new life
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άρθρο 11
Υποχρέωση ενημέρωσης.
1. Ο ιατρός έχει καθήκον αληθείας προς τον ασθενή. Οφείλει να ενημερώνει πλήρως και κατανοητά τον ασθενή για την πραγματική κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα της προτεινόμενης ιατρικής πράξης, τις συνέπειες και τους ενδεχόμενους κινδύνους ή επιπλοκές από την εκτέλεσή της, τις εναλλακτικές προτάσεις, καθώς και για τον πιθανό χρόνο αποκατάστασης, έτσι ώστε ο ασθενής να μπορεί να σχηματίζει πλήρη εικόνα των ιατρικών, κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων και συνεπειών της κατάστασής του και να προχωρεί, ανάλογα, στη λήψη αποφάσεων.
2. Ο ιατρός σέβεται την επιθυμία των ατόμων τα οποία επιλέγουν να μην ενημερωθούν. Στις περιπτώσεις αυτές, ο ασθενής έχει δικαίωμα να ζητήσει από τον ιατρό να ενημερώσει αποκλειστικά άλλο ή άλλα πρόσωπα, που ο ίδιος θα υποδείξει, για την κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα της προτεινόμενης ιατρικής πράξης, τις συνέπειες ή και τους κινδύνους από την εκτέλεσή της, καθώς και για το βαθμό πιθανολόγησής τους.
3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να καταβάλλεται κατά την ενημέρωση που αφορά σε ειδικές επεμβάσεις, όπως μεταμοσχεύσεις, μεθόδους ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, επεμβάσεις αλλαγής ή αποκαταστάσεως φύλου, αισθητικές ή κοσμητικές επεμβάσεις.
...άρα οι γιατροί πρέπει να ενημερώνουν πλήρως του ενδιαφερόμενους και οχι μερικώς το οποίο κάνουν. οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι υποχρεωμένοι να φανταστούν την ανικανότητα των γιατρών!
επίσης new life είσαι ανόητος να επιμένεις σε κάτι που δεν ξέρεις γιατί ακόμα και ο Β.Π. έδειξε σε εκπομπή παράδειγμα που είχε χειρουργηθεί μόλις τρεις μήνες. Εσύ αμα θες περίμενε κανένα χρόνο να δεις το αποτέλεσμα!
new life
Νεοφερμένο μέλος

vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος

να 'σαι καλα!!απλως, επειδη εχω περασει κ γω απο χιλιες δυο φασεις ολους αυτους τους μηνες κ συνεχιζω ακαθεκτα, θελω να βοηθαω κ τους αλλους με βαση τα οσα γνωριζω απο τη δικια μου εμπειρια!!ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ με το θεματακι,αλλα το μονο που μπορω να κανω ειναι υπομονη!!εχει τυχει να δω το γιατρο μου 2, 3 φορες στην τηλεοραση τους τελευταιους μηνες με ασθενεις του χειρουργημενους αργοτερα απο μενα κ η εμφανιση της μυτης τους ηταν λες κ εβλεπες το τελικο αποτελεσμα!!μαλιστα, οταν βγηκε με μια κοπελα που της εκανε επανορθωτικη, γυρναει κ μου λεει η μανα μου, αυτηνης γιατι φαινεται τοσο καλη κ εσενα οχι??κατι τετοια με αγχωνουν κ με βαζουν(ακομη κ τωρα) σε σκεψειςωστοσο, εχω καταλαβει οτι παιζει ρολο ο οργανισμος του καθενος ξεχωριστα!!αλλοι αργουν να αναρρωσουν κ αλλοι οχι τοσο!!να φανταστεις, επειδη το χω ψαξει πολυ το θεμα αυτο ολους αυτους τους μηνες, εχει τυχει να διαβασω, μεταξυ πολλων αλλων, μαρτυρια κοπελας σε ξενο σα'ι'τ που ισχυριζοταν οτι η μυτη της εφτιαξε στα 2 χρονια!!τι να πω, ο καιρος θα δειξει για ολους μας!!απλως, αν δεν κλεισουμε χρονο, δεν μπορρουμε να μαστε σιγουρισ για τιποτα!!υπομονη, λοιπον κ μην πολυκοιταζεσαι στον καθρεφτη τωρα!
![]()
Χαχαχα! Το προσπαθώ αλήθεια να μην κοιτάζομαι στον καθρεφτη, αλλά καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο!!

