Ρομά και η θέση τους στην ελληνική κοινωνία

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 788 μηνύματα.
Μόνο για τους δικους σας !!!

Ευχαριστώ που με επιβεβαιωνεις!!

Με το καλό να τους δεχτείς!!!

Από τον κ.Παντελη της γειτονιά σας !!
Δοξα το θεό που η μανούλα μου δεν με έκανε Φτυχιουχα για να έχω ΜΟΝΟ αυτο να κοκορευομαι ....

Τι άλλη μακακια σαν επιχείρημα θα ακούσω εδώ μέσα ....

Τελευταία επεξεργασία:

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.320 μηνύματα.
Ποιό οργανωμένο ντου απο αστυνομία χρυσέ μου;
Τα χειρότερα κυκλώματα εγκλήματος ρομά ή μη τα συντηρούν μπάτσοι. Που να κάνουν ντου; στους δικούς τους;
Υπάρχουν λύσεις για αυτό.

Συστήνεις taskforce με μοναδικό σκοπό την αντιμετώπιση ενός προβλήματος. Απομακρύνεις τους απλούς ειδικούς φρουρούς. Προσλαμβάνεις με διαφορετικές διαδικασίες και διαφορετική υπαγωγή.

Σε αυτά μείναμε πισω στην Ελλάδα. Η αστυνόμευση δεν γίνεται μόνο από ένα σώμα. Θέλεις δυο-τρεις ξεχωριστές υπηρεσίες και οι περισσότερες με πολιτικό προσωπικό.

Όπως έκανε ο Τράμπ με την ICE και έγιναν ο φόβος και ο τρόμος των λαθρο.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 788 μηνύματα.
Η 14χρονη όταν είδε από κοντά ότι είναι Ρομά δεν φοβήθηκε καθόλου?
η ήταν και η 14χρονη Ρομά?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Γονεις δεν ειχε το κοριτσακι να το μαθουν οταν βλεπει γυφτο να αλλαζει πεζοδρομιο?

Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα λεει ο λαος.
Πήγε στο σπίτι...
Τις έδωσαν χασίς, την βίασαν και την χτύπησαν....

14 χρόνων παιδί....

Και βγηκε τωρα ο δικηγόρος του γύφτου 16 χρόνων και είπε ότι σε αυτές τις ηλικίες όλοι κάνουν σεξ ...

Αυτά έχεις όταν αφήνεις αυτή την φυλή να παντρεύεται από τα 14 να κάνει παιδιά και δεν τους πειράζεις γιατί ειναι γυφτοι ..

Σιχαμένα πλάσματα πως θα το ξεπεράσει αυτό ένα παιδί;;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.745 μηνύματα.
Μεγάλη αλήθεια, στο μυαλό μου είσαι ρε μπαγάσα.

Σκεφτομουν να το γράψω, αλλά ο τρόπος που το διατύπωσα θα οδηγούσε στο να με μπανάρουν οπότε παρέλειψα.

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι: αν με ξένους δε πάμε μια φορά, με γύφτους δε πάμε 1000.
Στα παπαρια μου εμενα προσωπικα οι ξενοι. Και με αλβανιδα εχω παει και με μαυρουλα εχω αρρωστια να παω και ψαχνω μανιωδως. Αλλα με γυφτο κρατας 10-15 μετρα αποσταση ποσο μαλλον αμα εισαι θηλυκο. Τι στο διαολο κανανε οι γονεις της κοπελας?

Και βγηκε τωρα ο δικηγόρος του γύφτου 16 χρόνων και είπε ότι σε αυτές τις ηλικίες όλοι κάνουν σεξ ...
Για τους γυφτους στα 16 εισαι γονεας τι να λεμε τωρα...

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.320 μηνύματα.
Τι στο διαολο κανανε οι γονεις της κοπελας?
Μέσω τικτοκ έγινε η γνωριμία, οπότε η δουλειά εξαρχής βρωμούσε.

Άντε να εποπτεύσεις το παιδί σου την εποχή του ΤικΤοκ, αλλά αυτό ουδέποτε δε συνιστά επαρκή δικαιολόγηση.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.745 μηνύματα.
Μέσω τικτοκ έγινε η γνωριμία, οπότε η δουλειά εξαρχής βρωμούσε.

Άντε να εποπτεύσεις το παιδί σου την εποχή του ΤικΤοκ, αλλά αυτό ουδέποτε δε συνιστά επαρκή δικαιολόγηση.
Και παλι επρεπε το κοριτσι να ειχε διαδαχθει καποια πραγματα πως να προστατευεται.Με τη θεληση της βγηκε ραντεβου με τον γυφτο.

adams33

Δραστήριο μέλος

Απαγορεύεται απλά να κάνεις λογαριασμό...

Κανονικοποιησαμε τον λογαριασμό στα social

Φυσικά εφόσον ο ίδιος ο γονέας ειναι όλη μέρα εκεί μέσα...

Μια οικογένεια έχει όρια και κανόνες, όταν είσαι γονέας οφείλεις να βάλεις τα όρια σου και εξηγείς στο παιδί από μωρό τι σημαίνει όλο αυτό...

Κανονικά και ο γονέας πρέπει να παραπέμπεται σε τέτοιες περιπτώσεις...
Παραμεληση εποπτείας ανηλίκου και έκθεση σε κίνδυνο από τα social ποτέ θα εφαρμοστεί;

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.505 μηνύματα.
Το war on drugs δε λειτουργησε ποτέ και μερικά απο τα πιο προβληματικά κυκλώματα είναι κυκλώματα εμπορίας σαρκός και ναρκωτικών.
Και το σύστημα τα συντηρεί σ κ ο π ι μ α.
Πάμε παρακάτω.
Αν μπανάρεις το τικ τοκ, θα βρεθεί κάτι άλλο. Το ζήτημα είναι να μάθεις στο παιδί σου τους κινδύνους και μηχανισμούς άμυνας και βασικής λογικής ευρύτερα και οχι "θα σου κλείσω το τικ τοκ να δεις εσύ".

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.340 μηνύματα.
Ο λόγος είναι πως ο Έλληνας ζει πολύ χειρότερα από τους Ρομά καθώς προσπαθεί να ζήσει αξιοπρεπώς με 800€ μισθό χωρίς να ληστεύει, να βιάζει, να κλέβει χαλκό, να κλέβει ρεύμα, να παντρεύει τις ανήλικες κόρες του.

Σου αρκούν ή θες κι άλλα;

Καλά γενικά ένα παιδί θα κλέψει και θα μπλέξει σε συμμορίες επειδή μεγαλώνει στους δρόμους, οι γονείς μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, είναι χρήστες ουσιών και γενικά ότι να ναι καταστάσεις και μπουρδέλα οικογένειες . Σαν παράγοντας μπορεί να σχετίζεται και η φτώχεια με όλα αυτά, η καταγωγή χλωμό να έχει σχέση.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.399 μηνύματα.
Η κοινωνικο-οικονομική περιθωριοποίηση (ανεργία, υποεκπαίδευση, φτώχεια) είναι πιο ισχυρός προγνωστικός δείκτης εγκλήματος από την εθνική ταυτότητα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.582 μηνύματα.
Οχι οτι δεν βιαζουν και ελληνες...αλλα οι ρομα δενε χουν ορια.
Θυμιζω στο σχολειο μου...την ωρα τπυ μαθηματις ρομα την επαιζε κανονικα..και αργοτερα η μαμα τον δικαιολογησε οτι..ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΑ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια