Σεξουαλική παρενόχληση σε τραγουδιστή

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,059 μηνύματα.
Σε τέτοια σκηνικά παρενόχλησης από γυναίκα σε άντρα.
Έχεις την εντύπωση ότι τα περισσότερα αρσενικά που έχουν βγει εκει έξω ειναι ποιότητας;

Πολλοί εκει έξω είναι αδύναμοι.

Όταν είσαι αδυναμος, ασυνηθιστος σε ποιοτικές επιλογές, μέχρι και η παρενόχληση κοπλιμέντο σου φαίνεται και ευκαιρία για πήδημα.
 

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,578 μηνύματα.
Δεν συνηθίζω να κάνω υποθέσεις ή να μαντεύω. Αναγνωρίζω όμως πως προσπαθείς να δείξεις ότι ο άντρας θα ανταποκριθεί περισσότερες φορές θετικά απ' ότι η γυναίκα.


Κάτι που είναι λογικό άλμα καθώς στο συγκεκριμένο θέμα δεν εξετάζεται αυτό. Εξετάζουμε το ότι οι άντρες παρενοχλούνται σε έναν παρατηρήσιμο βαθμό και δεν είναι όλα τόσο μπάτε σκύλοι αλέστε όσο λαμβάνεται ως στερεοτυπική υπόθεση.

Επιπροσθέτως, επειδή είμαι πολύ προσεκτικός με τις λέξεις, ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι θεμα φύλου. Είπα ότι δεν είναι θέμα φύλου στο βαθμό που το παρουσιάζεις, αλλά και θέμα ατόμου.

Μπορούμε να εισέλθουμε όσο θέλεις στο λογικό άλμα και να σου φέρω κάτι στη συζήτηση που είχα συζητήσει παλιότερα, τη δυναμική των δυο φύλων. Θα έπρεπε να εξετάσουμε, κάτι που κακώς δεν εξετάζεται, πόσο "καλοβαλμένος" είναι και ο άντρας και τι εννοούμε καλοβαλμένος/η, όπως και πολλούς άλλους παράγοντες φερ επείν ηλικίες, εμφανίσεις, περιποίηση, ένδυση, επαγγελματική εξέλιξη, ακόμα και ψυχολογία των δυο ατόμων εκείνη τη στιγμή.

Το οτι ένας άντρας δύναται να παρενοχληθεί από μια γυναίκα, καθώς και το δικαίωμά του στην αντίδραση και την αποδοκιμασία του γεγονότος, δεν είναι ασύμβατο με την -εν γένει- κατα παρέτο κατανομή της δυναμικής των φύλων που το 80% των γυναικών επιθυμεί το 20% (πλέον 5%) των κορυφαίων ανδρών. Κάτι που αντικατοπτρίζεται με σαφήνεια στις τάσεις και στους αριθμούς ακολούθων στο Τίντερ, του Ίνσταγκραμ κλπ.

Και για να σου δείξω πόσο άτοπο είναι το λογικό άλμα σου με το θέμα της συζήτησης, θα σου θέσω τον κολοφώνα της ανδροσφαίρειας συλλογιστικής μου, βάζοντας το πιο ακραίο παράδειγμα στο μπαρ.

Είπες πως η κοπέλα είναι καλοβαλμένη. Ο άντρας generic. Στο ειδικά αυτή στο γενικά αυτός. Στον κάνω ειδικό εγω λοιπόν, υπάλληλο καθαριότητας του δήμου, παντρεμένο, καταπονημένο, ετών 47, αξύριστος, μέτριας εμφάνισης. Η κοπέλα 25 ετών, χυμώδης μελαχρινή, ότι έχει βγει από την Ευελπίδων με φακέλους στα χέρια.

Για κάποιο λόγο της κεντρίζει το ενδιαφέρον και τον πλησιάζει. Μιλάμε για το απόλυτο ασύμβατο κατα παρέτο, ο τύπος έχει κάνει το μεγαλύτερο overshoot της ζωής του.

Ποιός θα πάρει τα πιο πολλά βλέμματα μέσα στο μπαρ; Πιθανότατα εκείνη, ακόμα κι από γυναίκες.

Και ναι μπορεί ακόμα αυτός να την απορρίψει.

