GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.785 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2025 στις 21:01 Ο GeorgePap2003: #121 11-06-25 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αυτό νομίζω δεν ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ειδικά τις καθημερινές, λίγα πράγματα. Ειδικά χειμώνα. Πλην ΠΣ. Click για ανάπτυξη... Εγώ 1ο έτος ήθελα όλη μέρα να είμαι έξω με τα παιδιά από τη σχολή Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2025 στις 21:57 Ο Πάνθηρας!: #122 11-06-25 21:57 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εγώ 1ο έτος ήθελα όλη μέρα να είμαι έξω με τα παιδιά από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Εντάξει ας κοιμαστε σπίτι μωρε... Κάτσε 2-3 μέρες σπίτι τους ανά 10-15 μερες και δώσε ένα 30-40αρι ευρώ για ψώνια... Σουπερ μαρκετ. Ψώνισε εσυ μια φορά και Μαγειρέψτε. Λυσεις υπάρχουν τώρα εντάξει. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 14:58 Ο tan07 έγραψε: #123 12-06-25 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν εξυπηρετεί δυστυχώς. Για να φτάσεις στο ΕΚΠΑ από γραμμή Προαστιακού πρέπει να αλλάξεις να μπεις γραμμή μετρό και να πάρεις 250 ή κάποια άλλη λεωφορειακή γραμμή. Όλο αυτό είναι 2 ώρες μόνη διαδρομή. + Τις αναμονες για να περιμένεις τα μέσα. Δεν συμφέρει μόνο και μόνο για να σώσεις 50-100€ ενοίκιο. Μακάρι να μπορεί να διεκδικήσει εστία. Click για ανάπτυξη... Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί; επίσης ναι, δεν θέλω εκτός αθήνας. Όσο γινεται πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Η amarelia έγραψε: #124 12-06-25 15:25 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ομόνοια,Βάθης/Μεταξουργείο,Αχαρνών,πλατεία αμερικής/βικτωρίας, αττική,σταθμός λαρίσης κι εντάξει δεν ειναι οπως τα παρουσιάζει και η τηλεόραση απλά θέλει προσοχή με τα πράγματα τη μέρα και να μη πας μόνος τελείως βράδυ Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:27 Ο Skiyo έγραψε: #125 12-06-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Όσο γινεται πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου, Γουδί μια χαρά ασφαλείς περιοχές είναι, είναι μακριά από τις επικίνδυνες περιοχές όπως Ομόνοια, Πατησίων, Μεταξουργείο και πλατεία Βάθης . Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Γενικά ότι άκουσες από τη τηλεόραση για τις επικίνδυνες περιοχές συνήθως υπερβάλλουν για να έχουν περισσότερες προβολές τηλεθέασης. Όταν έρθεις στη Αθήνα, θα μάθεις σιγά σιγά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:31 Η Grand Duchess: #126 12-06-25 15:31 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από tan07: πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:24 Ο Wonderkid: #127 12-06-25 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Click για ανάπτυξη... Πρωί, ιδανικά με το που ανοίγουν οι οίκοι. Συνήθως νομίζω 9:30-10:00 ανοίγουν νομίζω. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:28 Ο tan07 έγραψε: #128 12-06-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Click για ανάπτυξη... Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #129 12-06-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... Τότε θα κοιτάξεις για Γουδί εννοείται, Αμπελόκηπους, Πανόρμου. Αυτές οι τρεις περιοχές θα σε βολεύουν περισσότερο. Διαφορετικά όπου υπάρχει γραμμή μετρό. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:54 Ο tan07 έγραψε: #130 16-06-25 17:54 Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Αυτό νομίζω δεν ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ειδικά τις καθημερινές, λίγα πράγματα. Ειδικά χειμώνα. Πλην ΠΣ. Click για ανάπτυξη... Εγώ 1ο έτος ήθελα όλη μέρα να είμαι έξω με τα παιδιά από τη σχολή
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2025 στις 21:57 Ο Πάνθηρας!: #122 11-06-25 21:57 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εγώ 1ο έτος ήθελα όλη μέρα να είμαι έξω με τα παιδιά από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Εντάξει ας κοιμαστε σπίτι μωρε... Κάτσε 2-3 μέρες σπίτι τους ανά 10-15 μερες και δώσε ένα 30-40αρι ευρώ για ψώνια... Σουπερ μαρκετ. Ψώνισε εσυ μια φορά και Μαγειρέψτε. Λυσεις υπάρχουν τώρα εντάξει. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 14:58 Ο tan07 έγραψε: #123 12-06-25 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν εξυπηρετεί δυστυχώς. Για να φτάσεις στο ΕΚΠΑ από γραμμή Προαστιακού πρέπει να αλλάξεις να μπεις γραμμή μετρό και να πάρεις 250 ή κάποια άλλη λεωφορειακή γραμμή. Όλο αυτό είναι 2 ώρες μόνη διαδρομή. + Τις αναμονες για να περιμένεις τα μέσα. Δεν συμφέρει μόνο και μόνο για να σώσεις 50-100€ ενοίκιο. Μακάρι να μπορεί να διεκδικήσει εστία. Click για ανάπτυξη... Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί; επίσης ναι, δεν θέλω εκτός αθήνας. Όσο γινεται πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Η amarelia έγραψε: #124 12-06-25 15:25 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ομόνοια,Βάθης/Μεταξουργείο,Αχαρνών,πλατεία αμερικής/βικτωρίας, αττική,σταθμός λαρίσης κι εντάξει δεν ειναι οπως τα παρουσιάζει και η τηλεόραση απλά θέλει προσοχή με τα πράγματα τη μέρα και να μη πας μόνος τελείως βράδυ Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:27 Ο Skiyo έγραψε: #125 12-06-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Όσο γινεται πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου, Γουδί μια χαρά ασφαλείς περιοχές είναι, είναι μακριά από τις επικίνδυνες περιοχές όπως Ομόνοια, Πατησίων, Μεταξουργείο και πλατεία Βάθης . Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Γενικά ότι άκουσες από τη τηλεόραση για τις επικίνδυνες περιοχές συνήθως υπερβάλλουν για να έχουν περισσότερες προβολές τηλεθέασης. Όταν έρθεις στη Αθήνα, θα μάθεις σιγά σιγά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:31 Η Grand Duchess: #126 12-06-25 15:31 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από tan07: πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:24 Ο Wonderkid: #127 12-06-25 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Click για ανάπτυξη... Πρωί, ιδανικά με το που ανοίγουν οι οίκοι. Συνήθως νομίζω 9:30-10:00 ανοίγουν νομίζω. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:28 Ο tan07 έγραψε: #128 12-06-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Click για ανάπτυξη... Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #129 12-06-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... Τότε θα κοιτάξεις για Γουδί εννοείται, Αμπελόκηπους, Πανόρμου. Αυτές οι τρεις περιοχές θα σε βολεύουν περισσότερο. Διαφορετικά όπου υπάρχει γραμμή μετρό. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:54 Ο tan07 έγραψε: #130 16-06-25 17:54 Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Εγώ 1ο έτος ήθελα όλη μέρα να είμαι έξω με τα παιδιά από τη σχολή Click για ανάπτυξη... Εντάξει ας κοιμαστε σπίτι μωρε... Κάτσε 2-3 μέρες σπίτι τους ανά 10-15 μερες και δώσε ένα 30-40αρι ευρώ για ψώνια... Σουπερ μαρκετ. Ψώνισε εσυ μια φορά και Μαγειρέψτε. Λυσεις υπάρχουν τώρα εντάξει.
tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 14:58 Ο tan07 έγραψε: #123 12-06-25 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν εξυπηρετεί δυστυχώς. Για να φτάσεις στο ΕΚΠΑ από γραμμή Προαστιακού πρέπει να αλλάξεις να μπεις γραμμή μετρό και να πάρεις 250 ή κάποια άλλη λεωφορειακή γραμμή. Όλο αυτό είναι 2 ώρες μόνη διαδρομή. + Τις αναμονες για να περιμένεις τα μέσα. Δεν συμφέρει μόνο και μόνο για να σώσεις 50-100€ ενοίκιο. Μακάρι να μπορεί να διεκδικήσει εστία. Click για ανάπτυξη... Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί; επίσης ναι, δεν θέλω εκτός αθήνας. Όσο γινεται πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2025 amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Η amarelia έγραψε: #124 12-06-25 15:25 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ομόνοια,Βάθης/Μεταξουργείο,Αχαρνών,πλατεία αμερικής/βικτωρίας, αττική,σταθμός λαρίσης κι εντάξει δεν ειναι οπως τα παρουσιάζει και η τηλεόραση απλά θέλει προσοχή με τα πράγματα τη μέρα και να μη πας μόνος τελείως βράδυ Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:27 Ο Skiyo έγραψε: #125 12-06-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Όσο γινεται πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου, Γουδί μια χαρά ασφαλείς περιοχές είναι, είναι μακριά από τις επικίνδυνες περιοχές όπως Ομόνοια, Πατησίων, Μεταξουργείο και πλατεία Βάθης . Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Γενικά ότι άκουσες από τη τηλεόραση για τις επικίνδυνες περιοχές συνήθως υπερβάλλουν για να έχουν περισσότερες προβολές τηλεθέασης. Όταν έρθεις στη Αθήνα, θα μάθεις σιγά σιγά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:31 Η Grand Duchess: #126 12-06-25 15:31 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από tan07: πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:24 Ο Wonderkid: #127 12-06-25 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Click για ανάπτυξη... Πρωί, ιδανικά με το που ανοίγουν οι οίκοι. Συνήθως νομίζω 9:30-10:00 ανοίγουν νομίζω. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:28 Ο tan07 έγραψε: #128 12-06-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Click για ανάπτυξη... Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #129 12-06-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... Τότε θα κοιτάξεις για Γουδί εννοείται, Αμπελόκηπους, Πανόρμου. Αυτές οι τρεις περιοχές θα σε βολεύουν περισσότερο. Διαφορετικά όπου υπάρχει γραμμή μετρό. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:54 Ο tan07 έγραψε: #130 16-06-25 17:54 Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δεν εξυπηρετεί δυστυχώς. Για να φτάσεις στο ΕΚΠΑ από γραμμή Προαστιακού πρέπει να αλλάξεις να μπεις γραμμή μετρό και να πάρεις 250 ή κάποια άλλη λεωφορειακή γραμμή. Όλο αυτό είναι 2 ώρες μόνη διαδρομή. + Τις αναμονες για να περιμένεις τα μέσα. Δεν συμφέρει μόνο και μόνο για να σώσεις 50-100€ ενοίκιο. Μακάρι να μπορεί να διεκδικήσει εστία. Click για ανάπτυξη... Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί; επίσης ναι, δεν θέλω εκτός αθήνας. Όσο γινεται πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Η amarelia έγραψε: #124 12-06-25 15:25 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ομόνοια,Βάθης/Μεταξουργείο,Αχαρνών,πλατεία αμερικής/βικτωρίας, αττική,σταθμός λαρίσης κι εντάξει δεν ειναι οπως τα παρουσιάζει και η τηλεόραση απλά θέλει προσοχή με τα πράγματα τη μέρα και να μη πας μόνος τελείως βράδυ Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:27 Ο Skiyo έγραψε: #125 12-06-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Όσο γινεται πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου, Γουδί μια χαρά ασφαλείς περιοχές είναι, είναι μακριά από τις επικίνδυνες περιοχές όπως Ομόνοια, Πατησίων, Μεταξουργείο και πλατεία Βάθης . Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Γενικά ότι άκουσες από τη τηλεόραση για τις επικίνδυνες περιοχές συνήθως υπερβάλλουν για να έχουν περισσότερες προβολές τηλεθέασης. Όταν έρθεις στη Αθήνα, θα μάθεις σιγά σιγά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:31 Η Grand Duchess: #126 12-06-25 15:31 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από tan07: πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:24 Ο Wonderkid: #127 12-06-25 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Click για ανάπτυξη... Πρωί, ιδανικά με το που ανοίγουν οι οίκοι. Συνήθως νομίζω 9:30-10:00 ανοίγουν νομίζω. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:28 Ο tan07 έγραψε: #128 12-06-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Click για ανάπτυξη... Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #129 12-06-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... Τότε θα κοιτάξεις για Γουδί εννοείται, Αμπελόκηπους, Πανόρμου. Αυτές οι τρεις περιοχές θα σε βολεύουν περισσότερο. Διαφορετικά όπου υπάρχει γραμμή μετρό. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:54 Ο tan07 έγραψε: #130 16-06-25 17:54 Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tan07: Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ομόνοια,Βάθης/Μεταξουργείο,Αχαρνών,πλατεία αμερικής/βικτωρίας, αττική,σταθμός λαρίσης κι εντάξει δεν ειναι οπως τα παρουσιάζει και η τηλεόραση απλά θέλει προσοχή με τα πράγματα τη μέρα και να μη πας μόνος τελείως βράδυ
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:27 Ο Skiyo έγραψε: #125 12-06-25 15:27 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Όσο γινεται πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου, Γουδί μια χαρά ασφαλείς περιοχές είναι, είναι μακριά από τις επικίνδυνες περιοχές όπως Ομόνοια, Πατησίων, Μεταξουργείο και πλατεία Βάθης . Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Γενικά ότι άκουσες από τη τηλεόραση για τις επικίνδυνες περιοχές συνήθως υπερβάλλουν για να έχουν περισσότερες προβολές τηλεθέασης. Όταν έρθεις στη Αθήνα, θα μάθεις σιγά σιγά. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:31 Η Grand Duchess: #126 12-06-25 15:31 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από tan07: πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:24 Ο Wonderkid: #127 12-06-25 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Click για ανάπτυξη... Πρωί, ιδανικά με το που ανοίγουν οι οίκοι. Συνήθως νομίζω 9:30-10:00 ανοίγουν νομίζω. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:28 Ο tan07 έγραψε: #128 12-06-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Click για ανάπτυξη... Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #129 12-06-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... Τότε θα κοιτάξεις για Γουδί εννοείται, Αμπελόκηπους, Πανόρμου. Αυτές οι τρεις περιοχές θα σε βολεύουν περισσότερο. Διαφορετικά όπου υπάρχει γραμμή μετρό. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:54 Ο tan07 έγραψε: #130 16-06-25 17:54 Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tan07: Όσο γινεται πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Ζωγράφου, Γουδί μια χαρά ασφαλείς περιοχές είναι, είναι μακριά από τις επικίνδυνες περιοχές όπως Ομόνοια, Πατησίων, Μεταξουργείο και πλατεία Βάθης . Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Γενικά ότι άκουσες από τη τηλεόραση για τις επικίνδυνες περιοχές συνήθως υπερβάλλουν για να έχουν περισσότερες προβολές τηλεθέασης. Όταν έρθεις στη Αθήνα, θα μάθεις σιγά σιγά.
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:31 Η Grand Duchess: #126 12-06-25 15:31 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από tan07: πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:24 Ο Wonderkid: #127 12-06-25 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Click για ανάπτυξη... Πρωί, ιδανικά με το που ανοίγουν οι οίκοι. Συνήθως νομίζω 9:30-10:00 ανοίγουν νομίζω. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:28 Ο tan07 έγραψε: #128 12-06-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Click για ανάπτυξη... Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #129 12-06-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... Τότε θα κοιτάξεις για Γουδί εννοείται, Αμπελόκηπους, Πανόρμου. Αυτές οι τρεις περιοχές θα σε βολεύουν περισσότερο. Διαφορετικά όπου υπάρχει γραμμή μετρό. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:54 Ο tan07 έγραψε: #130 16-06-25 17:54 Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tan07: Απο εστίες τι γνωρίζετε; Πως ειναι η κατασταση εκεί Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από tan07: πιο κοντά, Ζωγράφου/Γουδή. Δεν ξέρω ποιες περιοχές ειναι επικινδυνες στην Αθήνα γιατί προέρχομαι απο επαρχία. Click για ανάπτυξη... Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί;
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:24 Ο Wonderkid: #127 12-06-25 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Click για ανάπτυξη... Πρωί, ιδανικά με το που ανοίγουν οι οίκοι. Συνήθως νομίζω 9:30-10:00 ανοίγουν νομίζω. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:28 Ο tan07 έγραψε: #128 12-06-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Click για ανάπτυξη... Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #129 12-06-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... Τότε θα κοιτάξεις για Γουδί εννοείται, Αμπελόκηπους, Πανόρμου. Αυτές οι τρεις περιοχές θα σε βολεύουν περισσότερο. Διαφορετικά όπου υπάρχει γραμμή μετρό. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:54 Ο tan07 έγραψε: #130 16-06-25 17:54 Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Όμως θα χρειαστεί να πηγαίνεις να παίρνεις βιβλία για το πανεπιστήμιο 2 φορές το χρόνο από συγκεκριμένες περιοχές στο κέντρο που προαναφερα, Ομόνοια, πλατεία Βικτωρίας επειδή εκεί είναι οι περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι. Αλλά όσο είναι μέρα άνετα κυκλοφορείς με λίγη προσοχή. Βράδυ δε αξίζει τόσο ο κόπος. Click για ανάπτυξη... Πρωί, ιδανικά με το που ανοίγουν οι οίκοι. Συνήθως νομίζω 9:30-10:00 ανοίγουν νομίζω.
tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 16:28 Ο tan07 έγραψε: #128 12-06-25 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Click για ανάπτυξη... Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #129 12-06-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... Τότε θα κοιτάξεις για Γουδί εννοείται, Αμπελόκηπους, Πανόρμου. Αυτές οι τρεις περιοχές θα σε βολεύουν περισσότερο. Διαφορετικά όπου υπάρχει γραμμή μετρό. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:54 Ο tan07 έγραψε: #130 16-06-25 17:54 Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά, ίσως θα σε βοηθουσε να μπεις σε κάποια ομάδα πχ στο Facebook για να ρωτήσεις, σίγουρα κάποιος θα ξέρει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουνίου 2025 Για να με διευκολύνεις, που ακριβώς είναι να περάσεις; Στις σχολές της Πανεπιστημιούπολη ζωγράφου ή στις σχολές στο Γουδί; Click για ανάπτυξη... Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 18:05 Η Grand Duchess: #129 12-06-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... Τότε θα κοιτάξεις για Γουδί εννοείται, Αμπελόκηπους, Πανόρμου. Αυτές οι τρεις περιοχές θα σε βολεύουν περισσότερο. Διαφορετικά όπου υπάρχει γραμμή μετρό. tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:54 Ο tan07 έγραψε: #130 16-06-25 17:54 Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tan07: Σχολές υγείας, εκπα. Όχι μετσόβιο και πολυτεχνείο Click για ανάπτυξη... Τότε θα κοιτάξεις για Γουδί εννοείται, Αμπελόκηπους, Πανόρμου. Αυτές οι τρεις περιοχές θα σε βολεύουν περισσότερο. Διαφορετικά όπου υπάρχει γραμμή μετρό.
tan07 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:54 Ο tan07 έγραψε: #130 16-06-25 17:54 Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.956 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 17:59 Ο Skiyo έγραψε: #131 16-06-25 17:59 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια. Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee iew thenutritionist Wonderkid AggelikiGr tan07 iminspain charmander Paragontas7000 taketrance Ilma johnsala camil fmarulezkd Ωρορα GeorgePap2003 rafaela11 chester20080 Εριφύλη vasilis123321 ROM32 globglogabgalab A350 bibliofagos giannhs2001 Libertus Kate1914 Joji Anastasia_01 Esperos1 Στεφανος56 ggl P.Dam. Εχέμυθη eukleidhs1821 User2350 Unboxholics Idontknoww GiorgosAsi Μαυρίκιος Memetchi jj! AnnaVrt12 J.Cameron ΘανάσοςG4 American Economist Stelios725 Meow mermaid89 Scandal jims Mexicanos Ryuzaki Sosstoss Δροσουλίτης Αναστασία197 back2967 hirasawayui tslef8 Viedo tsiobieman salamiaeros spring day Nickx Unseen skygge igeorgeoikonomo Ria99 EiriniS20 T C leo41 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ναι η ιατρική σχολή βρίσκεται στο Γουδί, οπότε εκεί γύρω να μείνεις θα σε βολεύει πολύ. Δηλαδή Γουδί, Αμπελόκηποι, στα ψηλά του Ζωγράφου. Θα περνάς πολλές ώρες στη σχολή, θα σε βολεύει πολύ να μένεις κοντά, μην χάνεις πολλές ώρες στα μέσα αν έχεις κενό ανάμεσα στα μαθηματα-εργαστηρια.
Grand Duchess Διακεκριμένο μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.977 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2025 στις 18:10 Η Grand Duchess: #132 16-06-25 18:10 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tan07: Άρα τελικά για ιατρική γουδί / αμπελοκηπων; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά ναι. Πάτε με τα πόδια στην σχολή.
iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 629 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2025 στις 18:03 Ο iminspain: #133 22-06-25 18:03 Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι.
Αρχική Δημοσίευση από tan07: Γειά σας παιδιά. Θέλω να νοικιάσω/αγοράσω φοιτητικό διαμέρισμα στην Αθήνα ως πρωτοετής φοιτητής. Θα προτιμούσα κοντά στου Ζωγράφου γιατί ακούω ότι κάποιες περιοχές της Αθήνας δεν είναι φιλικές, ευπρόσδεκτες από την κοινωνία (you know what i mean, όπως το μεταξουργείο). Ωστόσο απ'ότι έχω ψάξει στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν φυσιολογικά σπίτια σε φυσιολογική τιμή. 'Ολα τα σπίτια 20 τετραγωνικά το πολύ και φουλ ακριβά. Στη περιοχή Ζωγράφου κιόλας δεν υπάρχει κανένα σπίτι προς ενοικίαση ή πώληση στο spitogatos. Τι μου προτείνετε να κάνω; Απαιτώ βοήθεια. (Σημείωση: Αν γνωρίζετε και για φοιτητικές εστίες θα επιθυμούσα καποια πληροφορία) Click για ανάπτυξη... Χευ! Δε ξέρω αν πιστεύεις πως θα σου έκανε, αλλά για Αθήνα πλέον ίσως πρότεινα συγκατοίκηση με άλλο άτομο σε ένα σπίτι 2 ξεχωριστών δωματίων, ώστε να πληρώσετε μεν 300-350€ ο καθένας στο ενοίκιο, αλλά να έχετε τα πάγια έξοδα στη μέση. Όσον αφορά τις περιοχές, αρχικά, εξαρτάται και σε ποιο Πανεπιστήμιο θα είσαι. Αν είσαι ΕΚΠΑ πχ, δες Ζωγράφου, Ιλίσια (προς Μέγαρο Μουσικής), Παγκράτι, Καισαριανή, οι οποίες περιοχές είναι κοντά σχετικά στο κέντρο. Αλλά ακόμα και αν πας σε περιοχές όπως Κουκάκι, Νέο Κόσμο, κλπ θα είσαι εντάξει πιστεύω. Πιο πολύ σημασία για τη περιοχή είναι να είσαι κοντά σε αξιόπιστη συγκοινωνία (μετρό, 608, 250) και αν θες να βγεις κέντρο να μην φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι.