Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

09-02-25

15:05
Mπατσοι,γυφτοι και ναζι ενα μαγαζι. Τα καρκινωματα της ελλαδας. Αντε να ξεβρωμιζουμε απο αυτουςΣκουπιδοφασίστας ΧΑ σκότωσε Ρομά.
https://www.news247.gr/ellada/laris...s-tis-xrisis-avgis-pou-skotose-dio-atoma/?amp
Το πιο σιχαμερό είναι πως πολλοί θα χαρούν με την είδηση αλλά δεν πειράζει η πηγάδα είναι μεγάλη.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

09-02-25

15:05
Ενώ μάλιστα ..
φρίκη που αυτό το σκουπίδι ήταν έξω
Τον έχουν καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία ενώ το 2001 είχε απασχολήσει με μιαεπίθεση με χειροβομβίδα σε δύο τουρκικά φορτηγά στη Λάρισα.
Επιπλέον, το 2010 φέρεται να συμμετείχε σε επεισόδια στη Λάρισα με τη Χρυσή Αυγή, ενώ στο παρελθόν έχει συλληφθεί και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
φρίκη που αυτό το σκουπίδι ήταν έξω
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

09-02-25

15:08

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στην Αγ. Τριάδα -Επιστολή στον Πρωθυπουργό για τα καταπατημένα από Ρομά (video) | BEST TV Καλαμάτα
Επιστολή γεμάτη οργή και αγανάκτηση έστειλαν στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη κάτοικοι και ιδιοκτήτες της Αγίας Τριάδας Καλαμάτας για τις καταπατημένες περιου
best-tv.gr
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

09-02-25

15:08
Στα σοβαρά, και πέρα από την επίθεση αγάπης της Αμαρέλιας, τέτοιες ειδήσεις θα αυξάνονται και είναι εν μέρει φυσιολογικές. Δράση - αντίδραση και αυτά οφείλονται στη λαθρομετανάστευση και στην ασυδοσία των γύφτων. Απέλαση σε λάθρο και γύφτους για να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή, αλλιώς τελειώσαμε.
Και βγαίνουν κι άλλα στη φόρα, πέρα του ότι του έκλεψαν του κυρίου 30.000 ευρώ, πριν κάτι χρόνια τον είχαν ξυλοκοπήσει άσχημα. Φυσικά το σάπιο κατεστημένο θα παίξει την χιλιοπαιγμένη κασέτα του κακού ρατσιστή.
Και βγαίνουν κι άλλα στη φόρα, πέρα του ότι του έκλεψαν του κυρίου 30.000 ευρώ, πριν κάτι χρόνια τον είχαν ξυλοκοπήσει άσχημα. Φυσικά το σάπιο κατεστημένο θα παίξει την χιλιοπαιγμένη κασέτα του κακού ρατσιστή.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

09-02-25

15:18
Αμα δεν ειχες πλάτες να σε καλύπτουν (και το ξερεις γι αυτο τα κανεις) επειδή έχεις συγκεκριμένες πολιτικές ροπές, αυτά με τις προκλήσεις για πηγάδες και τις υπογραφές σου, δε θα υπήρχαν καν.Το πιο σιχαμερό είναι πως πολλοί θα χαρούν με την είδηση αλλά δεν πειράζει η πηγάδα είναι μεγάλη.
Πες οτι θες να πεις, αλλά να μην προκαλείς και κυρίως μην προκαταβάλλεις τις απόψεις των συνομιλητών σου, δείχνει ακραίο συμπλεγμα και προκατάληψη αυτό.
Κανένας φόνος δεν ειναι αποδεκτός. Είσαι προκλητική και δεν κάνεις για συζήτηση. Δε μπαίνεις για να συζητήσεις, μπαίνεις για να τριγκάρεις τους αντιθετους στην ιδεολογία από σένα.
Και το οτι ακριβως αναφέρεις ρητά οτι θα χαρούν οι άλλοι, σημαινει οτι για τους άλλους έκανες το ποστ. Κι όχι για τον χρυσαυγίτη, ουτε για τα δυο θύματα.
Δεν είμαι χθεσινή, κουκλίτσα μου.
amarelia
Περιβόητο μέλος

