RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σγουρομαλα σαν κανισάκι;![]()
Ειδικά όταν βρέχει , δεν σου λέω τίποτα...Αφάνα με όλη την σημασία της λέξης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Ειδικά όταν βρέχει , δεν σου λέω τίποτα...Αφάνα με όλη την σημασία της λέξης![]()
Σαν την Τάμτα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Fotini_mp
Νεοφερμένο μέλος

Samael
Τιμώμενο Μέλος

Το κοντο ειναι επισης ωραιο παντως.
Το κοντό είναι για γυναίκες με πολύ όμορφο πρόσωπο ώστε να μπορούν να το υποστηρίξουν. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί μια γυναίκα με όμορφα μακριά μαλλιά να τα κόψει κοντά εκτός αν έχει να κάνει με την εργασία της. Μη βλέπεις δηλαδή τις ηθοποιούς και τα μοντέλα που τα μαλλιά τους είναι απλά έτσι ώστε να υποστηρίξουν ένα ρόλο. Δε θα επέλεγα για καμία γυναίκα κοντό μαλλί αν μπορεί να έχει μακρύ. Δε λέω οτι θα είναι άσχημη απλά τα μακριά μαλλιά είναι ένα δώρο ομορφιάς και είναι κρίμα κάποια να μην το έχει.

Samael
Τιμώμενο Μέλος

Το κοντό είναι για γυναίκες με πολύ όμορφο πρόσωπο ώστε να μπορούν να το υποστηρίξουν. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί μια γυναίκα με όμορφα μακριά μαλλιά να τα κόψει κοντά εκτός αν έχει να κάνει με την εργασία της. Μη βλέπεις δηλαδή τις ηθοποιούς και τα μοντέλα που τα μαλλιά τους είναι απλά έτσι ώστε να υποστηρίξουν ένα ρόλο. Δε θα επέλεγα για καμία γυναίκα κοντό μαλλί αν μπορεί να έχει μακρύ. Δε λέω οτι θα είναι άσχημη απλά τα μακριά μαλλιά είναι ένα δώρο ομορφιάς και είναι κρίμα κάποια να μην το έχει.![]()
Σιγουρα δεν παει σε ολες τις γυναικες

Guest 092312
Επισκέπτης

Το κοντό είναι για γυναίκες με πολύ όμορφο πρόσωπο ώστε να μπορούν να το υποστηρίξουν. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί μια γυναίκα με όμορφα μακριά μαλλιά να τα κόψει κοντά εκτός αν έχει να κάνει με την εργασία της. Μη βλέπεις δηλαδή τις ηθοποιούς και τα μοντέλα που τα μαλλιά τους είναι απλά έτσι ώστε να υποστηρίξουν ένα ρόλο. Δε θα επέλεγα για καμία γυναίκα κοντό μαλλί αν μπορεί να έχει μακρύ. Δε λέω οτι θα είναι άσχημη απλά τα μακριά μαλλιά είναι ένα δώρο ομορφιάς και είναι κρίμα κάποια να μην το έχει.![]()
Eγώ πιστεύω ότι οι πολύ όμορφες γυναίκες όχι μόνο υποστηρίζουν το κοντό μαλλί, αλλά αναδεικνύονται κιόλας από αυτό. 'Ασε που είναι και πολύ πιο εύκολα διαχειρίσιμο.
Γενικά έχω βαρεθεί την ιδέα "μακρύ μαλλί=ομορφιά/θηλυκότητα/γουατέβερ" ακόμα και αν είναι αφημένο στην τύχη του ξερω 'γω. Και το λέω ενώ όλη μου τη ζωή πλην του τελευταίου χρόνου είχα μαλλί μέχρι τον κ*λο.

Ενώ κοίτα πόσο "παίρνει" η εικόνα της με μακρύ μαλλάκι..

Τό ίδιο και για την αγαπημένη μου Σία.

Samael
Τιμώμενο Μέλος

Κοίτα τώρα μια πολύ όμορφη γυναίκα, την Εύα Αντωνοπούλου, παρουσιάστρια ειδήσεων στο ΣΚΑΪ, με κοντό μαλλί.
![]()
Ενώ κοίτα πόσο "παίρνει" η εικόνα της με μακρύ μαλλάκι..
![]()
Τό ίδιο και για την αγαπημένη μου Σία.
![]()
![]()
και πιο κοντο...

και πιο κοντο....
Ε τώρα εσύ αγαπητέ μάλλον έχεις φετίχ.

Η γυναίκα πρέπει να έχει μακριά μαλλιά, κοντά ας έχουν οι άντρες. Ένα μπόνους ομορφιάς και γοητείας γιατί να το αρνηθείς στον εαυτό σου;
Fotini_mp
Νεοφερμένο μέλος

Samael
Τιμώμενο Μέλος

Ε τώρα εσύ αγαπητέ μάλλον έχεις φετίχ.
Η γυναίκα πρέπει να έχει μακριά μαλλιά, κοντά ας έχουν οι άντρες. Ένα μπόνους ομορφιάς και γοητείας γιατί να το αρνηθείς στον εαυτό σου;
Δεν νομιζω,διοτι δεν θα μπορουσα να πω οτι ειναι καλυτερο η το προτιμω περισσοτερο απο το σγουρο η το ισιο,απλα λεω οτι ειναι ωραιο και γενικα μερικες κοπελες θα επρεπε να το δοκιμαζουν,για να ξερουν και εαν τους παει

sofiii1995
Νεοφερμένο μέλος

Θα προτιμούσα σπαστό πρις το ίσιο
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ ανέκαθεν τα είχα πολύ μακρυά ως τη μέση. Φέτος λόγω ότι ήρθε στη μόδα το κοντό καρέ είπα να το κάνω. Μου πάει παρά πολύ. Πολύ περισσότερο από ότι το πολύ μακρύ μαλλί, νομιζω με αναδεικνύει καλύτερα. Αφήστε που θέλει και λίγη περιποίηση και έξω από την πόρτα. Θα το κρατήσω για χρόνια έτσι μέχρι να ξανά βαρεθώ και να μακρυνω πάλι....

Εγώ το χειμώνα τα μακραίνω και το καλοκαίρι με τα πολλά μπάνια μού τη βαράει και τα κόβω πιο κοντά για να μην τα ταλαιπωρώ. Αυτή η ιστορία γίνεται.

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσο κοντό καρέ; Βάλε μια φωτό ενός μοντέλου να δούμε.
Εγώ το χειμώνα τα μακραίνω και το καλοκαίρι με τα πολλά μπάνια μού τη βαράει και τα κόβω πιο κοντά για να μην τα ταλαιπωρώ. Αυτή η ιστορία γίνεται.![]()
Τα έχω στο μηκος που τα έχει η Καγιά.
Πίστεψε με τα έχω καταευχαριστηθει. Στεγνώνουν πανεύκολα μέσα σε μια ώρα χωρίς να χρησιμοποιήσω πιστολάκι , το styling γίνεται και αυτό στο τσακ μπαμ, δεν με βαραίνουν καθολου. Έχω ενθουσιαστεί!
Με τα μακρυά μαλλία εκτός από το ότι για να στεγνώσουν φυσικά πρέπει να πέρναγα κανα 8αωρο (έχω χοντρή τρίχα και σγουρή), για να τα ισιωσω έκανα καμία ώρα με την πρεσσα και με βάραιναν απίστευτα.

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.