Σε ποια περιοχή να νοικιάσω;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Σιγά μην μείνει ένας φοιτητής με γεμάτη ζωντάνια να μείνει σε χωρίο για να γλυτώσει χρήματα από το ένοικιο. Εκεί πέρα πάνω θα θες παραπάνω λεφτά για θέρμανση ή για μετακίνησεις.

Σιγά ρε φίλε... Βάζεις ένα air condition... Εγώ το άναβα και το ανάβω κάθε μέρα εδώ μαζί με τον θερμοσίφωνα επειδή θέλω κάθε μέρα να κάνω ζεστό μπάνιο ακόμη κ αν ειναι καλοκαίρι και μου φερε σήμερα ο σπίτι νοικοκυρης το λογαριασμό του ρευματος 40 ευρώ για 1 μήνα και 5 μέρες!!! Ουτε καν μήνα... Παραπάνω.
Μετακινησεις δεν έχεις το πασο;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σιγά μην μείνει ένας φοιτητής με γεμάτη ζωντάνια να μείνει σε χωρίο για να γλυτώσει χρήματα από το ένοικιο. Εκεί πέρα πάνω θα θες παραπάνω λεφτά για θέρμανση ή για μετακίνησεις.

Φίλε μόλις πιανει Απρίλιος μέχρι Σεπτέμβριο όλες αυτές οι παραλιακές περιοχες πιο μακρυά από Αθήνα έχουν πολλη ζωή πας στη παραλια με ένα κρασί κανεις νυχτερινό μπάνιο κτλ.

Τι να σας πω δηλαδή Αθήνα κάθε μέρα τι ζωή έχει τα τραπο κλαμπα στο Κεραμεικο;;;

Τελευταία επεξεργασία:

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.234 μηνύματα.
Φίλε μόλις πιανει Απρίλιος μέχρι Σεπτέμβριο όλες αυτές οι παραλιακές περιοχες πιο μακρυά από Αθήνα έχουν πολλη ζωή πας στη παραλια με ένα κρασί κανεις νυχτερινό μπάνιο κτλ.

Τι να σας πω δηλαδή Αθήνα κάθε μέρα τι ζωή έχει τα τραπο κλαμπα στο Κεραμεικο;;;
Τι να το κάνει το κρασί και το νυχτερινό μπάνιο στου διαόλου τη μάνα ο φοιτητής; Να είναι κοντά στη σχολή θέλει, κοντά με άλλους φοιτητές, να μην τον τρώνε οι μετακινήσεις πήγαινε-έλα, και να μην κρατάει ρολόι ότι πέρασε η ώρα και θα χάσει το τελευταίο τρένο για να πάει σπίτι όταν κάνουν τις μαζώξεις στα φοιτητοσπιτα και στέκια.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Τι να το κάνει το κρασί και το νυχτερινό μπάνιο στου διαόλου τη μάνα ο φοιτητής; Να είναι κοντά στη σχολή θέλει, κοντά με άλλους φοιτητές, να μην τον τρώνε οι μετακινήσεις πήγαινε-έλα, και να μην κρατάει ρολόι ότι πέρασε η ώρα και θα χάσει το τελευταίο τρένο για να πάει σπίτι όταν κάνουν τις μαζώξεις στα φοιτητοσπιτα και στέκια.

Βρε μαζί σου... Οκ είναι και αυτός ο τρόπο; ζωής που ακολουθεί το 80% των φοιτητών.
Είναι σε τι εστιαζεις στο να είσαι κάθε μέρα σε αυτά τα στέκια; η να πας λίγο πιο μακρυά να διαφοροποιήσεις λίγο τη ζωή σου και στη 5ετια που ζεις τελειώσει τη σχολή να χεις μαζέψει κανα 15αρι στην άκρη ;

Απλα μετά μη λέμε ότι τα ενοίκια είναι στο Θεό... Βρίσκουν και τα κανουν. Εκμεταλλεύονται όλα αυτά.

