kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σορυ για τις εκφρασεις μου, ξυπνησα νευριασμενη

Gate4
Επιφανές μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Alan
Δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Είμαι στη φάση που θέλω απλά να αράζω ,να πηγαίνω σχολή , να διαβάζω τίποτα,και να ξανά αράζω.
Και μονο αυτα που γραψες, με κουρασαν

Alan
Δραστήριο μέλος

Και μονο αυτα που γραψες, με κουρασαν![]()
Αυτός είναι ο σκοπός .
Guest 018946
Επισκέπτης

Είμαι στη φάση που θέλω απλά να αράζω ,να πηγαίνω σχολή , να διαβάζω τίποτα,και να ξανά αράζω.
ελα κολλητε ολα ποπα μην ακους κανεναν ξερωγω και γω στα ιδιαναουμε
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πρωτον γιατι δινω Πανελληνιες και εχω κουραστει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολυ ακομα και αν δεν ειμαι αριστη μαθητρια. και δεν με κουραζει τοσο το διαβασμα που εχω, οσο αυτη η ανυποφορη ρουτινα που ζω καθημερινα. Δεν εχω χρονο για τον εαυτο μου. Παντα πρεπει να προχωραω και να τα αφηνω ολα πισω μου.
Δευτερον και κυριοτερο ειναι οτι πριν απο 1 μηνα περιπου χωρισα οριστικα με τον φιλο μου. Ειμασταν μαζι απο τον Μαρτιο του 2012 εως τα τελη Ιανουαριου του 2015 με εξαιρεση 2 μηνες το φετινο καλοκαιρι. Βασικα απο περυσι την ανοιξη αρχισαν τα προβηματα.. εχω δωσει τοσα πολλα στη σχεση αυτη και πιστευω οτι τελειωσε πολυ αδοξα. Εκανα τα παντα για να κρατησω μια σχεση που αμφιβαλλω αν επρεπε να τα κανω ολα αυτα. Συγχωρεσα πολλες φορες, εδωσα ευκαιριες, αγνοησα πραγματα αλλα εως ενα σημειο. Βαρεθηκα να ειμαι χαλια και τελικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι εγω και αυτος θελουμε διαφορετικα πραγματα απο τη σχεση. Το περιεργο ειναι πως ακομα-αν και δεν ειμαι ερωτευμενη πλεον μαζι του- τον αγαπαω ακομα παρα πολυ. Κριμα που τελειωσε ολο αυτο ετσι γιατι εγω ειχα και αλλα πραγματα να δωσω,απλα δεν μπορεσα! Και φυσικα αυτο εχει επιδραση στα μαθηματα μου. Τις τελευταιες εβδομαδες ομως καταφερα να αφοσιωθω στα μαθηματα για να ξεχαστω. Συγνωμη αν κουρασα με το μεγαλο ποστ.
**Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ για ενα τοσο προσωπικο μου θεμα, αλλα δεν αντεχα πια..ηθελα να το μοιραστω.
skidrow
Νεοφερμένο μέλος

Με την κοπέλα μου είμαι σ'ένα σημείο, μετά από δύο χρόνια, που έχουμε φτάσει σ'ένα τέρμα...
Όλοι αυτοί οι "φίλοι" της σχολής λόγω μαθημάτων έχουν εξαφανιστεί και κάνουν παρέα εκεί που έφτυναν μόνο και μόνο επειδή είναι μαζί στα μαθήματα (έλεος!) ενώ οι φίλοι από το σχολείο έχουν τις δουλειές τους και τον κολλητό έχω να τον δω από την παραμονή χριστουγέννων γιατί είναι όλη την ώρα δουλειά σπίτι αλλά έχει και τους φίλους από την δουλειά, οπότε.....
Μία φίλη μου είπε τις προάλλες για καφέ και πήγα και πέρασα υπέροχα με πολύ γέλιο, αλλά κατά τ'άλλα έχω γυρίσει σε μια ρουτίνα σχολή -> σπίτι -> σχολή και δεν ξέρω πως να την ανατρέψω... Δυστυχώς....
gregory nub
Διάσημο μέλος

Θα γράψω κι εγώ κάτι πρωτότυπο για τα δεδομένα του esteki μάυτά που έχω διαβάσει εδώ και λίγη ώρα... Όλα πάνε σκατά.
Με την κοπέλα μου είμαι σ'ένα σημείο, μετά από δύο χρόνια, που έχουμε φτάσει σ'ένα τέρμα...
Όλοι αυτοί οι "φίλοι" της σχολής λόγω μαθημάτων έχουν εξαφανιστεί και κάνουν παρέα εκεί που έφτυναν μόνο και μόνο επειδή είναι μαζί στα μαθήματα (έλεος!) ενώ οι φίλοι από το σχολείο έχουν τις δουλειές τους και τον κολλητό έχω να τον δω από την παραμονή χριστουγέννων γιατί είναι όλη την ώρα δουλειά σπίτι αλλά έχει και τους φίλους από την δουλειά, οπότε.....
Μία φίλη μου είπε τις προάλλες για καφέ και πήγα και πέρασα υπέροχα με πολύ γέλιο, αλλά κατά τ'άλλα έχω γυρίσει σε μια ρουτίνα σχολή -> σπίτι -> σχολή και δεν ξέρω πως να την ανατρέψω... Δυστυχώς....
Σωστός που παραδέχεσαι το πρόβλημα. Τώρα για τη ρουτινα ετσι στα γρήγορα μπορείς να γραφτεις σε καμια θεατρικη ομαδα του πανεπ σου που ναι και τζαμπα, ή να γραφτείς σε κάνα κολυμβυτήριο κτλ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.