vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 05:10 Ο vassilis498: #61 01-06-16 05:10 Αρχική Δημοσίευση από Ρυζόγαλο: Εγώ σαν αιμοδιψές άτομο που είμαι, φροντίζω πάντα όταν κάνω σεξ να υπάρχει και λίγο αίμα από την πλευρά της εκάστοτε παρτενέρ μου. Αλλά σεξ ενώ η κοπέλα μου έχει περίοδο, δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να κάνω Click για ανάπτυξη... wtf?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 16:09 Η Ερινύς έγραψε: #62 01-06-16 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Ρυζόγαλο: Εγώ σαν αιμοδιψές άτομο που είμαι, φροντίζω πάντα όταν κάνω σεξ να υπάρχει και λίγο αίμα από την πλευρά της εκάστοτε παρτενέρ μου. Click για ανάπτυξη... Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 17:27 Η aye έγραψε: #63 01-06-16 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Ρυζόγαλο: Εγώ σαν αιμοδιψές άτομο που είμαι, φροντίζω πάντα όταν κάνω σεξ να υπάρχει και λίγο αίμα από την πλευρά της εκάστοτε παρτενέρ μου. Αλλά σεξ ενώ η κοπέλα μου έχει περίοδο, δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να κάνω Click για ανάπτυξη... Το βαμπίρ της κρεβατοκάμαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 17:30 Ο Γιώργος έγραψε: #64 01-06-16 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Κι ένσημα για βαρέα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρυζόγαλο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ρυζόγαλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 22:47 Ο Ρυζόγαλο έγραψε: #65 01-06-16 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση μία κοπέλα, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη σχέση μου, όλες οι άλλες είχαν θέμα με τις ψυχικές πληγές που δεν έκλειναν. Είναι πράγματι εντυπωσιακό πώς λίγο αίμα εδώ και εκεί μπορεί να προκαλέσει ψυχική αιμοφιλία α τάξης. Ό, τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει δυνατότερο δε λένε? Αυτή είναι και η δικιά μου στάση ζωής, για τη στάση ζωής των άλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:38 Η Padme έγραψε: #66 01-06-16 23:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 21:53 Ο Φρεντος έγραψε: #67 02-06-16 21:53 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η nymphet έγραψε: #68 02-06-16 23:36 Είναι θέμα ζευγαριού.Πάντως να ξέρετε σας αγαπάμε περισσότερο αν δε σιχαίνεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η Ερινύς έγραψε: #69 03-06-16 00:01 Ναι παιδιά άλλο το "δεν σιχαίνομαι", άλλο να το ζητάω ενώ η άλλη έχει περίοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:30 Ο Dias έγραψε: #70 03-06-16 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ρυζόγαλο: Εγώ σαν αιμοδιψές άτομο που είμαι, φροντίζω πάντα όταν κάνω σεξ να υπάρχει και λίγο αίμα από την πλευρά της εκάστοτε παρτενέρ μου. Αλλά σεξ ενώ η κοπέλα μου έχει περίοδο, δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να κάνω Click για ανάπτυξη... wtf?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 16:09 Η Ερινύς έγραψε: #62 01-06-16 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Ρυζόγαλο: Εγώ σαν αιμοδιψές άτομο που είμαι, φροντίζω πάντα όταν κάνω σεξ να υπάρχει και λίγο αίμα από την πλευρά της εκάστοτε παρτενέρ μου. Click για ανάπτυξη... Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 17:27 Η aye έγραψε: #63 01-06-16 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Ρυζόγαλο: Εγώ σαν αιμοδιψές άτομο που είμαι, φροντίζω πάντα όταν κάνω σεξ να υπάρχει και λίγο αίμα από την πλευρά της εκάστοτε παρτενέρ μου. Αλλά σεξ ενώ η κοπέλα μου έχει περίοδο, δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να κάνω Click για ανάπτυξη... Το βαμπίρ της κρεβατοκάμαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 17:30 Ο Γιώργος έγραψε: #64 01-06-16 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Κι ένσημα για βαρέα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρυζόγαλο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ρυζόγαλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 22:47 Ο Ρυζόγαλο έγραψε: #65 01-06-16 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση μία κοπέλα, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη σχέση μου, όλες οι άλλες είχαν θέμα με τις ψυχικές πληγές που δεν έκλειναν. Είναι πράγματι εντυπωσιακό πώς λίγο αίμα εδώ και εκεί μπορεί να προκαλέσει ψυχική αιμοφιλία α τάξης. Ό, τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει δυνατότερο δε λένε? Αυτή είναι και η δικιά μου στάση ζωής, για τη στάση ζωής των άλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:38 Η Padme έγραψε: #66 01-06-16 23:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 21:53 Ο Φρεντος έγραψε: #67 02-06-16 21:53 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η nymphet έγραψε: #68 02-06-16 23:36 Είναι θέμα ζευγαριού.Πάντως να ξέρετε σας αγαπάμε περισσότερο αν δε σιχαίνεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η Ερινύς έγραψε: #69 03-06-16 00:01 Ναι παιδιά άλλο το "δεν σιχαίνομαι", άλλο να το ζητάω ενώ η άλλη έχει περίοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:30 Ο Dias έγραψε: #70 03-06-16 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ρυζόγαλο: Εγώ σαν αιμοδιψές άτομο που είμαι, φροντίζω πάντα όταν κάνω σεξ να υπάρχει και λίγο αίμα από την πλευρά της εκάστοτε παρτενέρ μου. Click για ανάπτυξη... Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 17:27 Η aye έγραψε: #63 01-06-16 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Ρυζόγαλο: Εγώ σαν αιμοδιψές άτομο που είμαι, φροντίζω πάντα όταν κάνω σεξ να υπάρχει και λίγο αίμα από την πλευρά της εκάστοτε παρτενέρ μου. Αλλά σεξ ενώ η κοπέλα μου έχει περίοδο, δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να κάνω Click για ανάπτυξη... Το βαμπίρ της κρεβατοκάμαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 17:30 Ο Γιώργος έγραψε: #64 01-06-16 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Κι ένσημα για βαρέα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρυζόγαλο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ρυζόγαλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 22:47 Ο Ρυζόγαλο έγραψε: #65 01-06-16 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση μία κοπέλα, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη σχέση μου, όλες οι άλλες είχαν θέμα με τις ψυχικές πληγές που δεν έκλειναν. Είναι πράγματι εντυπωσιακό πώς λίγο αίμα εδώ και εκεί μπορεί να προκαλέσει ψυχική αιμοφιλία α τάξης. Ό, τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει δυνατότερο δε λένε? Αυτή είναι και η δικιά μου στάση ζωής, για τη στάση ζωής των άλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:38 Η Padme έγραψε: #66 01-06-16 23:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 21:53 Ο Φρεντος έγραψε: #67 02-06-16 21:53 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η nymphet έγραψε: #68 02-06-16 23:36 Είναι θέμα ζευγαριού.Πάντως να ξέρετε σας αγαπάμε περισσότερο αν δε σιχαίνεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η Ερινύς έγραψε: #69 03-06-16 00:01 Ναι παιδιά άλλο το "δεν σιχαίνομαι", άλλο να το ζητάω ενώ η άλλη έχει περίοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:30 Ο Dias έγραψε: #70 03-06-16 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ρυζόγαλο: Εγώ σαν αιμοδιψές άτομο που είμαι, φροντίζω πάντα όταν κάνω σεξ να υπάρχει και λίγο αίμα από την πλευρά της εκάστοτε παρτενέρ μου. Αλλά σεξ ενώ η κοπέλα μου έχει περίοδο, δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής να κάνω Click για ανάπτυξη... Το βαμπίρ της κρεβατοκάμαρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 17:30 Ο Γιώργος έγραψε: #64 01-06-16 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Κι ένσημα για βαρέα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρυζόγαλο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ρυζόγαλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 22:47 Ο Ρυζόγαλο έγραψε: #65 01-06-16 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση μία κοπέλα, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη σχέση μου, όλες οι άλλες είχαν θέμα με τις ψυχικές πληγές που δεν έκλειναν. Είναι πράγματι εντυπωσιακό πώς λίγο αίμα εδώ και εκεί μπορεί να προκαλέσει ψυχική αιμοφιλία α τάξης. Ό, τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει δυνατότερο δε λένε? Αυτή είναι και η δικιά μου στάση ζωής, για τη στάση ζωής των άλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:38 Η Padme έγραψε: #66 01-06-16 23:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 21:53 Ο Φρεντος έγραψε: #67 02-06-16 21:53 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η nymphet έγραψε: #68 02-06-16 23:36 Είναι θέμα ζευγαριού.