Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

Αλλα για παραδειγμα εγω που ειμαι μικρος ακομα και οταν εχω ολοκληρο το καλοκαιρι να τεμπελιαζω τοτε ναι θελω καμπινγ
Αλλα αμα δουλευω ενα ολοκληρο χρονο και εχω την δυνατοτητα για διακοπες μονο για 10 μερες π.χ. τοτε δυσκολα να επιλεξω καμπινγκ
Αλλιως ειμαστε φολα σκηνη
1. σκηνή (μεγαλη για να έχετε χωρο για τα πράγματα
2. σλιπινγκ παγκ ή σεντονια
3. υποστρωμα
4. μαξιλάρι
5. σκοινί
6. φακοί τουλάχιστον 2
7.μπαταρίες
8. ψυγειακι
9. κατι σαν σεντόνι για να βάλετε πάνω την σκηνή ώστε να μη βρωμίζει
10. παρεό ή κατι αντίστοιχο για σκια
11.σαμπουαν, μαγιώ, και λίγα ρούχα.
12. χαρτί τουαλέτας
Και δεν θες να κουβαλας πολλα πολλα
4)Αντι για μαξιλαρι βαζεις 2 μπλουζες
5)Δεν το βρισκω αναγκαιο
9)Αχρηστο
10)Βρες δεντρο
συγνωμη ερωτηξης(παλι) ... εγω δεν ετυχε να παω καμπινγκ ποτε και εχω τις εξης αποριες..
1. που πας τουαλετα?
2. που πλενεις δοντια?
3. που κανεις μπανιο?
4. αμα θες να φας πρωινο (γιατι εχουμε ενα θεματακι με το πρωινο) τι γινεται?
5. το βραδυ δεν υπαρχει περιπτωση επισκεψης ζωηφιων , ερπετων και λοιπων αηδιαστικων υπαρξεων?
6. απο θεμα ασφαλειας αν πανε κοπελες μονες τους?![]()
1)Στα δεντρα και στην εξοχη?
2)Δεν θα χαθει ο κοσμος αν δεν τα πλεινεις 3-4 μερες?
3)Στις ντουζιερες απο τις παραλιες?
4)Παιρνεις σοκολατες και τις βαζεις στο ψυγιακι?
5)Ακομα ανθρωποφαγοι δεν εχουν βρεθει?
6)Οτι κινυδνος υπαρχει για τους ανδρες υπαρχει και για τις γυναικες?
Λεω εγω τωρα ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τα φώτα σας;
Neraida
Επιφανές μέλος

Το ελευθερο μην το σκεφτεσαι καν, διοτι εκτος απο εντονη αστυνομευση τα τελευταια χρονια λογω των λεγομενων "γκρουβαλων" (τα ατομα που κανουν ελευθερο καμπινγκ και ζουν μεσα στη βρωμα απο αποψη), και οι ντοπιοι τους κυνηγανε πλεον διοτι η πλειοψηφια αυτων κανουν πολλες φασαριες στα ικαριωτικα πανηγυρια αφου γινονται λιωμα.
Παντως λογω 15χρονης εμπειριας απο διακοπες στην Ικαρια που εχω, το ελευθερο δε θα στο προτεινα σε καμμια των περιπτωσεων . Πολυ βρωμια γυρω σου οπου και να αποφασισεις να στησεις τη σκηνη σου.
Εχει φθηνα δωματια των 40€ και μαλιστα σε φουλ σιζον.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Οργανωμενο δεν εχει εδω και αρκετα χρονια.
Το ελευθερο μην το σκεφτεσαι καν, διοτι εκτος απο εντονη αστυνομευση τα τελευταια χρονια λογω των λεγομενων "γκρουβαλων" (τα ατομα που κανουν ελευθερο καμπινγκ και ζουν μεσα στη βρωμα απο αποψη), και οι ντοπιοι τους κυνηγανε πλεον διοτι η πλειοψηφια αυτων κανουν πολλες φασαριες στα ικαριωτικα πανηγυρια αφου γινονται λιωμα.
Παντως λογω 15χρονης εμπειριας απο διακοπες στην Ικαρια που εχω, το ελευθερο δε θα στο προτεινα σε καμμια των περιπτωσεων . Πολυ βρωμια γυρω σου οπου και να αποφασισεις να στησεις τη σκηνη σου.
Εχει φθηνα δωματια των 40€ και μαλιστα σε φουλ σιζον.
Θενξ.
Χρήσιμες πληροφορίες!
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Θα έδινα ένα προβάδισμα μάλλον στο σπίτι γνωστού όταν θες να έχεις και κάποια άνεση(και είναι και πιο οικονομικό, για να μην ξεχνιόμαστε) και στο οργανωμένο κάμπινγκ(δεν μπορώ τα τελείως χύμα)...
Ας πούμε φέτος το κόβω για κάμπινγκ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Δεν ειναι ανεση το να εισαι με την παρεα σου σε μια παραλια χωρις κανεναν ενοχλητικο διπλα σου,να αραζεις ολη την ωρα στην αμμουδια,να τρως στην αμμουδια,να κανεις μπανιο το βραδυ.Πωωωωω,δεν υπαρχει πιο τελειο πραγμα?Βασικά γενικώς δεν θέλω ιδιαίτερες ανέσεις, αλλά το ελεύθερο κάμπινγκ μου βγάζει κάτι στο καμία άνεση...
mel999
Δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Βασικά γενικώς δεν θέλω ιδιαίτερες ανέσεις, αλλά το ελεύθερο κάμπινγκ μου βγάζει κάτι στο καμία άνεση...
Αν πας "οργανωμένος" έχεις όλες τις ανέσεις!
Σήμερα γύρισα από τριήμερο ελεύθερου κάμπινγκ, μια μαγεία!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χαζεύεις τον έναστρο ουρανό λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος και να βουτήξεις στην "ιδιωτική" σου παραλία πριν την πρώτη γουλιά καφέ το πρωί!
underwater
Περιβόητο μέλος

Αν πας "οργανωμένος" έχεις όλες τις ανέσεις!
Σήμερα γύρισα από τριήμερο ελεύθερου κάμπινγκ, μια μαγεία!
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χαζεύεις τον έναστρο ουρανό λίγο πριν σε πάρει ο ύπνος και να βουτήξεις στην "ιδιωτική" σου παραλία πριν την πρώτη γουλιά καφέ το πρωί!
Συγγνώμη αν γίνομαι πεζή αλλά με την έλλειψη τουαλέτας πώς τα καταφέρνετε; Για να μην μιλήσω για την απλυσιά. Εγώ με χαρά κοιμάμαι στην παραλία με sleeping bag για κανά βράδυ, αλλά ως εκεί.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Συγγνώμη αν γίνομαι πεζή αλλά με την έλλειψη τουαλέτας πώς τα καταφέρνετε; Για να μην μιλήσω για την απλυσιά. Εγώ με χαρά κοιμάμαι στην παραλία με sleeping bag για κανά βράδυ, αλλά ως εκεί.
Δε γίνεσαι πεζή.

Όταν είμαστε σε απομονωμένη παραλία και πάμε για 2-3 μέρες μόνο εκεί, τότε οπωσδήποτε πρέπει να έχει μία ταβέρνα. Φτάνει για να πας τουαλέτα και συνήθως έχουν και ντουζιέρες ειδικά για τους κάμπερς, γιατί από αυτούς στην ουσία έχουν κέρδος.
Όταν στήνουμε σε παραλία και γυρίζουμε όλη την υπόλοιπη μέρα το νησί, τότε κάνουμε αυτό που κάνουν και όσοι νοικιάζουν κάποιο δωμάτιο. Αν σου ΄ρθει στην καφετέρια.. θα πας στην καφετέρια, αν σου ρθει στην ταβέρνα.. στην ταβέρνα, αν σου ΄ρθει στο δρόμο .. ε δε θα κατουρήσεις στο δρόμο. Κάπου θα βρεις.

