Στο γρασίδι του ΑΠΘ, δύο φορές. Τη μία δυστυχώς μας κυκλώσανε ματάκηδες και μού 'πεσε.

Οι ματάκηδες απογοητεύτηκαν (πάλι καλά που δε με γιουχάρανε κιόλας...Ξέρετε: Ουουου ανίκανε, άχρηστε, τα λεφτά μας πίσω ρεεεε)

και φύγανε. Εγώ επανήλθα δημήτριος ε... δριμύτερος και έτσι ολοκληρώσαμε. Τη δεύτερη φορά ήταν τόσο ήσυχα που βαρέθηκα μιλάμε...
Σε πατάρι καφετέριας, ήμασταν μόνοι μας. Χάλια δηλαδή, δεν μας είδε κανείς και σπάστηκα...
Σε παγκάκι πάρκου, πάλι δεν ήταν κανείς να μας δει μαμώτο!!!
Μέρα μεσημέρι σε παγκάκι της πλατείας χημείου στο ΑΠΘ. Δεν ξέρω αν μας είδε κανείς εγώ ήμουν...αλλού. Ήταν και 25η Μαρτίου θυμάμαι και το πανεπίστήμιο ήταν κλειστό. Ένιωσα εθνικά υπερήφανος.
Σε τουαλέτα μπαρ...Δυο τρεις κατουρήθηκαν μέχρι να τελειώσουμε, το φχαριστήθηκα ρε σεις...
Στην τουαλέτα του σπιτιού του φίλου μου κατά τη διάρκεια πάρτυ μασκέ. (Δηλαδή εκεί δεν ρωτούσαν "τι έχεις ντυθεί;" αλλά "τι έχεις γδυθεί;"

)
Πάνω στα καπούλια του αλόγου του Μεγαλέξανδρου στη Σαλλονίκη, ενώ από κάτω ο Ψωμιάδης έβγαζε λόγο και η Χρυσή Αυγή χειροκροτούσε ("Πού είσαι Suspiria να με πεις εθνικαρά", ένα πράμα

) Εντάξει αυτό είναι φαντασίωση, δεν το έχω κάνει, αλλά πολύ θα γούσταρα μιλάμε...
Σε παραλία ερημική και χωρίς να ενοχλώ τη Suspiria (γεια σου ρε φιλενάδα να πούμε)...Μές στο νερό που λένε

Αλλά και βράδυ στην παραλία μέσα σ' ένα sleeping bag. Ξενοδοχείο "Τ' αστέρια" ή μήπως Μοτέλ "Οι γελαστοί ψαράδες";
Δηλαδή σα να λέμε... Στο σπίτι μου το έκανα ποτέ;;;;