09-02-25

15:30
Κάθε μέρα υπομένουμε άκρως κακοποιητικό λόγο που πλέκετε το εγκώμιο σε απολυταρχικά καθεστώτα στην προώθηση μη δημοκτατικών ιδεών, βρισίδια και βία απέναντι σε «λάθρο» και Ρομά, προώθηση ναζιστική ιδεολογίας και δεν συμμαζεύεται.Αμα δεν ειχες πλάτες να σε καλύπτουν (και το ξερεις γι αυτο τα κανεις) επειδή έχεις συγκεκριμένες πολιτικές ροπές, αυτά με τις προκλήσεις για πηγάδες και τις υπογραφές σου, δε θα υπήρχαν καν.
Πες οτι θες να πεις, αλλά να μην προκαλείς και κυρίως μην προκαταβάλλεις τις απόψεις των συνομιλητών σου, δείχνει ακραίο συμπλεγμα και προκατάληψη αυτό.
Κανένας φόνος δεν ειναι αποδεκτός. Είσαι προκλητική και δεν κάνεις για συζήτηση. Δε μπαίνεις για να συζητήσεις, μπαίνεις για να τριγκάρεις τους αντιθετους στην ιδεολογία από σένα.
Και το οτι ακριβως αναφέρεις ρητά οτι θα χαρούν οι άλλοι, σημαινει οτι για τους άλλους έκανες το ποστ. Κι όχι για τον χρυσαυγίτη, ουτε για τα δυο θύματα.
Δεν είμαι χθεσινή, κουκλίτσα μου.
Σε βαθμό που το φόρουμ έχει χάσει πλήρως την φιλοσοφία του aka «fresh ideas» και μπήκες να μου κάνεις κυρηγματάκι για τις άτυπες υπογραφές με καμία ουσιαστική παρέμβαση.
Δίκιο έχεις στο οτι δεν μπήκα να συζητήσω, δεν υπάρχει τίποτα να πω με του ομοϊδεάτες σου.
Και σχετικά με το «δεν είμαι χθεσινή κουκλίτσα μου» εγώ δεν είμαι ούτε προχθεσινή, για την ακρίβεια είμαι αρκετά παλιά έτσι ώστε να μην εχω αναμνήσεις απο το δημοτικό ώστε να χρησιμοποιώ επιχειρήματα του στυλ « εχεις πλάτες» «εχω καθρεφτάκι».
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

09-02-25

15:31
Ε συντροφισσα δε μας λες και μας πολυ φιλελεύθερους, tankies είμαστεΚάθε μέρα υπομένουμε άκρως κακοποιητικό λόγο που πλέκετε το εγκώμιο σε απολυταρχικά καθεστώτα στην προώθηση μη δημοκτατικών ιδεών, βρισίδια και βία απέναντι σε «λάθρο» και Ρομά, προώθηση ναζιστική ιδεολογίας και δεν συμμαζεύεται.
Σε βαθμό που το φόρουμ έχει χάσει πλήρως την φιλοσοφία του aka «fresh ideas» και μπήκες να μου κάνεις κυρηγματάκι για τις άτυπες υπογραφές με καμία ουσιαστική παρέμβαση.
Δίκιο έχεις στο οτι δεν μπήκα να συζητήσω, δεν υπάρχει τίποτα να πω με του ομοϊδεάτες σου.
Και σχετικά με το «δεν είμαι χθεσινή κουκλίτσα μου» εγώ δεν είμαι ούτε προχθεσινή, για την ακρίβεια είμαι αρκετά παλιά έτσι ώστε να μην εχω αναμνήσεις απο το δημοτικό ώστε να χρησιμοποιώ επιχειρήματα του στυλ « εχεις πλάτες» «εχω καθρεφτάκι».
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

09-02-25

15:35
Κάθε άνθρωπος μπορεί να πιστεύει στο πολίτευμα που επιθυμεί. Το να επιθυμείς μόνο δημοκρατικά πολιτεύματα είναι κατά της ελευθερίας έκφρασης.Κάθε μέρα υπομένουμε άκρως κακοποιητικό λόγο που πλέκετε το εγκώμιο σε απολυταρχικά καθεστώτα στην προώθηση μη δημοκτατικών ιδεών
Καμία βία. Λέμε την αλήθεια, ότι πρέπει επιτέλους ο νόμος να ασχοληθεί ουσιαστικά μαζί τους και να μην τους χαϊδεύει με επιδόματα και ασυλία.βρισίδια και βία απέναντι σε «λάθρο» και Ρομά, προώθηση ναζιστική ιδεολογίας και δεν συμμαζεύεται.
Πόσο δημοκρατικό να συζητάνε μόνο άτομα με fresh ideas. Ε, καλώς ή κακώς, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που είμαστε πιστοί στην παράδοση και το φρέσκο σας μας μυρίζει σαπίλα από μακριά.Σε βαθμό που το φόρουμ έχει χάσει πλήρως την φιλοσοφία του aka «fresh ideas»
Παρόλα αυτά, για την ταμπακέρα δεν απαντάς. Έχει δίκιο και το ξες.Και σχετικά με το «δεν είμαι χθεσινή κουκλίτσα μου» εγώ δεν είμαι ούτε προχθεσινή, για την ακρίβεια είμαι αρκετά παλιά έτσι ώστε να μην εχω αναμνήσεις απο το δημοτικό ώστε να χρησιμοποιώ επιχειρήματα του στυλ « εχεις πλάτες» «εχω καθρεφτάκι».
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

09-02-25

15:35
Δε θέλω να κάνω τον δικηγόρο που κανείς δε ζήτησε, πόσο μάλλον για άτομο με το οποίο στα περισσότερα διαφωνώ, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που το γράφεις εσύ αυτό, κυρίως επειδή είσαι αρκετά έξυπνος και έχεις αντίληψη των πραγμάτων γύρω σου, οπότε δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί.Αμα δεν ειχες πλάτες να σε καλύπτουν (και το ξερεις γι αυτο τα κανεις) επειδή έχεις συγκεκριμένες πολιτικές ροπές, αυτά με τις προκλήσεις για πηγάδες και τις υπογραφές σου, δε θα υπήρχαν καν.
Μια γρήγορη περιήγηση να κάνει κάποιος σε θέματα του φόρουμ θα δει υπογραφές μελών του Γκερινγκ, Γκεμπελς, Μουσολινι, Στάλιν - αυτά είναι τα πρόχειρα που μου έρχονται στο μυαλό χωρίς να ψάξω καν.
Φωτογραφίες των SS, ναζιστικων χαιρετισμων, συνθημάτων, arbeit meich frei, επίσης κάτι πρόχειρα που μου έρχονται στο μυαλό, με λίγο ψάξιμο θα βρω δεκαπλάσια.
Όλα τα παραπάνω τα θεωρούμε προκλητικά ή ολα οκ, αλλά τράβαμε τη γραμμή στην πηγάδα; Και αυτοι που έχουν ποστάρει τα παραπάνω έχουν κι αυτοι πλάτες στο φόρουμ;
ilias90
Περιβόητο μέλος

09-02-25

15:38
Α, δηλαδή να λέμε και ευχαριστώ που μας επιτρέπεται να αναπαράγουμε ατάκες πολιτικών, ασχέτως των πεποιθήσεών τους. Πολύ φιλευθερισμός έπεσε ρε παιδιά, πόση αγάπη πια την έχετε αυτή την ελευθερία...Δε θέλω να κάνω τον δικηγόρο που κανείς δε ζήτησε, πόσο μάλλον για άτομο με το οποίο στα περισσότερα διαφωνώ, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που το γράφεις εσύ αυτό, κυρίως επειδή είσαι αρκετά έξυπνος και έχεις αντίληψη των πραγμάτων γύρω σου, οπότε δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί.
Μια γρήγορη περιήγηση να κάνει κάποιος σε θέματα του φόρουμ θα δει υπογραφές μελών του Γκερινγκ, Γκεμπελς, Μουσολινι, Στάλιν - αυτά είναι τα πρόχειρα που μου έρχονται στο μυαλό χωρίς να ψάξω καν.
Φωτογραφίες των SS, ναζιστικων χαιρετισμων, συνθημάτων, arbeit meich frei, επίσης κάτι πρόχειρα που μου έρχονται στο μυαλό, με λίγο ψάξιμο θα βρω δεκαπλάσια.
Όλα τα παραπάνω τα θεωρούμε προκλητικά ή ολα οκ; Και αυτοι που έχουν ποστάρει τα παραπάνω έχουν κι αυτοι πλάτες στο φόρουμ;
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

09-02-25

15:45
Αν ρωτάς εμένα, είμαι υπέρ στο να τα αφήνουμε όλα.Α, δηλαδή να λέμε και ευχαριστώ που μας επιτρέπεται να αναπαράγουμε ατάκες πολιτικών, ασχέτως των πεποιθήσεών τους. Πολύ φιλευθερισμός έπεσε ρε παιδιά, πόση αγάπη πια την έχετε αυτή την ελευθερία...
Αλλά βρήκα το συγκεκριμένο σχόλιο άτοπο όταν λέει για προκλητικές υπογραφές, σχόλια, και «πλάτες» στο φόρουμ για ένα συγκεκριμένο μέλος, όταν βλέπω ότι ισχύει απλά για όλους.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

09-02-25

15:46
Ε δε σε είδα και πολύ κακοποιημένη. Μια χαρά κελαηδάς, απλά σε ψιλομάρκαρα τωρα στεγνά και το γύρισες στο "υφίσταμαι ψυχολογική κακοποίηση". Αμυντική στάση για να εκμαιεύσεις συμπάθειες από πάνω και να βγαλεις τους άλλους κακούς.Κάθε μέρα υπομένουμε άκρως κακοποιητικό λόγο
Δεν πιανουν σε μενα αυτά, μπορείς να κοροιδεψεις κανεναν άλλον αλλά όχι εμένα.
Όταν θα μιλάς σε εμένα, δε θα μιλάς για ναζισμό. Δεν νοειται να εισαι Ελληνας και να εκθειάζεις τους Ναζί από τη στιγμή που εισέβαλλαν και σκότωσαν το λαό σου.που πλέκετε το εγκώμιο σε απολυταρχικά καθεστώτα στην προώθηση μη δημοκτατικών ιδεών, βρισίδια και βία απέναντι σε «λάθρο» και Ρομά, προώθηση ναζιστική ιδεολογίας και δεν συμμαζεύεται.
Θα μένεις στο θέμα. Και το θεμα ειναι οι ΓΥΦΤΟΙ.
Και οποιος έχει δεινοπαθησει απο τους ΓΥΦΤΟΥΣ, ΔΕΝ ειναι Ναζί.
Αυτές τις κατηγορητικές ταμπέλες κόφτες, έχεις κουράσει.
Αμα ήταν τόσο άτυπες, καταρχάς δεν θα τις έβαζες και το κυριότερο απο τη στιγμή που τις επαναλαμβανεις ως επιχειρημα σε ποστ σου στο θέμα, το κανεις το ποστ νομιμο στόχο για μένα μαζί με την υπογραφή πλέον.Σε βαθμό που το φόρουμ έχει χάσει πλήρως την φιλοσοφία του aka «fresh ideas» και μπήκες να μου κάνεις κυρηγματάκι για τις άτυπες υπογραφές με καμία ουσιαστική παρέμβαση.
Εσυ το ξεκινησες, εσυ ανοιξες την πόρτα. Θα μπορούσες να μην ειχες πει τιποτα για πηγαδες και, ναι, μετά να μου λεγες μετα οτι απο το πουθενά σε κατηγορώ για την υπογραφή. Τώρα δεν έχεις κανενα τετοιο δικαίωμα.
Κι όσο για το fresh ideas, σε έπιασε ο πόνος για το φόρουμ ξαφνικά. Αν το αγαπούσες δε θα δημιουργούσες τσακωμούς απο το πουθενά με τις προκλήσεις σου.
Ούτε καν ανθρωπίστρια δεν είσαι για τα δυο θύματα. Ψεύτικος ανθρωπισμός κι εκεί.
Απλά θες να κανεις σουσουρο, να αντιδράσουν οι "φασίστες" για να φάνε τιμωρία.
Σ αρέσει να βλέπεις τη Ρωμη να καίγεται, Νέρωνα.
Καλά καλά, μίλα με τον τοίχο, ξέρεις πολύ καλά τι έκανες, δε θα κατσω να το τραβάμε.Δίκιο έχεις στο οτι δεν μπήκα να συζητήσω, δεν υπάρχει τίποτα να πω με του ομοϊδεάτες σου.
Μυαλό δε βάζεις και καλοπροαίρετη δεν είσαι.
amarelia
Περιβόητο μέλος

