είναι της μόδας να βγαίνουν προϊόντα που είναι σχεδιασμένα να χαλάνε επίτηδες![]()
Πράγμα που δε μου προκαλεί κανενα ιδιαίτερο συναίσθημα, αλλα έζησε παραπάνω απο το gaming mouse που πήρα με 40 ευρώ

Υπάρχει κανα ανθεκτικό ποντίκι και πληκτρολόγιοκάπως οικονομικό; Θα 'θελα να'ναι βίντατζ φάση, χωρίς την μπίλια απο κάτω

Fernando_A
Δραστήριο μέλος

08-10-24

20:08
Αναμενόμενοείχα πάρει ενα ποντίκι απο τον σκλαβενίτη 16 ευρώ και χάλασε μεσα σε δυο μήνες.

Ψάξε στο vendora, μπορεί να υπάρχει καμιά αγγελία για αυτά που θες.Υπάρχει κανα ανθεκτικό ποντίκι και πληκτρολόγιοκάπως οικονομικό; Θα 'θελα να'ναι βίντατζ φάση, χωρίς την μπίλια απο κάτω![]()
nearos
Επιφανές μέλος

08-10-24

20:15
γαμάτο το σαιτ. Θα το τσεκάρω περισσότερο αργότερα. Ευχαριστώ πολύ!Ψάξε στο vendora, μπορεί να υπάρχει καμιά αγγελία για αυτά που θες.
nearos
Επιφανές μέλος

20-10-24

23:40
Θα μπορούσα θεωρητικά να συνδέσω τον υπολογιστή μου σε ενα monitor απο τα παλιά; αυτά που βαζεις κοντά το χέρι και γαργαλάει 

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

20-10-24

23:43
Ποιο καλέ, τις crt οθόνες λες;Θα μπορούσα θεωρητικά να συνδέσω τον υπολογιστή μου σε ενα monitor απο τα παλιά; αυτά που βαζεις κοντά το χέρι και γαργαλάει![]()
Αν έχει vga ναι!
Απλά ρίξε την ανάλυση πριν τη συνδέσεις σε κάτι συμβατό, πχ 800χ600 ή 1024x768.
Μου θυμίζεις εμένα που ψαχνόμουν στην ηλικία σου, τώρα εγέρασα, δεν έχω όρεξη πια για τέτοια

nearos
Επιφανές μέλος

20-10-24

23:51
Έχω τρελή μανία με τα retro πράγματα. Κάποια στιγμή θα 'θελα να έχω ενα windows 2000 pc build, απ 'αυτά που διαβάζουν δισκέττεςΠοιο καλέ, τις crt οθόνες λες;
Αν έχει vga ναι!
Απλά ρίξε την ανάλυση πριν τη συνδέσεις σε κάτι συμβατό, πχ 800χ600 ή 1024x768.
Μου θυμίζεις εμένα που ψαχνόμουν στην ηλικία σου, τώρα εγέρασα, δεν έχω όρεξη πια για τέτοια![]()

Και γενικά για καποιον λογο λατρεύω τα λειτουργικά συστήματα και θέλω να τα κανω customize σε ενα πιο βιντατζ στυλ
Scandal
Διαχειριστής

20-10-24

23:58
Εμένα στα 16 μου μου είχαν δώσει ένα πολύ παλιό πισι (σκέψου ότι τότε καινοτομία ήταν ο Pentium 4 2.66ghz και τα Windows XP), ένα με intel (το κουτί έλεγε "ORKA" θυμάμαι) με κουμπί στον πύργο που από 70mhz πήγαινε turbo στα 100mhz.Έχω τρελή μανία με τα retro πράγματα. Κάποια στιγμή θα 'θελα να έχω ενα windows 2000 pc build, απ 'αυτά που διαβάζουν δισκέττες
Και γενικά για καποιον λογο λατρεύω τα λειτουργικά συστήματα και θέλω να τα κανω customize σε ενα πιο βιντατζ στυλ
Ε και του είχα περάσει Windows 3.1 και ένα σωρό προγράμματα του στυλ calculator, word, excel 6.x., χαζοπαίχνιδα κάθε λογής, κάτι βρε παιδί μου να τον κάνω όσο το δυνατόν πιο "χρήσιμο", και τον έδωσα στη νονά μου.
Εκεί έμαθα cmd.
Θυμάμαι ήθελε να τρέξεις το win.bat ή win.com, δεν θυμάμαι ακριβώς ώστε να ξεκινήσουν τα Windows 3.1 αν είχε πρόβλημα στο boot.
nearos
Επιφανές μέλος

21-10-24

00:00
Είχα κατεβάσει windows vista σε καποια φάση σε ενα virtual machnie και εμπαινα εκεί πέρα για καμια βδομάδα. Ήθελα να παω πισω μεχρι και windows 2000 αλλα δεν μπορούσα να βρώ browser που να υποστηρίζουνε τέτοια εκδοχη...Εμένα στα 16 μου μου είχαν δώσει ένα πολύ παλιό πισι (σκέψου ότι τότε καινοτομία ήταν ο Pentium 4 2.66ghz και τα Windows XP), ένα με intel (το κουτί έλεγε "ORKA" θυμάμαι) με κουμπί στον πύργο που από 70mhz πήγαινε turbo στα 100mhz.
Ε και του είχα περάσει Windows 3.1 και ένα σωρό προγράμματα του στυλ calculator, word, excel 6.x., χαζοπαίχνιδα κάθε λογής, κάτι βρε παιδί μου να τον κάνω όσο το δυνατόν πιο "χρήσιμο", και τον έδωσα στη νονά μου.
View attachment 140342
View attachment 140343
Είμαι στην περίεργη ζώνη που θέλω το OS μου να είναι άλλες φορές ρέτρο και άλλες futuristic
Scandal
Διαχειριστής