EliaMar
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πανος28
Νεοφερμένο μέλος

Για μένα και αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα ...και παρακαλω ποσταρετε οσοι εχετε εμπειρια ή αποψη... εμενα αυτο που κατα κυριο λογο με τρομοκρατει στην ιδεα της αποτυχιας ειναι μην βγω με καμια παραμορφωση που να καταστεψει την γενικη αισθητικη του προσωπου μου .και να φαινετε λες και εχω παθει κανα τραγικο ατυχημα . τωρα αν δεν βγει ακριβως οπως τα υπολογισαμε η αν ειναι σχεδον οπως πριν την επεμβαση ,,θα το δεχτω απο την αποψη του πηρα μια αποφαση ταλαιπωριας ,χωρις να πιασει τοπο ....αλλα αμα παραμορφωθω θα μαι για φουντο ..τι πιθανοτητες δινετε για τα 2 αυτες περιπτωσεις ...???ευχαριστω πολυ ...Elia, εγω απο το αισθητικο αποτελεσμα που ειχα δεν εμεινα ευχαριστημενη. Δεν ειναι αποτυχημενη, αλλα ουτε αυτο που ηθελα η που πιστευω οτι μου παει. Παιρνεις καποιο ρισκο δυστυχως.. Σου ευχομαι να πανε ολα καλα.
EliaMar
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστω για την απάντηση ... Και την ευχή...ελπίζω αν τελικά το αποφασίσω όλα να πανε καλα!
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

st33
Νεοφερμένο μέλος

Εκανα εγω στον κολλ.α και ειμαι ευχαριστημενος διαβασρ τα προηγουμενα ποστ...
Κατερινα μαρια...απανταω στο προσωπικο σου μυνημα εδω για να ενημερωθουν κ αλλοι...ειχα μργαλο προβλημα αισθητικο...η μυτη εγερνε σταριστερα...χαλια...μαζι με ασυμετρα ρουθουνια και στυλιδα να γερνει σταριστερα....θα ποσταρω πριν κ μετα να δειτε.....διορθωθηκε σε μεγαλο βαθμο η ασυμετρια στα ρουθουνια ...ευθιαστηκε πληρως στο κεντρο η μυτη ...κατεβηκε η κορυφη και εγινε ποιο στρογγυλη...και λεπτυνε στην κορυφη γιατι ειχα open roof απο τον φουστα.ο τον πασιγνωστο πλαστικο...και σφαχτη γδαρτη...οταν εκανα την πλαστικη ειταν στα φορτε του με την θεοδωριδου....πολυ κοσμος στο γραφειο λιγα λογια καμια λεπτομερεια στο τι θα.κανει...ειμουν τοσο χαζο κ μικρο
...5χιλ εσταξα.....τωρα στον κολλια ειχα ιδιωτικη ασφαλεια κ με καλυψε στο κοματι δθαφραγμα κονχες για την πλαστικη εδωσα 1500.... αν δν ειχα ασφαλεια και ειχα μονο εοπυυ θα πληρωνα γυρω στα 3000
..ετσι μου πε....γλιτωσα 1500...αλλα φο σημαντικο...ειχα τον γιατρο που ειναι πραγματικα μαλαμα....με παιρνει τηλεφωνο κ με ρωταει πως παω...ειναι ευγενικοττος και οταν πηγα να μου καθαρισειβτην μυτη ασχοληθηκε ωρα...πολυ...ειμαι εντυπωσιασμενος θετικα...πραγματικα αξιζζει να τον επισκευθητε ...και πιστευω οποιοσ τον επιλεξει μονο θετικα θα χει να πει...ειδα 2κοπελες φιλες οταν πηγα να βγαλω τον ναρθηκα μεσ την τρελη χαρα ...οπως εγω....πουθενα δεν τον βλεπω στις tv kai στις σελιδες τον γιατρο...και κει καταλαβαινω ποσο πολυ μας κοροιδευουν και μας παραμυθιαζουν ...ξυπνηστε και μην υπνωτιζεστε απ τα media...παρτε αποφασεις μονοι σας...με τον ενστικτο σας και το τι σας λεει η καρδια σας...δεβ θα χασετε...καλη επιτυχια σε ολους...
TaSsa
Νεοφερμένο μέλος