Πάντως να ξέρετε σας αγαπάμε περισσότερο αν δε σιχαίνεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η Ερινύς έγραψε: #69 03-06-16 00:01 Ναι παιδιά άλλο το "δεν σιχαίνομαι", άλλο να το ζητάω ενώ η άλλη έχει περίοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:30 Ο Dias έγραψε: #70 03-06-16 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Κι ένσημα για βαρέα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρυζόγαλο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ρυζόγαλο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 22:47 Ο Ρυζόγαλο έγραψε: #65 01-06-16 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση μία κοπέλα, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη σχέση μου, όλες οι άλλες είχαν θέμα με τις ψυχικές πληγές που δεν έκλειναν. Είναι πράγματι εντυπωσιακό πώς λίγο αίμα εδώ και εκεί μπορεί να προκαλέσει ψυχική αιμοφιλία α τάξης. Ό, τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει δυνατότερο δε λένε? Αυτή είναι και η δικιά μου στάση ζωής, για τη στάση ζωής των άλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:38 Η Padme έγραψε: #66 01-06-16 23:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 21:53 Ο Φρεντος έγραψε: #67 02-06-16 21:53 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η nymphet έγραψε: #68 02-06-16 23:36 Είναι θέμα ζευγαριού.Πάντως να ξέρετε σας αγαπάμε περισσότερο αν δε σιχαίνεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η Ερινύς έγραψε: #69 03-06-16 00:01 Ναι παιδιά άλλο το "δεν σιχαίνομαι", άλλο να το ζητάω ενώ η άλλη έχει περίοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:30 Ο Dias έγραψε: #70 03-06-16 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Είναι αρτιμελείς μετά ή δικαιούνται επίδομα αναπήρων; Click για ανάπτυξη... Με εξαίρεση μία κοπέλα, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη σχέση μου, όλες οι άλλες είχαν θέμα με τις ψυχικές πληγές που δεν έκλειναν. Είναι πράγματι εντυπωσιακό πώς λίγο αίμα εδώ και εκεί μπορεί να προκαλέσει ψυχική αιμοφιλία α τάξης. Ό, τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει δυνατότερο δε λένε? Αυτή είναι και η δικιά μου στάση ζωής, για τη στάση ζωής των άλλων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Padme Εκκολαπτόμενο μέλος Η xanax party αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 358 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2016 στις 23:38 Η Padme έγραψε: #66 01-06-16 23:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 21:53 Ο Φρεντος έγραψε: #67 02-06-16 21:53 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η nymphet έγραψε: #68 02-06-16 23:36 Είναι θέμα ζευγαριού.Πάντως να ξέρετε σας αγαπάμε περισσότερο αν δε σιχαίνεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η Ερινύς έγραψε: #69 03-06-16 00:01 Ναι παιδιά άλλο το "δεν σιχαίνομαι", άλλο να το ζητάω ενώ η άλλη έχει περίοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:30 Ο Dias έγραψε: #70 03-06-16 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 21:53 Ο Φρεντος έγραψε: #67 02-06-16 21:53 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η nymphet έγραψε: #68 02-06-16 23:36 Είναι θέμα ζευγαριού.Πάντως να ξέρετε σας αγαπάμε περισσότερο αν δε σιχαίνεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η Ερινύς έγραψε: #69 03-06-16 00:01 Ναι παιδιά άλλο το "δεν σιχαίνομαι", άλλο να το ζητάω ενώ η άλλη έχει περίοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:30 Ο Dias έγραψε: #70 03-06-16 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet Εκκολαπτόμενο μέλος Η nymphet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2016 στις 23:36 Η nymphet έγραψε: #68 02-06-16 23:36 Είναι θέμα ζευγαριού.Πάντως να ξέρετε σας αγαπάμε περισσότερο αν δε σιχαίνεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η Ερινύς έγραψε: #69 03-06-16 00:01 Ναι παιδιά άλλο το "δεν σιχαίνομαι", άλλο να το ζητάω ενώ η άλλη έχει περίοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:30 Ο Dias έγραψε: #70 03-06-16 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι θέμα ζευγαριού.