theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα τα καταφέρω πιστεύω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Ψυχραιμία θα τελειώσει το βάσανο σε λίγο.σε φάση εξεταστικής με ότι αυτό συνεπάγεται.......![]()

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Νιωθω πως μαλακωνω και πλησιαζω ( χωρις να το καταλαβαινω) ατομα που μου κανουν κακο

Darkness
Περιβόητο μέλος

κάποιες φορές εξαντλητικά καλά
(θα περάσει όμως, τα καλά λίγο κρατούν)
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

And it's awesome being happy (even for a while).
Gate4
Επιφανές μέλος

Μετά δεν ξέρω τι έχει σειρά.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Για τους περίεργους: όχι δεν είμαι χωρισμένη, οι προβληματισμοί μου είναι πιο πνευματικοί. O_o
Νομίζω είμαι στην ηλικία που απλά συνειδητοποιείς και γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και πελαγώνεις μ' αυτό που ανακαλύπτεις, ίσως δεν έπρεπε να μεγαλώσω ποτέ.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος

millie_M
Νεοφερμένο μέλος

Σε φάση κατάθλιψης αυτές τις μέρες. Νιώθω άχρηστη και ηλίθια και έχει πέσει ένα μαύρο σύννεφο πάνω μου, δε ξέρω τι θέλω, πώς το θέλω, αν το θέλω, αν είμαι ικανοποιημένη από τη ζωή μου, αν μπορώ να αλλάξω κάτι, αν πρέπει, αν,αν,αν, όλα μου πάνε στραβά, θέλω να βρω δουλειά, θέλω να κάνω κάτι που αποφέρει μισθό, θέλω μια νότα αισιοδοξίας, αλλά δε τη βρίσκω πουθενά, σκέφτομαι τι θα κάνω το καλοκαίρι, κι αν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω, και μετά το καλοκαίρι πάλι δε ξέρω τι θα κάνω, κι όταν είσαι όλη την ώρα με ένα ερωτηματικό δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.
Για τους περίεργους: όχι δεν είμαι χωρισμένη, οι προβληματισμοί μου είναι πιο πνευματικοί. O_o
Νομίζω είμαι στην ηλικία που απλά συνειδητοποιείς και γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και πελαγώνεις μ' αυτό που ανακαλύπτεις, ίσως δεν έπρεπε να μεγαλώσω ποτέ.
Hi ,
είμαι καινούργια στο παρεάκι αλλά τα παραπάνω λόγια μου θυμίζουν αρκετά την κατάστασή μου . Τεσπα αυτό που θέλω να πω είναι
κουράγιο .... θα περάσει και αυτό
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.