_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 12:11 Η _fairygirl_: #181 22-03-13 12:11 Όταν ήμουν μόνη στο σπίτι και ήταν βράδυ πήγαινα στο ψυγείο,έπαιρνα μερικά αβγά,έβγαινα στο μπαλκόνι του δωματίου μου και τα πετούσα στο.... δρόμο. Φυσικά μια μέρα έπεσε ένα σε'να ζευγάρι φοιτητών που έτυχε να περνάει από κάτω και από τότε το σταμάτησα. Μετά μια άλλη που έκανα ήταν όταν κοιμόταν ο μπαμπάς μου πήγαινα και του έκλεινα τη μύτη για να μη ροχαλίζει. Μέχρι που μια μέρα σκόνταψα σε'να έπιπλο με κατάλαβε και από τότε έχω νομίζω 6 μήνες να το κάνω. Κατά τα άλλα μικρό η γιαγιά μου μου έλεγε ότι θα μου δέσει τα χέρια για να μην πειράζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 15:58 Η ~Melania~: #182 22-03-13 15:58 Όταν ήμουν μικρή, αγαπούσα πολύ τα σκετς Γεννημένη ηθοποιός! Αλλάαα.... έβαζα πάντα την μικρή αδερφή μου να κάνει τον... πρίγκιπα Παίζαμε, και πάντα αυτή με έσωζε και ήταν γενναία, κι εγώ για να μοιάζω με πριγκίπισσα, έβαζα πάντα στα μαλλιά μου μανταλάκια! Η μαμά μου πάντα αναρωτιόταν που πήγαιναν όλα τα μανταλάκια και πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 19:25 Η τρελή φιλόσοφος: #183 22-03-13 19:25 όταν ήμουν μικρή (μικρη.......μέχρι 10 χρονών)είχα όνειρο να γίνω πατινέρ-είχα δεί και μια σχετική ταινία..... Εννοείται πως ήμουν πανέμορφη και με ιδανικό σωματότυπο για κάτι τέτοιο,αλλά χρειαζόμουν πρόβες....Εφόσον οι γονείς μου έλειπαν κάθε πρωινό, (απο εφτά χρονών έμενα μόνη μου) είχα το ελεύθερο να βάλω τις κάλτσες που γλιστρούσαν περισσότερο,να φέρνω βόλτες στο σαλόνι που είχε πλακάκια που επίσης γλιστρούσαν,και έκανα τις πιρουέτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 21:04 Η Nefeli Graf: #184 22-03-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Όταν ήμουν μικρή, αγαπούσα πολύ τα σκετς Γεννημένη ηθοποιός! Αλλάαα.... έβαζα πάντα την μικρή αδερφή μου να κάνει τον... πρίγκιπα Παίζαμε, και πάντα αυτή με έσωζε και ήταν γενναία, κι εγώ για να μοιάζω με πριγκίπισσα, έβαζα πάντα στα μαλλιά μου μανταλάκια! Η μαμά μου πάντα αναρωτιόταν που πήγαιναν όλα τα μανταλάκια και πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια Click για ανάπτυξη... πεθαίνω από τα γέλια ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 21:14 Η _fairygirl_: #185 22-03-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν πω κάτι άλλο θα με λιντσάρουν οι φιλόζωοι, οπότε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θεωρώ ότι το να πειράζεις τα ζώα είναι έλλειψη πολιτισμού. Sorry,Άκη αλλά αν και δεν αγαπάω τα ζώα τουλάχιστον φροντίζω να μην τα πειράζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #186 22-03-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από lugar: Έχετε καταλάβει ότι με βάση την "ψυχολογία" των BELL είσαστε τουλάχιστον κατά συρροήν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Μερικά πούπουλα του είχα βγάλει μόνο Μετά το έδωσαν σε μια θεία μου στο χωριό και είχα πλαντάξει στο κλάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:19 Η τρελή φιλόσοφος: #187 22-03-13 23:19 έπινα τον φυσιολογικό ορό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Nefeli Graf: #188 22-03-13 23:20 Χμμμμμ αυτό που θα πω δεν είναι σκανταλιά είναι κάτι χαζομάρες που κάναμε με ένα φιλαράκι όταν ήμασταν μικρά Εγώ λόγω προβλήματος υγείας είχα μείνει στον ξενώνα της Ελπίδας κάποια χρονιά εκείνη την μέρα είχε έρθει απ'ότι θυμάμαι μία γνωστή κυρία και είχαν φέρει πολλά λευκά τριαντάφυλλα Εγώ με τον φίλο μου (να σημειώσω ότι