Dias
Επιφανές μέλος

Αν απαντάς σε μένα προσωπικά, μάλλον δε με διάβασες σωστά. Έγραψα ότι πάντα φοράω ρολόι, άρα δεν το θεωρώ περιττό, συνεπώς συμφωνώ μαζί σου. Μάλιστα, είναι το τελευταίο πράγμα που βγάζω όταν πρέπει να βγουν όλα (π.χ. στο ντους...). Όμως το ότι το κινητό κάνει και τη δουλειά του ρολογιού, άρα το τελευταίο είναι άχρηστο, (σίγουρα και το ξέρεις), είναι άποψη πάρα πολλών και μάλιστα νέων ανθρώπων, οι οποίοι την ίδια άποψη έχουν και για τη φωτογραφική μηχανή. Όταν ήμουν μαθητής γυμνασίου, θυμάμαι ότι υπήρχαν παιδιά που δεν ήξεραν να διαβάσουν την ώρα στο αναλογικό ρολόι. Όταν δίναμε πανελλήνιες, όπου το να παρακολουθούμε την ώρα ήταν σημαντικό και το κινητό ήταν απαγορευμένο, ελάχιστοι είχαμε ρολόι. Μερικοί από τη δεύτερη μέρα και μετά, βρήκαν κάποιο στο σπίτι τους, αλλά και πάλι οι περισσότεροι συνεχώς ρωτούσαν τον επιτηρητή. Νομίζω ακόμα ότι από τα μηνύματα που γράφτηκαν εδώ, προκύπτει ότι οι πιο πολλοί (μάλλον πολλές) βλέπουν το ρολόι απλά σαν κόσμημα.E καλά το να λες πως το ρολόι είναι περιττό γιατί την ίδια δουλειά κάνει και το κινητό είναι σαν να λες πως και οι φωτογραφικές μηχανές είναι περιττές γιατί την ίδια δουλειά κάνει και το κινητό. Δεν πάει έτσι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Και εγώ δεν ξέρω να διαβάζω την ώρα στο αναλογικό ρολόι.Το έμαθα λίγο μόνο και μόνο για να μη μπερδευτώ με το χρόνο στις πανελλήνιες.Όταν ήμουν μαθητής γυμνασίου, θυμάμαι ότι υπήρχαν παιδιά που δεν ήξεραν να διαβάσουν την ώρα στο αναλογικό ρολόι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Ποιο μου προτείνετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και πολύ ελαφρύ (μη ξεχνιώμαστε)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απλα τα ερωτευτηκααα

Ποιο μου προτείνετε?
Αν και το πρωτο δεν μπορω να το δω το δευτερο ειναι πολυυ ωραιοο

your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα έλεγα, αναλογικοί άνθρωποι σε ψηφιακή εποχή είναι η σωστή κατάσταση για την αλληλοεξουδετέρωση των μειονεκτημάτων.Ειναι δυνατον να μη ξερετε να διαβαζετε την ωρα απο αναλογικο;;;;;![]()
Για ισορροπία, με μια λέξη

ocean dream
Νεοφερμένο μέλος

ocean dream
Νεοφερμένο μέλος
Dmzk
Δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Έχω παρόμοιο αλλά το δικό μου είναι πιο ωραίο.

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Ον τοπικ σκεφτομαι να παρω ρολοι και ειμαι αναμεσα σε αυτα.Τι λετε;Πιστευω παντως οτι τα μπρασελε αντεχουν πιο πολυ απο τα πλαστικα ή δερματινα λουρακια γιατι τα τελευταια φθειρονται και χρειαζεται αλλαγη μετα.
https://eu.tommy.com/Tommy-Hilfiger-...=114080#!color=000&i=5&start=0&sz=144&size=OS
https://eu.tommy.com/Tommy-Hilfiger-...114080#!color=000&i=11&start=0&sz=144&size=OS
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Πανάκριβο αλλά τόσο όμορφο...
φτηνο ειναι... υπαρχουν ρολογια χειρος με αστρονομικες τιμες και δεν μιλαω για 1-2 χιλιαρικα, αλλα για ποσα που αγγιζουν το εκατομμυριο, οπως για παραδειγμα το παρακατω πανεμορφο ρολοι που δεν προκειται να αποκτησω ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα: https://www.vacheron-constantin.com/en2/watches/metiers-d-art/lady-kalla-flame-17620-s11g-9478.html
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο ειναι αλλη φαση.Θα φοβασαι μην στο κλεψουν ετσι και βγεις στον δρομο.Εδω με αυτα που κοστιζουν 1.000 ευρω και το σκεφτεσαι ποσο μαλλον με αυτο που εδειξες.Ενα καλο ρολοι οπως και να εχει ειναι επενδυση.Και ειδικα οι παλιες ωρολογοπιες χρησιμοποιουν αρκετα σπανια υλικα για να φτιαχουν αυτα τα πανεμορφα ρολογια.φτηνο ειναι... υπαρχουν ρολογια χειρος με αστρονομικες τιμες και δεν μιλαω για 1-2 χιλιαρικα, αλλα για ποσα που αγγιζουν το εκατομμυριο, οπως για παραδειγμα το παρακατω πανεμορφο ρολοι που δεν προκειται να αποκτησω ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα: https://www.vacheron-constantin.com/en2/watches/metiers-d-art/lady-kalla-flame-17620-s11g-9478.html

akikos
Επιφανές μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Το έχω τρία χρόνια, και επειδή δε το βγάζω ποτέ, το έχω ψιλοβαρεθεί. Αλλά προέχει η εξασφάλιση άλλων αναγκών/προτεραιοτήτων μου, οπότε βολεύομαι μια χαρά με το ρολογάκι μου.

Gabrielle
Νεοφερμένο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.