09-02-25

15:51
Ούτε καν ανθρωπίστρια δεν είσαι
Νέρωνα
δε σε είδα και πολύ κακοποιημένη
Απαπα, πολλά τα είχες μαζεμένα.καλοπροαίρετη δεν είσαι.
Πάντως τι κρίμα να μην κάνω κι εγώ έτσι jump into conclusions , να κάναμε ένα τραμπολίνο

Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-02-25

Ετσι είναι. Κι εγω θα το νόμιζα στη θεση σου. Κι εγω θα μου έκανα την ίδια ερωτηση.Δε θέλω να κάνω τον δικηγόρο που κανείς δε ζήτησε, πόσο μάλλον για άτομο με το οποίο στα περισσότερα διαφωνώ, αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο που το γράφεις εσύ αυτό, κυρίως επειδή είσαι αρκετά έξυπνος και έχεις αντίληψη των πραγμάτων γύρω σου, οπότε δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί.
Όλα τα παραπάνω τα θεωρούμε προκλητικά ή ολα οκ, αλλά τράβαμε τη γραμμή στην πηγάδα; Και αυτοι που έχουν ποστάρει τα παραπάνω έχουν κι αυτοι πλάτες στο φόρουμ;
Όμως υπάρχει μια διαφορά αγαπητέ.
Ειμαι υπερ του να αφεθουν όλα στις υπογραφές (ναι και η πηγάδα). Δεν μου αρεσει αλλα ειναι δικαιωμα της να την βάλει.
Όταν ομως μπαινεις σε ενα θρεντ να αναφέρεις με συγκεκριμενο ύφος και με συγκεκριμενη επιχειρηματολογία, και ουσιαστικά προσδοκείς τον αντιλογο για να γινει καυγάς, και χρησιμοποιείς την υπογραφή ΚΑΙ στο ποστ, είναι εντελώς άλλο.
Όπως θα ηταν αν καποιος ναζιστής (εχουμε τετοιους εδω μεσα ναι), ερχοταν στο συγκεκριμενο θεμα και έβαζε τον Χιτλερ και έγραφε "καποτε λυνονταν αυτα στο φούρνο".
Θα ηταν εξισου προκλητικό.
Ομως δεν γίνεται. Μένουν στις υπογραφές. Αυτη ειναι η διαφορά.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

09-02-25

Μα Ρομά και Λαθρο είναι οι δύο μεγαλύτερες εγκληματούσες ομάδες.Κάθε μέρα υπομένουμε άκρως κακοποιητικό λόγο που πλέκετε το εγκώμιο σε απολυταρχικά καθεστώτα στην προώθηση μη δημοκτατικών ιδεών, βρισίδια και βία απέναντι σε «λάθρο» και Ρομά, προώθηση ναζιστική ιδεολογίας και δεν συμμαζεύεται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κάνε μια βόλτα Δενδροπόταμο και έλα πες το μου ξανά αυτό.Mπατσοι,γυφτοι και ναζι ενα μαγαζι. Τα καρκινωματα της ελλαδας. Αντε να ξεβρωμιζουμε απο αυτους
Λέγοντας πως οι εχθροί της Ελλάδας είναι οι "μπάτσοι και οι ναζί" δείχνει πως δεν έχεις επαφή με τη πραγματικότητα.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

09-02-25

15:55
Οπως εγραψα, μια γρήγορη περιήγηση στο φόρουμ (που δε τη χρειάζεσαι καν, επειδή είσαι παλιό και ενεργό μέλος και σίγουρα θα τα ξέρεις ήδη) θα σε πείσει για το αντίθετο. Δεν υπάρχει διαφορά.Ομως δεν γίνεται. Μένουν στις υπογραφές. Αυτη ειναι η διαφορά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-02-25