Γιατί έχει γυναίκα και της είναι πιστός, κάνουν έρωτα κάθε μέρα, ο γάμος είναι υγιής κι όλα καλά.

Αν αυτός ο τύπος ήταν φρεσκοχωρισμένος και η γυναίκα του τον είχε απατήσει, πιθανόν να της είχε αλλάξει και τα πέταλα.

Δεν έχεις ακούσει από άντρες την έκφραση "να ριξω εναν στη χοντρή να φύγουν τα ξερά μωρέ" ή από γυναίκες "αναρρωτιέμαι τι του βρήκα του Μήτσου, πως έριξα τα γούστα μου τόσο χαμηλά μετά το διαζύγιο με τον Μάκη ήμουν διαλυμένη, ήθελα να ξανανιώσω κάτι, να αισθανθώ ορατή, ποθητή".


Ρωτας λοιπόν κάτι, υπαρκτο μεν και υπο συνθήκη σωστό, αλλά μη σχετικό με το θέμα, πολλώ δε μάλλον μη αμοιβαίως αποκλειόμενο με το δικαίωμα ένος άντρα στην απόρριψη ή στην αποδοκιμασία μιας παρενόχλησης.

Η δυναμική των φύλων στην αγορά σεξουαλικής αξίας έχει συσχετισμούς με την απόφαση ενός άντρα στην άρνηση αλλά δεν αποτελούν αυτα τα δυο έννοιες ταυτόσημες. Γι αυτό λαμβάνει υπόψη και πολύ περισσότερα πράγματα από το φύλο και δεν λειτουργεί αταβιστικά ή ορθότερα απλοποιητικά.

Μαντεύω δεν περίμενες αυτή την εξέλιξη στην απάντησή μου, πως μπορούσα να παντρέψω κατι φαινομενικά τόσο νεωτεριστικό με την ανδρόσφαιρα. Πάρε το χρόνο σου, εδω θα είμαι.

Και γω είμαι πολύ προσεκτική με τις λέξεις.

΄Εκανα μία και μόνο ανάρτηση, εκθέτοντας την προσωπική μου άποψη. Αυτή είναι.
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος ούτε να συμφωνήσει ούτε να διαφωνήσει.

Την δεύτερη ανάρτηση, δεν θα την έκανα.
Και δεν θα την έκανα επειδή η παρενόχληση από την πρωτοβουλία μιας γυναίκας να φλερτάρει έναν άντρα, απέχει παρασάγγας, ασχέτως αν και σ΄αυτήν την περίπτωση τα ποσοστά είναι τα ίδια.
Την έκανα (και το ανέφερα σαφώς) επειδή σου φάνηκε "χυδαίο" το παράδειγμα που έφερα, λες και η παρενόχληση δεν είναι συνώνυμη της χυδαιότητας. Γι΄αυτό ξεκίνησα με τον ορισμό της λέξης "παρενόχληση" για να ξέρουμε για τι μιλάμε.

Και επίσης μίλησα για ανθρώπους πάνω-κάτω στην ηλικία μου (δηλαδή γύρω στα 30).΄Εθεσα λοιπόν ένα ηλικιακό πλαίσιο.
Οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι εγώ τουλάχιστον, δεν έχουν παντρευτεί ακόμα, πολλοί δεν έχουν καν δεσμό είτε επειδή έχουν χωρίσει πρόσφατα είτε επειδή έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά μέχρι να την φέρουν στο σημείο που θέλουν και μετά να κοιτάξουν την προσωπική τους ζωή είτε για τους οποιουσδήποτε άλλους, εξατομικευμένους λόγους.
Λίγοι είναι οι σημερινοί 30άρηδες που έχουν τακτοποιήσει την ζωή τους έτσι ώστε να σκέφτονται έναν σοβαρό δεσμό.
Μιλάω λοιπόν για ελεύθερους άντρες και μιλάω για σεξ.
Δεν μιλάω για σχέση όπου μπαίνουν κριτήρια.
Πόσες γυναίκες σήμερα είναι τόσο χάλια εμφανισιακά ώστε να μην δημιουργηθεί η επιθυμία σ΄έναν άντρα, να κάνει ons με μια διαθέσιμη κοπέλα;
Αν του προκαλεί απέχθεια ασφαλώς δεν θα πάει.
Δεν είπα κάπου ότι θα πάει με το ζόρι.
Είπα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών με τα χαρακτηριστικά που ανέφερα, θ΄αντιδρούσε θετικά σε μια τέτοια πρόκληση και επιμένω σ΄αυτό.

