raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

Λια εμενα δεν μου εμφανιστηκε καποιο γρομπαλακι προσφατα οποτε δεν ξερω τι θα μπορουσε να ειναι

black mamba (Φανή) Συμφωνω με τη Λια, δεν εισαι ακομα κατασταλαγμενη μαλλον, οποτε καλυτερα να το ψαξεις πολυυυ πριν παρεις την τελικη σου αποφαση! αααα και μην κανεις καμια πλαστικη επειδη οι γυρω σου μπορει να σου χουν πει βλακειες, αν εσενα η μυτη σου σ αρεσει ή εισαι απ'τις γυναικες που επιλεγουν να μεινουν οπως ειναι, ακομα και αν εχουν καποιες "ατελειες" οπως η Streisand ή η Meryl Streep για παραδειγμα, τοτε μεινε οπως εισαι...κανε την οποιαδηποτε αλλαγη μονο αν ΕΣΥ πιστευεις πως τοτε θα εισαι και θα νιωθεις ομορφοτερη! επισης, για την τιμη που ρωτας, εγω την εκανα σε δημοσιο νοσοκομειο και πληρωσα ενα χιλιαρικο αμοιβη, ωρυλα και πλαστικο...και ειμαι αρκετα εως πολυ ευχαριστημενη απ'τη δουλεια των γιατρων μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
black mamba
Νεοφερμένο μέλος

Εχω φιλη που εχει περασει τα απιστευτα με εγχειρηση προσωπου απο παιδακι και οχι απο επιλογη φυσικα και ομως ειναι τετοια η πιστη στον εαυτο της που οταν βρισκεσαι κοντα της δεν βλεπεις το προσωπο της αλλα σε κερδιζει ο χαρακτηρας της και η προσωπικοτητα της απιστευτα!Ξερω οτι πηγα αλλου για αλλου την συζητηση απλα ηθελα ετσι να το αναφερω αυτο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

εμενα παλι το καρουμπαλακι μου μαλλον ειναι κομματι του ιδιου του κοκκαλου και δεν το βλεπω να μου αδειαζει τη γωνια.... ισως καποια στιγμη παω στον γιατρο μου να το ξισει... ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ...![]()
Κι εγώ το φοβάμαι αυτό γ@μώτο!!
Γίνεται να στο ξύσει; Χωρίς 2η εγχείριση;

raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν πρόκειται όντως να φύγει, σιγά, δεν με πειράζει να περιμένω.
raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εμένα πάντως ας τολμήσει να μου την πει, αμφιβάλλω αν είχε λιγότερο ανήσυχο ασθενή ποτέ του, από τον 1ο-2ο μήνα έχω να πάω.
raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

Jenny 89
Νεοφερμένο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Βέβαια κάθε οργανισμός και ανάλογα με την επέμβαση(δεν θέλουν όλες οι μύτες την ίδια διορθωση) έχει το δικο του ρυθμό ανάρρωσης.
Εχω ξαναγράψει στην δική μου περίπτωση χρειάστηκε ένας χρόνος για να αρχίσει να μου αρέσει η μύτη μου.
Το μεγάλο πρήξιμο έφυγε περίπου στους 3 μήνες,μετά δεν μου άρεσε η εμφάνιση της(την έβλεπα στραβή και ακόμα μεγάλη) μάλιστα όταν έκλεισα 6 μήνες σκεφτόμουν να κάνω και δεύτερη πλαστική.
Ευτυχώς δεν το έκανα και συνειδητοποίησα πως απλά είχα τόσο μεγάλο άχτι να έχω την τέλεια και μικρή μύτη που ακόμη και η καινούργια που ήταν φαινόταν απόλυτα φυσική και δεμένη με τα χαρακτηριστικά μου, μου φαινόταν άσχημη.
giorgalis
Νεοφερμένο μέλος

και εγω το εχω γραψει τοσες φορες οτι οταν μου εβγαλαν τον ναρθηκα η μυτη ηταν μικρη και μετα αντι να ξεπριστει εγινε μεγαλυτερη!
εγω 7 μηνες και που εχουν περασει ειδα να ξεπριζεται καπως αλλα οχι οσο περιμενα,ασε που μετα απο 6 μηνες σου λενε η τελικη μορφη ειναι μετα απο 12 μηνες
kleftra μακαρι να ειναι μικρη και τελεια η μυτη σου,αλλα εγω στο κολπο των πλαστικων χειρουργων και των ΩΡΛ που λενε περιμενε να περασουν 6-12 μηνες για να συνηθισω την μυτη μου και να νομιζω ειναι μικρη ...δεν θα πεσω!
εμενα παντως στο ακρορρινιο ακομα ιδιο με πριν το βλεπω...
δεν θα πεσω στην ψευδαισθηση που θελουν να περασει ο καθε γιατρος σαν τον ΣΚ που πηγα ,που μου λεει σου εκανα ωραια μυτη!αν ειναι ωραια την βλεπω στο προφιλ που με χαλαει ακομα
kleftra
Διάσημο μέλος

Είναι όμως σίγουρα απολύτως δεμένη με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μου και σαφώς καμμία σχέση δεν έχει με την προηγούμενη.
Σίγουρα την έχω συνηθίσει,την έχω 12 χρόνια τώρα, όμως θέλω να καταλήξω πως αρκετές φορές το άχτι μας να αποχτήσουμε αυτό που δεν είχαμε και εφόσον θα πληρώσουμε μας κάνει να περιμένουμε αυτό που έχουμε πλασει ως "τέλειο" και πιθανόν να μην ταιριάζει καθόλου στο πρόσωπο μας.Κι εγώ ήθελα μια ελαφρώς ανασηκωμένη γαλλική μύτη και μουτζουρωνα μέρες τις φώτο μου για να δω πως θα είμαι,όταν όμως είδα σε η/υ το αποτέλεσμα έμοιαζα με γουρουνάκι

Για μένα κάθε πλαστική έχει δυο αποτελέσματα, το αισθητικό και το ψυχολογικό.
Εάν κάποιος δεν νοιώθει ικανοποιημένος θα πρέπει να ξαναπάει στο γιατρό του και να επιμείνει.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι τριπάκι των γιατρών να σου λένε όλα οκ μέχρι να συνηθίσεις,αν το τελικό αποτέλεσμα δεν με ικανοποιούσε σαφώς και θα το άλλαζα δεν είναι θέμα συνήθειας,την προηγούμενη την είχα 18,5 ολόκληρα χρόνια και δεν μου έλειψε,λες να συνήθιζα την ¨φρέσκια¨?
makis-135
Νεοφερμένο μέλος

raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

makis-135
Νεοφερμένο μέλος

raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

makis-135
Νεοφερμένο μέλος

raniouli!
Νεοφερμένο μέλος

giorgalis
Νεοφερμένο μέλος

μακρια απο τον ΑΣ.μεγαλη απατη ο ανθρωπος!εχει ατομα στην tv και τον προωθουν για να εχει πελατεια!
οταν τον εβλεπα στην τηλεοραση να κραταει απο το χερακι και να βγαινουν απο το Ιασω με την δημητριου,τα σουργελα και τα δυο στο star, επρεπε να καταλαβω τι δουλεια θα κανει...
μονο με κραξιμο μπορουμε να κανουμε κατι με αυτους τους γιατρους
makis-135
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 469 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate333er
- fids
- brokebad
- zina15
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- AggK.
- Natsuko
- charmander
- Libertus
- Scandal
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.