Nina-nana
Διάσημο μέλος

Για την πρακτική συμφωνώ, η πληρωμή από πού προκύπτει? Εγώ στην Αγγλία ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια όχι μόνο δεν πληρωνόμουν, αλλά πλήρωνα και δίδακτρα. Διπλή χασούρα. Και η πρακτική που έκανα στη βιομηχανία ήταν χωρίς πληρωμή επίσης.Στο εξωτερικό θα είχα πλεονεκτήματα ως προς το κομμάτι της πρακτικής και της πληρωμής μόνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Για την πρακτική συμφωνώ, η πληρωμή από πού προκύπτει? Εγώ στην Αγγλία ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια όχι μόνο δεν πληρωνόμουν, αλλά πλήρωνα και δίδακτρα. Διπλή χασούρα. Και η πρακτική που έκανα στη βιομηχανία ήταν χωρίς πληρωμή επίσης.
Πλέον και στην Ελλάδα δεν έχουν θεσπιστεί δίδακτρα; Τουλάχιστον σε κάποιες σχολές;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akenef
Νεοφερμένο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδη οταν βλεπω τεχνοφοβικα σχολια ,κατι παθαινω ,δεν μπορω να μην το σχολιασωΤουλάχιστον δεν έχουμε πυρηνικούς αντιδραστήρες. Στη Φουκουσίμα ακόμα προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το εργοστάσιο... και οι 80.000 κάτοικοι δεν έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους... 4 χρόνια μετά...
https://www.bbc.com/news/world-asia-30892730
Η πυρηνικη ειναι απτις πιο 'καθαρες' μορφες ενεργειας ,μετα τις ανανεωσιμες .Το οτι δεν εχουμε στην Ελλαδα ειναι θεμα ελλειψης τεχνογνωσιας ,χρηματοδοτησης κλπ κλπ ,οποτε ας μην το παρουσιαζουμε ως κατι καλο (την ελλειψη)
Και σχετικα με την ασφαλεια ,σε σχεση με τις κλασικες μοναδες που καινε ανθρακα οι πυρηνικες ειναι χιλιαδες φορες πιο ασφαλεις
Still, about 10,000 die from coal use in the U.S. each year, and another thousand from natural gas. Hydro is dominated by a few rare large dam failures like Banqiao in China in 1976 which killed about 171,000 people. Workers still regularly fall off wind turbines during maintenance but since relatively little electricity production comes from wind, the totals deaths are small. Nuclear has the lowest deathprint, even with the worst-case Chernobyl numbers and Fukushima projections, uranium mining deaths, and using the Linear No-Treshold Dose hypothesis
πηγη
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι εγώ.Βασικά, θα ήθελα να συνεχίσω να ζω στην Ελλάδα, αρκεί να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης!!!!
Nina-nana
Διάσημο μέλος

https://agenda.weforum.org/2014/12/...l&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
Mar.ia
Εκκολαπτόμενο μέλος

MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ντουμπάι

Ιταλία

Αγγλία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμερική
Ντουμπάι
Ιταλία
Αγγλία![]()
Μπορώ να ρωτήσω γιατί σου αρέσει το Ντουμπάι?Επειδή μία θεία μου και η νονά μου έχουν πάει πολλές φορές εκεί και έχω δει άπειρες φωτογραφίες,τι σου αρέσει από εκείνο το πράγμα?Μία μεγάλη άχαρη πόλη είναι με ακόμα πιο άχαρους ουρανοξύστες.Δεν υπάρχει ίχνος πολιτιστικής κληρονομιάς και να μη μιλήσω για το πώς ζουν οι γυναίκες εκεί (πρέπει να φοράς μαντίλα) και για τις αμμοθύελλες.Γιατί θα ήθελες να μείνεις εκεί?

(εκτός αν θέλεις να πας για 2-3 χρόνια ίσα ίσα να κάνεις περιουσία και να γυρίσεις πίσω ή είσαι δισεκατομμυριούχα και θα έχεις δικό σου διαμέρισμα στο στον 300ό όροφο ενός ουρανοξύστη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορώ να ρωτήσω γιατί σου αρέσει το Ντουμπάι?Επειδή μία θεία μου και η νονά μου έχουν πάει πολλές φορές εκεί και έχω δει άπειρες φωτογραφίες,τι σου αρέσει από εκείνο το πράγμα?Μία μεγάλη άχαρη πόλη είναι με ακόμα πιο άχαρους ουρανοξύστες.Δεν υπάρχει ίχνος πολιτιστικής κληρονομιάς και να μη μιλήσω για το πώς ζουν οι γυναίκες εκεί (πρέπει να φοράς μαντίλα) και για τις αμμοθύελλες.Γιατί θα ήθελες να μείνεις εκεί?![]()
(εκτός αν θέλεις να πας για 2-3 χρόνια ίσα ίσα να κάνεις περιουσία και να γυρίσεις πίσω ή είσαι δισεκατομμυριούχα και θα έχεις δικό σου διαμέρισμα στο στον 300ό όροφο ενός ουρανοξύστη)
Χαχαχαχαχααχα! Εχεις δικιο, βασικα μου αρεσει σαν θεμα πολης, φερνει λιγο Αμερικα Style και δε μιλαω για μονιμη κατοικια για διακοπες ή ενα χρονο το πολυ βρε συ!

MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Είναι προφανές ότι όσο αφορά θέματα παιδείας, κουλτούρας, οικονομίας, ποιότητα ζωής, εύρεση εργασίας τέτοια κράτη πρωτοστατούν και οποιοσδήποτε θα προτιμουσε να ζει εκεί...Άμα είσαι και σε μια χώρα υπερχρεωμενη και ελάχιστες πιθανότητες να βρεις δουλειά και που οι νέοι με οράματα και ιδέες απλά δεν έχουν μέλλον(?χωρις το βισμα), απλά θες να πας εκει μια ωρα αρχύτερα...
Χώρες σαν την ελλάδα απλά υπάρχουν για διακοπές, τίποτα περισσότερο...Ο γερμανός θελει να ερθει στην ελλαδα για λιγες εβδομαδες το καλοκαιρι, ο ελληνας θελει να εγκατασταθει στην γερμανια για χρονια λόγω των παροχων που θα έχει απο αυτήν την χώρα....
Αν όμως όλοι οι νέοι της χωρας μας αποφασισουν να γινουν μεταναστες όπως εχουν ήδη κανει σε μεγάλο ποσοστο εδω δεν θα υπαρχει κανενα μελλον...Αλλα και να μεινεις εδω δεν θα εχεις ο ιδιος καποιο καλυτερο μελλον απο δουλεια στα 300-500 ευρω και αμα και τα υπολοιπα η οικογενεια σου....Κοινώς, ένα χάλι μαύρο...
nPb
Επιφανές μέλος

john_doe
Δραστήριο μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Είχα την εντύπωση ότι η Κρήτη ανήκει στην Ελλάδα...Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία.Η Κρήτη.
Τώρα για την καλύτερη χώρα, για μένα οι μεσoγειακές χώρες και ορισμένες βαλκανικές έχουν με διαφορά το καλύτερο κλίμα και τις καλύτερες κουζίνες. Επίσης έχουν πολλές φυσικές ομορφιές. Εκεί που υστερούν σε σχέση με τις δυτικές- βόρειες ευρωπαικές χώρες είναι στην οργάνωση και στη λειτουργία του κράτους. Ένας συνδυασμός τους θα ήταν πιστεύω το ιδανικό.
Υ.Γ Δεν χρειάζεται να τονίζουμε ότι το θέμα είναι υποκειμενικό. Σαφώς και είναι, απλά ο καθένας λέει τη γνώμη του.

Τα συν ειναι η γαλλικη οργανωση και προνοια, το εξωτικο πριβαλλον, η ευκολη εγκατασταση και η ελαχιστη ανεργια καθως ειναι αναπτυσσομμενο.
Το μεγαλο μειον οτι ειναι μακρυα και δεν θα μπορεις να δεις τους δικους σου στην Ελλαδα συχνα.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για Νορβηγία/Σουηδία. Επίσης, θα έβαζα και την Γερμανία ή την Αυστρία.
Αμερική δεν ξέρω καθώς δεν είναι καθόλου του στίλ μου. Γενικά, τα εκτός Ευρώπης δεν τα προτιμώ.
billie perrakis
Νεοφερμένο μέλος

Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Fernando_A
- Maria23667
- phleidhs
- Wonderkid
- American Economist
- Xaris2000
- Esperos1
- johnsala
- charmander
- Δροσουλίτης
- tsiobieman
- taketrance
- aggorf
- Joji
- fmarulezkd
- KTr!
- Abiogenesis
- giannhs2001
- A350
- Κλημεντίνη
- Memetchi
- jj!
- exotic xo
- camil
- Meow
- Scandal
- P.Dam.
- Unboxholics
- User2350
- Paragontas7000
- Jack of Spades
- Alessandra Eliza
- Shadowban
- GeorgePap2003
- Antonia Alexandra
- Maria_Xagorari
- Athens2002
- Jim175
- Γιώτα Γιαννακού
- Arianara S3
- AggelikiGr
- Valous
- touvlo
- marww
- ggl
- Maynard
- alexd99
- eukleidhs1821
- Ryuzaki
- Libertus
- ]ifrit[
- Viedo
- tslef8
- azula
- Mt73
- Μαυρίκιος
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Ariana2018
- ag97
- Εχέμυθη
- hirasawayui
- jims
- Nina-nana
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.