Πάντως να ξέρετε σας αγαπάμε περισσότερο αν δε σιχαίνεστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 00:01 Η Ερινύς έγραψε: #69 03-06-16 00:01 Ναι παιδιά άλλο το "δεν σιχαίνομαι", άλλο να το ζητάω ενώ η άλλη έχει περίοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:30 Ο Dias έγραψε: #70 03-06-16 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι παιδιά άλλο το "δεν σιχαίνομαι", άλλο να το ζητάω ενώ η άλλη έχει περίοδο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.838 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 21:30 Ο Dias έγραψε: #70 03-06-16 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φρεντος: 5 μερες διαρκει. Για οσους εχουν σταθερη σχεση δεν υπαρχει λογος να το κανεις μεσα στην περιοδο.. Λιγο υπομονη και εγκρατεια δεν εβλαψε κανεναν Click για ανάπτυξη... Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2016 στις 23:49 Η Ερινύς έγραψε: #71 03-06-16 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Άμα δεν έχει σταθερό κύκλο ή μπορούν να βρεθούν μόνο τις συγκεκριμένες μέρες, well...πέρα από εξαιρετικά γκαντέμηδες, ένας απ' τους 2 θα κάνει την πλύστρα μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2016 στις 22:51 Ο Φρεντος έγραψε: #72 04-06-16 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Εντάξει, έχεις δίκιο. (Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι κι άλλοι δρόμοι, λέει το τραγούδι). Όμως σε ειδικές περιπτώσεις (π.χ. φοιτητές σε άλλη πόλη, εκείνος φαντάρος, αυτή στο εξωτερικό) που θα συναντηθούν μόνο για 2 - 3 μέρες, τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Τοτε αλλαζει το πραγμα, εγω μιλουσα για κανονικη σχεση χωρις αποστασεις. Ενταξει αμα ειναι τοσο γκαντεμηδες η θα βρουνε αλλους τροπους, η θα χυθει λιγο αιματακι τι να κανεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 05:56 Η Nelliel έγραψε: #73 06-07-21 05:56 Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 13:50 Ο Guest 209912: #74 06-07-21 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Εγω δεν εχω θεμα. Το αντιθετο μαλιστα. Υπαρχει ομως λυση και δεν λεγεται πετσετα. Ειναι κυπελο που καθεται ψηλα στον κολπο και ειναι πολυ λεπτο. Πχ το intimina ziggy cup. Click για ανάπτυξη... Αυτο είναι κάτι σαν το two girls one cup?
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.916 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 14:00 Ο Valder έγραψε: #75 06-07-21 14:00 bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 17:34 Ο bovid19 έγραψε: #76 06-07-21 17:34 I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
I don't mind ketchup on my hotdog as long as the bun is tight. Click για ανάπτυξη... -Jon Lajoie, Καναδός κωμικός.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.278 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 19:37 Η Chem2000 έγραψε: #77 06-07-21 19:37 Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:51 Ο Guest 890013: #78 06-07-21 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3 chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 96 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Paragontas7000 touvlo thenutritionist Ωρορα Luludaki American Economist teacher_40 iew Kate1914 camil Μήτσος10 Scandal Wonderkid Memetchi rafaela11 fourkaki χημεια4λαιφ Viktor1a Nikoleta05 mpapa skot Εχέμυθη Mt73 giannhs2001 fmarulezkd charmander Ariana2018 chester20080 geomaa NatashaLP ΨΑΡΑΚΙ1993 Ada ada Nefeli_ Karim10 spring day Konstantinos_m Insertcoin physicscrazy Lathy Jocaste Unboxholics eukleidhs1821 tsiobieman Idontknoww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει Click για ανάπτυξη... δεν είναι λάθος, είναι x3
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.465 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:56 Ο chester20080: #79 06-07-21 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη...
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2021 στις 20:57 Η meetmeinmontauk: #80 06-07-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Είχα φίλο που έκανε στοματικό σε κοπέλα με περίοδο γιατί εκείνη είχε όρεξη και δεν άντεχε να περιμένει μέχρι να της τελειώσει.Τώρα πως το έκανε χωρίς να ήθελε να ξεράσει,απορίας άξιο Click για ανάπτυξη... Να φανταστώ χώρισαν μετά από αυτό; Όπως και να 'χει, μερακλής