moxa15
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος

Ελπίζω να είναι μια όμορφη χρονιά....

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ αχ...και εγω μονο σημερα δεν διαβασα γιατι επρεπε να κανω κατι αλλο....αλλα το σαββατοκυριακο....!!!!!!διαβασμα!!και ο θεος βοηθος!Κουρασμένη,ξενυχτισμένη,ταλαιπωρημένη και άρρωστη....αλλά θα στρώσω!Σαββατοκύριακο έρχεται!
Ελπίζω να είναι μια όμορφη χρονιά....![]()
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

selc
Δραστήριο μέλος

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπως και να έχει εγώ σου εύχομαι να πάνε όλα καλά
Άλλωστε μην ξεχνάς το ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς
Φιλικά
σ'ευχαριστω πολυ !

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Anhur
Νεοφερμένο μέλος

Δεν μιλιόμαστε με τους γονείς μου, μόνο οι απαρέτιτες συνενοήσεις μέσα στο σπίτι... Ουτε κουβέντα πέρα απο αυτές, και πάντα προσπαθώ να λείπω όσο το δυνατών περισσότερες ώρες για να μην τους βλέπω, να φεύγω και να γυρνάω όταν δεν είναι κανείς σπίτι για να μην πέσω πάνω τους και όσο είμαι σπίτι πάντα κάθομαι μέσα στο δωμάτιο μου χωρίς την παραμικρή επαφή με το σπίτι. Ακόμα και φαγητό δεν τρώω ποτέ σπίτι μου.
Με την κοπέλα μου έχουν αρχίσει τα προβλήματα, αυτή σπουδάζει σε άλλη πόλη και τελευτέα κάθε φορά που μιλάμε καταλήγουμε να τσακωνόμαστε και μιλάμε και πολύ λιγότερο από ότι παλιότερα και νομίζω πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.
Από παρέες πάλι... Έχουν φύγει όλοι για σπουδές... Υπάρχει ένας πολύ κάλος φίλος, και ευτυχώς που υπάρχει, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, αλλά και αυτός έχει δικά του ζόρια, και με τις υπόλοιπες παρέες του δεν περνάω καλά... Αλλά ακόμα και με έναν φίλο, έχω χάσει πολλούς περισσότερους.
Έπιασα μια δουλειά, για να βγάζω τα έξοδά μου χωρίς να εξαρτώμαι απο τους γονείς μου, και με απώτερο σκοπό να μαζέψω λευτά για διάφορους σκοπούς, και ίσως, αν μου καθότανε να το έκανα εργασία ζωής, με απέλυσε όμως και τώρα δεν μπορώ να βρω άλλη δουλεία εδώ και 3 μήνες και τα χρήματα που είχα στην άκρη έχουν αρχίσει να τελειώνουν.
Περίπτωση να με χρηματοδοτήσουν οι γονείς μου για να σπουδάσω δεν υπάρχει, δουλεία δεν μπορώ να βρω, χρήματα να αρχίσω μια δική μου δουλεία δεν έχω... Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, η έστω τι να κάνω για να είμαι προετοιμασμένος για ότι και αν έρθει...
moxa15
Διάσημο μέλος

περαστικα(και μακρια απο εμας

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Έπιασα μια δουλειά με απέλυσε, με την κοπέλα μου έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, δεν έχω χρήματα
...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ειναι μια αποψη και αυτη...!
Anhur μην κολας! Δεν ειναι ευκολο να βρεις δουλεια, αλλα παντα υπαρχει κατι αν εχεις απολυτη αναγκη! Και οσο περναει ο καιρος θα εμφανιζονται και ευκαιριες, στατιστικα, μια απο ολες θα σου κατσει!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σχετικά με σχολή κτλ δεν θα μπορούσα να είμαι καλύτερα. Είμαι τρισευτυχισμένη στον τομέα αυτό.
aprosarmostos
Νεοφερμένο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

απο σημερα ξεκιναει η φοιτητικη ζωη![]()
ελα ρε φιλαρακι αρχισε η σχολη σου;;;

MetalChest
Δραστήριο μέλος

Ναι, πολύ ενδιαφέρουσα η ζωή μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.