αυτός ήταν 5 και εγώ 4 ) πήραμε όλα τα τριαντάφυλλα φωνάξαμε και μία φίλη μας που ήταν στο δωμάτιο της για παπά Κάναμε μία ανθοδέσμη και τα υπόλοιπα που δεν χωρούσαν στα χέρια μου τα μαδήσαμε και τα βάλαμε σε ένα μπολ για να τα κάνουμε υποτίθεται ρύζι κάναμε την φιλενάδα μου παπά και την έβαλε ο φίλος μου να μας παντρέψει Τα τριαντάφυλλα που κρατούσα εγώ την ώρα της τελετής μας,(χαχαχαχα) τα μαδήσαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι και τα πετάγαμε στους περαστικούς βραδιάτικα το μάθανε αυτό οι μανάδες μας και από τότε αν και τώρα μένουμε αρκετά μακριά λένε η μία την άλλη (όταν μιλούν τηλεφωνικώς) συμπεθέρα Οι τρέλες λοιπόν αυτές δεν ήταν για καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 10:42 Η Deutsch... Lover: #189 24-03-13 10:42 Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:39 Ο Guest 990498: #190 24-03-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν ήμουν μόνη στο σπίτι και ήταν βράδυ πήγαινα στο ψυγείο,έπαιρνα μερικά αβγά,έβγαινα στο μπαλκόνι του δωματίου μου και τα πετούσα στο.... δρόμο. Φυσικά μια μέρα έπεσε ένα σε'να ζευγάρι φοιτητών που έτυχε να περνάει από κάτω και από τότε το σταμάτησα. Μετά μια άλλη που έκανα ήταν όταν κοιμόταν ο μπαμπάς μου πήγαινα και του έκλεινα τη μύτη για να μη ροχαλίζει. Μέχρι που μια μέρα σκόνταψα σε'να έπιπλο με κατάλαβε και από τότε έχω νομίζω 6 μήνες να το κάνω. Κατά τα άλλα μικρό η γιαγιά μου μου έλεγε ότι θα μου δέσει τα χέρια για να μην πειράζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 15:58 Η ~Melania~: #182 22-03-13 15:58 Όταν ήμουν μικρή, αγαπούσα πολύ τα σκετς Γεννημένη ηθοποιός! Αλλάαα.... έβαζα πάντα την μικρή αδερφή μου να κάνει τον... πρίγκιπα Παίζαμε, και πάντα αυτή με έσωζε και ήταν γενναία, κι εγώ για να μοιάζω με πριγκίπισσα, έβαζα πάντα στα μαλλιά μου μανταλάκια! Η μαμά μου πάντα αναρωτιόταν που πήγαιναν όλα τα μανταλάκια και πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 19:25 Η τρελή φιλόσοφος: #183 22-03-13 19:25 όταν ήμουν μικρή (μικρη.......μέχρι 10 χρονών)είχα όνειρο να γίνω πατινέρ-είχα δεί και μια σχετική ταινία..... Εννοείται πως ήμουν πανέμορφη και με ιδανικό σωματότυπο για κάτι τέτοιο,αλλά χρειαζόμουν πρόβες....Εφόσον οι γονείς μου έλειπαν κάθε πρωινό, (απο εφτά χρονών έμενα μόνη μου) είχα το ελεύθερο να βάλω τις κάλτσες που γλιστρούσαν περισσότερο,να φέρνω βόλτες στο σαλόνι που είχε πλακάκια που επίσης γλιστρούσαν,και έκανα τις πιρουέτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 21:04 Η Nefeli Graf: #184 22-03-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Όταν ήμουν μικρή, αγαπούσα πολύ τα σκετς Γεννημένη ηθοποιός! Αλλάαα.... έβαζα πάντα την μικρή αδερφή μου να κάνει τον... πρίγκιπα Παίζαμε, και πάντα αυτή με έσωζε και ήταν γενναία, κι εγώ για να μοιάζω με πριγκίπισσα, έβαζα πάντα στα μαλλιά μου μανταλάκια! Η μαμά μου πάντα αναρωτιόταν που πήγαιναν όλα τα μανταλάκια και πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια Click για ανάπτυξη... πεθαίνω από τα γέλια ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 21:14 Η _fairygirl_: #185 22-03-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν πω κάτι άλλο θα με λιντσάρουν οι φιλόζωοι, οπότε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θεωρώ ότι το να πειράζεις τα ζώα είναι έλλειψη πολιτισμού. Sorry,Άκη αλλά αν και δεν αγαπάω τα ζώα τουλάχιστον φροντίζω να μην τα πειράζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #186 