_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Φυσικά μια μέρα έπεσε ένα σε'να ζευγάρι φοιτητών που έτυχε να περνάει από κάτω και από τότε το σταμάτησα.

Μετά μια άλλη που έκανα ήταν όταν κοιμόταν ο μπαμπάς μου πήγαινα και του έκλεινα τη μύτη για να μη ροχαλίζει. Μέχρι που μια μέρα σκόνταψα σε'να έπιπλο με κατάλαβε και από τότε έχω νομίζω 6 μήνες να το κάνω.

Κατά τα άλλα μικρό η γιαγιά μου μου έλεγε ότι θα μου δέσει τα χέρια για να μην πειράζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοείται πως ήμουν πανέμορφη και με ιδανικό σωματότυπο για κάτι τέτοιο,αλλά χρειαζόμουν πρόβες....Εφόσον οι γονείς μου έλειπαν κάθε πρωινό, (απο εφτά χρονών έμενα μόνη μου) είχα το ελεύθερο να βάλω τις κάλτσες που γλιστρούσαν περισσότερο,να φέρνω βόλτες στο σαλόνι που είχε πλακάκια που επίσης γλιστρούσαν,και έκανα τις πιρουέτες μου!
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Όταν ήμουν μικρή, αγαπούσα πολύ τα σκετςΓεννημένη ηθοποιός! Αλλάαα.... έβαζα πάντα την μικρή αδερφή μου να κάνει τον... πρίγκιπα
Παίζαμε, και πάντα αυτή με έσωζε και ήταν γενναία, κι εγώ για να μοιάζω με πριγκίπισσα, έβαζα πάντα στα μαλλιά μου μανταλάκια!
Η μαμά μου πάντα αναρωτιόταν που πήγαιναν όλα τα μανταλάκια και πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να μάθει την τραγική αλήθεια
![]()
πεθαίνω από τα γέλια ρε

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ πάντως θεωρώ ότι το να πειράζεις τα ζώα είναι έλλειψη πολιτισμού.Αν πω κάτι άλλο θα με λιντσάρουν οι φιλόζωοι, οπότε....![]()

Sorry,Άκη αλλά αν και δεν αγαπάω τα ζώα τουλάχιστον φροντίζω να μην τα πειράζω.
Gate4
Επιφανές μέλος

Μερικά πούπουλα του είχα βγάλει μόνοΈχετε καταλάβει ότι με βάση την "ψυχολογία" των BELL είσαστε τουλάχιστον κατά συρροήν δολοφόνοι.![]()

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Εγώ λόγω προβλήματος υγείας είχα μείνει στον ξενώνα της Ελπίδας κάποια χρονιά

Εγώ με τον φίλο μου

Κάναμε μία ανθοδέσμη και τα υπόλοιπα που δεν χωρούσαν στα χέρια μου τα μαδήσαμε και τα βάλαμε σε ένα μπολ για να τα κάνουμε υποτίθεται ρύζι

το μάθανε αυτό οι μανάδες μας και από τότε αν και τώρα μένουμε αρκετά μακριά λένε η μία την άλλη (όταν μιλούν τηλεφωνικώς) συμπεθέρα

Οι τρέλες λοιπόν αυτές δεν ήταν για καλό

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ

Guest 990498
Επισκέπτης

Δε γίνεται έτσι;Κατι που θυμηθηκα σημερα...
Νομιζα οτι οταν στελνουμε φαξ το χαρτι περναει μεσα απο τα καλωδια και φτανει στο αλλο φαξ![]()

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Καλά είσαι.Και εγώ το κάνω ακόμα αυτό όταν πάω στο χωριό και με κοροιδεύει η μάνα μου![]()
Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη

Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο.Καλέ και εγώ
Επίσης όταν πηγαίναμε θάλασσα κυνηγούσα μέδουσες με τον ξάδερφό μου![]()
Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται.

True story.έπινα τον φυσιολογικό ορό![]()
Ακόμα το κάνω.

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

-Αχρήστευα τον ελληνικό καφέ που έπιναν οι δικοί μου, ρίχνοντας μέσα αρκετό αλάτι
-Έκανα με το οινόπνευμα διάφορα σχήματα και μετά πετούσα αναμμένα σπίρτα για να φτιαχτεί το ανάλογο σχήμα. Αποτύγχανα συνήθως στην δημιουργία της πεντάλφας, αλλά ο νιπτήρας σχεδόν καταστράφηκε...
αυτά και άλλα πολλά, που δεν θυμάμαι τώρα...
Gate4
Επιφανές μέλος

Χαχαχα lol :-PΚαλά είσαι.
Εμένα αν με πλησιάσει και με κοιτάει με τα απειλητικά ματάκια που έχει,αρχίζω και τρέχω πανικόβλητη
Εγώ στην ξαδέρφη μου πετούσα άμμο.
Ή ακόμα καλύτερα έσκαβα ένα λάκκο και τη έθαβα στην άμμο μέχρι που το βλαμμένο κάηκε από τον ήλιο και με φοβάται.
True story.
Ακόμα το κάνω.![]()
Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω-Χαχαχα lol :-P
Τώρα που το σκέφτομαι όταν ήμουν μικρή με είχε τσιμπήσει o κόκορας και έλεγα στη γιαγιά μου όλη την ώρα να τον σφάξουμε ;3

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

χαχαχαχαχαχαΕγώ του λέω όταν με κοιτάει απειλητικά "Φύγε,κόκωρ κρατάω σκουπόξυλο -το οποίο κρατάω-![]()

Καλέ είναι πολύ βλαμμένα ζώα

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.