16:01
Μα δε σου λεω οτι δεν ισχύει αυτο με τις άλλες υπογραφές. Δεν προσπαθω να σε βγάλω τρελό. Έτσι ειναι οπως το λες.Οπως εγραψα, μια γρήγορη περιήγηση στο φόρουμ (που δε τη χρειάζεσαι καν, επειδή είσαι ενεργό μέλος και σίγουρα θα τα ξέρεις ήδη) θα σε πείσει για το αντίθετο. Δεν υπάρχει διαφορά.
Και ειμαι υπερ της πληρους ελευθερίας στις υπογραφες οπως κι εσυ.
Το θεμα δεν ειναι ομως η υπογραφή αυτη καθεαυτη. Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο ποστ (που βασίστηκε στην υπογραφή) ηταν εργαλειοποιημένη κινηση για να κάνει φλαμπέ τη συζητηση.
Ασε που είναι σα να λες ολους οσους δε γουσταρουν τους γυφτους -και ειμαστε πολλοί που εχουμε δεινοπαθησει απο δαυτους- οτι ειμαστε ναζί.
Δεν κούρασε πια αυτη η επιχειρηματολογία;
Αυτοι ειναι στο χώμα, κι αυτος ο ουγκανος θα πάει φυλακή. Ποιός να χαρει με ένα φόνο γαμώ την πουτάνα μου; Γιατί;
Αυτη την άποψη έχουμε για τους συνομιλητές μας; Οτι χαιρονται για φόνους;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

09-02-25

16:05
κρατος και μπατσοι κανουν τα στραβα ματια στους γυφτους, τους αφηνουν ανεξελεγκτους και πολλες φορες συνεργαζονται κιολας. Εσυ δεν εχεις καμια επαφη με τη πραγματικοτητα φιλε. Ασε να ξερω καλυτερα. 2025 σε ευρωπαικο κρατος και υπαρχουν πολιτες 1ης και 2ης ταχυτητας(εσυ και εγω ειμαστε 2ης)Λέγοντας πως οι εχθροί της Ελλάδας είναι οι "μπάτσοι και οι ναζί" δείχνει πως δεν έχεις επαφή με τη πραγματικότητα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τα χαιδεμενα τους ειναι οι γυφτοι.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

09-02-25

16:07
όλοι οι γνωστοί εδώ μέσα είναι well, very sad, moving onΣκουπιδοφασίστας ΧΑ σκότωσε Ρομά.
https://www.news247.gr/ellada/laris...s-tis-xrisis-avgis-pou-skotose-dio-atoma/?amp
Το πιο σιχαμερό είναι πως πολλοί θα χαρούν με την είδηση αλλά δεν πειράζει η πηγάδα είναι μεγάλη.
για του λογου το αληθες το ακριβως επομενο post απο το δικο σου ξεκινησε με "σε άλλα νέα..."
Σε αλλά νέα
Εδώ συγκρίνουν τα λεφτά με τις ανθρώπινες ζωές και λένε "αφού έκλεψε καλά να πάθει"
και τέτοια ανθρώπινα χριστιανικά με πολλή αγάπη
ψάχνεις να βρεις λογική ή συμπόνια;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

09-02-25

16:08
αμα αναφερεσαι σε εμενα, ειμαι αθεος.εδώ συγκρίνουν τα λεφτά με τις ανθρώπινες ζωές και λένε αφού έκλεψε καλά να πάθει και τέτοια ανθρώπινα χριστιανικά με πολλή αγάπη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- ck_chrysiis
- AggelikiGr
- American Economist
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- taketrance
- charmander
- giannhs2001
- Joji
- Kate1914
- Scandal
- chester20080
- Memetchi
- A350
- GeorgePap2003
- Wonderkid
- Δροσουλίτης
- Dr. Gl. Luminous
- tsiobieman
- Vasiliis
- back2967
- anni.sfk
- synthnightingale
- ChristosM89
- giorgos5002
- plot
- J.Cameron
- touvlo
- Arxiepiskopos_Roma
- Maximum
- Libertus
- Jack of Spades
- Reader
- Andante
- Hased Babis
- Lights
- Sosstoss
- Αντικειμενικός
- Fernando_A
- hirasawayui
- bibliofagos
- Debugging_Demon
- kost28
- Hecticism
- Jim175
- rafaela11
- millennial
- Εριφύλη
- ghоul
- Helen06
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- fourkaki
- phleidhs
- camil
- Alessandra Eliza
- Μήτσος10
- physicscrazy
- Antonia Alexandra
- grtt
- eukleidhs1821
- kalhkardia
- jj!
- Anastasia_01
- Esperos1
- Ilma
- ΘανάσοςG4
- User2350
- Dreamer_SW
- Meow
- Appolon
- harry akritas
- korlef
- Αναστασία197
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.