22-03-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από lugar: Έχετε καταλάβει ότι με βάση την "ψυχολογία" των BELL είσαστε τουλάχιστον κατά συρροήν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Μερικά πούπουλα του είχα βγάλει μόνο Μετά το έδωσαν σε μια θεία μου στο χωριό και είχα πλαντάξει στο κλάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:19 Η τρελή φιλόσοφος: #187 22-03-13 23:19 έπινα τον φυσιολογικό ορό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Nefeli Graf: #188 22-03-13 23:20 Χμμμμμ αυτό που θα πω δεν είναι σκανταλιά είναι κάτι χαζομάρες που κάναμε με ένα φιλαράκι όταν ήμασταν μικρά Εγώ λόγω προβλήματος υγείας είχα μείνει στον ξενώνα της Ελπίδας κάποια χρονιά εκείνη την μέρα είχε έρθει απ'ότι θυμάμαι μία γνωστή κυρία και είχαν φέρει πολλά λευκά τριαντάφυλλα Εγώ με τον φίλο μου (να σημειώσω ότι αυτός ήταν 5 και εγώ 4 ) πήραμε όλα τα τριαντάφυλλα φωνάξαμε και μία φίλη μας που ήταν στο δωμάτιο της για παπά Κάναμε μία ανθοδέσμη και τα υπόλοιπα που δεν χωρούσαν στα χέρια μου τα μαδήσαμε και τα βάλαμε σε ένα μπολ για να τα κάνουμε υποτίθεται ρύζι κάναμε την φιλενάδα μου παπά και την έβαλε ο φίλος μου να μας παντρέψει Τα τριαντάφυλλα που κρατούσα εγώ την ώρα της τελετής μας,(χαχαχαχα) τα μαδήσαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι και τα πετάγαμε στους περαστικούς βραδιάτικα το μάθανε αυτό οι μανάδες μας και από τότε αν και τώρα μένουμε αρκετά μακριά λένε η μία την άλλη (όταν μιλούν τηλεφωνικώς) συμπεθέρα Οι τρέλες λοιπόν αυτές δεν ήταν για καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 10:42 Η Deutsch... Lover: #189 24-03-13 10:42 Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:39 Ο Guest 990498: #190 24-03-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν ήμουν μικρή, αγαπούσα πολύ τα σκετς Γεννημένη ηθοποιός! Αλλάαα.... έβαζα πάντα την μικρή αδερφή μου να κάνει τον... πρίγκιπα Παίζαμε, και πάντα αυτή με έσωζε και ήταν γενναία, κι εγώ για να μοιάζω με πριγκίπισσα, έβαζα πάντα στα μαλλιά μου μανταλάκια! Η μαμά μου πάντα αναρωτιόταν που πήγαιναν όλα τα μανταλάκια και πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 19:25 Η τρελή φιλόσοφος: #183 22-03-13 19:25 όταν ήμουν μικρή (μικρη.......μέχρι 10 χρονών)είχα όνειρο να γίνω πατινέρ-είχα δεί και μια σχετική ταινία..... Εννοείται πως ήμουν πανέμορφη και με ιδανικό σωματότυπο για κάτι τέτοιο,αλλά χρειαζόμουν πρόβες....Εφόσον οι γονείς μου έλειπαν κάθε πρωινό, (απο εφτά χρονών έμενα μόνη μου) είχα το ελεύθερο να βάλω τις κάλτσες που γλιστρούσαν περισσότερο,να φέρνω βόλτες στο σαλόνι που είχε πλακάκια που επίσης γλιστρούσαν,και έκανα τις πιρουέτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 21:04 Η Nefeli Graf: #184 22-03-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Όταν ήμουν μικρή, αγαπούσα πολύ τα σκετς Γεννημένη ηθοποιός! Αλλάαα.... έβαζα πάντα την μικρή αδερφή μου να κάνει τον... πρίγκιπα Παίζαμε, και πάντα αυτή με έσωζε και ήταν γενναία, κι εγώ για να μοιάζω με πριγκίπισσα, έβαζα πάντα στα μαλλιά μου μανταλάκια! Η μαμά μου πάντα αναρωτιόταν που πήγαιναν όλα τα μανταλάκια και πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια Click για ανάπτυξη... πεθαίνω από τα γέλια ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 21:14 Η _fairygirl_: #185 22-03-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν πω κάτι άλλο θα με λιντσάρουν οι φιλόζωοι, οπότε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θεωρώ ότι το να πειράζεις τα ζώα είναι έλλειψη