Όσο για το μπάνιο, προσωπικά δε νιώθω άπλυτη όταν πρόκειται για 3 ή λιγότερες μέρες. Αυτοσχέδια ντουζιέρα, μαντηλάκια αντισηπτικά και μοσχοβολάς.
Παραπάνω από 3 μέρες δεν έχω κάνει ελεύθερο κάμπινγκ. Δεν ξέρω.
MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φέτος σκέπτομαι να πάω Χωρευτό, πάλι για ελεύθερο κάμπινκ....

Σε γενικές γραμμές - ΄και παρόλο που κι εγώ έχω τις παραξενιές μου - πέρασα τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου ! Οκ, δεν μπορείς να κάνεις πράγματα, όπως αποτρίχωση, σαμπουάν, αφρόλουτρο, μάσκα μαλλιών, κλπ κλπ κλπ, δεν έχεις την λεκάνη σου να κάθεσαι άνετα, δεν έχεις την κουζινούλα σου.... αλλά στην τελική δεν έχει σημασία.... η επαφή με την φύση και με έναν λιτό κι απέριτο τρόπο ζωής έστω για λίγο νομίζω ότι αξίζει !!!!

underwater
Περιβόητο μέλος

Μα δεν μιλούσα για κατούρημα προφανώς.Όταν στήνουμε σε παραλία και γυρίζουμε όλη την υπόλοιπη μέρα το νησί, τότε κάνουμε αυτό που κάνουν και όσοι νοικιάζουν κάποιο δωμάτιο. Αν σου ΄ρθει στην καφετέρια.. θα πας στην καφετέρια, αν σου ρθει στην ταβέρνα.. στην ταβέρνα, αν σου ΄ρθει στο δρόμο .. ε δε θα κατουρήσεις στο δρόμο. Κάπου θα βρεις.Αν σου ΄ρθει πριν κοιμηθείς, θα περπατήσεις λίγο παραπάνω και θα κάνεις τα τσισάκια σου στην εξοχή. Ξέρω σοκαριστικό
Όσο για το μπάνιο, προσωπικά δε νιώθω άπλυτη όταν πρόκειται για 3 ή λιγότερες μέρες. Αυτοσχέδια ντουζιέρα, μαντηλάκια αντισηπτικά και μοσχοβολάς.

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Με αφορμή τα θρεντ περί διακοπών και εν όψη του καλοκαιριού σκέφτηκα περα απο το κλασσικό δίλημμα βουνό ή θάλασσα, να συζητήσουμε και τι τύπο διακοπών προτιμάτε.Υπερλουξάτες σε ξενοδοχεία 5 αστέρων;Πιο οικονομικές σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα;Φανατικοί καμπίστες(εκεί ανήκω κι εγώ και θα απαντήσω μετά);Και γιατί.Θα δοκιμάζετε καποιο διαφορετικό είδος διακοπών ή το θεώρειτε άσκοπο να ταλαιπωρηθείτε τις λίγες μερες της ξεκούρασης σας;
Δεν έχω κάνει ποτέ μου κάμπινγκ. Και ούτε θα έκανα. Δεν αντέχω την ταλαιπωρία, το να μοιράζομαι την τουαλέτα και αλλά πολλά. Εάν τίθεται θέμα χρημάτων ανάμεσα σε κάμπινγκ και στο σπίτι μου θα διάλεγα με ευκολία το δεύτερο. Ούτε και τα ξενοδοχεία 5* είναι στις προτιμήσεις μου. Εκτός από το οικονομικό θέμα που προκύπτει θεωρώ ότι όταν είμαι από τις 11-5 στη θάλασσα, γυρίζω κάνω το μπάνιο μου και βγαίνω για φαγητό-παγωτό-ποτό δεν αξίζει να δώσω τόσα πολλά χρήματα και να μη μείνω ουσιαστικά καθολου μεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.