Christof
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Στον ρολο του νταλικιερη;το πρώτο βίντεο με κάποιον ξάδελφο μου![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

γύρισα το πρώτο μου.

Πέρα απο την πλάκα γύρω στα 15-17 αν θυμάμε καλά
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ. John που είσαι εσύ ρε φίλε?Δεν χαιρετηθήκαμε μετά την επιστροφή μου!

travel_lover
Διάσημο μέλος

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

κασετες

τελειως τυχαια βρηκα μια στο σπιτι και ειδα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήγα σπίτι της ξαδέλφης μου,η οποία είχε ανακαλύψει ένα καινούριο κανάλι στην TV και ήθελε να μοιραστεί την συγκίνηση μαζί μου.

prinCess.
Επιφανές μέλος

32 εγώ.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Μόνο αστείο δεν ήταν!

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

ντροπήηηη
artemaki
Διάσημο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Ποτέ. Ποτέ.
ντροπήηηη
Υπερβολές!
Έχεις δει το 9½ βδομάδες;
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Ήμουν δεν ήμουν 10-11 χρονών, και μια μέρα ήθελα να παίξω Playstation. Όταν έβγαλα το CD παρατήρησα για 1η φορά το εξώφυλλο που ήταν γυρισμένη από την ανάποδη και μέσα είχε φώτο από σκηνή τσόντας.
ΤΣΑΚ, 1ο ΣΟΚ!
Μετά μου κινήθηκε η περιέργα, και σκέφτηκα να βάλω το CD στον υπολογιστή...μέγα λάθος.
ΤΣΑΚ, 2ο ΣΟΚ!
Μπορώ να πω ότι αηδίασα με ό,τι είχα δει ΚΑΙ θύμωσα που ο μπαμπάς μου έβλεπε πορνο...Μα να γράψει παιχνίδι πάνω από ταινία πορνό, και να χρησιμοποιήσει το ίδιο εξώφυλλο στην ανάποδη;

Τραυματική εμπειρία...τότε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Λοιπόν.
Εγώ πρώτη φορά είδα στη Πέμπτη δημοτικού νομίζω.
Μπορεί να ήμουν και Έκτη.Πάντως κάπου εκεί ήτανε.
Ήταν ανάσταση και οι δικοί μου είχαν βγει,εγώ ήμουν στο σπίτι και τότε είχα το pc μαζί με τη μάνα μου και τον πατέρα μου.
Ήξερα οτι έβλεπαν τέτοιου είδους ταινίες,είχα πετύχει και 2-3 κασετούλες στο ντουλαπάκι με τα αναμνηστικά και γενικά με μια φίλη μου,επειδή οι γονείς μας έκαναν παρέα ξέραμε τα επι του θέματος.Ε,μίλαγα στο τηλέφωνο με τη ξαδέρφη μου τη Χριστίνα που ετοιμαζόταν να βγει και ψάχνοντας στα αρχεία είδα βιντεάκι με μια όμορφη ξανθιά κοπέλα.Ε,το άνοιξα γιατί το χαζό νόμιζα οτι ήταν βιντεοκλιπ.
Έλα που δεν ήτανε.
Έπαιξε 3-4 λεπτά και μετά είδα δυο να χαϊδεύονται.

Είχα πατήσει παύση,για να μη καταλάβει η ξαδέρφη μου τι βλέπω και όταν το έκλεισε προχώρησα το βιντεάκι.
Ουψ.
Εκεί τα είδα όλα.
Τι γίνεται πως-Πως γίνεται τι-Γιατί έγινε κτλ.
Καβαλιόντουσαν κανονικά και με το νόμο.
αργότερα,ψάχνοντας το κινητό του κολλητού μου,είχα πετύχει τσοντοφωτογραφίες και όταν τον ρώτησα τι του άρεσε μου λέει
"ε,όταν γίνεις και εσύ αγόρι Σταυρένια θα καταλάβεις"
δεν τον είχα καταλάβει,αλλά υγεία.
Μια πιο πρόσφατη εμπειρία,ήταν όταν ανακάλυψα ένα σάιτ με ιστορίες τέτοιου περιεχομένου.
Για να λέω και την αλήθεια 1-2 ήταν καλές και τις διάβασα (μιλάμε για πέρσι τα Χριστούγεννα),αλλά το είχα χοντροξεχάσει μέχρι που μου άρεσε ένα παιδί.
Ε,να.
Και ήμασταν στα μέλια (πριν τη σχέση που λέμε;.) και πηγαίναμε βολτούλες πέρα-δώθε.
Ε ρε και να μας βλέπει ένας φίλος του και να μας λέει να πάμε κατα κει.Τι να κάνω,πήγα μαζί του.
Και πιάσανε τη πορνοσυζήτηση (τα γνωστά που λένε τα 12,5χρονα).Και με ρώτησε ο φίλος του αν έχω δει ποτέ μου τσόντα.
Δεν του απάντησα,και υπέθεσε οτι δεν έχω δει και μου μιλούσε περι σεξ.
Ε ρε γλέεεεεντια

Να βλέπει ο άλλος τσόντα και να με ρωτάει αν έχω δει ποτέ μου.Τι να του έλεγα;!Μετά απο ωρίτσα,με πείσανε και τους άφησα να δούνε-μπροστά μου,λέγοντάς μου οτι έπρεπε να δω κ εγώ κτλ κτλ και τελικά είδα.
Και καθόμασταν με τον φίλο του πριν μια βδομάδα και μου λέει "Να σε πιάσω το μπούτι;"
και του κάνω εγώ "Μαναράκο ακόμα να τις κόψεις τις τσόντες;"

αυτά.
και η πρώτη και οι πρόσφατες.
και απο πέρσι τα Χριστούγεννα,ε,σιχάθηκα.
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.