πολιτισμού. Sorry,Άκη αλλά αν και δεν αγαπάω τα ζώα τουλάχιστον φροντίζω να μην τα πειράζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #186 22-03-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από lugar: Έχετε καταλάβει ότι με βάση την "ψυχολογία" των BELL είσαστε τουλάχιστον κατά συρροήν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Μερικά πούπουλα του είχα βγάλει μόνο Μετά το έδωσαν σε μια θεία μου στο χωριό και είχα πλαντάξει στο κλάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:19 Η τρελή φιλόσοφος: #187 22-03-13 23:19 έπινα τον φυσιολογικό ορό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Nefeli Graf: #188 22-03-13 23:20 Χμμμμμ αυτό που θα πω δεν είναι σκανταλιά είναι κάτι χαζομάρες που κάναμε με ένα φιλαράκι όταν ήμασταν μικρά Εγώ λόγω προβλήματος υγείας είχα μείνει στον ξενώνα της Ελπίδας κάποια χρονιά εκείνη την μέρα είχε έρθει απ'ότι θυμάμαι μία γνωστή κυρία και είχαν φέρει πολλά λευκά τριαντάφυλλα Εγώ με τον φίλο μου (να σημειώσω ότι αυτός ήταν 5 και εγώ 4 ) πήραμε όλα τα τριαντάφυλλα φωνάξαμε και μία φίλη μας που ήταν στο δωμάτιο της για παπά Κάναμε μία ανθοδέσμη και τα υπόλοιπα που δεν χωρούσαν στα χέρια μου τα μαδήσαμε και τα βάλαμε σε ένα μπολ για να τα κάνουμε υποτίθεται ρύζι κάναμε την φιλενάδα μου παπά και την έβαλε ο φίλος μου να μας παντρέψει Τα τριαντάφυλλα που κρατούσα εγώ την ώρα της τελετής μας,(χαχαχαχα) τα μαδήσαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι και τα πετάγαμε στους περαστικούς βραδιάτικα το μάθανε αυτό οι μανάδες μας και από τότε αν και τώρα μένουμε αρκετά μακριά λένε η μία την άλλη (όταν μιλούν τηλεφωνικώς) συμπεθέρα Οι τρέλες λοιπόν αυτές δεν ήταν για καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 10:42 Η Deutsch... Lover: #189 24-03-13 10:42 Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:39 Ο Guest 990498: #190 24-03-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όταν ήμουν μικρή (μικρη.......μέχρι 10 χρονών)είχα όνειρο να γίνω πατινέρ-είχα δεί και μια σχετική ταινία..... Εννοείται πως ήμουν πανέμορφη και με ιδανικό σωματότυπο για κάτι τέτοιο,αλλά χρειαζόμουν πρόβες....Εφόσον οι γονείς μου έλειπαν κάθε πρωινό, (απο εφτά χρονών έμενα μόνη μου) είχα το ελεύθερο να βάλω τις κάλτσες που γλιστρούσαν περισσότερο,να φέρνω βόλτες στο σαλόνι που είχε πλακάκια που επίσης γλιστρούσαν,και έκανα τις πιρουέτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 21:04 Η Nefeli Graf: #184 22-03-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Όταν ήμουν μικρή, αγαπούσα πολύ τα σκετς Γεννημένη ηθοποιός! Αλλάαα.... έβαζα πάντα την μικρή αδερφή μου να κάνει τον... πρίγκιπα Παίζαμε, και πάντα αυτή με έσωζε και ήταν γενναία, κι εγώ για να μοιάζω με πριγκίπισσα, έβαζα πάντα στα μαλλιά μου μανταλάκια! Η μαμά μου πάντα αναρωτιόταν που πήγαιναν όλα τα μανταλάκια και πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια Click για ανάπτυξη... πεθαίνω από τα γέλια ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 21:14 Η _fairygirl_: #185 22-03-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν πω κάτι άλλο θα με λιντσάρουν οι φιλόζωοι, οπότε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θεωρώ ότι το να πειράζεις τα ζώα είναι έλλειψη πολιτισμού. Sorry,Άκη αλλά αν και δεν αγαπάω τα ζώα τουλάχιστον φροντίζω να μην τα πειράζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #186 22-03-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από lugar: Έχετε καταλάβει ότι με βάση την "ψυχολογία" των BELL είσαστε τουλάχιστον κατά συρροήν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Μερικά πούπουλα του είχα βγάλει μόνο Μετά το έδωσαν σε μια θεία μου στο χωριό και είχα πλαντάξει στο κλάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:19 Η τρελή φιλόσοφος: #187 22-03-13 23:19 έπινα τον φυσιολογικό ορό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Nefeli Graf: #188 22-03-13 23:20 Χμμμμμ αυτό που θα πω δεν είναι σκανταλιά είναι κάτι χαζομάρες που κάναμε με ένα φιλαράκι όταν ήμασταν μικρά Εγώ λόγω προβλήματος υγείας είχα μείνει στον ξενώνα της Ελπίδας κάποια χρονιά εκείνη την μέρα είχε έρθει απ'ότι θυμάμαι μία γνωστή κυρία και είχαν φέρει πολλά λευκά τριαντάφυλλα Εγώ με τον φίλο μου (να σημειώσω ότι αυτός ήταν 5 και εγώ 4 ) πήραμε όλα τα τριαντάφυλλα φωνάξαμε και μία φίλη μας που ήταν στο δωμάτιο της για παπά Κάναμε μία ανθοδέσμη και τα υπόλοιπα που δεν χωρούσαν στα χέρια μου τα μαδήσαμε και τα βάλαμε σε ένα μπολ για να τα κάνουμε υποτίθεται ρύζι κάναμε την φιλενάδα μου παπά και την έβαλε ο φίλος μου να μας παντρέψει Τα τριαντάφυλλα που κρατούσα εγώ την ώρα της τελετής μας,(χαχαχαχα) τα μαδήσαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι και τα πετάγαμε στους περαστικούς βραδιάτικα το μάθανε αυτό οι μανάδες μας και από τότε αν και τώρα μένουμε αρκετά μακριά λένε η μία την άλλη (όταν μιλούν τηλεφωνικώς) συμπεθέρα Οι τρέλες λοιπόν αυτές δεν ήταν για καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 10:42 Η Deutsch... Lover: #189 24-03-13 10:42 Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:39 Ο Guest 990498: #190 24-03-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Όταν ήμουν μικρή, αγαπούσα πολύ τα σκετς Γεννημένη ηθοποιός! Αλλάαα.... έβαζα πάντα την μικρή αδερφή μου να κάνει τον... πρίγκιπα Παίζαμε, και πάντα αυτή με έσωζε και ήταν γενναία, κι εγώ για να μοιάζω με πριγκίπισσα, έβαζα πάντα στα μαλλιά μου μανταλάκια! Η μαμά μου πάντα αναρωτιόταν που πήγαιναν όλα τα μανταλάκια και πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια Click για ανάπτυξη... πεθαίνω από τα γέλια ρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 21:14 Η _fairygirl_: #185 22-03-13 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν πω κάτι άλλο θα με λιντσάρουν οι φιλόζωοι, οπότε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θεωρώ ότι το να πειράζεις τα ζώα είναι έλλειψη πολιτισμού. Sorry,Άκη αλλά αν και δεν αγαπάω τα ζώα τουλάχιστον φροντίζω να μην τα πειράζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #186 22-03-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από lugar: Έχετε καταλάβει ότι με βάση την "ψυχολογία" των BELL είσαστε τουλάχιστον κατά συρροήν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Μερικά πούπουλα του είχα βγάλει μόνο Μετά το έδωσαν σε μια θεία μου στο χωριό και είχα πλαντάξει στο κλάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:19 Η τρελή φιλόσοφος: #187 22-03-13 23:19 έπινα τον φυσιολογικό ορό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Nefeli Graf: #188 22-03-13 23:20 Χμμμμμ αυτό που θα πω δεν είναι σκανταλιά είναι κάτι χαζομάρες που κάναμε με ένα φιλαράκι όταν ήμασταν μικρά Εγώ λόγω προβλήματος υγείας είχα μείνει στον ξενώνα της Ελπίδας κάποια χρονιά εκείνη την μέρα είχε έρθει απ'ότι θυμάμαι μία γνωστή κυρία και είχαν φέρει πολλά λευκά τριαντάφυλλα Εγώ με τον φίλο μου (να σημειώσω ότι αυτός ήταν 5 και εγώ 4 ) πήραμε όλα τα τριαντάφυλλα φωνάξαμε και μία φίλη μας που