Επίσης μίλησα "για συντριπτική πλειοψηφία" (δηλαδή για τα περισσότερα άτομα εφόσον το θέλεις σε επίπεδο ατόμου), πράγμα που σημαίνει ότι άφησα έξω ένα μικρό ποσοστό που θ΄αντιδρούσε διαφορετικά.
Επειδή, ναι είναι μικρό το ποσοστό των αντρών που θα αισθάνονταν δυσφορία από ένα τέτοιο περιστατικό άρα θα λειτουργούσε αρνητικά.

Σου εξηγώ για ν΄απαντήσω στα παραπάνω που έγραψες.
Και το κάνω τώρα που μόλις επέστρεψα απ΄έξω.
Θα μπορούσα κάλλιστα ν΄αδιαφορήσω αλλά δεν το έκανα.
Νομίζω ότι ανέλυσα σε τέτοιο σημείο την ανάρτησή μου (που ούτως ή άλλως ήταν σαφής) που θα καταλάβαινε τα λεγόμενά μου ακόμα και ένα 10χρονο παιδί οπότε δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο επί αυτού του θέματος.

Μαντεύω δεν περίμενες αυτή την εξέλιξη στην απάντησή μου, πως μπορούσα να παντρέψω κατι φαινομενικά τόσο νεωτεριστικό με την ανδρόσφαιρα. Πάρε το χρόνο σου, εδω θα είμαι.

Το ξέρω ότι σ΄αρέσει να μπουστάρεις τον εαυτό σου.
Τίποτα κακό μ΄αυτό αρκεί να μην φτάνεις στα όρια της υπεροψίας.
 

edweimaste

Πολύ δραστήριο μέλος

Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,050 μηνύματα.
Δεν νομίζω πως θέλω να απαντήσω σοβαρά πάνω σε αυτό το θέμα. Έγινε για να συζητηθεί και ο μεν και ο δε. Στη σοουμπιζ κυκλοφορεί πολλή βρώμα και γίνονται πολλά για την τηλεθέαση που δεν αξίζει καν να δίνουμε βάση. Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν να ξεφτιλιστούν, απλά και μόνο για να ακουστεί το όνομα τους.
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Έχεις την εντύπωση ότι τα περισσότερα αρσενικά που έχουν βγει εκει έξω ειναι ποιότητας;

Πολλοί εκει έξω είναι αδύναμοι.

Όταν είσαι αδυναμος, ασυνηθιστος σε ποιοτικές επιλογές, μέχρι και η παρενόχληση κοπλιμέντο σου φαίνεται και ευκαιρία για πήδημα.
Εγώ σου λέω ότι γελάνε γιατί δεν το θεωρούν πρόβλημα.

Στο λεωφορείο θα πάνε πιο εκεί, η γυναίκα θα φάει φρίκη , γιατί το παίρνει πιο βαριά. Και ο άντρας θα φάει φρίκη αν του πέσει άντρας όμως, γιατί εκεί θα νιώσει την μεγαλύτερη απειλή.

Εκτός από αυτό που είπε ο scandal σε θέσεις εργασίας και εξουσίας, που μπορεί να απορρίψεις μια τύπισσα και να σου κάνει το βίο αβίωτο. Αλλά αυτό είναι οι συνέπειες , δεν έχει να κάνει με τη στιγμή της παρενόχλησης . Αν ο άντρας δεν είναι ντροπαλός, μια παρενόχληση δεν τη βιώνει το ίδιο σοκαριστικά . Εκεί που η γυναίκα είναι σούργελο ή τσόλι , ο άντρας είναι μια ανωμαλάρα που σε απειλεί.

Εδώ η κοπελίτσα περνούσε ως τσαχπινούλα και αστεία ενώ ο άντρας θα θεωρούνταν γλοιώδης . Ο άντρας είναι γλοιώδης και ενοχλητικός και με το βλέμμα, έτσι είναι η κατάσταση. Πόσο μάλλον να απλώσει και τις χερούκλες του .

firstdates-2.jpg


Τώρα βέβαια καταλαβαίνω και το ποιντ να μη ντρέπονται οι άντρες να πουνε ότι παρενοχλήθηκαν αλλά και εμένα δεν μου φαίνεται το ίδιο. Και εσύ μας είπε σου είπανε ''κοίτα τα βυζιά μου'' αλλά δεν μας λες πόσο σοκαριστικά το βίωσες όλο αυτό, όσο να πάει ένας άντρας σε μια και να πει ''κοίτα τα @@ μου''. Κυρίως θα σκεφτώ ένα ντροπαλό άντρα και το σοκ που θα βίωνε , παρά ένα που για χ λόγους δεν ήθελε την τύπισσα.

Αλλά πάλι ας πούμε πρέπει να πεις ότι είναι όλα είναι ίσα και όμοια , ειδάλλως είσαι σεξιστής και στη συγκεκριμένη μίσανδρος . Είναι κατά βάθος ένα γυναικείο πρόβλημα, διότι η γυναίκα ζει με αυτό το καημό συνεχώς μήπως παρενοχληθεί ή βιαστεί.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,455 μηνύματα.
Δεν νομίζω πως θέλω να απαντήσω σοβαρά πάνω σε αυτό το θέμα. Έγινε για να συζητηθεί και ο μεν και ο δε. Στη σοουμπιζ κυκλοφορεί πολλή βρώμα και γίνονται πολλά για την τηλεθέαση που δεν αξίζει καν να δίνουμε βάση. Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν να ξεφτιλιστούν, απλά και μόνο για να ακουστεί το όνομα τους.
Συμφωνω σε αυτο που λες ΑΛΛΑ...παιρνουμε αφορμη απο ενα συμβαν και γενικευουμε το θεμα.Ασχετα πλεον απο τα συγκεκριμενα ατομα,οποτε μια χαρα μπορουμε να συζητησουμε σοβαρα ΟΤΑΝ εχουμε να πουμε κατι σοβαρο.Οποτε περιμενω την αποψη σου. :)
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,059 μηνύματα.
Και γω είμαι πολύ προσεκτική με τις λέξεις.

΄Εκανα μία και μόνο ανάρτηση, εκθέτοντας την προσωπική μου άποψη. Αυτή είναι.
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος ούτε να συμφωνήσει ούτε να διαφωνήσει.

Θαυμάσια, γιατί δεν θα το έκανα κανένα από τα δυο ούτως ή άλλως μιας κι εγω έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου, με μη απόλυτο τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη μου τις πιθανότητες με τις οποίες ούτως ή άλλως είναι ταυτόσημη η θέση σου. Δεν γνωρίζω σε τι κονταρομαχούμε εδω κι αν ανήκει όντως στην ουσία.

Και επειδή το πράγμα θεωρω πως ξέφυγε με την ανάρτησή σου πέρα από τα επιχειρήματα, θα το σηκώσω το γάντι, μη σου πω και θα το βγάλω:

Την δεύτερη ανάρτηση, δεν θα την έκανα.
Εντούτοις την έκανες. Κι ύστερα άλλη μια ακόμα πιο άστοχη από τη δεύτερη. Εαν ήσουν καλά με την άποψή σου και γνωρίζεις πως τα θεμέλιά της είναι γερά, γιατί να μπεις σ αυτή την διαδικασία εδω;

Που -πραγματικά- το πας όταν μου απαντάς;

Και το κάνω τώρα που μόλις επέστρεψα απ΄έξω.
Θα μπορούσα κάλλιστα ν΄αδιαφορήσω αλλά δεν το έκανα.

Αυτό είναι δική σου ανάγκη που κάλυψες γράφοντάς μου στις 4 η ώρα. 'Ενα μέσο κανονικό άτομο απλά θα είχε απαντήσει το πρωί μετα απο τον υπνο του και τον καφέ του. Τι υποτίθεται πως πρέπει να νιώσω με αυτό; Ευγνώμων; Ότι με σέβεσαι αρκετά για να στερηθείς τον ύπνο σου για μένα; Nα μαλακώσω την άποψή μου ή να δεχτώ αβίαστα τις παρακάτω παραθέσεις;

Νομίζω ότι ανέλυσα σε τέτοιο σημείο την ανάρτησή μου (που ούτως ή άλλως ήταν σαφής) που θα καταλάβαινε τα λεγόμενά μου ακόμα και ένα 10χρονο παιδί οπότε δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο επί αυτού του θέματος.

