Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.427 εγγεγραμμένα μέλη και 3.562.070 μηνύματα σε 105.932 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 336 άτομα.
Είπε ότι αυτό δεν είναι καμάκι, και όντως ήταν γλοιώδης.
εκτός αν η τοποθέτηση σου είναι ότι δεν πρέπει να γίνεται καμία ερωτική προσέγγιση σε χώρο εργασίας γενικά.
Μα αυτή δεν άκουσε τα σχόλια, εγώ δεν θεωρώ κακό τον τρόπο που της μίλησε, τα προηγούμενα σχόλια των άλλων και θα το τσακώσω ήταν κάπως.Οπότε ?
Αυτά τα σχόλια πρώτη φορά τα άκουσε ?Είναι πολύ όμορφη γυναικά και φαντάζεσαι και εσύ οτι έχει ακούσει και πολλά περισσότερα σε δημόσιο χώρο ..
Έμενα προσωπικά και μόνο τα δικά του σχόλια και ο τρόπος του θα ηταν αρκετός για να πάρει την ανάλογη απάντηση ..
Μάλλον είπα, η κοπέλα δεν ήξερε με ποιο τρόπο να υπερασπιστεί τον ευατο της .Η τηλεόραση κανιβαλιζει τα πάντα για χαρη της τηλεθέασης ,αυτό το ξέρουμε όλοι μας . Αν δεν θες να πάρει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση όλο αυτό γιατί είσαι αυτη που υποστηρίζεις το κόβεις με τον ανάλογο τρόπο και δεν το έκθετης και άλλο, γιατί ακριβώς πάντα υπάρχουν και οι κακόβουλοι να το πω ευγενικά ...
Γι'αυτό επειδή δεν την ξέρουμε, ας ελπίσουμε να βρει το δίκιο της με αυτό τον τρόπο που διάλεξε οποίο να είναι αυτό και οποίο εκείνη αποζητά καταβαθος !Μα αυτή δεν άκουσε τα σχόλια, εγώ δεν θεωρώ κακό τον τρόπο που της μίλησε, τα προηγούμενα σχόλια των άλλων και θα το τσακώσω ήταν κάπως.
Τέλος πάντων δεν τη ξέρουμε και από χτες και αν ήθελε δημοσιότητα και τι ήθελε, εγώ σαν συμβάν λέω, να σε σχολιάζει κάποιος δημόσια σε όλο το πανελλήνιο ''απρεπώς'' ας πούμε χωρίς τη δική σου συγκατάθεση.