ήταν στο δωμάτιο της για παπά Κάναμε μία ανθοδέσμη και τα υπόλοιπα που δεν χωρούσαν στα χέρια μου τα μαδήσαμε και τα βάλαμε σε ένα μπολ για να τα κάνουμε υποτίθεται ρύζι κάναμε την φιλενάδα μου παπά και την έβαλε ο φίλος μου να μας παντρέψει Τα τριαντάφυλλα που κρατούσα εγώ την ώρα της τελετής μας,(χαχαχαχα) τα μαδήσαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι και τα πετάγαμε στους περαστικούς βραδιάτικα το μάθανε αυτό οι μανάδες μας και από τότε αν και τώρα μένουμε αρκετά μακριά λένε η μία την άλλη (όταν μιλούν τηλεφωνικώς) συμπεθέρα Οι τρέλες λοιπόν αυτές δεν ήταν για καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 10:42 Η Deutsch... Lover: #189 24-03-13 10:42 Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:39 Ο Guest 990498: #190 24-03-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν πω κάτι άλλο θα με λιντσάρουν οι φιλόζωοι, οπότε.... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως θεωρώ ότι το να πειράζεις τα ζώα είναι έλλειψη πολιτισμού. Sorry,Άκη αλλά αν και δεν αγαπάω τα ζώα τουλάχιστον φροντίζω να μην τα πειράζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 22:09 Η Gate4 έγραψε: #186 22-03-13 22:09 Αρχική Δημοσίευση από lugar: Έχετε καταλάβει ότι με βάση την "ψυχολογία" των BELL είσαστε τουλάχιστον κατά συρροήν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Μερικά πούπουλα του είχα βγάλει μόνο Μετά το έδωσαν σε μια θεία μου στο χωριό και είχα πλαντάξει στο κλάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:19 Η τρελή φιλόσοφος: #187 22-03-13 23:19 έπινα τον φυσιολογικό ορό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Nefeli Graf: #188 22-03-13 23:20 Χμμμμμ αυτό που θα πω δεν είναι σκανταλιά είναι κάτι χαζομάρες που κάναμε με ένα φιλαράκι όταν ήμασταν μικρά Εγώ λόγω προβλήματος υγείας είχα μείνει στον ξενώνα της Ελπίδας κάποια χρονιά εκείνη την μέρα είχε έρθει απ'ότι θυμάμαι μία γνωστή κυρία και είχαν φέρει πολλά λευκά τριαντάφυλλα Εγώ με τον φίλο μου (να σημειώσω ότι αυτός ήταν 5 και εγώ 4 ) πήραμε όλα τα τριαντάφυλλα φωνάξαμε και μία φίλη μας που ήταν στο δωμάτιο της για παπά Κάναμε μία ανθοδέσμη και τα υπόλοιπα που δεν χωρούσαν στα χέρια μου τα μαδήσαμε και τα βάλαμε σε ένα μπολ για να τα κάνουμε υποτίθεται ρύζι κάναμε την φιλενάδα μου παπά και την έβαλε ο φίλος μου να μας παντρέψει Τα τριαντάφυλλα που κρατούσα εγώ την ώρα της τελετής μας,(χαχαχαχα) τα μαδήσαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι και τα πετάγαμε στους περαστικούς βραδιάτικα το μάθανε αυτό οι μανάδες μας και από τότε αν και τώρα μένουμε αρκετά μακριά λένε η μία την άλλη (όταν μιλούν τηλεφωνικώς) συμπεθέρα Οι τρέλες λοιπόν αυτές δεν ήταν για καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 10:42 Η Deutsch... Lover: #189 24-03-13 10:42 Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:39 Ο Guest 990498: #190 24-03-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lugar: Έχετε καταλάβει ότι με βάση την "ψυχολογία" των BELL είσαστε τουλάχιστον κατά συρροήν δολοφόνοι. Click για ανάπτυξη... Μερικά πούπουλα του είχα βγάλει μόνο Μετά το έδωσαν σε μια θεία μου στο χωριό και είχα πλαντάξει στο κλάμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:19 Η τρελή φιλόσοφος: #187 22-03-13 23:19 έπινα τον φυσιολογικό ορό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Nefeli Graf: #188 22-03-13 23:20 Χμμμμμ αυτό που θα πω δεν είναι σκανταλιά είναι κάτι χαζομάρες που κάναμε με ένα φιλαράκι όταν ήμασταν μικρά Εγώ λόγω προβλήματος υγείας είχα μείνει στον ξενώνα της Ελπίδας κάποια χρονιά εκείνη την μέρα είχε έρθει απ'ότι θυμάμαι μία γνωστή κυρία και είχαν φέρει πολλά λευκά τριαντάφυλλα Εγώ με τον φίλο μου (να σημειώσω ότι αυτός ήταν 5 και εγώ 4 ) πήραμε όλα τα τριαντάφυλλα φωνάξαμε και μία φίλη μας που ήταν στο δωμάτιο της για παπά Κάναμε μία ανθοδέσμη και τα υπόλοιπα που δεν χωρούσαν στα χέρια μου τα μαδήσαμε και τα βάλαμε σε ένα μπολ για να τα κάνουμε υποτίθεται ρύζι κάναμε την φιλενάδα μου παπά και την έβαλε ο φίλος μου να μας παντρέψει Τα τριαντάφυλλα που κρατούσα εγώ την ώρα της τελετής μας,(χαχαχαχα) τα μαδήσαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι και τα πετάγαμε στους περαστικούς βραδιάτικα το μάθανε αυτό οι μανάδες μας και από τότε αν και τώρα μένουμε αρκετά μακριά λένε η μία την άλλη (όταν μιλούν τηλεφωνικώς) συμπεθέρα Οι τρέλες λοιπόν αυτές δεν ήταν για καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 10:42 Η Deutsch... Lover: #189 24-03-13 10:42 Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:39 Ο Guest 990498: #190 24-03-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έπινα τον φυσιολογικό ορό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Nefeli Graf: #188 22-03-13 23:20 Χμμμμμ αυτό που θα πω δεν είναι σκανταλιά είναι κάτι χαζομάρες που κάναμε με ένα φιλαράκι όταν ήμασταν μικρά Εγώ λόγω προβλήματος υγείας είχα μείνει στον ξενώνα της Ελπίδας κάποια χρονιά εκείνη την μέρα είχε έρθει απ'ότι θυμάμαι μία γνωστή κυρία και είχαν φέρει πολλά λευκά τριαντάφυλλα Εγώ με τον φίλο μου (να σημειώσω ότι αυτός ήταν 5 και εγώ 4 ) πήραμε όλα τα τριαντάφυλλα φωνάξαμε και μία φίλη μας που ήταν στο δωμάτιο της για παπά Κάναμε μία ανθοδέσμη και τα υπόλοιπα που δεν χωρούσαν στα χέρια μου τα μαδήσαμε και τα βάλαμε σε ένα μπολ για να τα κάνουμε υποτίθεται ρύζι κάναμε την φιλενάδα μου παπά και την έβαλε ο φίλος μου να μας παντρέψει Τα τριαντάφυλλα που κρατούσα εγώ την ώρα της τελετής μας,(χαχαχαχα) τα μαδήσαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι και τα πετάγαμε στους περαστικούς βραδιάτικα το μάθανε αυτό οι μανάδες μας και από τότε αν και τώρα μένουμε αρκετά μακριά λένε η μία την άλλη (όταν μιλούν τηλεφωνικώς) συμπεθέρα Οι τρέλες λοιπόν αυτές δεν ήταν για καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 10:42 Η Deutsch... Lover: #189 24-03-13 10:42 Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:39 Ο Guest 990498: #190 24-03-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμμμ αυτό που θα πω δεν είναι σκανταλιά είναι κάτι χαζομάρες που κάναμε με ένα φιλαράκι όταν ήμασταν μικρά Εγώ λόγω προβλήματος υγείας είχα μείνει στον ξενώνα της Ελπίδας κάποια χρονιά εκείνη την μέρα είχε έρθει απ'ότι θυμάμαι μία γνωστή κυρία και είχαν φέρει πολλά λευκά τριαντάφυλλα Εγώ με τον φίλο μου (να σημειώσω ότι αυτός ήταν 5 και εγώ 4 ) πήραμε όλα τα τριαντάφυλλα φωνάξαμε και μία φίλη μας που ήταν στο δωμάτιο της για παπά Κάναμε μία ανθοδέσμη και τα υπόλοιπα που δεν χωρούσαν στα χέρια μου τα μαδήσαμε και τα βάλαμε σε ένα μπολ για να τα κάνουμε υποτίθεται ρύζι κάναμε την φιλενάδα μου παπά και την έβαλε ο φίλος μου να μας παντρέψει Τα τριαντάφυλλα που κρατούσα εγώ την ώρα της τελετής μας,(χαχαχαχα) τα μαδήσαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι και τα πετάγαμε στους περαστικούς βραδιάτικα το μάθανε αυτό οι μανάδες μας και από τότε αν και τώρα μένουμε αρκετά μακριά λένε η μία την άλλη (όταν μιλούν τηλεφωνικώς) συμπεθέρα Οι τρέλες λοιπόν αυτές δεν ήταν για καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 10:42 Η Deutsch... Lover: #189 24-03-13 10:42 Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:39 Ο Guest 990498: #190 24-03-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:39 Ο Guest 990498: #190 24-03-13 12:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Κατι που θυμηθηκα σημερα... Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ Click για ανάπτυξη... Δε γίνεται έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 12:41 Η Deutsch... Lover: #191 24-03-13 12:41 Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Δε γίνεται έτσι; Click για ανάπτυξη... Οχι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:32 Η _fairygirl_: #192 24-03-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου Click για ανάπτυξη... Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ και εγώ Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου Click για ανάπτυξη... Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: έπινα τον φυσιολογικό ορό Click για ανάπτυξη... True story. Ακόμα το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:46 Η fantasmenos: #193 24-03-13 13:46 -Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
-Έριξα πιπέρι στα μάτια του αδερφού μου -Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι -Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε... αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #194 24-03-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Καλά είσαι. Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο. Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται. True story. Ακόμα το κάνω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:24 Η τρελή φιλόσοφος: #195 24-03-13 19:24 πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πιστευα ότι άμα η έγκυες πήγαιναν τουαλέτα,υπήρχε κίνδυνος να βγει το μωρό και να πέσει στην τουαλετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 19:36 Η _fairygirl_: #196 24-03-13 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα lol :-P Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3 Click για ανάπτυξη... Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 20:19 Η τρελή φιλόσοφος: #197 24-03-13 20:19 τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα λουκανικα φτιαχνονται απο ουρα σκυλου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 22:20 Η Gate4 έγραψε: #198 24-03-13 22:20 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard johnsala AggelikiGr touvlo Sotiris 12 Scandal charmander ghоul ChristosM89 George177 Unboxholics Helen06 gegeorgiou90 Kate1914 fourkaki Joji camil giannhs2001 ivrock Georgepap_21 Ilma J.Cameron Memetchi ggl ΘανάσοςG4 Mt73 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω- Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχαχα Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα Εγώ εκτός ότι τα πετούσα πέτρες όταν μπαίναμε με τη θεία μου στο κοτέτσι να μαζέψουμε τα αυγά τις άρπαζα με τα χέρια και τις πετούσα από δω και από κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:20 Η Ψαραδέλλη: #199 24-03-13 23:20 φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
φούσκες με τα σάλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Μαρτίου 2013 στις 23:40 Ο Guest 781029: #200 24-03-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: φούσκες με τα σάλια μου Click για ανάπτυξη... Κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.