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.234 μηνύματα.
Βρε μαζί σου... Οκ είναι και αυτός ο τρόπο; ζωής που ακολουθεί το 80% των φοιτητών.
Είναι σε τι εστιαζεις στο να είσαι κάθε μέρα σε αυτά τα στέκια; η να πας λίγο πιο μακρυά να διαφοροποιήσεις λίγο τη ζωή σου και στη 5ετια που ζεις τελειώσει τη σχολή να χεις μαζέψει κανα 15αρι στην άκρη ;

Απλα μετά μη λέμε ότι τα ενοίκια είναι στο Θεό... Βρίσκουν και τα κανουν. Εκμεταλλεύονται όλα αυτά.
Εγώ προσωπικά σπούδασα στην πόλη που εμένα οπότε δε χρειάστηκε να νοικιάσω σπίτι. Αν πήγαινα σε άλλη πόλη θα επέλεγα χίλιες φορές να μένω κοντά στη σχολή για τους λόγους που ανέφερα και για να ευχαριστηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια κι όχι απομονωμένος στου διαόλου τη μάνα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.764 μηνύματα.
Ποια 100; για 200-300 ευρώ τουλάχιστον το μήνα μιλάμε.
Μόνο αν βγεις τελείως εκτός Αττικής πχ. Ωρωπό ή μέχρι Μαγούλα (γιατί μετά την Μαγούλα δεν ισχύει πια η athena.card θέλεις κανονικό εισητηρίο Προαστιακού). Άσε που σε αυτές τις περιοχές έρχεται κάθε μία- δύο ώρες. Δηλαδη θα διπλασιάζεται και ο χρόνος να πας σπίτι. Αν είναι να κάνεις 4-5 ώρες commute την ημέρα χεστο καλύτερα.
Πάντως ο προαστιακος από Σφενδαλη σταθμό Λαρίσης θέλει 35 λεπτά.
+ Μετρό+ λεωφορείο να ανέβεις Ζωγράφου.

να μένω κοντά στη σχολή για τους λόγους
Όχι μόνο για λόγους διασκέδασης, αν έχεις 9 το πρωί μάθημα και μένεις 2 ώρες μακριά θα πρέπει να ξυπνήσεις από τα χαράματα. Καληνύχτα 😂

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Μόνο αν βγεις τελείως εκτός Αττικής πχ. Ωρωπό ή μέχρι Μαγούλα (γιατί μετά την Μαγούλα δεν ισχύει πια η athena.card θέλεις κανονικό εισητηρίο Προαστιακού). Άσε που σε αυτές τις περιοχές έρχεται κάθε μία- δύο ώρες. Δηλαδη θα διπλασιάζεται και ο χρόνος να πας σπίτι. Αν είναι να κάνεις 4-5 ώρες commute την ημέρα χεστο καλύτερα.

+ Μετρό+ λεωφορείο να ανέβεις Ζωγράφου.

Όχι μόνο για λόγους διασκέδασης, αν έχεις 9 το πρωί μάθημα και μένεις 2 ώρες μακριά θα πρέπει να ξυπνήσεις από τα χαράματα. Καληνύχτα 😂

Οκ.

Πάντως εγω δεν θα τα έδινα

620 ευρω το μήνα για ένα σπίτι κάτω των 10τμ απο αυτο που νοικιάζω τωρα....
εγω δινω 250 κι αυτοι οι μαλακες θέλουν τα διπλάσια και παραπάνω.

μετά μη λέμε γιατί δεν πέφτουν τα ενοίκια. Τους λέτε και ευχαριστώ δηλαδή.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.764 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ε είναι και νέα Κυψέλη κι όλας, σιγά μην πας εκεί να δώσεις 620

Απο οσο ειδα σπίτι κάτω απο 600 ευρω δεν βρίσκεις... τα 400-500 ειναι κάτι χαμοκέλες.

οχι ρε ουτε καν...εγώ η θα άλλαζα μέρος ή θα πηγαινα λίγο εκτός Αθηνών.

