Dark_kronos
Επιφανές μέλος

590 ευρω;;;
Καλά, ίσως να μη μ'αρέσει και τόσο τελικά τώρα που το ξανασκέφτομαι....
![]()
Παρε ενα απο τους μαυρους να κανεις την δουλεια σου...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο μικρή εχω τη συνήθεια να φοράω ρολόι,ειδικά στο σχολείο.
Όταν βαριόμουν κοιτούσα 434898976 φορές το ρολοι καθε 5' .
ακομα και τώρα που δε λειτουργούν τα δικά μου,τα φοράω σαν αξεσουαρ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Βεβαια τώρα με τη μειωση μισθου που της εγινε στα μόλις 30.000 το μηνα... θα πιεστει λίγο οικονομικά!!!!!Τι θα είχε η Μενεγάκη, φτηνιάρικο; Ζαμέ.
![]()
Τώρα πια θα παίρνει ρολόγια τύπου swatch....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πάντως τα λατρεύω τα ρολόγια και ειδικά τα μεγάλα!!!
Περιμένω πως και πως να μεγαλώσω τη συλλογή μου, μιας και λόγω αφραγκίας τα τελευταία χρόνια αρκούμαι στις ήδη πανέμορφες "κατακτήσεις" μου!!!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Μ'αρέσουν πολύ τα αθλητικά ρολόγια*.*
άντζυ
Δραστήριο μέλος

Μετά για ένα διάστημα φόραγα τα ρολόγια του μπαμπά μου..!!

Joaquín
Διάσημο μέλος

Αυτό εδώ έχω

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Με βοηθισε πολυ σε στιγμες μεγαλου αγχους! Σου βγαινει αυθορμιτα να δεις το ρολοΐ, το κοιτας, και σου ερχετε ενα κυμμα αισιοδοξιας, μαζι με την συνιδιτοποιηση του ποσο σουργελο εισαι, με αποτελεσμα να λυσεις στα γελια και ολοι γυρου σου να σε κοιτανε αποροντας με τι γελας!
Συνημμένα
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Χμμ,ναι.Όταν ήμουν μικρή φορούσα ένα κόκκινο μικρό.Όταν χάλασε δεν φόρεσα πάλι μέχρι την ΣΤ' που πήρα ένα μωβ τετράγωνο.Αυτουνού του τέλειωσε η μπαταρία και τώρα μάλλον θα πάρω ένα μωβ σκούρο της Adidas.
Μ'αρέσουν πολύ τα αθλητικά ρολόγια*.*
Και αφού τέλειωσε η μπαταρία λες ας πάρουμε άλλο ε;

εγώ έχω αυτό εδώ: https://www.casio-europe.com/euro/watch/collection/amw-702d-7avef/
αν εξαιρέσεις ένα θέμα με το πιράκι του μπρασελέ που είχα και το άλλαξα, 4 χρόνια τώρα ακόμα σαν καινούργιο είναι
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Και αφού τέλειωσε η μπαταρία λες ας πάρουμε άλλο ε;![]()
Βασικά όχι.Το είχα βαρεθεί κιόλας.
Guest 278211
Επισκέπτης

Να το! Αυτό έχω από τη Β' Γυμνασίου! Και συνεχίζει να μ' αρέσει!

Didonia
Νεοφερμένο μέλος

https://www.google.gr/imgres?um=1&hl...=28&ved=1t:429,r:11,s:0,i:99&biw=1440&bih=726 ( ειδικα αυτο το λατρευω)
Dalian
Περιβόητο μέλος

Sigh.

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Προσπαθώ τα ρολόγια που παίρνω να έχουν την ελάχιστη δυνατή απόκλιση ώρας και γενικά διάφορα χαρακτηριστικά.
Από μάρκες αν και η Casio είναι πολύ καλή δεν την προτιμώ, τα ρολόγια της έχουν πολύ "απλό" στυλ αν και είναι καλά. Η μάρκα μου είναι η Jaga.

petros12349
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Θελω να αγορασω γενικα ενα ρολοι το εχω αποθημενο και γιαυτο που θα μπορουσα να αγορασω ενα καλο σχετικα ρολοι ?
Τι είδους ρολόι θες? Και για τι περίσταση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elepan
Δραστήριο μέλος

Θελω να αγορασω γενικα ενα ρολοι το εχω αποθημενο και γιαυτο που θα μπορουσα να αγορασω ενα καλο σχετικα ρολοι ?
Από που? Η τι ρολόι? Γιατί αν διαθέτεις αρκετά χρήματα έχεις πάρα πολλές επιλογές. Μπορείς να βρεις εξαιρετικά ρολόγια.
π.χ. τα ρολόγια που θεωρώ πολύ όμορφα και έχω ένα ανάλογο είναι της εταιρείας harry winston.
Γενικά δεν είναι ωραία τα αντρικά με μπρασελέ, γιατί συνέχεια σου χτυπάει απο εδώ και από εκεί και φθείρεται πολύ εύκολα (κάνει επάνω χαράγματα).
Αν πάλι πάρεις δερμάτινο λουράκι, κάποια στιγμή θα χρειαστεί αλλαγή, κόβουν αυτά.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Από που? Η τι ρολόι? Γιατί αν διαθέτεις αρκετά χρήματα έχεις πάρα πολλές επιλογές. Μπορείς να βρεις εξαιρετικά ρολόγια.
π.χ. τα ρολόγια που θεωρώ πολύ όμορφα και έχω ένα ανάλογο είναι της εταιρείας harry winston.
Γενικά δεν είναι ωραία τα αντρικά με μπρασελέ, γιατί συνέχεια σου χτυπάει απο εδώ και από εκεί και φθείρεται πολύ εύκολα (κάνει επάνω χαράγματα).
Αν πάλι πάρεις δερμάτινο λουράκι, κάποια στιγμή θα χρειαστεί αλλαγή, κόβουν αυτά.
Οχι δεν ειναι αναγκαστικο. Αν ο μπρασελες ειναι καλος δεν φθειρεται, εχω ενα ρολοι εδω και σχεδον 1,5 χρονο, το φοραω καθε μερα, και εχει ελαχιστα χαραγματα. Και δεν το προσεχω πραγματικα καθολου. Τωρα αν παρεις ρολοι με 40€, το οτι θα σου γρατζουνιστει ειναι θεμα χρονου...
Συν οτι τα ρολογια με μπρασελε φοριουνται με τα παντα.
Ωραιο βεβαια ειναι να εχεις ενα με δερμα για λιγο πιο formal καταστασεις
Itach1
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.