Tsin tsan
Νεοφερμένο μέλος
Η Tsin tsan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

26-03-25

14:14
Μήπως βρήκες την γιατρό κ την έκανες ;Καλησπέρα, βρίσκομαι σε αναζήτηση γιατρού για επανορθωτική ρινοπλαστική και πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολη και αγχωτική αυτή η διαδικασία. Θα με βοηθούσε παρά πολύ αν θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε σχετικά με αυτό το θέμα σύμφωνα με τις δικές σας εμπειρίες. Εύχομαι να βρούμε όλοι τη λύση στο πρόβλημα μας!
AggK.
Νεοφερμένο μέλος
Η AggK. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

28-03-25

21:06
Οχι δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρω γιατρό για επανορθωτική.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οχι δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρω γιατρό για επανορθωτική.έκανες
Nicoletesu
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicoletesu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

01-04-25

14:37
Καλησπέρα σας,ψάχνω κάποιον γιατρό να κάνω διάφραγμα και να διορθώσω και το αισθητικό κομμάτι έχει κάποιος να μου προτείνει ;Ευχαριστώ πολύ !!
loulou11
Νεοφερμένο μέλος
Η loulou11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

13-04-25

22:26
Καλησπερα σας..δεν ξερω αν γραφω καλα εδω..νεο μελος..
Σας παρακαλω μπορει να μου πει καποιος που εχει κανει επανορθωτικη ρινοπλαστικη και ειναι ικανοποιημενος εξωτερικα και εσωτερικα ?? Δλδ αισθητικα και λειτουργικα να αναπνεει..
Εχω βγαλει το 3 ματι απο την πολυ ερευνα δεν αντεχω αλλο
Σας παρακαλω μπορει να μου πει καποιος που εχει κανει επανορθωτικη ρινοπλαστικη και ειναι ικανοποιημενος εξωτερικα και εσωτερικα ?? Δλδ αισθητικα και λειτουργικα να αναπνεει..
Εχω βγαλει το 3 ματι απο την πολυ ερευνα δεν αντεχω αλλο
Guessing
Νεοφερμένο μέλος
Η Guessing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

26-04-25

22:44
Καλησπέρα.Θα εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος γνωρίζει τον πλαστικό χειρουργό Μη..,.ου.στο ιατρικό Αθηνών και εάν έχει εμπειρία από τον συγκεκριμένο γιατρό για επέμβαση ρινοπλαστικής.Ευχαριστω
Guessing
Νεοφερμένο μέλος
Η Guessing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

28-04-25

02:13
Πριν ένα χρόνο εκανα ρινοπλαστική. Δεν έμεινα ευχαριστημένη.Σαν χειρουργείο πήγε καλά όχι πολλές μελανιές ούτε πόνος.Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που περίμενα και τώρα ψάχνω γιατρό για νέα επέμβαση.Μου προτάθηκε γιατρός στο Ιατρικό Αθηνών Μη....ου το όνομα του που εφαρμόζει υπνοχαλαση και όχι ολική νάρκωση . Έχει
κάποιος εμπειρία από τον συγκεκριμένο γιατρό? Ευχαριστώ
brokebad
Νεοφερμένο μέλος
Η brokebad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

29-04-25

01:56
Παιδιά καλησπέρα,
Ψάχνω για έναν αξιόλογο γιατρό για επαναληπτική ρινοπλαστικη. Έχουν περάσει τρία χρόνια από χειρουργικό με γνωστό ΩΡΛ, πολύ μεγάλη κοροϊδία και άρνηση του ότι συμβαίνει οτιδήποτε από μεριάς του, ενώ η μύτη όχι μόνο απλά πέφτει και εχει αλλάξει 40 σχήματα,αλλά δεν αναπνέω κιόλας καλά..
Σασ ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
Ψάχνω για έναν αξιόλογο γιατρό για επαναληπτική ρινοπλαστικη. Έχουν περάσει τρία χρόνια από χειρουργικό με γνωστό ΩΡΛ, πολύ μεγάλη κοροϊδία και άρνηση του ότι συμβαίνει οτιδήποτε από μεριάς του, ενώ η μύτη όχι μόνο απλά πέφτει και εχει αλλάξει 40 σχήματα,αλλά δεν αναπνέω κιόλας καλά..
Kate333er
Νεοφερμένο μέλος
Η Kate333er αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