δεν θα τα έδινα με τίποτα ειναι πάρα πολλα και χωρίς λόγο.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.125 μηνύματα.
χίλιες φορές να συγκατοικήσει και να μείνει κέντρο παρά να μένει 2 ώρες εκτός.

Θα τα φάει σε ταξί και μετακινήσεις και πρακτικά δε θα μπορεί να βγαίνει σχεδόν πουθενά αν δεν κάνει κανονικό ταξίδι.

με τίποτα

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Συγκατοίκηση με τίποτα.... καλύτερα μόνος και να παίρνω το τρενάκι τουλάχιστον για 2 χρόνια εγω προσωπικά θα το έκανα. Στον Ωρωπό που ειπες Δούκισα ειναι ωραία εχει και θάλασσα!

Γιατι να μη βγαίνεις.... και να πάς να φάς στη παραλία έχει και βολτα κοντα στη θάλασσα να κάνεις και γυμναστήριο ωραιοτατο εκεί (workout Avenue) τελοςπαντων απόψεις ειναι αυτά.

πιστευω θα ήθελα καμια ώρα περίπου μέχρι τη σχολή άντε 1 ωρα και 15 λεπτά οπως εκανα και οταν έμενα Αθηνα στο πατρικό και κατεβαινα Πειραιά με προαστιακό.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

τα 400-500 ειναι κάτι χαμοκέλες.
Κοίτα και εγώ σε κελί μενω (20τμ) με λιγότερο ενοίκιο.
Όταν δεν έχεις εισόδημα ο ίδιος και είσαι φοιτητής μόνος σου θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις μια υποχώρηση ως προς τα τετραγωνικά.

ειπες Δούκισα ειναι ωραία εχει και θάλασσα!
Ωραία είναι αλλά έχει προαστιακό κάθε 2ωρο
Θάλασσα έχει και ο αγαπημένος μου Πειραιάς

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Όταν δεν έχεις εισόδημα ο ίδιος και είσαι φοιτητής μόνος σου θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις μια υποχώρηση ως προς τα τετραγωνικά.

Ωραία είναι αλλά έχει προαστιακό κάθε 2ωρο
Θάλασσα έχει και ο αγαπημένος μου Πειραιάς

Στον Πειραια δεν κάνεις μπάνιο Δουκισα γιατι αν κάνεις θα βγεις με τρία...... πόδια χαχαχα
εν τω μεταξυ πωπω χάλια πολυ κινηση ειδικα η Γρηγοριου Λαμπράκη και οι στενοκοπιές στον προφήτη Ηλία...

Ωρωπο ριχνεις άνετα τη βουτιτσα σου... οχι βεβαια Αυγουστο αλλα γενικότερα.

Οσο για τον προαστιακό οκ θα εισαι τυπικός στις ωρες των τρένων.

Εγω πάντως θα το δοκίμαζα. Θα μ αρεσε γενικα να ειμαι σουκου στη φυση να βγω να κάνω ενα περίπατο τα χω κανει αυτά παλαιοτερα εμενα ενα διάστημα στον Ωρωπό.

εγω θα την έκανα ως προς την απόσταση.

καλα δεν θα σε έπιανε η ψυχή σου σε 20-30 τμ ;

αυτο ειναι ενα ανθρώπινο σπίτι με λογική τιμή (σχετικά) ειναι στο όριο βασικά. Αλλα οκεικ.

Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Στον Πειραια δεν κάνεις μπάνιο Δουκισα γιατι αν κάνεις θα βγεις με τρία...... πόδια χαχαχα
Δεν πειράζει πας για καφεδάκι στην ακτή, μόνο η δροσιά της θάλασσας σε ηρεμεί
Οσο για τον προαστιακό οκ θα εισαι τυπικός στις ωρες των τρένων.
Στο πάνε μπορεί να είσαι τυπικός ναι στο έλα όμως υπάρχει πρόβλημα. Γιατί τα λεωφορεία που φεύγουν από το ΕΚΠΑ για να σε πάνε στο μετρό είναι "Άγιος ο Θεός", δεν έχουν σταθερά ωράρια.

