adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Απορια:
Γιατι ειναι τοσο πιο επιρρεπης η γυναικα στο να κολλησει κατι οταν εχει περιοδο? Καταλαβαινω γιατι απο θαλασσα, αμμους κλπ. Αλλα απο το σεξ?
Αν δεν κάνω λάθος απο την θάλασσα δεν κολάς τίποτα (το αλάτι καει τα μικρόβια) αλλα απο πισίνα και άμμο μπορείς να κολλήσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν νομίζω και πάλι οτι θα το έκανα. Πιο πολύ θα με ένοιαζε να τον δω, να τον αγκαλιάσω, να κάνουμε τρυφερότητες παρά να π*δηχτούμε.
Όσο για το αν θα το κάνεις η όχι, ποτέ μην λές ποτέ, φαντάσου να πάει ο σύντροφος σου φαντάρος, να έρθει μετά απο 6 μήνες και να έχει μόνο κανα δυο μέρες άδεια, τι θα κάνεις?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εγώ την έχω αυτή την απορία!Οκ, απο σεξ ομως? Εννοειται οτι ο συντροφος δεν εχει τιποτα..
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Δεν ισχύει αυτό Γιάννη μου.Αν δεν κάνω λάθος απο την θάλασσα δεν κολάς τίποτα (το αλάτι καει τα μικρόβια) αλλα απο πισίνα και άμμο μπορείς να κολλήσεις
Μπορείς να κολλήσεις πολύ εύκολα, ένα σωρό μύκητες.......
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Δεν ισχύει αυτό Γιάννη μου.
Μπορείς να κολλήσεις πολύ εύκολα, ένα σωρό μύκητες.......
Δεν το ήξερα αυτό!

adespoto
Περιβόητο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Βέβαια δεδομένου ότι εμένα κρατάει 4 μέρες όλες κι όλες κι άρα την 3η μέρα είναι "τελειώματα"
Οπότε... μετά από ένα μπανάκι.... γιατί όχι
menelia
Νεοφερμένο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Θεωρείτε οτι αυτά τα δύο μπορούν να συμβαδίσουν; Το έχετε κάνει ποτέ; Πιστευετε οτι αν ο άνδρας σιχαίνεται δεν αγαπά αρκετά τη σύντροφο του;
Προσωπικά δεν το έχω κάνει και ούτε θέλω (σιχαίνομαι και εγώ και ο σύντροφος μου) αλλά τελευταίως ακούω αρκετά ζευγάρια να το κάνουν...![]()
Δεν Μπορώ να καταλάβω πώς έχουμε γίνει έτσι, μα καλά αυτοί που ξέρεις δεν νοιώθουν άσκημα; δεν αηδιάζουν; πώς μπορείς να το κάνεις αυτό, εδώ απλά να έχεις και συχένεσε τον εαυτό σου πόσο μάλλον ο σύντροφός, κατα την δική άποψη είναι κάτι που πρέπει η γυναίκα να κρατάει για την πάρτη της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όχι στο σπίτι σου, εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα να καθαρίσεις.Το εχετε κανει; Πειτε τις γνωμες/εμπειριες σας αν αξιζει και προτασεις για να γινει σωστα.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Λίγο λέρωμα, λίγο πλυντήριο ασαπ, αλλά λεπτομέρειες, άμα σου' ρθει το πάθος της στιγμής δε ρωτάς πολλά, αλλά ντάξει μην είναι και πρώτη μέρα κιόλας, είναι too much. Προσωπικά το αποφεύγω, αλλά έχει συμβεί πάνω στο πάθος της στιγμής. lol
Dias
Επιφανές μέλος

Πάλι οι άντρες φταίνε; Μήπως και οι πιο πολλές γυναίκες λένε "καλύτερα όχι"; Κι εσύ η ίδια λες ότι το αποφεύγεις. Για στιγμή πάθους ή έκτακτες περιπτώσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα. Το λέρωμα δεν είναι τραγικό, υπάρχουν και βυσσινί πετσέτες ή το κάνεις στο ντους. Έχω γράψει αναλυτικά λίγα μηνύματα πιο πάνω. Αν ο ένας από τους δύο δεν θέλει, υπάρχουν και άλλοι τρόποι.Μόνοι οι άντρες εδώ πέρα λέτε ότι σιχαίνεστε τη περίοδο της κοπέλας σας. Εκεί έξω κυκλοφορούν άντρες που δε τους νοιάζει αν έχεις περίοδο ή οχι, θα σε "αγαπήσουν'' έτσι κι αλλιώς.
Λίγο λέρωμα, λίγο πλυντήριο ασαπ, αλλά λεπτομέρειες, άμα σου' ρθει το πάθος της στιγμής δε ρωτάς πολλά, αλλά ντάξει μην είναι και πρώτη μέρα κιόλας, είναι too much. Προσωπικά το αποφεύγω, αλλά έχει συμβεί πάνω στο πάθος της στιγμής. lol

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- touvlo
- thenutritionist
- Ωρορα
- Luludaki
- American Economist
- teacher_40
- iew
- Kate1914
- camil
- Joji
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Memetchi
- rafaela11
- fourkaki
- χημεια4λαιφ
- Viktor1a
- Nikoleta05
- mpapa
- skot
- Εχέμυθη
- Mt73
- giannhs2001
- fmarulezkd
- charmander
- Ariana2018
- chester20080
- geomaa
- NatashaLP
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ada ada
- Nefeli_
- Karim10
- spring day
- Konstantinos_m
- Insertcoin
- physicscrazy
- Athens2002
- Jocaste
- Unboxholics
- eukleidhs1821
- tsiobieman
- Idontknoww
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.