Εάν γνωρίζει κάποιον άλλο επίσης στη Θεσσαλονίκη να μου πει.
Αλλιώς το βλέπω να κατεβαίνω Αθήνα σε Π. ή Σ.
mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά έκανες κανείς στο Κ..λια?έμεινες ευχαριστημένος;
Επίσης έχει κανείς καλή εμπείρία από κάποιον που να χειρουργεί στο δημόσιο;Εχετε ακουσει τπτ για εναν Ι. Γ (το επωνυμο του είναι το γραμμα -->ι και η κατάληξη -άκης)
Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγησει τι γίνεται με τις κόγχες;πρέπει να αφαιρεθούν;αν ειναι πολυ μεγαλες γιατι δεν τ μικραίνουν κ τ βγαζουν;(νομιζω ο Α.Σκ τις βγαζει τελειως)ειναι καλο αυτο;μα για καποιο λογο δεν ειναι εκει;
και εγω εκανα σε αυτον..οχι απλα ρινοπλαστικη κυριως για ιατρικους λογους.ειχα διαφραγμα, βαλβιδα και προβλημα με τις κογχες.. και ειχα σπασει και τη μυτη....το αποτελεσμα πλ καλο, ..αλλα τωρα τελευταια εχει αρχισει να πεφτει λιγο η μυτη μου προς τα κατω

παντως να ξερεις αν δεν θες να χειρουργηθεις υπαρχει και αλλος τροπος..Nose Job λεγεται ειναι πλ πιο φθηνο αλλα κραταει για 1 χρονο νομιζω
Νοse job,εννοεις το "nose right"(η οπως αλλιως το χουν ονομασει ) που βαζεις ενα πραγμα σα μανταλακι και πιεζει τα κοκκαλα,και ετσι και καλα μικραινει η μυτη?Οτι και να ναι αν δεν ειναι μονιμο τι να το κανεις.
mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νοse job,εννοεις το "nose right"(η οπως αλλιως το χουν ονομασει ) που βαζεις ενα πραγμα σα μανταλακι και πιεζει τα κοκκαλα,και ετσι και καλα μικραινει η μυτη?Οτι και να ναι αν δεν ειναι μονιμο τι να το κανεις.
οχι δεν εννοω αυτο... αν ξερεις αγγλικα δες εδω https://www.westsidemedicalspa.com/non_surgical_nose.html και δεν ειναι μονιμο. αλλα εχει ενα καλο μπορεις να δεις στο περιπου πως θα ειναι η μυτη σου χωρις να εχεις κανει εγχειρηση

Fotini21
Νεοφερμένο μέλος

οχι δεν εννοω αυτο... αν ξερεις αγγλικα δες εδω https://www.westsidemedicalspa.com/non_surgical_nose.html και δεν ειναι μονιμο. αλλα εχει ενα καλο μπορεις να δεις στο περιπου πως θα ειναι η μυτη σου χωρις να εχεις κανει εγχειρηση![]()
Χμμ!!Απο οτι καταλαβα εχει να κανει με εγχυση καποιου υλικου .Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα,ειναι πως γινετε ενω προσθετεις υλικο,η μυτη να γινετε μικροτερη...
Στη κανονικη ρινοπλαστικη αν ας πουμε,εχεις καμπουρα.ο "ευθειασμος γινετε κοβοντας το κοκκαλο που προεξεχει και φαινετε ισια μετα,(και σωστη)
Με αυτη τη μεθοδο απο οτι καταλαβα ,ο βραχος (κοκκαλο)παραμενει βραχος,και μυτογκα μυτογκα,αλλα αν σε χαλαει η καμπουρα και θελεις να στην κανει ισια εχγυει υλικο απο πανω μετα τη καμπουρα.(με αποτελεσμα να εχεις μεν ισια μυτη αλλα ο ογκος να παραμενει ιδιος,αλλα το σχημα να αλλαζει μονο)Μονο που τις περισσοτερες φορες το σχημα πρεπει να αλλαξει σε συναρτηση και του ογκου,για να μην εισαι σα ξιφιας...
Προσωπικα αν ειναι αυτο που καταλαβα .Δεν μου αρεσει.
Μαλλον ισως να ειναι μια καλη λυση μετα απο αποτυχημενη ρινοπλαστικη,να σμιλευσεις καπως το αποτελεσμα στο επιθυμητο 100% για σενα .Παραδειγμα αν του ειπες του γιατρου θελω ισια και εκεινος δεν υπολογισε τοσο καλα,την εκανε λιιιγο γαλικη,μπορεις να βελτιωσεις το σχημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 470 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Guessing
- fids
- Scandal
- Kate333er
- kostaraspn
- Renap
- charmander
- brokebad
- Natsuko
- zina15
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- AggK.
- Libertus
- touvlo
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.