καλα δεν θα σε έπιανε η ψυχή σου σε 20-30 τμ ;
Όπως είπα πιο πάνω ναι εκνευρίζομαι ώρες ώρες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 500€ να πλουτίσω τον/ην κάθε σπιτονοικοκύρη/ρα.

Υπομονή και όλα θα γίνουν κάποια στιγμή.
αυτο ειναι ενα ανθρώπινο σπίτι με λογική τιμή (σχετικά) ειναι στο όριο βασικά. Αλλα οκεικ.
Καλό είναι.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν πειράζει πας για καφεδάκι στην ακτή, μόνο η δροσιά της θάλασσας σε ηρεμεί

Στο πάνε μπορεί να είσαι τυπικός ναι στο έλα όμως υπάρχει πρόβλημα. Γιατί τα λεωφορεία που φεύγουν από το ΕΚΠΑ για να σε πάνε στο μετρό είναι "Άγιος ο Θεός", δεν έχουν σταθερά ωράρια.

Όπως είπα πιο πάνω ναι εκνευρίζομαι ώρες ώρες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 500€ να πλουτίσω τον/ην κάθε σπιτονοικοκύρη/ρα.

Υπομονή και όλα θα γίνουν κάποια στιγμή.

Καλό είναι.

Ναι ρε αφού θέλουν με ενα σπιτάκι 50τμ να παιρνουν ενοικιο καθε μηνα 700 ευρω... δεν ντρέπονται λίγο. Θα εχουν και καμια δουλειά στο Δημόσιο θα ξύνονται θα τσιμπάνε κανα 1200αρι + 700 -> 1900.

Να οριστε και άγχος 0. Μια χαρά την έχουν βολέψει όλοι αυτοί. Ειναι παμπόνηροι.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα.
Εγώ θα νοικιαζα σε μια περιοχη εκτός Αττικής που εξυπηρετεί με προαστιακο.... Σιγά μη πηγαινα να δώσω σε αυτους τους μαλακες 500-600 ευρώ το μήνα.
Στη θεωρία είναι καλό αυτό που λες αλλά έστω ότι νοικιάζει Κόρινθο και έρχεται με προαστιακό!

Ο Προαστιακός της Κορίνθου κάνει 1 ώρα Αθήνα-Κόρινθος και περνάει ΚΑΘΕ 1 ωρά. Επίσης δεν λειτουργεί μετά τις 22.00 (αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο δρομολόγιο Αθήνα-Κόρινθος είναι 21.45) . Οπότε αν πχ το παλικάρι έχει κάποιο μάθημα 19.00-21.00 μετά θα πρέπει να καλπάζει για να το προλάβει

Μην ξεχνάμε και πως αν μείνει Κόρινθο έχει ψιλο-αποκλειστεί από την άποψη κοινονικοποιησης γιατι αν οι αλλοι κανονίζουν 21.00 κρασιά στο κουκάκι εσυ μετά δεν θα έχεις να γυρίσεις...

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Ναι ρε αφού θέλουν με ενα σπιτάκι 50τμ να παιρνουν ενοικιο καθε μηνα 700 ευρω... δεν ντρέπονται λίγο
Βρε θέλουν να βγάλουν ολόκληρο ΜΙΣΘΟ από ενοίκιο σπιτιού 40-50-60τμ.
Να πάνε να **** ειλικρινά.
650€ πληρώνει η θεία μου στην Ρώμη ενοίκιο και εκεί ο κατώτατος είναι πολύ υψηλότερος από τον δικό μας.
Δηλαδή κάπου όπα.

Στη θεωρία είναι καλό αυτό που λες αλλά έστω ότι νοικιάζει Κόρινθο και έρχεται με προαστιακό!

Ο Προαστιακός της Κορίνθου κάνει 1 ώρα Αθήνα-Κόρινθος και περνάει ΚΑΘΕ 1 ωρά. Επίσης δεν λειτουργεί μετά τις 22.00 (αν δεν κάνω λάθος το τελευταίο δρομολόγιο Αθήνα-Κόρινθος είναι 21.45) . Οπότε αν πχ το παλικάρι έχει κάποιο μάθημα 19.00-21.00 μετά θα πρέπει να καλπάζει για να το προλάβει

Μην ξεχνάμε και πως αν μείνει Κόρινθο έχει ψιλο-αποκλειστεί από την άποψη κοινονικοποιησης γιατι αν οι αλλοι κανονίζουν 21.00 κρασιά στο κουκάκι εσυ μετά δεν θα έχεις να γυρίσεις...
Επίσης θέλεις κάρτα Προαστιακού (έξοδα) γιατί δεν ισχύει μετά την Μαγούλα το εισητηρίο του μετρό.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα.
Μόνο αν βγεις τελείως εκτός Αττικής πχ. Ωρωπό ή μέχρι Μαγούλα
Ορωπο δεν εχει προαστιακο-μονο ΚΤΕΛ

Καλά άλλο δράμα...

https://allforproperties.com/el/akinito/14241108
Επειδη είμαι απο Ορωπο,η περιοχη ειναι πολυ ωραια το καλοκαιρι ειδικα για κοντινες διαδρομες πχ Χαλκουτσι,Καλαμο και Καπανδριτι και για θαλασσα ειναι καλά (ειδικα ο Κάλαμος) αλλά το να μείνεις Ορωπο τον χειμώνα είναι ένα δράμα. Παιδιά,είναι ο ορισμός της ερημιάς και ΔΕΝ έχει να ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. + Η προσβαση διχως αυτοκινητο ειναι δυσκολη-πολυ δυσκολη

Συγκατοίκηση με τίποτα.... καλύτερα μόνος και να παίρνω το τρενάκι τουλάχιστον για 2 χρόνια εγω προσωπικά θα το έκανα. Στον Ωρωπό που ειπες Δούκισα ειναι ωραία εχει και θάλασσα!

Γιατι να μη βγαίνεις.... και να πάς να φάς στη παραλία έχει και βολτα κοντα στη θάλασσα

πιστευω θα ήθελα καμια ώρα περίπου μέχρι τη σχολή άντε 1 ωρα και 15 λεπτά οπως εκανα και οταν έμενα Αθηνα στο πατρικό και κατεβαινα Πειραιά με προαστιακό.
Τον Φλεβαρη είχα βγει βόλτα με φίλους μου Ορωπο μια Κυριακη(10 λεπτα μαξ)-ειχε 7 μποφορ και 11 βαθμους

Δεν θα ηθελες να φας στη παραλία...πιστεψε με...

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ορωπο δεν εχει προαστιακο-μονο ΚΤΕΛ

Καλά άλλο δράμα...

Επειδη είμαι απο Ορωπο,η περιοχη ειναι πολυ ωραια το καλοκαιρι ειδικα για κοντινες διαδρομες πχ Χαλκουτσι,Καλαμο και Καπανδριτι και για θαλασσα ειναι καλά (ειδικα ο Κάλαμος) αλλά το να μείνεις Ορωπο τον χειμώνα είναι ένα δράμα. Παιδιά,είναι ο ορισμός της ερημιάς και ΔΕΝ έχει να ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. + Η προσβαση διχως αυτοκινητο ειναι δυσκολη-πολυ δυσκολη

Τον Φλεβαρη είχα βγει βόλτα με φίλους μου Ορωπο μια Κυριακη(10 λεπτα μαξ)-ειχε 7 μποφορ και 11 βαθμους

Δεν θα ηθελες να φας στη παραλία...πιστεψε με...

Ενταξει φιλε μου και εγω εδω που έχω ερθει ειναι σαν τον Ωρωπο το χειμωνα τι να κάνουμε τωρα... δε γινεται και να θέλουμε να κτυπήσουμε την αισχροκέρδια και να τα έχουμε ΟΛΑ.