21-10-24

00:07
Καλά μην αρχίζεις να περνάς ευαίσθητα δεδομένα ή browsers για σοβαρό σερφάρισμα σε τέτοια παλιά λειτουργικάΕίχα κατεβάσει windows vista σε καποια φάση σε ενα virtual machnie και εμπαινα εκεί πέρα για καμια βδομάδα. Ήθελα να παω πισω μεχρι και windows 2000 αλλα δεν μπορούσα να βρώ browser που να υποστηρίζουνε τέτοια εκδοχη...
Είμαι στην περίεργη ζώνη που θέλω το OS μου να είναι άλλες φορές ρέτρο και άλλες futuristic

Πάντως υπάρχουν online websites που σου τρέχουν παλιά λειτουργικά μέσω του browser, πχ windows 3.1 αν ψάξεις. Για windows 2000 δεν έχω ψάξει.
Εγώ θυμάμαι στα xp, μετά από κάθε format (γιατί τότε ήταν συχνό και απαραίτητο το format μια στο τόσο), έβαζα αμέσως ένα πακέτο theme των windows xp media center edition.
Ουσιαστικά αντί για το ματ χρώμα των xp είχαν ένα glossy χρώμα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

21-10-24

00:10
Είχα κατεβάσει windows vista σε καποια φάση σε ενα virtual machnie και εμπαινα εκεί πέρα για καμια βδομάδα. Ήθελα να παω πισω μεχρι και windows 2000 αλλα δεν μπορούσα να βρώ browser που να υποστηρίζουνε τέτοια εκδοχη...
Windows XP Πειράματα που έκανα το μακρινό 2005 μες τη νυχτα. Απο τοτε ξενυχτης. Ουσιαστικά πείραζες το shell των windows και άλλαζε όλο απο τα βαθη του μορφή κανονικά.
Scandal
Διαχειριστής

21-10-24

00:12
Είχα περάσει ως βασικό λειτουργικό τα Windows Longhorn, ουσιαστικά preview των Vista, θα σέβεστε.Windows XP Πειράματα που έκανα το μακρινό 2005 μες τη νυχτα. Απο τοτε ξενυχτης. Ουσιαστικά πείραζες το shell των windows και άλλαζε όλο απο τα βαθη του μορφή κανονικά.
View attachment 140345
nearos
Επιφανές μέλος

21-10-24

00:13
Δεν μου έχουν λείψει τα XP. Εως και πρόπερσυ είχαμε windows XP στην πληροφορική. Πολύ μου 'χει λείψει το vista, είναι σαν ενα goth windows 7. Όλα πάνω του ήτανε καινοτομα, φρέσκα, το frutiger aero, το aero glass, οι ήχοι, τα υπέροχα aesthetics. Μακάρι να γυρνούσαμε πίσω εκείΚαλά μην αρχίζεις να περνάς ευαίσθητα δεδομένα ή browsers για σοβαρό σερφάρισμα σε τέτοια παλιά λειτουργικά
Πάντως υπάρχουν online websites που σου τρέχουν παλιά λειτουργικά μέσω του browser, πχ windows 3.1 αν ψάξεις. Για windows 2000 δεν έχω ψάξει.
Εγώ θυμάμαι στα xp, μετά από κάθε format (γιατί τότε ήταν συχνό και απαραίτητο το format μια στο τόσο), έβαζα αμέσως ένα πακέτο theme των windows xp media center edition.
Ουσιαστικά αντί για το ματ χρώμα των xp είχαν ένα glossy χρώμα.
View attachment 140344

και γαμώ φαίνεται.Windows XP Πειράματα που έκανα το μακρινό 2005 μες τη νυχτα. Απο τοτε ξενυχτης. Ουσιαστικά πείραζες το shell των windows και άλλαζε όλο απο τα βαθη του μορφή κανονικά.
View attachment 140345
Που έχει παει αυτό το γαμάτο aesthetic ρε φίλε; Γιατί όλα είναι τοσο μονότονα και άσκημα; Κάποια στιγμη οταν εχω χρονο θα λαλαξω theme στα windows10 μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Reader
- Kate1914
- Joji
- charmander
- chester20080
- American Economist
- giannhs2001
- gademis
- fockos
- Fernando_A
- fourkaki
- AggelikiGr
- Unboxholics
- A350
- fmarulezkd
- jj!
- vasilis123321
- Paragontas7000
- Hased Babis
- linuxman
- jellojina
- GeorgePap2003
- Wonderkid
- physicscrazy
- epote
- touvlo
- Antonia Alexandra
- Libertus
- grtt
- kalhkardia
- Paladin
- rafaela11
- eukleidhs1821
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Indiana Jones
- Δροσουλίτης
- alexis.patrinos
- Memetchi
- marww
- ggl
- User2350
- Εχέμυθη
- Viedo
- harry akritas
- hirasawayui
- fretoe
- CiNeFiL
- Αλκης Κ.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.