Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 18:48 Ο Viedo έγραψε: #1.581 04-06-22 18:48 Πού να πάμε διακοπές φέτος New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 19:54 Η New member: #1.582 04-06-22 19:54 30 εδώ. Ονειρεύομαι την κηδεία μου. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #1.583 04-06-22 19:56 Αρχική Δημοσίευση από New member: 30 εδώ. Ονειρεύομαι την κηδεία μου. Click για ανάπτυξη... Α εγώ, ελάτε να κάνουμε μια ομαδική όλοι εμείς New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 19:59 Η New member: #1.584 04-06-22 19:59 Είμαστε πολλοί τελικά. Στη δική μου θα κάνουν παρτάρα, κρίμα που δε θα μπορώ να τη ζήσω κι εγώ. Τόσο γαμάτα την έχω οργανώσει στο μυαλό μου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:00 Ο Samael έγραψε: #1.585 04-06-22 20:00 Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:04 Η New member: #1.586 04-06-22 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω Click για ανάπτυξη... Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:05 Η Εριφύλη έγραψε: #1.587 04-06-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:07 Ο Mexicanos: #1.588 04-06-22 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Click για ανάπτυξη... Ο μεγαλύτερος φόβος New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:11 Η New member: #1.589 04-06-22 20:11 Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:19 Ο Mexicanos: #1.590 04-06-22 20:19 Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 19:54 Η New member: #1.582 04-06-22 19:54 30 εδώ. Ονειρεύομαι την κηδεία μου. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #1.583 04-06-22 19:56 Αρχική Δημοσίευση από New member: 30 εδώ. Ονειρεύομαι την κηδεία μου. Click για ανάπτυξη... Α εγώ, ελάτε να κάνουμε μια ομαδική όλοι εμείς New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 19:59 Η New member: #1.584 04-06-22 19:59 Είμαστε πολλοί τελικά. Στη δική μου θα κάνουν παρτάρα, κρίμα που δε θα μπορώ να τη ζήσω κι εγώ. Τόσο γαμάτα την έχω οργανώσει στο μυαλό μου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:00 Ο Samael έγραψε: #1.585 04-06-22 20:00 Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:04 Η New member: #1.586 04-06-22 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω Click για ανάπτυξη... Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:05 Η Εριφύλη έγραψε: #1.587 04-06-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:07 Ο Mexicanos: #1.588 04-06-22 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Click για ανάπτυξη... Ο μεγαλύτερος φόβος New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:11 Η New member: #1.589 04-06-22 20:11 Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:19 Ο Mexicanos: #1.590 04-06-22 20:19 Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #1.583 04-06-22 19:56 Αρχική Δημοσίευση από New member: 30 εδώ. Ονειρεύομαι την κηδεία μου. Click για ανάπτυξη... Α εγώ, ελάτε να κάνουμε μια ομαδική όλοι εμείς New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 19:59 Η New member: #1.584 04-06-22 19:59 Είμαστε πολλοί τελικά. Στη δική μου θα κάνουν παρτάρα, κρίμα που δε θα μπορώ να τη ζήσω κι εγώ. Τόσο γαμάτα την έχω οργανώσει στο μυαλό μου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:00 Ο Samael έγραψε: #1.585 04-06-22 20:00 Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:04 Η New member: #1.586 04-06-22 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω Click για ανάπτυξη... Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:05 Η Εριφύλη έγραψε: #1.587 04-06-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:07 Ο Mexicanos: #1.588 04-06-22 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Click για ανάπτυξη... Ο μεγαλύτερος φόβος New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:11 Η New member: #1.589 04-06-22 20:11 Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:19 Ο Mexicanos: #1.590 04-06-22 20:19 Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από New member: 30 εδώ. Ονειρεύομαι την κηδεία μου. Click για ανάπτυξη... Α εγώ, ελάτε να κάνουμε μια ομαδική όλοι εμείς
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 19:59 Η New member: #1.584 04-06-22 19:59 Είμαστε πολλοί τελικά. Στη δική μου θα κάνουν παρτάρα, κρίμα που δε θα μπορώ να τη ζήσω κι εγώ. Τόσο γαμάτα την έχω οργανώσει στο μυαλό μου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:00 Ο Samael έγραψε: #1.585 04-06-22 20:00 Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:04 Η New member: #1.586 04-06-22 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω Click για ανάπτυξη... Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:05 Η Εριφύλη έγραψε: #1.587 04-06-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:07 Ο Mexicanos: #1.588 04-06-22 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Click για ανάπτυξη... Ο μεγαλύτερος φόβος New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:11 Η New member: #1.589 04-06-22 20:11 Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:19 Ο Mexicanos: #1.590 04-06-22 20:19 Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαστε πολλοί τελικά. Στη δική μου θα κάνουν παρτάρα, κρίμα που δε θα μπορώ να τη ζήσω κι εγώ. Τόσο γαμάτα την έχω οργανώσει στο μυαλό μου.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:00 Ο Samael έγραψε: #1.585 04-06-22 20:00 Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:04 Η New member: #1.586 04-06-22 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω Click για ανάπτυξη... Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:05 Η Εριφύλη έγραψε: #1.587 04-06-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:07 Ο Mexicanos: #1.588 04-06-22 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Click για ανάπτυξη... Ο μεγαλύτερος φόβος New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:11 Η New member: #1.589 04-06-22 20:11 Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:19 Ο Mexicanos: #1.590 04-06-22 20:19 Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:04 Η New member: #1.586 04-06-22 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω Click για ανάπτυξη... Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:05 Η Εριφύλη έγραψε: #1.587 04-06-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:07 Ο Mexicanos: #1.588 04-06-22 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Click για ανάπτυξη... Ο μεγαλύτερος φόβος New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:11 Η New member: #1.589 04-06-22 20:11 Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:19 Ο Mexicanos: #1.590 04-06-22 20:19 Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Όλοι ευχάριστοι και αισιόδοξοι εδω μέσα βλέπω Click για ανάπτυξη... Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:05 Η Εριφύλη έγραψε: #1.587 04-06-22 20:05 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:07 Ο Mexicanos: #1.588 04-06-22 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Click για ανάπτυξη... Ο μεγαλύτερος φόβος New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:11 Η New member: #1.589 04-06-22 20:11 Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:19 Ο Mexicanos: #1.590 04-06-22 20:19 Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/
Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:07 Ο Mexicanos: #1.588 04-06-22 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Click για ανάπτυξη... Ο μεγαλύτερος φόβος New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:11 Η New member: #1.589 04-06-22 20:11 Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:19 Ο Mexicanos: #1.590 04-06-22 20:19 Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Για τον εαυτό μου ψιλοχέστηκα, για τους άλλους με νοιάζει να μη πεθάνουν:/ Click για ανάπτυξη... Ο μεγαλύτερος φόβος
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:11 Η New member: #1.589 04-06-22 20:11 Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:19 Ο Mexicanos: #1.590 04-06-22 20:19 Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις.
Mexicanos Νεοφερμένο μέλος Ο Mexicanos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:19 Ο Mexicanos: #1.590 04-06-22 20:19 Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από New member: Καταλαβαίνω τον συλλογισμό και τον φόβο σου. Το καλό όσο ζεις είναι ότι σταδιακά προσαρμόζεσαι ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, οπότε κάτι που τώρα σου φαίνεται αδιανόητο κρύβεις πολύ μεγάλη δύναμη μέσα σου να το ξεπεράσεις. Click για ανάπτυξη... Όντως μπορείς να προσαρμοστείς αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα...μπορεί και πότε αλλά οκευ
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:24 Η New member: #1.591 04-06-22 20:24 Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ίσως η χρήση του ρήματος ξεπεράσεις ήταν ατυχής, αλλά σίγουρα συνηθίζεις με αυτά, εν προκειμένω με την απουσία του αγαπημένου σου προσώπου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ο γενικός κανόνας είναι αυτός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι ή θα μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος ξανά, απλά μαθαίνεις να ζεις έτσι. *η εξαίρεση π.χ. είναι να βλάψεις τον εαυτό σου.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:42 Ο Samael έγραψε: #1.592 04-06-22 20:42 Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Προτιμώ μια μέση πιο ρεαλιστική όψη γενικά. Ούτε θα κλαίω , ούτε θα χαίρομαι χωρίς λόγο. Η ζωή έχει τα up της έχει και τα down της. Δεν πρέπει να εστιάζουμε υποχρεωτικά μόνο στα μεν ή μονο στα δε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:47 Η Πουπουλίνα: #1.593 04-06-22 20:47 Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ. New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εμενα δεν μου φαινεται τοσο νορμαλ καποιος να πετασει τοσο συχνα μαλακιες και να το παιζει ξερολιαση....αλλα δεν θα το κανω θεμα.ΟΚ...υπαρχουν και αυτα. Αρχική Δημοσίευση από New member: Η άλλη όψη της ζωής. Οκ, δεν είμαι τόσο χαλαρή οσο δείχνω, αλλά προτιμώ να το ξορκίζω όλο αυτό με χιούμορ και αυτοσαρκασμό παρά να κλαίω και να θρηνώ για κάτι που δεν αλλάζει surely. Click για ανάπτυξη... Καλα κανεις και ειναι η αποψη σου και δειχνει και μια σκεψη παραπανω απο τους αλλους που ειναι απλα μαμ κακα και νανυ.