Δηλαδη στην Αθηνα καθε μερα τι κανεις... εχεις τα λεφτά για να βγαινεις εξω ;;; εγω θυμαμαι απο τη κουραση μια πΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΜΕΝΕ η ενα σαββατο και σαββατο εβγαινει ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.... ολοι εξω το σαββατο ΧΑΟΣ στους δρομους... εμενa στη τελικη με ενδιέφερε να πάω μια απλη βόλτα και αμα έβλεπα με τη συντροφο καμια ταινια ή πηγαιναμε κάπου να φάμε δεν θα ήθελα κάτι αλλο.

ΟΝΤΩς εισαι απο Ωρωπο και δε ξέρεις οτι απο Σφενδάλη εχει τρένο καθε 1 ώρα ; περιεργο :P

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ενταξει φιλε μου και εγω εδω που έχω ερθει ειναι σαν τον Ωρωπο το χειμωνα τι να κάνουμε τωρα...
Εδω όμως μιλάμε για φοιτητή που θέλει να είναι σχεδον κάθε μέρα έξω και ειδικά αν είναι 1ο έτος θέλει φουλ κοινωνικοποιηση-καλως ή κακως αν μένει εκτος Αθήνας η κοινωνικοποιηση θα δυσκολέψει αρκετά γιατι ολοι θα κανονίζουν και συ δεν θα έχεις με τι να γυρίσεις ειδικα αν ειναι βράδυ...

Δηλαδη στην Αθηνα καθε μερα τι κανεις... εχεις τα λεφτά για να βγαινεις εξω ;;;
Μη λέμε τώρα ότι θέλουμε η Αθήνα δεν συγκρίνεται με τον Ορωπο ούτε στο ελάχιστο-μακραν καλύτερη μακροπροθεσμα ειδικά χειμώνα κ φθινοπωρο!

Έχει σινεμά,θέατρο,νιαρχος μπορει να παει κάποιος στη βιβλιοθήκη,ευκολία για εξόδους με τους συμφοιτητές,κλάμπ (αν κ μενα δεν μ αρεσουν),μπουζούκια-περισσότερες δουλειές

ΟΝΤΩς εισαι απο Ωρωπο και δε ξέρεις οτι απο Σφενδάλη εχει τρένο καθε 1 ώρα ; περιεργο
Ρε συ η Σφενδάλη είναι Μαλακάσα και επίσης είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του χωριού-κλειστή κοινωνία και ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κοινωνική ζωή

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

H Σφενδάλη ειναι 10 λεπτά με το αμάξι... το ξέρω οτι ειναι Μαλακάσα. Αφηνεις το αυτοκίνητο σου εκεί και κατεβαίνεις με τον προαστιακό.

Το εκανα ένα φεγγάρι. Κατεβαινα Πειραιά... παιδια εισθε λίγο καλομαθημένοι συγγνωμη κιολας.

Εγω αν γυριζα το χρονο πισω μπορει και να έμπαινα Εμπορο Πλοιάρχων... να μπαρκαριζα τωρα θα ειχα 2-3 ακίνητα θα τα νοικιαζα θα έβγαζα κανα 1500 μάξ και θα έβρισκα και μια χαλαρη δουλειά γραφείου στο 1200αρι και μια χαρά θα ήμουνα.

Θα ειχα μαζέψει και ενα κάρο φράγκα στην άκρη.

Η Αθηνα ΝΑΙ εχει πολλα... αλλα ο κάθε φτωχοδιάβολος με αυτά τα ενοικια... αν δεν παίρνει πανω απο 2000 ευρω το μήνα δεν μπορεί να τη ζήσει.

Αντε πολύ πολύ για κανα Σκλαβενίτη με τους συνταξιούχους ή κανα Ριβερ γούεστ με παγωτό μηχανής στο χέρι.

Πιστευεις δηλαδη τωρα εσύ οτι μπορείς με 1500 ευρω το μήνα (που ελάχιστοι παίρνουν) + το ενοικιο που θα σε πηδάει.... να βγαινεις καθε μέρα στην Αθηνα και να κοινωνικοποιείσαι ;;; ΧΑΧΑΧΑ

Ωραια ανέκδοτα λεμε σημερα... γουστάρω Μπάρμπα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια