Κάθε μέρα υπομένουμε άκρως κακοποιητικό λόγο
Ε δε σε είδα και πολύ κακοποιημένη. Μια χαρά κελαηδάς, απλά σε ψιλομάρκαρα τωρα στεγνά και το γύρισες στο "υφίσταμαι ψυχολογική κακοποίηση". Αμυντική στάση για να εκμαιεύσεις συμπάθειες από πάνω και να βγαλεις τους άλλους κακούς.
Δεν πιανουν σε μενα αυτά, μπορείς να κοροιδεψεις κανεναν άλλον αλλά όχι εμένα.
που πλέκετε το εγκώμιο σε απολυταρχικά καθεστώτα στην προώθηση μη δημοκτατικών ιδεών, βρισίδια και βία απέναντι σε «λάθρο» και Ρομά, προώθηση ναζιστική ιδεολογίας και δεν συμμαζεύεται.
Όταν θα μιλάς σε εμένα, δε θα μιλάς για ναζισμό. Δεν νοειται να εισαι Ελληνας και να εκθειάζεις τους Ναζί από τη στιγμή που εισέβαλλαν και σκότωσαν το λαό σου.
Θα μένεις στο θέμα. Και το θεμα ειναι οι ΓΥΦΤΟΙ.
Και οποιος έχει δεινοπαθησει απο τους ΓΥΦΤΟΥΣ, ΔΕΝ ειναι Ναζί.
Αυτές τις κατηγορητικές ταμπέλες κόφτες, έχεις κουράσει.
Σε βαθμό που το φόρουμ έχει χάσει πλήρως την φιλοσοφία του aka «fresh ideas» και μπήκες να μου κάνεις κυρηγματάκι για τις άτυπες υπογραφές με καμία ουσιαστική παρέμβαση.
Αμα ήταν τόσο άτυπες, καταρχάς δεν θα τις έβαζες και το κυριότερο απο τη στιγμή που τις επαναλαμβανεις ως επιχειρημα σε ποστ σου στο θέμα, το κανεις το ποστ νομιμο στόχο για μένα μαζί με την υπογραφή πλέον.
Εσυ το ξεκινησες, εσυ ανοιξες την πόρτα. Θα μπορούσες να μην ειχες πει τιποτα για πηγαδες και, ναι, μετά να μου λεγες μετα οτι απο το πουθενά σε κατηγορώ για την υπογραφή. Τώρα δεν έχεις κανενα τετοιο δικαίωμα.
Κι όσο για το fresh ideas, σε έπιασε ο πόνος για το φόρουμ ξαφνικά. Αν το αγαπούσες δε θα δημιουργούσες τσακωμούς απο το πουθενά με τις προκλήσεις σου.
Ούτε καν ανθρωπίστρια δεν είσαι για τα δυο θύματα. Ψεύτικος ανθρωπισμός κι εκεί.
Απλά θες να κανεις σουσουρο, να αντιδράσουν οι "φασίστες" για να φάνε τιμωρία.
Σ αρέσει να βλέπεις τη Ρωμη να καίγεται, Νέρωνα.
Δίκιο έχεις στο οτι δεν μπήκα να συζητήσω, δεν υπάρχει τίποτα να πω με του ομοϊδεάτες σου.
Και σχετικά με το «δεν είμαι χθεσινή κουκλίτσα μου» εγώ δεν είμαι ούτε προχθεσινή, για την ακρίβεια είμαι αρκετά παλιά έτσι ώστε να μην εχω αναμνήσεις απο το δημοτικό ώστε να χρησιμοποιώ επιχειρήματα του στυλ « εχεις πλάτες» «εχω καθρεφτάκι».
Καλά καλά, μίλα με τον τοίχο, ξέρεις πολύ καλά τι έκανες, δε θα κατσω να το τραβάμε.
Μυαλό δε βάζεις και καλοπροαίρετη δεν είσαι.