Έχω τύχει 2 φορές σε περιπτώσεις μέσα σε ΜΜΜ όπου βέβαια η παρενόχληση δεν ήταν σωματική, αλλά είχε να κάνει με φωτογραφήσεις μέσω κινητού.
Την πρώτη φορά ήταν μέσα σε λεωφορείο, όπου ο γυφταλέος, γύρω στα 37, είχε μαζί του μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, αλλά έπρεπε να τον προσέξεις για να δεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Την είχε κρύψει μέσα στο χέρι του και φωτογράφιζε πιθανώς γυναικεία πόδια, κ*λους. Δεν κατάβα και καλά, τι θα μπορούσε να φωτογραφίσει, γιατί είχε πολύ πήξιμο το λεωφορείο και αν τραβούσε π.χ. πόδια, στη φώτο θα φαινόταν το ύφασμα του παντελονιού. Τέλος πάντων, όταν συνειδητοποίησα τι έκανε, τον κοίταζα επίμονα μέχρι που έκλεισε τη φωτογραφική.
Τη δεύτερη φορά, ήταν στο μετρό, όπου μια κοπέλα μπροστά μου (όρθια) φορούσε ντεκολτε (αλλά όχι και κάτι υπερβολικό). Έκατσε και ο άθλιος μπορστά της (περίπου 25 χρονών) με κινητό, άναψε το φως του κινητού (για να τραβήξει με φλάς) και τη φωτογράφησε.
Το κακό είναι ότι εκείνη τη στιγμή αισθάνομαι αμηχανία και δεν ξέρω τι να κάνω. Να αρχίζω να τον βρίζω, να φωνάζω. Σε αυτόν και πάλι έμεινα να τον κοιτάξω και δεν έκανε κάτι άλλο γιατί με είδε... Αλλά μετά από αυτή τη δεύτερη φορά, αποφάσισα ότι αν ξανατύχει και δω τέτοια περίπτωση, θα τον κάνω ρόμπα....

Νευρίασα πολύ!!!!!!:mad17: