Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-07-21

20:58
το αίμα νερό δεν γίνεταιΝα φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό;
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

06-07-21

20:58
Χώρισαν αλλά για όχι για αυτό το λόγοΝα φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό;
Όπως και να 'χει, μερακλής

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

23-01-22

00:49
Με τους συντρόφους που ειχα προ γάμου δεν είχαν θέμα όταν είχα περίοδο. Ο άντρας μου από την άλλη ενω δε σιχαίνεται με είχε φοβησει διότι είχε διαβάσει η του το χε πει κάποια πρωην οτι το αίμα λέει παλινδρομει και δεν κάνει. Τι να πω, παντως στην περιοδο δεν κάνουμε κάτι εκτός αν ειναι τελ μέρες. Δε νομίζω πως είναι ωραίο να σιχαίνεται κάποιος δεν είχα σκεφτεί ποτε ότι μπορεί άντρας να σιχαίνεται... Εδώ το διαβάζω. Ίσα ίσα στη περιοδο καλά όχι πρωτες μέρες, μπορεί η γυναίκα να είναι πολυ πιο θελκτικη . Εντάξει ότι αρέσει στο καθενα. Εγώ παντως τελ μέρες δεν έχω θέμα
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

23-01-22

01:06
Υπάρχει menstrual disc. Το έχω δοκιμάσει και είναι αναιμακτο
Ziggy cup λέγεται αυτό που πήρα.

23-01-22

01:07
Το αίμα δεν παλινδρομεί απλά αυξάνονται οι πιθανότητες για λοιμώξεις στη γυναίκα οπότε καλό είναι να χρησιμοποιείται προφυλακτικό, ειδικά όταν το άτομο αλλάζει συντρόφους καί να τηρούνται ένα τσακ παραπάνω οι κανόνες υγιεινής μετά το σεξ (ούρηση και πλύσιμο). Κατά τα άλλα, αν το σεξ με περίοδο φαίνεται οκ καί στις δύο πλευρές δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος από αυτά που έχω διαβάσει και έχω ενημερωθείΜε τους συντρόφους που ειχα προ γάμου δεν είχαν θέμα όταν είχα περίοδο. Ο άντρας μου από την άλλη ενω δε σιχαίνεται με είχε φοβησει διότι είχε διαβάσει η του το χε πει κάποια πρωην οτι το αίμα λέει παλινδρομει και δεν κάνει. Τι να πω, παντως στην περιοδο δεν κάνουμε κάτι εκτός αν ειναι τελ μέρες. Δε νομίζω πως είναι ωραίο να σιχαίνεται κάποιος δεν είχα σκεφτεί ποτε ότι μπορεί άντρας να σιχαίνεται... Εδώ το διαβάζω. Ίσα ίσα στη περιοδο καλά όχι πρωτες μέρες, μπορεί η γυναίκα να είναι πολυ πιο θελκτικη . Εντάξει ότι αρέσει στο καθενα. Εγώ παντως τελ μέρες δεν έχω θέμα
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

02-07-24

15:50
έχω κάνει. επέμενε ο σύντροφός μου...εγώ ντρεπόμουν πολύ....εκείνος φρόντισε ωστε να μην ντρέπομαι βάζοντας πετσέτα στα σεντόνια...ε, και ήμουν όσο το δυνατόν ακίνητη. τελικά δεν έγινε κανενός είδους ατύχημα....ήταν πολύ ωραία γιατί η διάθεση εκείνες τις μέρες είναι στο φουλ...ωστοσο....δε θα το ξανάκανα. εξακολουθώ να ντρέπομαι
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

02-07-24

15:54
Κάνει καλό το σεξ στην περιοδο, όμως μπορεί να γίνει και ανθυγιεινο, ειδικά τις πρώτες μέρες.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- touvlo
- thenutritionist
- Ωρορα
- Luludaki
- American Economist
- teacher_40
- iew
- Kate1914
- camil
- Joji
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Memetchi
- rafaela11
- fourkaki
- χημεια4λαιφ
- Viktor1a
- Nikoleta05
- mpapa
- skot
- Εχέμυθη
- Mt73
- giannhs2001
- fmarulezkd
- charmander
- Ariana2018
- chester20080
- geomaa
- NatashaLP
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ada ada
- Nefeli_
- Karim10
- spring day
- Konstantinos_m
- Insertcoin
- physicscrazy
- Athens2002
- Jocaste
- Unboxholics
- eukleidhs1821
- tsiobieman
- Idontknoww
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.