καλησπερα παιδια. ειμαι καινουργια εδω.σας ανακαλυψα προσφατα(συγκεκριμενα πριν 3 μερες) και διαβασα ΟΛΕΣ τις σελιδες αυτου του θεματος.
Την τρίτη χειρουργηθηκα στην μυτη μου.Εκανα πλαστικη+διορθωση ρινικου διαφραγματος. Η επεμβαση εγινε απο 2 γιατρους. Ο ενας ειναι ΩΡΛ-χειρουργος ο οποιος μου διόρθωσε το διαφραγμα και ο αλλος ειναι πλαστικος.
Διαβαζοντας βεβαια εδω περα τοσες σελιδες περι αποτυχημενων πλαστικων επεμβασεων εχω πανικοβληθει και για το δικο μου αποτελεσμα.
Η μυτη μου ηταν αρκετα μεγαλη,με καμπουριτσα,λιγο μεγαλο το ακρορινιο(εκανε αυτο το στρογγυλο το γουρουνισιο,ξερετε,οχι ομως σε μεγαλο βαθμο) και μου τα διορθωσε ολα αυτα. Ακομα και κατω απ τον ναρθηκα φαινεται οτι εχει γινει δουλεια, παρολα αυτα αγχωνομαι πολυ για το τελικο αποτελεσμα
Οπως παρατηρω κατω απ τον ναρθηκα η μυτη φαινεται αρκετα σηκωμενη και φοβαμαι πολυ μηπως μεινει ετσι..Ο πατερας μου υποστηριζει πως αυτο συμβαινει επειδη ειναι ο ναρθηκας απο πανω + οι ταινιες που την κρατανε ετσι και οτι μολις μου τα αφαιρεσει ο γιατρος θα ''πεσει'' καπως η μυτη ...
Εσεις τι πιστευετε? και σε εσας το ίδιο εγινε?
(εδω να τονισω κιολας,πως δεν ζητησα απ τον γιατρο γαλλικη μυτουλα ανασηκωμενη,και ακομα και ο ιδιος ο γιατρος δν ειναι fan των γαλλικων μυτων)
Επισης θελω να ρωτησω κατι ακομη σε οσους εχουν ηδη υποβληθει σε ρινοπλαστικη και εχουν βγαλει τους ναρθηκες και ολα τα σχετικα.
Το πρηξιμο αυτο της μυτης που ολοι ειχατε(και ολοι εχουμε και θα εχουμε τον πρωτο καιρο) ηταν εμφανες και στους αλλους? Η μονο σε εσας? Σας ειπαν ποτε δηλαδη οτι φαινεται πρισμενη η μυτη? επισης,ακομη και με το πρηξιμο αυτο, φαινοταν χειροτερη απο την προηγουμενη σας μυτη?
Ειμαι πολυυυυ αγχωμενη,ποσο μαλλον ακομη που δεν εχω βγαλει τον ναρθηκα για να παρω μια ιδεα.φοβαμαι πολυυυ

το μονο που με χαροποιει ειναι πως απ το τριτο 24ωρο μετα το χειρουργειο δεν ειχα καθολου πριξημο ουτε στα ματια ουτε τιποτα. και απο μελανιες τιποτα,που σημαινει οτι ΜΑΑΑΑΛΛΟΝ εκανε προσεκτικη δουλεια...
Αυτα.
Θα εκτιμουσα πολυ οποιον μου απαντουσε