Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος 2022-2025

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.147 μηνύματα.
Την Ρωσία δεν στήριζες;;
Πότε; Εγώ με Ουκρανία ήμουν από την αρχή (όχι όμως με το τρόπο που είναι οι φιλελέδες zelensky's fanboys), απλά ήμουν πάντα κάθετα ενάντια στη δυτική προπαγάνδα και στις αντιρωσσικές βλακείες της. Το 2022-2023 παρουσίαζαν στον κόσμο μία εικόνα πως η Ουκρανία είναι έτοιμη να φτάσει στο Κρεμλίνο και πως εννοείται από τα αίτια του πολέμου αποκρύπτονταν η συμβολή της Δύσης δείχνοντας έναν Πούτιν ως τρελό δικτάτορα που απλά ήθελε πόλεμο. Τέτοιες βλακείες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα δεν στήριξα ποτέ για αυτό και τότε ένα παλιό μέλος άρχισε τα περί «πουτλεράκια» και λοιπά. Επειδή δεν στηρίζαμε τις βλακείες πως ο Πούτιν φοβάται τη δημοκρατία... Lol.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.724 μηνύματα.
Πάντως η άποψη του Trump σχετικά με την μη ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ είναι απολύτως σωστή.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.724 μηνύματα.
Οι αγορές πάντως έχουν σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει συμφωνία αργά ή γρήγορα. Ήδη η Ευρώπη αρχίζει να μιλάει για ανταλλαγή εδαφών, ενώ πριν λίγες ημέρες έλεγαν ξεκάθαρα όχι. Καλώς ή κακώς η Ευρώπη δεν έχει πλέον άλλα χρήματα ώστε να στηρίζει την Ουκρανία, ειδικά από την στιγμή που η στρόφιγγα των ΗΠΑ έχει κλείσει εδώ και μήνες.​

Χρήστες Βρείτε παρόμοια