Το ξέρω ότι σ΄αρέσει να μπουστάρεις τον εαυτό σου.
Τίποτα κακό μ΄αυτό αρκεί να μην φτάνεις στα όρια της υπεροψίας.

Με κάνεις soften up με αυτη τη δήλωσή σου ότι παραχώρησες ύπνο για να μου απαντήσεις μόνο για να πετάξεις την κλασσικότερη covered insult φράση που ξέρω εδω και 39 χρόνια:

"Δεν μπορώ να στο απλοποιήσω περισσότερο για να το καταλάβεις, ήδη ειναι για δεκάχρονα". ergo είσαι ηλίθιος κι αν δεν το καταλάβεις κι αυτο είσαι ακόμα πιο ηλίθιος.

Θα υποθέσω ότι έγινε άθελά σου. Αν και είπες πως είσαι πολύ προσεκτική με τις λέξεις σου.

Well, ως υπερόπτης (έπεσες διάνα εδω), θα σου πω κι εγω οτι σου αρέσει πολλές φορές, να έχεις μια ηγεμονική απόλυτη άκαμπτη τάση για συνεχές δίκιο.

Θα πρέπει, Λένω, να αποδεχθείς πως υπάρχουν και άλλες απόψεις στον κόσμο πέρα από τη δική σου και δεν χρειάζομαι να μου τρυπήσεις στον εγκέφαλο με το στανιό την ερμηνεία σου για τον κόσμο γιατί κάλλιστα μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά οι πεποιθήσεις μας.


Εσυ έχε την άποψή σου, κι εγω θα έχω τη δική μου. Τι σε χαλάει με αυτό και επιμένεις τόσο αφύσικα;

Έχετε τις αξίες σας, καλά κάνετε, μην πάτε να τις επιβάλλετε με το ζόρι στους άλλους και σίγουρα όχι με μη σωστό τρόπο.
 

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 406 μηνύματα.

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,978 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ, μιλάμε για τρανς μοντέλο που είναι στο only fans*, οπότε μια χαρά μπορεί να ήταν στημένο και από τις δύο μεριές. Οπότε μάλλον τζάμπα ασχοληθήκαμε με /πλακωθήκαμε για το συγκεκριμένο θέμα, αν και οι γενικές προεκτάσεις που πήρε άξιζαν συζήτησης.

*προφανώς αναφέρομαι στο ότι είναι στο only fans, όχι για το ότι είναι τρανς.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,059 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ, μιλάμε για τρανς μοντέλο που είναι στο only fans*, οπότε μια χαρά μπορεί να ήταν στημένο και από τις δύο μεριές. Οπότε μάλλον τζάμπα ασχοληθήκαμε με /πλακωθήκαμε για το συγκεκριμένο θέμα, αν και οι γενικές προεκτάσεις που πήρε άξιζαν συζήτησης.

