DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πες οτι σε χαλασε κιολαςΟσο απιστευτο και αν ακουγεται σε αστικο θεσ/νικης γεματο αλλα οχι πιτα διαπιστωσα μια να μου κωλοτριβεται!Και ηταν μικρη γυρω στα 20..Λεω στην αρχη μπα ιδεα μου ειναι απλα λογο κοσμου και φρεναρισματος με ακουμπουσε.Εγω καθομουν πισω πισω στο λεωφορειο ακουμπουσα με την πλατη κιολας οποτε δεν μπορουσα να μετακινηθω..και βλεπω οτι αδειασε λιγος χωρος μπροστα της ωστε να κανει μπροστα αλλα δεν εκανε.. βεβαια προσπαθουσε να ειναι διακριτικη καπωςκαι δεν κολουσε συνεχεια καποια στιγμη επρεπε να κατεβω και την εσπρωξα λιγο για να περασω με κοιταζε σα χαζο
![]()

Αν και μενα με χαλασε οταν μου την επεφτε ενας ομοφυλοφιλος μεσα στο λεωφορειο μια φορα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

secretary
Νεοφερμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

Εγώ είμαι τόσο στον κόσμο μου που θα έπρεπε να ήταν κάτι πολύ σαφές για να το καταλάβω... Μέχρι στιγμής πάντως δεν νομίζω να έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, τουλάχιστον σοβαρής. Εκτός αν θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση που μου την έπεφτε ένας γυμναστής στην Γ λυκείου και μου είχε σπάσει τα νεύρα![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑ α τον μαρμακ#υλη!!!!!! τι μου θυμισες! θυμασαι που τον λεγαμε ετσι ?
Subject to change
e-steki.gr Founder

ΛΟΟΟΛ! Που το θυμήθηκες βρε;ΧΑΧΑΧΑΧΑ α τον μαρμακ#υλη!!!!!! τι μου θυμισες! θυμασαι που τον λεγαμε ετσι ?

zanin
Διάσημο μέλος

ετσι τον λεγαμε καθε πρωι (σχεδον)
lalakias69
Νεοφερμένο μέλος

Συγγνώμη, αλλά αυτό που έκανες είναι εγωιστικό και το λιγότερο εγκληματικό...μην το ψάχνεις Κατερίνα, δεν έχουν λογική ουτε εξήγηση... Τουλάχιστον το είπες στους γονείς σου... Εμένα μου πήρε κάτι χρόνια γιατί ντρεπόμουν... αποφάσισα να το πω όταν ξαναπήγα μια φορά και πριν από μένα ήταν ένα κοριτσάκι με τον μπαμπά του. 7-8 ετών να ήταν... Με το που ανοίγει η πόρτα, το κοριτσάκι φεύγει τρέχοντας και ο πατέρας του απορημένος τρέχει από πίσω του... η μητέρα μου βλέπει ότι το κοριτσάκι μες στην φούρια του είχε ξεχάσει τα γυαλιά του και τρέχει και εκείνη από πίσω τους να τουσ δώσει τα γυαλιά... Και αφού έφυγαν όλοι και έμεινα εγώ με τον γιατρό, τον βλέπω να σηκωνεται και να κλείνει το φερνουάρ του με απόλυτη φυσικότητα... Φρίκαρα!και το βράδυ τα είπα όλα... Και μέχρι ΄σημερα δεν μπορά να πάω σε γιατρό μόνη μου...
![]()
Καταλαβαίνω ότι δεν ήθελες να το πεις στους γονείς σου, και καταλαβαίνω γιατί τελικά το είπες.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί, αφού βρήκες το θάρρος να τους το πεις, το είπες ΜΟΝΟ σε αυτούς.
Ωραία, κατάφερες να μην ξαναπας σε αυτόν τον γιατρό. Γλύτωσες!
Το κοριτσάκι που έφυγε τρέχοντας, μπορεί να το είπε στον μπαμπά του και να γλύτωσε και αυτό. Άντε, να γλύτωσε και η φίλη σου.
Τα άλλα τα κοριτσάκια; (για να μην πω παιδάκια γενικώς με την ανωμαλάρα τον γιατρό)
Εγώ θα κινούσα ουρανό και γη (από Ιατρικό Σύλλογο, Αστυνομία, μέχρι και να ψάξω και να βρω άλλα παιδάκια στα οποία έκανε κινήσεις) για να τον σκίσω τον !%$%@$%@$$!@.
"We will have to repent in this generation not merely for the hateful words and actions of the bad people but for the appalling silence of the good people." -- Martin Luther King Jr.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Και στην κοπέλα μου έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλης. Και μάλιστα πολύ πρόστυχης! Αλλά κατάφερε να τον κάνει ρόμπα τον τύπο! Ούτε φώναξε, ούτε τίποτα. Απλά του μίλησε και τον ταπείνωσε! Μιλάμε έβγαζε καπνούς από τα αυτιά μετά ο μαλάκας και την έδιωξε!!! Και υπόψην σας ότι το άτομο που το έκανε αυτό είναι αρκετά γνωστό και διάσημο πρόσωπο στο χώρο του. Σκηνοθέτης...

Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά τα παίρνω πολύ άγρια με τα καθίκια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Αν και δεν είμαι άτομο της βίας, αν πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου ευχαρίστως τον πλακώνω στο ξύλο και αν θέλει ας με πάει και δικαστήριο. Το πόσο θα ευχαριστηθώ δεν λέγεται!

Κυκλοφορούν πολλοί αμάμητοι και ΖΩΑ εκεί έξω! Και δυστυχώς δεν καταγγέλονται στις περισσότερες των περιπτώσεων. Πρόκειται για σαπισμένα μυαλά....
Leon1872
Νεοφερμένο μέλος

2 λέξεις
σπρέι πιπεριού, αν θέλετε να κυκλοφορείτε μόνες σας, πάρτε τουλάχιστον κάποια μέτρα.
Ξέρει κανείς που μπορείς να βρεις τέτοιο στην Ελλάδα; Σε τι κατάστημα;
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Τα σπρέι πιπεριού είναι παράνομα και αν δεν κάνω λάθος θεωρούνται όπλα.
Όσο αφορά τα μαγαζια αν θυμάμε καλά έλεγαν για καταστήματα στην Ομόνοια ξέρεις εκεί που πουλάνε και κάτι χατζάρες, μαχαίρια κτλ.
Καλό είναι βέβαια να ρωτήσεις πριν πάρεις κάτι τέτοιο μην σε τρέχουν για οπλοκατοχή η τίποτα άλλο σε κανένα αυτόφωρο.
tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καραμπινάτα παράνομα αυτά τα spray. Υπάγονται στο νόμο περί όπλων (2168/1993), άρθρο 1.
2.'Οπλα θεωρούνται επίσης τα αντικείμενα που είναι πρόσφορα για
επίθεση ή άμυνα και ιδιαίτερα:
α. Μηχανισμοί και κάθε μέσο εκτόξευσης χημικών ουσιών (SPRAY) ή
εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας.
Αν σε πιάσουν να έχεις επάνω σου τέτοιο spray, είναι ποινικό αδίκημα.
Αν το χρησιμοποιήσεις κι όλας...

πρέπει ο νόμος να ξεχωρίζει την κατοχή και χρήση σε επιθετική και αμυντική...
είναι φορές που δεν γίνεται να μην είσαι καβατζωμένος... σαν να πηγαίνεις σαν πρόβατο για σφαγή...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

7 η ώρα το πρωί. Έχω κάτσει στις θέσεις που είναι δίπλα στον διάδρομο του λεωφορείου. Βαριέμαι οικτρά και νυστάζω. Δίπλα μου ακριβώς κάθεται ένας γεράκος κακομοίρης και κρατάει μια εφημερίδα (που δεν έχω προσέξει!). Σε κάποια φάση με πιάνει πολύ νύστα. Κλείνω τα μάτια μου, αλλά δεν κοιμάμαι. Ύστερα από 2,3 λέπτα νιώθω κάτι στο μπούτι μου. Ανοίγω τα μάτια μου απότομα και βλέπω τον τύπο να έχει ανοίξει την εφημερίδα να την διαβάσει. Λέω από μέσα μου πως μπορεί να με ακούμπησε καταλάθος ανοίγοντας την εφημερίδα και ξανακλείνω τα μάτια μου. Σε 1 λεπτό ξανανιώθω κάτι στο μπούτι μου. Ξανανοιγω τα μάτια μου έντρομη και βλέπω πάλι την εφημερίδα. Την τραβάω απότομα και βλέπω το άλλο χέρι του τύπου (όχι αυτό που ήταν δίπλα μου!) να ακουμπάει στο πόδι μου! Φρικάρω και του ρίχνω μια φοβερά δολοφονική ματιά. Μαζεύεται και στην επόμενη στάση κατεβαίνω (είχα φτάσει). Την υπόλοιπη μέρα θέλω να σκοτώσω άνθρωπο και αναρωτιέμαι γιατί δεν μίλησα.
Δύο μέρες μετά στο ίδιο λεωφορείο κι ενώ ακούω μουσική βλέπω τον ίδιο τύπο καθισμένο δίπλα σε μια κοπέλα αλλοδαπή η οποία κοιμάται. Έχει ανοίξει πάλι την εφημερίδα και την χουφτώνει, αλλά δεν μπορεί να το δει κανείς, μόνο εγώ γιατί είμαι στην ακριβώς απέναντι θέση. Πριν προλάβω να αντιδράσω η κοπέλα ξυπνά και τον κάνει εντελώς ρόμπα φωνάζοντας! Το ευχαριστήθηκα τρελά!
Επίσης μου έχει τύχει σε ταξί κι ενώ καθόμουν πίσω, ήταν μέρα μεσημέρι, ήμουν επί της Σόλωνος, φορούσα μακρύ φόρεμα, ήταν πίτα στον κόσμο απέξω και η διαδρομή που ήθελα να κάνω ήταν πολύ μικρή (5 λεπτά), ο ταρίφας να βάλει το χέρι του πίσω και να μου πιάσει την γάμπα. Κατέβηκα νωρίτερα, αλλά δεν τόλμησα να μιλήσω επειδή είμασταν μόνο εγώ κι αυτός!
Παίζουν πολλά τέτοια δυστυχώς.. και βασικά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά..ειδικά σε κάτι παππούδες !
underwater
Περιβόητο μέλος

Neverland_fairy
Πολύ δραστήριο μέλος

Άρα δε σημαίνει ότι επειδή είμαστε γυναίκες, πρέπει σώνει και ντε να μας βάλουν χέρι και να μη μιλάμε...ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ...μερικοί άντρες συνεχίζουν να σκέφτονται σε όλη τη ζωή τους με το πτηνό του

Η μια ηταν στο καραβι απο Ιταλια για Ελλαδα οπου ενας που δουλευε μεσα μου εκανε τα γλυκα ματια (δεν ειχα προβλημα και φιλικος ειμουν και συζητησιμος) και σε καποια φαση με ειδε που πηγα στο μπανιο -κατα τις 1.00 το βραδυ- και την ωρα που επλενα τα χερια μου ηρθε και μου χαιδεψε την κοιλια λεγοντας μου "μου αρεσει που εισια αδυνατος αλλα γυμνασμενος" και κατι τετοια.
Εγω τον απωθησα με τροπο και του το ξεκοψα ευγενικα, και απ' οτι φαινεται το καταλαβε.
Ταξιδευω συνηθως μονος με το καραβι και γενικα ειχα γνωριστει με ολα τα παιδια.Το ηξερα οτι ειναι gay,αλλα οπως εχω πει αμετρητες φορες δεν ειναι κατι που "κολλαω".
Δεν το ανεφερα το περιστατικο γιατι απλουστατα ηξερα οτι σε μερικους μηνες επαιρνε συνταξη και δεν ηθελα τιποτα..."παρατραγουδα".(γι' αυτον)

Η δευτερη ηταν απο γυναικα.
Εκει που δουλευα ηρθε μια και πολυ απλα μου ειπε οτι αν ηθελα να κερδιζω τα διπλασια να..."γκουχου γκουχου".Της ειπα οτι δεν γινεται, και μετα απο μερικα βραδια εκει που κλειναμε ηρθε απο πισω μου με γυρισε αποτομα κι αρχισε κατι φιλια,κατι χουφτωματα...τοτε καταλαβα για πρωτη φορα την εκφραση "εμεινα μαμακας"...

Για να κλεισω και να μην παρεξηγηθω για την πρωτη μου παρενθεση, απλως θελω να πω οτι απο πολλες μου συζητησεις με κοπελες (και αντρες αλλα ελαχιστοτατους), σε μερικες (μερικες ε!Ουτε "πολλες", ουτε "λιγες"

Μια απλη παατηρηση κανω ε!
Και προσωπικα συμμεριζομαι αφανταστα τα δυστυχη περιστατικα που αναφερθηκαν και που ειμαι σιγουρος οτι συμβαινουν καθημερινα.
Τα καταδικαζω φυσικα!
Και απο φιλες και οχι μονο εχω ιστοριες που πραγματικα με εξοργιζουν.Για εμενα δεν αντιδρω τοσο ασχημα αλλα αν γινει σε κοπελα και ειδικα ατομο που αγαπω...γινομαι τουρκος!