05-05-25

09:08
Έμαθες τίποτα για τον Τσου τελικά;Καλησπέρα.Μήπως μπορείτε να μου πείτε γνλωμες για Τσουνη?
Έμαθες τελικά για τον Τσου;Καλησπέρα παιδιά , ενδιαφέρομαι Κ εγώ για ρινοπλαστικη και το ψάχνω εδώ και καιρό. Είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά σκέφτομαι για Αθήνα τον Μι.χα.λη. Τσου.νη. Έχει κανεις κάποια γνώμη;
Έμαθες τελικά για τον Τσου;;ενδιαφέρομαι κεγω να μάθω για τον συγκεκριμένο.
ενω βλεπω τοσα μηνυματα εδω με εμπειριες απο ρινοπλαστικες και τα λοιπα δεν μπορω να βγαλω ακρη που αντι για τα ονοματα των γιατρων βαζετε τελιτσες.... ως νεο μελος στο φορουμ δεν καταλαβαινω πως λειτουργει αυτο και πως συνεννοειστε πργαματικα καποιος μια βοηθεια.
θα ήθελα κεγω να μαθω
ενδιαφέρομαι κεγω να μάθω για τον συγκεκριμένο.
Γεια σας, θα ήθελα να μου προτείνετε καλούς ρινοπλαστικούς στην Αθήνα, επίσης να μου πείτε αν εχετε ακούσει κατι αρνητικο για κάποιους
Σκεφτομουν για Μι.Τσ αν γνωριζετε και Γεω.Κα. παρακαλω στειλτε μου μηνυμα ευχαριστω!!
Έκανες τελικά στον Τσου; Γνωρίζεις κάτι γι αυτόν;
Έμαθες τελικά για τον Τσου;;ενδιαφέρομαι κεγω να μάθω για τον συγκεκριμένο.
ενω βλεπω τοσα μηνυματα εδω με εμπειριες απο ρινοπλαστικες και τα λοιπα δεν μπορω να βγαλω ακρη που αντι για τα ονοματα των γιατρων βαζετε τελιτσες.... ως νεο μελος στο φορουμ δεν καταλαβαινω πως λειτουργει αυτο και πως συνεννοειστε πργαματικα καποιος μια βοηθεια.
θα ήθελα κεγω να μαθω
Γεια σας, θα ήθελα να μου προτείνετε καλούς ρινοπλαστικούς στην Αθήνα, επίσης να μου πείτε αν εχετε ακούσει κατι αρνητικο για κάποιους
Σκεφτομουν για Μι.Τσ αν γνωριζετε και Γεω.Κα. παρακαλω στειλτε μου μηνυμα ευχαριστω!!
Τελεικα έμαθες κάτι για τον Τσου;ενδιαφέρομαι κεγω να μάθω για τον συγκεκριμένο.
θα ήθελα κεγω να μαθω
Έμαθες κάτι για τον Τσου; Σου απάντησε κανείς ;Έχετε εμπειρία με Τσ..νη??
Με ποιον την έκανες εσύ; Γράψε τα αρχικά έστω. Ή στείλε μου προσωπικό μήνυμα; Για τον Μ. Τσου γνωρίζεις κάτι;Παιδιά καλησπέρα,
Σε ποιον την έκανες; Μπορείς να βάλεις τα αρχικά;Πριν ένα χρόνο εκανα ρινοπλαστική. Δεν έμεινα ευχαριστημένη.Σαν χειρουργείο πήγε καλά όχι πολλές μελανιές ούτε πόνος.Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που περίμενα και τώρα ψάχνω γιατρό για νέα επέμβαση.Μου προτάθηκε γιατρός στο Ιατρικό Αθηνών Μη....ου το όνομα του που εφαρμόζει υπνοχαλαση και όχι ολική νάρκωση . Έχει
Παιδιά αν κάποιος έχει εμπειρία από Μ Τσουν παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα!
m4r1a
Νεοφερμένο μέλος
Η m4r1a αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

02-06-25

23:06
Καλησπέρα σας,
Έκανα πριν σχεδόν 3 χρόνια ρινοπλαστική σε γιατρό στη Θεσσαλονίκη. Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν είναι αυτό που ήθελα, η μύτη παραμένει μεγάλη με μεγάλη προβολή στο ακρορίνιο, και δε διορθώθηκε το στράβωμα που είχε προς μια πλευρά, γέρνει δηλαδή προς τα δεξιά. Επίσης έχει πέσει και προς τα κάτω (pollybeak).Ενδιαφέρομαι για επανορθωτική, έχω δει αρκετούς γιατρούς στο φόρουμ ωστόσο όπως καταλαβαίνετε με μία επανορθωτική το άγχος είναι μεγάλο . Όσοι έχετε εμπειρία από επανορθωτική αν μπορείτε σας παρακαλώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα ή ακόμα και διεύθυνση μου email μπορώ να σας παραθέσω αν θέλετε, πραγματικά έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με αυτά που διαβάζω. Σας παρακαλώ οποιαδήποτε μήνυμα κι εμπειρία είναι ευπρόσδεκτο!
Έκανα πριν σχεδόν 3 χρόνια ρινοπλαστική σε γιατρό στη Θεσσαλονίκη. Το αποτέλεσμα ωστόσο δεν είναι αυτό που ήθελα, η μύτη παραμένει μεγάλη με μεγάλη προβολή στο ακρορίνιο, και δε διορθώθηκε το στράβωμα που είχε προς μια πλευρά, γέρνει δηλαδή προς τα δεξιά. Επίσης έχει πέσει και προς τα κάτω (pollybeak).Ενδιαφέρομαι για επανορθωτική, έχω δει αρκετούς γιατρούς στο φόρουμ ωστόσο όπως καταλαβαίνετε με μία επανορθωτική το άγχος είναι μεγάλο . Όσοι έχετε εμπειρία από επανορθωτική αν μπορείτε σας παρακαλώ στείλτε μου προσωπικό μήνυμα ή ακόμα και διεύθυνση μου email μπορώ να σας παραθέσω αν θέλετε, πραγματικά έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με αυτά που διαβάζω. Σας παρακαλώ οποιαδήποτε μήνυμα κι εμπειρία είναι ευπρόσδεκτο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 472 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- m4r1a
- chrisvran
- Luludaki
- Dr. Gl. Luminous
- touvlo
- charmander
- globglogabgalab
- Pyotr_Krasnov
- AggK.
- parlapipas25
- Marslols
- Guessing
- fids
- Scandal
- Kate333er
- kostaraspn
- Renap
- brokebad
- Natsuko
- zina15
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- Libertus
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- kostoppoulos
- nearos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.