*προφανώς αναφέρομαι στο ότι είναι στο only fans, όχι για το ότι είναι τρανς.
Ονοματάκι (σε πμ ή οτι θέλεις) να χαρώ προβοσκιδασιόν.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,978 μηνύματα.
Ονοματάκι (σε πμ ή οτι θέλεις) να χαρώ προβοσκιδασιόν.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Δεν ξέρω, από εδώ είδα την είδηση πάντως.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,059 μηνύματα.
Δεν ξέρω, από εδώ είδα την είδηση πάντως.
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Άσσο ημίχρονο διπλό τελικό
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,059 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,059 μηνύματα.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Επειδή υπάρχει και η πλειοψηφία που σκέφτεται με το "κάτω" κεφάλι.
Και ο Valder αυτό είπε, αντί να πει έτσι είναι οι άντρες άρχισε να λέει για ποιότητες αντρών . Η ποιότητα είναι ένα ηθικό κριτήριο αν το παραβλέψουμε καταλήγουμε σε αυτό που λέει η Λένω, ότι οι άντρες είναι πιο ανοιχτοί , για αυτό γελάνε. Τώρα γιατί είναι πιο ανοιχτοί άλλη συζήτηση .
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,271 μηνύματα.
Και ο Valder αυτό είπε, αντί να πει έτσι είναι οι άντρες άρχισε να λέει για ποιότητες αντρών . Η ποιότητα είναι ένα ηθικό κριτήριο αν το παραβλέψουμε καταλήγουμε σε αυτό που λέει η Λένω, ότι οι άντρες είναι πιο ανοιχτοί , για αυτό γελάνε. Τώρα γιατί είναι πιο ανοιχτοί άλλη συζήτηση .
Δεν νομίζω οτι υπάρχει άντρας που έστω και ενδόμυχα δεν θα του αρέσει το σενάριο που λες . Η περίπτωση που θα αντιδράσει πιθανότατα είναι εαν όντως το κάνει άντρας σε άντρα ή εαν η άλλη είναι άσχημη ή έχεις δει κάτι που σε ξενερώνει άσχημα . Και ο λόγος είναι οτι όντως ο άντρας σκέφτεται με το κάτω κεφάλι σε αυτά τα θέματα γιατί απλούστατα , έτσι τον έπλασε η φύση . Τώρα το πως θα το κρίνει σαν πράξη και τι θα αποφασίσει να κάνει είναι εντελώς άλλο θέμα .
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,288 μηνύματα.
. Και ο λόγος είναι οτι όντως ο άντρας σκέφτεται με το κάτω κεφάλι σε αυτά τα θέματα γιατί απλούστατα , έτσι τον έπλασε η φύση .
Βρε παιδιά, γιατι;
Ξέρω άτομο που αν δεν κάνει εγκεφαλικο connection απλά δεν του βγαίνει.
Δεν ξέρω γιατι να το δούμε τόσο κάθετα
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,271 μηνύματα.
Βρε παιδιά, γιατι;
Ξέρω άτομο που αν δεν κάνει εγκεφαλικο connection απλά δεν του βγαίνει.
Δεν ξέρω γιατι να το δούμε τόσο κάθετα
Γιατί είναι η φυσιολογική αντίδραση που καθορίζει η βιοχημεία του άντρα . Δεν χρειάζεται να το βλέπουμε ως κακό , είναι αυτό που είναι , όπως και η αντίδραση ή μη της γυναίκας σε έναν άντρα . Τώρα το πως θα διαχειριστεί ο κάθε άντρας αυτή την αντίδραση ξεπερνάει προφανώς την βιολογία του και αγγίζει την ανατροφή του . Είναι επιλογή σου δηλαδή πως θα αποφασίσεις να διαχειριστείς αυτές τις ορμές και εαν θα συμπεριφερθείς αναξιοπρεπώς ή όχι .

Δεν αμφιβάλλω για το άτομο που λες , αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω , άσχετα απο το πως κρίνουμε την κοπέλα που θα κάνει τέτοια πράξη , οτι η ίδια η πράξη δεν είναι pleasant . Είναι κυριολεκτικά η φυσιολογική αντίδραση του αντρικού σώματος . Τώρα το εαν σκεφτείς οτι είναι πουτάνα , αηδιαστική , κάνεις πιο πέρα γιατί το βρίσκεις απρεπές κτλπ. είναι εντελώς άλλο θέμα .

Η Λενώ πάντως δεν έχει άδικο . Εαν το κάνει άντρας σε άντρα , θα υπάρξει αντίδραση σίγουρα .
Τώρα εαν το κάνει γυναίκα σε άντρα , εδώ το πράγμα είναι πολύπλοκο . Μερικές το κάνουν ξεκάθαρα επίτηδες . Μερικές άλλες κυριολεκτικά δεν ξέρουν που ακουμπάνε . Και άλλες είναι τελείως τρελές . Έχω δει απο μακριά γυναίκα να το κάνει επίτηδες σε άντρα και μετά να του φωνάζει οτι την παρενοχλεί .

Οπότε θεωρώ πως όσο pleasant και εαν είναι απο βιολογικής/σεξουαλικής άποψης , ο μέσος άντρας θα (πρέπει να) είναι πιο καχύποπτος και πιο φοβικός σε τέτοια περιστατικά ακριβώς όπως είναι και μια γυναίκα , διότι αντικειμενικά , δεν αποτελεί νορμάλ τρόπο να συστηθείς απο καμία άποψη :P .
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top