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Μου έχουν τύχει πολλά περιστατικά, αλλά ένα από αυτά ήταν πολύ αστείο και σας το περιγράφω :
Βρίσκομαι μέσα στο λεωφορείο στριμωγμένη σαν σαρδέλα, και δίπλα μου στέκεται ένας νεαρός (μέχρι 25 χρονών) αλλοδαπός (κούρδος, πακιστανός, κάτι τέτοιο). Δεν με χούφτωσε, δεν μου τριβόταν, αλλά με κάθε ευκαιρία προσπαθούσε να αγγίξει το χέρι μου. Το τράβηξα μία, το τράβηξα δύο, την τρίτη είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι. Τον στραβοκοίταξα νομίζοντας ότι θα σταματήσει, αλλά αυτός τον χαβά του. Τελικά του είπα να πάψει να με ακουμπά γιατί θα βάλω τις φωνές και τι κάνει ο άνθρωπος? Με κοιτάει όλο λατρεία και μου λέει : Σ'αγαπώ! Ταυτόχρονα ανοίγουν οι πόρτες του λεωφορείου για να κατέβουμε (είχαμε φτάσει στο τέρμα) και ο τυπάκος αρχίζει να με ακολουθεί και να φωνάζει στον δρόμο : Σ'αγαπώ - Σ'αγαπώ - Σ'αγαπω - Σ'αγαπώ!
Ρεζίλι! Να περπατάς στο κεντρο της Αθήνας μ'έναν άντρα από πίσω σου να φωνάζει ότι σ'αγαπά! Τελικά του είπα ότι αν συνεχίσει να με ακολουθεί θα φωνάξω την αστυνομία και τότε μόνο έφυγε!

Λεωφορειο στην Αθηνα.Koπελα καθισμενη και λογο του μεγαλου της διαδρομης ειχε λαγοκοιμηθει.(Σε ποιον δεν εχει τυχει

Καθεται ατομο διπλα της, βγαζει εξω το "μπουζουκι του" και αρχιζει να αυνανιζευται διπλα της.
Το λεωφορειο με κοσμο και κανενας απο τους επιβατες (το φιλλοτιμο του Ελληνα μη χεσω!) δεν ειπε κατι.
Μολις το παιζρνει χαμπαρι αυτη πεταγεται κι αρχιζει να τον βριζει και οταν λεει "Μα καλα κανεις σας ρε δεν ειχε το θαρρος να πει κατι;;" αρχισαν ολοι να κοιτανε κατω,δεξια αριστερα κτλ κτλ.
Μα τον Θεο,τον Βουδα και οποιον θελετε, αν εβλεπα κατι τετοιο θα του ειχα γυρισει τα ποδια και να ερχοταν θα πηγαινε ο κερατας!
Ορισμενοι γεροι παλι ειναι αλλο καπελο.
Σε S.Market ημασταν στο ταμειο να πληρωσουμε και η μουν μπροστα εγω και πισω η μητερα μου(εβγαζε τα πραγματα απο το καροτσι) και ενας 60αρης της εκανε κολλητηλικια!
Το καταλαβαινει η μανα μου και μου το λεει.
Της λεω "Ελα μπροστα!"
Παω εγω μπροστα του γυρναω τον κοιταω και του λεω "Αν τριφτεις και σε μενα σε γ@μησα!"

Δυνατα φυσικα να ακουστει...Κοκκινησε κατι πηγε να πει, κατι αλλο του ειπα και εφυγε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Ariana2018
- Εριφύλη
- Ωρορα
- Joji
- iew
- touvlo
- giannhs2001
- P.Dam.
- spring day
- Paragontas7000
- johnsala
- fourkaki
- Scandal
- camil
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- Abiogenesis
- charmander
- Sevasti
- _pathfinder_
- tsiobieman
- thenutritionist
- Memetchi
- taketrance
- Ilma
- FreeNotes
- Unboxholics
- Εχέμυθη
- jj!
- Wonderkid
- Μαυρίκιος
- kalhkardia
- lepipini
- sokliap
- evili
- Serotonin
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.