Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.567 μηνύματα.
Οχι μεγάλε, στην καλύτερη θελουν να ειναι βιώσιμο αυτο που κανουν με τον τροπο που τους αρεσει, για να μην πω οτι απαιτουν για να ζουν οπως γουσταρουν. Και εγω αρνουμαι να επιδωτω τον καθε παπαρα.

εντάξει, εσύ θες να αφεθούν όλα στο έλεος της ελεύθερης αγοράς.

εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι τομείς, τόσο στρατηγικής σημασίας, όσο και λαϊκής ανάγκης, όπως ο πρωτογενής, όπως η ενέργεια, η υγεία, η παιδεία, που θα πρέπει να προστατεύονται από το κράτος και να έχει πρόσβαση στα αγαθά/υπηρεσίες τους, και ο τελευταίος πολίτης και να είναι βιώσιμοι για όσους απασχολούνται εκεί.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.941 μηνύματα.
εντάξει, εσύ θες να αφεθούν όλα στο έλεος της ελεύθερης αγοράς.

εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι τομείς, τόσο στρατηγικής σημασίας, όσο και λαϊκής ανάγκης, όπως ο πρωτογενής, όπως η ενέργεια, η υγεία, η παιδεία, που θα πρέπει να προστατεύονται από το κράτος και να έχει πρόσβαση στα αγαθά/υπηρεσίες τους, και ο τελευταίος πολίτης και να είναι βιώσιμοι για όσους απασχολούνται εκεί.
ναι φιλε μου, γιατι θελω να εχω υπηρεσιες και οχι βολεμα του καθενος

Περαν απο αυτο, πιστευε οτι μπουρδα θες, στα @@ μου, πρέπει να στο πληρωνω ομως?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια