smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Είχε ανακαλύψει μια συμμαθήτρια κάτι κασέτες τέτοιου τύπου που είχε ο πατέρας της και άρπαξε μία να τη δούμε.
Από περιέργεια κυρίως..

Δε νομίζω ότι καν την είδαμε ολόκληρη….από κάποια στιγμή και μετά εξάλλου επαναλαμβάνονται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Κανονικό πορνό νομίζω είδα γύρω στα 18, πιθανώς και μεγαλύτερη. Καταβάθος είμαι αθώο παιδάκι!
Jason93
Δραστήριο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Γύρω στα 8 μου είχα ανακαλύψει στο συρτάρι του σαλονιού κάτι τέτοιες ταινίες, τις οποίες είχαν ξεχάσει οι γονείς μου. Φυσικά σαν πάντα περίεργο παιδάκι τις είδα, και μάλιστα κάλεσα και την κολλητή μου να τις δει και αυτή! Απο τότε έψαξα και βρήκα κι άλλες που είχαν (ο θείος μου είχε τότε εταιρεία με κασέτες (όχι μόνο τέτοιου είδους) και τους έδινε αρκετές, θέλανε δεν θέλανε, όπως έμαθα αργότερα

Oiwnos
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα δεν καταλάβαινα και πολλα. Το θυμαμαι ολο πολυ θαμπο σαν καποιον που εκανε κατι σε καποια και αυτη κατι παθαινε...αλλα απο εκει και περα τιποτα
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ας απανήσω κι εγώ:
Γύρω στα 8 μου είχα ανακαλύψει στο συρτάρι του σαλονιού κάτι τέτοιες ταινίες, τις οποίες είχαν ξεχάσει οι γονείς μου. Φυσικά σαν πάντα περίεργο παιδάκι τις είδα, και μάλιστα κάλεσα και την κολλητή μου να τις δει και αυτή! Απο τότε έψαξα και βρήκα κι άλλες που είχαν (ο θείος μου είχε τότε εταιρεία με κασέτες (όχι μόνο τέτοιου είδους) και τους έδινε αρκετές, θέλανε δεν θέλανε, όπως έμαθα αργότερα) και σε ένα χρόνο είχα δει τα άπαντα της τσόντας κινηματογραφημένα! Πιο πολλές τσόντες είδα πριν τα 10, παρά συνολικά απο τότε μέχρι σήμερα!
![]()
δεν ξερω ποσο τυχαιο ειναι οτι οι ανθρωποι που ειναι πνευματικα ικανοι ειχαν γνωριμια με το σεξ πολυ νωρις και εδειξαν σημαδια εντονης σεξουαλικοτητας πολυ νωρις...Μαλλον καθολου!
Subject to change
e-steki.gr Founder

δεν ξερω ποσο τυχαιο ειναι οτι οι ανθρωποι που ειναι πνευματικα ικανοι ειχαν γνωριμια με το σεξ πολυ νωρις και εδειξαν σημαδια εντονης σεξουαλικοτητας πολυ νωρις...Μαλλον καθολου!

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε θυμάμε ακριβώς γύρω στα 11 στο filmnet για κανά δεκάλεπτο![]()
μετα εχ*σες?

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jason93
Δε θυμάμε ακριβώς γύρω στα 11 στο filmnet για κανά δεκάλεπτο
μετα εχ*σες?![]()
ελυσα

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειδες κακο που κανει στα παιδια να μαθαινουν για το σεξ νωρις, τα κανει αντιθεα!
btw σοβαρα περιμενεις μωρο? Να σου ζησει. Εχω αρχισει και εγω να ψηνομαι στην ιδεα, για πες πως το εχει παρει ο αντρας σου κτλ
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

torry:
ειδες κακο που κανει στα παιδια να μαθαινουν για το σεξ νωρις, τα κανει *αντιθεα!
btw σοβαρα περιμενεις μωρο? Να σου ζησει. Εχω αρχισει και εγω να ψηνομαι στην ιδεα, για πες πως το εχει παρει ο αντρας σου κτλ
Ναι ναι σε δυο μήνες το πολύ γεννάω το

*Σorry αλλά μήπως εννοείς αντίθετα? Πάντως εμένα μόνο αντίθετη δεν με έκανε. Μάλιστα στα 14 είχα την πρώτη μου φορά και ήταν τέλεια ακριβώς γιατί ήξερα τι θα γινόταν, πως και τι προφυλάξεις να πάρω οπότε δεν φοβόμουνα! Και κάτι εξίσου σημαντικό: αν και είχα πολλές εμπειρίες επειδή ήμουν ενημερωμένη κατάληλα δεν κώλησα ποτέ κάτι και δεν έμεινα έγκυος πριν το αποφασήσω!

καλο θα του κανει
και να σου ζησει:p
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μήτσος
Νεοφερμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

παντως ημουν σιγουρα δημοτικο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.