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:50 Η New member: #1.594 04-06-22 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο νορμάλ κάποιος στα 20s του να ασχολείται με τα θανατικά τόσο συχνά στο μυαλό του, εκτός εαν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα. Click για ανάπτυξη... Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.278 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:51 Η Πουπουλίνα: #1.595 04-06-22 20:51 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... Υπαρχουν και αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αθανατοι και δεν το σκεφτονται ποτε..ή λενε φτου κακα που θα πεθανω.ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ. Κατα τα αλλα μην σε χαλαει.Δεν ξερεις τι υπαρχει εκει εξω..αφτερ.... χιουμορ και παλι χιουμορ..τα ιδια και εγω!
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 20:59 Ο Samael έγραψε: #1.596 04-06-22 20:59 Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από New member: Από παιδί έτρεμα τον θάνατο σε ακραίο βαθμό, στα 17-18 μου επιδεινώθηκε η θανατοφοβία μου, στα 23 μου (με διάγνωση ψυχιάτρου) έπαθα κατάθλιψη και στα 30 μου οργανώνω περιχαρής την κηδεία μου. Δε θέλησα ποτέ να βλάψω τον εαυτό μου. Click για ανάπτυξη... I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό .
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:18 Η New member: #1.597 04-06-22 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: I mean τουλάχιστον δεν έχεις αυτοκτονικές τάσεις,that's something i guess. Τώρα για το κομμάτι της κηδείας, δεν ξέρω τι να πω. Ή μάλλον μπορώ να πω οτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αλλά πιθανότατα σε σχέση με την δική σου σκέψη θα σου φανεί βαρετό . Click για ανάπτυξη... Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. @Πουπουλίνα, νομίζω ότι και οι μεν και οι δε τον σκέφτονται, απλά είτε είναι πολύ φοβιτσιάρηδες να το παραδεχτούν είτε είναι χαζοπροληπτικοί, χαζό- αν καλοσκεφτείς ότι ο θάνατος είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους. Ο αυτοσαρκασμός με έχει σώσει από δύσκολες καταστάσεις btw.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:26 Ο Samael έγραψε: #1.598 04-06-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee Ωρορα iren teacher_40 kalhkardia Luludaki Paragontas7000 Wonderkid synthnightingale rafaela11 touvlo chester20080 Kate1914 charmander GeorgePap2003 Libertus Μήτσος10 Scandal Ariana2018 Lilya Cinnamonroll AggelikiGr thenutritionist paolo1 taketrance johnsala Memetchi Wanda fourkaki Joji Vicky13 ThanasisR. User2350 Εριφύλη New member camil Mt73 Meow eukleidhs1821 ggl George9989 Viedo louminis Εχέμυθη F1L1PAS Mexicanos alexd99 American Economist giannhs2001 Idontknoww kiyoshi epan Georgina98 _Νηρηίς_ Bitter fmarulezkd μαρινακι96 Appolon 1011 Nickx sofoula2430 ShineLK sokliap kogba orchidea CiNeFiL ΨΑΡΑΚΙ1993 Ace of Spades Jocaste Chris2756 Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης Vold gwgw_5 Metalhead_4_life ΘανάσοςG4 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από New member: Όχι, θα ακουστεί οξύμωρο, αλλά ο φόβος με έχει κρατήσει μακριά από τέτοιες σκέψεις/επιθυμίες/πράξεις, όσο κι αν με κουράζει η ζωή μου. Στο κομμάτι της κηδείας, έχω ήδη πληροφορήσει την οικογένειά μου σε περίπτωση που πεθάνω αιφνίδια, αλλά σκοπεύω να πάρω δραστικότερα μέτρα (π.χ. διαθήκη), οπότε ναι, οι σκέψεις μας απέχουν παρασάγγας. Click για ανάπτυξη... Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ;
New member Εκκολαπτόμενο μέλος Η New member αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 184 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 21:56 Η New member: #1.599 04-06-22 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 82 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Ουσιαστικά είναι μια φοβία απο οτι καταλαβαίνω. Απλά όχι τόσο συνηθισμένη σε σχέση με αυτές που ακούμε πιο συχνά(π.χ. ύψος, έντομα κτλπ.). Θα έλεγες οτι σε επηρεάζει σε καθημερινό επίπεδο ; Δηλαδή έχει επίδραση στο τι θα κάνεις μέσα στην καθημερινότητα σου ; Click για ανάπτυξη... Πριν κάποια χρόνια με επηρέαζε πολύ αρνητικά, πλέον έχει αφομοιωθεί στον τρόπο σκέψης και ζωής μου και δε με επηρεάζει όπως τότε.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.177 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2022 στις 22:02 Η Pak έγραψε: #1.600 04-06-22 22:02 Περίεργη θα έλεγα